eve gelmeden önce tlfn edip bağırdım çağırdım ben soğukkalnı olamıyorum tezcanlıyım biraz tatlı falan almış sanki çocuk kandıracak bi de zorla yedirmeye çalışyo işte ben annmlerdeyken kendisini çok kızdırmışım oda gitmş evli oldğunu silmiş yrn dedim daha büyük şeylerde neler yaprsın şmid çekti gitti alkol almaya evde içeckemiş ne yaprsan yap dedim valla eşim konuştukçA daha çok nefret ettim...........o kadar nefret ettim ki yüzüne hiç bakmıyorum....o kadar iğrendim bilimyorum bi ömür böyle geçmez heralde....labirenteyim sanki çıkış yolu bulamıyorum...
akannehir 6 ayda daha neler yani bu erkekler o zaman neden evlenirler özgürlük bu kadar vazgecilmezse
Vay eşşoğlusu:mymeka:
Bide burda gördüğüm ve yadırgadığım yorumlar var. Ne demek daha evliliğin 6.ayında. E bunlar taze evli olmaması lazım ama 10-15 senelik evliyseniz mübahmı yani. Anlam veremedim.:umursamaz:
arkdaşlar çok değişik bi şey oldu ben face sayfamı kapatmamışm eşim de açmış tabii bi yandan alkolunu alıyo mesaj gelmiş bana eşimle evlenmeden iki yıl önce üni de bi sevgilim vardı o mesaj atmış ne yaparsam yap seni unutamıyorum evlensende hep seni sevicem diye yazmış eşimde bunu gördü kızdı ağladı ben de yüzüğümü çıkardım kendimi d bekar olarak yazdım dedim ki boşyere eşimle söz yarışına girmim çenemi yormim tavırlarımdn anlasın..........
Çok kötü olmuş bence...
Eski erkek arkadaşınız da tam da ortaya çıkacak zamanı bulmuş yani..
Yüzük çıkarmanız da,profilinizi bekar yapmanız da bence hoş değil..
Çirkin bir karşılık olmuş..
Haklıyken haksız duruma düşeceksiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?