bende çalışıyorum ama eşim o halde bile eve para bırakır belki para lazım olur diye. babamdanda böyle gördüm annem istemeden babam para bırakıp giderdi. kadınların istemesine bırakılmamalı para konusu. adam gibi adamda bunu yapmalı zatenMrh...arkadaşlar ben evliyim 6 yıl olacak.ev hanimiyim.eeşim özel sektör.para isterken çok sıkılıp çekiliyorum.siz işinizden nasıl para istersiniz? Size ne kadar harçlık verir?
bende 1 senedir çalışmıyrm çok zorlanıyorum. aldığımdan da zevk alamıyorum. yeniyim diye böyle zannediyodum ama demek 6yıl sonra bile huy değişmiyoMrh...arkadaşlar ben evliyim 6 yıl olacak.ev hanimiyim.eeşim özel sektör.para isterken çok sıkılıp çekiliyorum.siz işinizden nasıl para istersiniz? Size ne kadar harçlık verir?
Başın sağolsun , mekanı cennet olsun inşallah.Annem nasıl yapardı onu da anlatayım, babam sürekli sorardı paran var mı diye ve var da dese bırakırdı, annemin ek kartı da vardı elimde parası da olurdu her zaman
Babam bize hep kenarda 100 liranız dursun ona ellemeyin gene gelin benden isteyin derdi, kadında her zaman para olmalı acil bir durum olur vs derdi canım babam
Ölüm yıldönümü yaklaşıyor içlendim kusura bakmayın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?