Kesinlikle haklıyken haksız duruma gelmiş arkadaş...
Bu olay çok kötü yerlere gelebilir, eşinin fiziksel aldatmaya kadar dayanan davranışlarına neden olabilir...
Bunu da geçtim, eşiyle arasında güven denen olgunun hem erkek hem kadın tarafından çöküntüye uğramasına neden olabilir...
Konu sahibi arkadaş bunu kıskandırma yöntemi olarak şu an kullanıyor olabilir sinir havliyle ama bana göre bu olay apaçık felaket habercisi olacak...
Benim başıma bu olay gelse düşünüp dururdum güven 2 taraflı yok oldu artık bu evlilikten hayır nasıl gelir diye...
Dışarıdan gören biri olarak şahsen ben, erkek aldatmaya meyilli kadın meyilli olmuş(hırs sonucu) bu nasıl evlilik derdim...
bence çok iyi bi tesadüf oldu iyiki yanlışkılta olsa açık bırakmışım vazgeçilmez olduğunu anlamalı erkek hala beni unutamayan seven insanları gördükçe kendine çekin düzen vermeli erkek saygıdan susmadan anlamıyo tabii onun böyle yapması benim aldatacağım analmına gelmez ben eski sevgilimle hiç görüşmem ki eşimle evlenmeden iki yıl önce bitmişti ve bunca yıl sonra mesaj atması benden kaynaklanan bi neden değil esmiş atmış ki bende kayıtlı bile değil yani işin özü eşimin içnin acıdığını ve yandığını gördüm yüzüğümü çıkarmanın nedenide kendisi evlendğimizden beri yüzük takmıyodu ben takıyodum yine ama bu olay yaşadıkltan sonra hep neden ben dedim neden alltan alayım bende attım yüzüğümü yani eşimn bi hafta yokluğunda böyle yapması içimi çok acıttı bütün çevrem beni eşime yaşkıştrmaz bile nasıl evlendin derler bunla buna rağman beni yok sayıyo daha beter olsun nefret ediorum çok soğudum........