Eşimden öyle nefret ettim ki!

Aynen!!kaydirigubbakcemile5
Benim için de boşanma sebebidir..

Vay eşşoğlusu:mymeka:

Bide burda gördüğüm ve yadırgadığım yorumlar var. Ne demek daha evliliğin 6.ayında. E bunlar taze evli olmaması lazım ama 10-15 senelik evliyseniz mübahmı yani. Anlam veremedim.:umursamaz:

Saygısız!!!!sinir oldum valla.! haftada bunu yapan 1 ayda neler yapar kimbilir?abartmıyorsun kesinlikle,al ifadesini,gerçi düzelmez ya.....iş olsun işte.Adamın içinde olacak,sen yapsan aynısını kıyamet kopar.Güvenmiyorum şu erkeklere...klava:

senin göreceğini düşünmemiş mi, nasıl böyle bişeye cesaret etmiş, nasıl bu kadar futursuz davranmış anlamadım, erkekler bu kadar da aptal değildir yanibilmiyorumkismile
demekki tepkini umursamıyo ki bu kadar futursuz davranabiliyo
bilmiyorumkismile

Ben de olsam nefret ederdim ne diyim haklısın.

Kavga çıkararak değil sakince söyle bu ne diye.
Cevabını çok merak ettim ne diyecek acaba. CADIARZU
Şey aşkım sensizken canım sıkıldı kızlarla takılıyorduk, kızacağını düşünmedim filan mı?
fisfisfis

Peki sen ne yapmayi dusunuyorsun eve geldiginde? kimisinin basina gelir bagirir cagirir, kimisi vurur kapiyi cekip gider, kimisi bosanir, kimisi aglar sizlar ama sen ne yapacaksin?
ben senin yerinde olsam hesap sorarim geldiginde inkar edecek seyler bulmaz umarim YADA INSALLAHHHHHH bir yanlis anlasilma vardir... sonra kapiya koyarim yada ben ceker giderim
soylemesi kolay ama bunu insan kaldiramaz heleki alti aylikk evliyken
bende 6 aylik evliyim dusunmek bile istemiyorum benim konumu gormussen bu konuda nasil hasta oldugumu anlarsin

Nefret etmekte haklısın ama çaktırma umursama gıcık olsun:1closedeyes: Sana diyorum ama aynı şeyi ben yaşasan kapardım faceini şifrelerini değiştirirdim soğuk ve sakin davranamazdımm bilmiyorumkismile ama eşini sen bizden daha iyi tanıyosun nasıl tepki vermen gerektiğini düşün canım fisfisfis

ayyy ayip be artik kocalari birakip memlekete gitmeye korkucaz.. gerci yapicak adam her an yapar illa bi yere gitmeye gerek yok.. oncelikle alah firsat vermesin diyorum....
senin yerinde olsam bende yukaridaki 2 arkadas gibi gayet soguk ve sakin bi sekilde sorarim.. eger piskinlik yaparsa heralde sinirlerime hakim olamam ama basta soguk ol tepkini kesin goster..daha yeni evlisin goz dagini ver yoksa hakkindan gelemezsin..
(bu arada zaten kayinvalidenden cekiyorsun bi de kocan eksikti)

ne diyecek cok mreak ettim dogrusu.. sakin seni kandirmasina izin verme canim cunku bu yaptiginin aciklamasi yok.,gerekirse koy bi kere kapinin onune bi daha yapabiliyormu bak

ben de şu facebook denen şeyden nefret ediyorum.
daha kaç kişinin hayatını mahvedecek acaba

ınternet üzerınden kavgaya sebep vermelerınden nefret edıyorum ben olsam bende kızardım

eve gelmeden önce tlfn edip bağırdım çağırdım ben soğukkalnı olamıyorum tezcanlıyım biraz tatlı falan almış sanki çocuk kandıracak bi de zorla yedirmeye çalışyo işte ben annmlerdeyken kendisini çok kızdırmışım oda gitmş evli oldğunu silmiş yrn dedim daha büyük şeylerde neler yaprsın şmid çekti gitti alkol almaya evde içeckemiş ne yaprsan yap dedim valla eşim konuştukçA daha çok nefret ettim...........o kadar nefret ettim ki yüzüne hiç bakmıyorum....o kadar iğrendim bilimyorum bi ömür böyle geçmez heralde....labirenteyim sanki çıkış yolu bulamıyorum...

Battıkça batmış eşiniz..
Demek size her kızdığında bekar olmayı planlıyor..
Hiç mi kavga edemeyeceksiniz yahu?
Alkol konusuna gelince,sığınacak başka bişiy bulamadı sanırım kendisi..

aynını sen de yap, aç bi sayfa bekar yap kendini davet et erkekleri, modern bir evlilik olsun madem!!!

tavrını koy, daha 6 aylık karısına bunu yapan adamdan ne hayır beklenir yaaa

evet katiliyorum simdi yapmazsan yüz bulur her firsatta tekrarlar bu internet iliskilere cok zarar veriyor yaaaa

Bende cok tezcanliyim. Bence kesin net ve kararli bir sekilde seni rahat birakmasini iste bir muddet en azindan yarin aksama kadar
alkol alip duygu somurusu yapacak bence iyi valla kadin yapsa adina neler denmez beyfendi kizdida yapmis
olurda ciddi ciddi konusacaksaniz yetiskin insanlar oldugunuzu cocukca sen kizdirdinda bende oyle yaptim olmaz
kadinlik gururunu kirarak intikam alamaz senden

canımm madem görmezden gelmdin ki bende olsam gelemezsim artıkk asla tavrını değiştirmeki nasıl olsa bişey demio ya asla gelmesinnn kolay değil yaaa biddee böle karşılık vermesiiii...tavrın net ve sert olsun benceeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…