Eşimden sakladığım borçlarım

Benim sorunum da bu yoksa ödemeyecek bişey değil. Benim bir maasimla bile deriz nerdeyse tamamını...ama sorun bu değil saklamış olmam
Olan olmuş artık ama nasıl ödersiniz bu konuda bir fikir veremiyorum. Çünkü biz ortalama yüz liradan sonraki paramızın nereye gittiğini biliriz. Alma, harcama vs demeyiz ama biliriz.

Benim başıma gelse çok zor durumda kalırdım ve söylerdim mecburen.

Benımde hep bildi...ama borçlarımı ödeyemediğimi bilmedi sadece. Yoksa neye harcarım bilir.hersyein fişi de ortada asla habersiz bişey almam sorarım alcam diye zaten hep al der...yani sorun aslında bilmemesi değil benim odeyemedigimi bilmemesi. Yoksa paramın nereye gittiğini hep bilir ki zaten hepsi eve gidiyor nerdeyse

Bu saklamak değil ki. Söylememişsiniz çünkü zaten ödüyorsunuz. Sakın konuşurken ağlayıp da kendinizi haksız konuma sokmayın. Güzelce anlatın çözüm arayın.

Yanlış anladınız kendim için demedim.
Borcunu saklayan siz değil eşiniz olsaydı ve burda bunu yazsaydınız herkes eşinize yüklenirdi siz de dahil.
Ya şöyle düşünüyorum eğer başkasına para verseydi veya başka yerlere gitseydi parası evet yüklenirdim...

Sahsen ben bir erkek olsam kizarim esime sitem ederdim niye soylemedin sakladin once soyleseydin bu borcu birlikte oderdik derdim.esiniz de size tepki gosterse hakli cunku adam hicbirseyini saklamiyormus.guven kaybi olacagi kesin.
Esimde boyle bir durumda bana kizar sakladigim icin.

Olabiliyor böyle şeyler anladigim kadariyla yeni evlisiniz..
Evlendigimizde eşimin de böyle bir borcu vardı,evlendikten sonra söyledi hiç sıkıntı olmadı gittik kapattık..
Eminim söylemese kendi kendi kendine çözüm arasa sinirlenebilirdim..
Rahat olun ve söyleyin..
Kimse evlilik zamanı bile isteye borca girip ödemede sıkıntı yaşamak istemez.

Peki sizce bu güven kaybını nasıl telafi edebilirim? Çözüm odaklı konuşalım. Sorun odaklı degil

Kesinlikle.....söyleyeceğim böyle yaşanmıyor zaten

İyide borç kişiseldir borcunu krediyi birlikte çekseniz bile bankacı yıda uyar eşin bilmesin ama bu sefer 4 bin nereye gitti deri ona çaktırmadan krediyi çek bu borcu kapa kalanı ona ver

Peki sizce bu güven kaybını nasıl telafi edebilirim? Çözüm odaklı konuşalım. Sorun odaklı degil
Arkadaslar guzel oneri veriyorlar.seni uzmemek maddi olarakta daha fazla yipranmani istemedigim icin kendim bi sekilde odeyebilecegimi dusundum diye iyi niyetinizi de ona gosterirseniz bence cozulebilir.

İyide borç kişiseldir borcunu krediyi birlikte çekseniz bile bankacı yıda uyar eşin bilmesin ama bu sefer 4 bin nereye gitti deri ona çaktırmadan krediyi çek bu borcu kapa kalanı ona ver
Hayır asla öyle bişey yapamam.bu kandırmaya girer. Eşimi kandırmak istemiyorum. Ben şuan kandırıyorum sadece birşey söylemedim o kadar.yalan da söylemedim yani ...eşime söyleyip krediyi öyle çekeceğim

Arkadaslar guzel oneri veriyorlar.seni uzmemek maddi olarakta daha fazla yipranmani istemedigim icin kendim bi sekilde odeyebilecegimi dusundum diye iyi niyetinizi de ona gostetirseniz bence cozulebilir.
Çok haklısınız bencede bu şekilde bu cümlelerle ifade etmeliyim.ben genelde bu tip durumlarda pek konuşamam kendimi ifade edemem. Ama kendimi ifade etmem lazım. Bana güvenini yitirirse eğer bu benim için ölüm gibi bişey çok üzülürüm çok

Tepkisinden çok korkmuyorum tama aşkım der.ya şöyle söylim asla ters tepki vermez bana.kizmaz falan...ama ben yerin dibine gireceğim. Onun o dürüstlüğü iyiliği beni yerin dibine sokacak

İyi de neden ki?
Kumarda yememişsiniz, evin giderleriymiş borçlarınız şahsi harcama değil. Gereksiz yere stres yapıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…