- 7 Aralık 2016
- 429
- 422
- 103
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Olan olmuş artık ama nasıl ödersiniz bu konuda bir fikir veremiyorum. Çünkü biz ortalama yüz liradan sonraki paramızın nereye gittiğini biliriz. Alma, harcama vs demeyiz ama biliriz.Benim sorunum da bu yoksa ödemeyecek bişey değil. Benim bir maasimla bile deriz nerdeyse tamamını...ama sorun bu değil saklamış olmam
Benımde hep bildi...ama borçlarımı ödeyemediğimi bilmedi sadece. Yoksa neye harcarım bilir.hersyein fişi de ortada asla habersiz bişey almam sorarım alcam diye zaten hep al der...yani sorun aslında bilmemesi değil benim odeyemedigimi bilmemesi. Yoksa paramın nereye gittiğini hep bilir ki zaten hepsi eve gidiyor nerdeyseOlan olmuş artık ama nasıl ödersiniz bu konuda bir fikir veremiyorum. Çünkü biz ortalama yüz liradan sonraki paramızın nereye gittiğini biliriz. Alma, harcama vs demeyiz ama biliriz.
Benim başıma gelse çok zor durumda kalırdım ve söylerdim mecburen.
Evet ödüyorumBu saklamak değil ki. Söylememişsiniz çünkü zaten ödüyorsunuz. Şakın konuşurken ağlayıp da kendinizi haksız konuma sokmayın. Güzelce anlatın çözüm arayın.
DemeeeeeKonu eşim benden borcunu saklamış olsaydı eminim kıyamet kopmuştu.
Demeeeee((( off offf
Ya şöyle düşünüyorum eğer başkasına para verseydi veya başka yerlere gitseydi parası evet yüklenirdim...Yanlış anladınız kendim için demedim.
Borcunu saklayan siz değil eşiniz olsaydı ve burda bunu yazsaydınız herkes eşinize yüklenirdi siz de dahil.
Peki sizce bu güven kaybını nasıl telafi edebilirim? Çözüm odaklı konuşalım. Sorun odaklı degilSahsen ben bir erkek olsam kizarim esime sitem ederdim niye soylemedin sakladin once soyleseydin bu borcu birlikte oderdik derdim.kisizin esiniz de size tepki gosterse hakli cunku adam hicbirdeyini saklamiyormus.guven kaybi olacagi kesin.
Esimde boyle bir durumda bana kizar sakladigim icin.
Ya şöyle düşünüyorum eğer başkasına para verseydi veya başka yerlere gitseydi parası evet yüklenirdim...
Kesinlikle.....söyleyeceğim böyle yaşanmıyor zatenOlabiliyor böyle şeyler anladigim kadariyla yeni evlisiniz..
Evlendigimizde eşimin de böyle bir borcu vardı,evlendikten sonra söyledi hiç sıkıntı olmadı gittik kapattık..
Eminim söylemese kendi kendi kendine çözüm arasa sinirlenebilirdim..
Rahat olun ve söyleyin..
Kimse evlilik zamanı bile isteye borca girip ödemede sıkıntı yaşamak istemez.
Keisn ve net saklamami istemez burda hemfikiriz.peki sizce güven kaybını en aza indirmek için ne yapmalıyım?Bence fark etmez.
Eşiniz sizden saklamıyorsa sizden de saklamamanızı bekler.
Ben öyleyim en azından.
İyide borç kişiseldir borcunu krediyi birlikte çekseniz bile bankacı yıda uyar eşin bilmesin ama bu sefer 4 bin nereye gitti deri ona çaktırmadan krediyi çek bu borcu kapa kalanı ona verKızlar merhaba eşimden sakladığım birtakım borcum var.calsiiyorum öğretmenim. Zamanla öderim eşimin canı sıkılmasın diye düşündüm.cok değildi çünkü. Eşim herşeyini bana söyler nereye borcu var birlikte öderiz onları. Bu hafta kredi çekeceğiz araba almak için krediyi ben çekeceğim. Ama eşime henüz borcumu söyleyemedim. 4 bin civarı borcum.benim fikrim kredi üzerine borcum kadar daha çekip aylık maasimla krediyi ödemek. Hepsini eşimin canı sıkılmasın borcumuz var diye düşünüp o yüzden sakladım. Şimdi ne yapacağım ben.kafam o kadar karışık ki.......hiçbir zaman bir konuda dahi yalan söylemem. Eşime de söylemedim ama sakladım sadece...ay ay ödemeye çalıştım ama eşimin de borcu çok gelince benim maasimla geçinmeye başladık...bana lütfen yardımcı olun ben bunu nasıl açıklayacağım.....
Kocamı çok seviyorum o da beni seviyor.ben nasip söyleyeceğim bunu.benden neden sakladın diyecek. Güveni kırılacak. Acaba diyorum zaten üzerime kredi çekeceğim. Al kartlarım sende kalsın diyeyim mi? Herşeyimi bilir görür ne yapıyorum nereye harcıyorum..off kafam karışık. Şu arkadaşınıza bir yardım
Arkadaslar guzel oneri veriyorlar.seni uzmemek maddi olarakta daha fazla yipranmani istemedigim icin kendim bi sekilde odeyebilecegimi dusundum diye iyi niyetinizi de ona gosterirseniz bence cozulebilir.Peki sizce bu güven kaybını nasıl telafi edebilirim? Çözüm odaklı konuşalım. Sorun odaklı degil
Hayır asla öyle bişey yapamam.bu kandırmaya girer. Eşimi kandırmak istemiyorum. Ben şuan kandırıyorum sadece birşey söylemedim o kadar.yalan da söylemedim yani ...eşime söyleyip krediyi öyle çekeceğimİyide borç kişiseldir borcunu krediyi birlikte çekseniz bile bankacı yıda uyar eşin bilmesin ama bu sefer 4 bin nereye gitti deri ona çaktırmadan krediyi çek bu borcu kapa kalanı ona ver
Pardon ben şuan kandırmiyorum olacaktıHayır asla öyle bişey yapamam.bu kandırmaya girer. Eşimi kandırmak istemiyorum. Ben şuan kandırıyorum sadece birşey söylemedim o kadar.yalan da söylemedim yani ...eşime söyleyip krediyi öyle çekeceğim
Çok haklısınız bencede bu şekilde bu cümlelerle ifade etmeliyim.ben genelde bu tip durumlarda pek konuşamam kendimi ifade edemem. Ama kendimi ifade etmem lazım. Bana güvenini yitirirse eğer bu benim için ölüm gibi bişeyArkadaslar guzel oneri veriyorlar.seni uzmemek maddi olarakta daha fazla yipranmani istemedigim icin kendim bi sekilde odeyebilecegimi dusundum diye iyi niyetinizi de ona gostetirseniz bence cozulebilir.
Tepkisinden çok korkmuyorum tama aşkım der.ya şöyle söylim asla ters tepki vermez bana.kizmaz falan...ama ben yerin dibine gireceğim. Onun o dürüstlüğü iyiliği beni yerin dibine sokacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?