6 aylık evlisiniz ve 1 haftalık boşluk nasıl değerlendirilmiş!!pes doğrusu...
kimse kusura bakmasın ama ben tekmeyi basar kapının önüne koyarım arkadaşım...benim evlilik anlayışım böyle şeyleri kaldırmıyo!!!ayrıca öyle ağlayarak bağırarak da yapmam bunu, gayet ciddi ağır bir konuşma yapar defederim evden de hayatımdanda!!!
bu ne bee acayip sinir oldum....!!!!
Peki sen ne yapmayi dusunuyorsun eve geldiginde? kimisinin basina gelir bagirir cagirir, kimisi vurur kapiyi cekip gider, kimisi bosanir, kimisi aglar sizlar ama sen ne yapacaksin?
ben senin yerinde olsam hesap sorarim geldiginde inkar edecek seyler bulmaz umarim YADA INSALLAHHHHHH bir yanlis anlasilma vardir... sonra kapiya koyarim yada ben ceker giderim
soylemesi kolay ama bunu insan kaldiramaz heleki alti aylikk evliyken
bende 6 aylik evliyim dusunmek bile istemiyorum benim konumu gormussen bu konuda nasil hasta oldugumu anlarsin
eve gelmeden önce tlfn edip bağırdım çağırdım ben soğukkalnı olamıyorum tezcanlıyım biraz tatlı falan almış sanki çocuk kandıracak bi de zorla yedirmeye çalışyo işte ben annmlerdeyken kendisini çok kızdırmışım oda gitmş evli oldğunu silmiş yrn dedim daha büyük şeylerde neler yaprsın şmid çekti gitti alkol almaya evde içeckemiş ne yaprsan yap dedim valla eşim konuştukçA daha çok nefret ettim...........o kadar nefret ettim ki yüzüne hiç bakmıyorum....o kadar iğrendim bilimyorum bi ömür böyle geçmez heralde....labirenteyim sanki çıkış yolu bulamıyorum...
Iste aninda firsatdan istifade buna derim ben.:hulya:
Hey Allahim ya...birde 2-3 aylina gitsen kimbilir neler olacak...baksana adam 1 haftayi bile degerlendirmis vesselam.
Vallaha agzindan burnundan getir güzelim, ac bayramlik agzini...Utanmaz!:mymeka:
eve gelmeden önce tlfn edip bağırdım çağırdım ben soğukkalnı olamıyorum tezcanlıyım biraz tatlı falan almış sanki çocuk kandıracak bi de zorla yedirmeye çalışyo işte ben annmlerdeyken kendisini çok kızdırmışım oda gitmş evli oldğunu silmiş yrn dedim daha büyük şeylerde neler yaprsın şmid çekti gitti alkol almaya evde içeckemiş ne yaprsan yap dedim valla eşim konuştukçA daha çok nefret ettim...........o kadar nefret ettim ki yüzüne hiç bakmıyorum....o kadar iğrendim bilimyorum bi ömür böyle geçmez heralde....labirenteyim sanki çıkış yolu bulamıyorum...
Bilgisayarı kafasında parçalarım sonra defolsun gitsin evden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?