- 2 Ağustos 2016
- 1.907
- 1.715
- 63
- Konu Sahibi Pamukpremsesss
-
Haklısınız belki de öyle gereksiz yere stres yapıyorum...sorunum birçok değil ödenir. Ama ya güvenini kaybedersem?İyi de neden ki?
Kumarda yememişsiniz, evin giderleriymiş borçlarınız şahsi harcama değil. Gereksiz yere stres yapıyorsunuz.
Benim esim en ufak bir yalana ya da gec soylenen birseye cok buyuk tepki veren bir es.o yuzden benimki kizardi diye ondan dedim.kisilige,esine olan tahammul ve empati durumuna da gore degisebilir tepkiler.ama saklanan gercek iki kat daha cirkin gorunur.yalan soylemedim sade sakladim diyorsun ama esinizin de 4000 gibi bir borcdan haberi yok.boyle bir borcun olmadigini saniyor.kelimeleri dogru ve yerinde kullanirsan esin kizmayabilir seni anlayabilir bile.Çok haklısınız bencede bu şekilde bu cümlelerle ifade etmeliyim.ben genelde bu tip durumlarda pek konuşamam kendimi ifade edemem. Ama kendimi ifade etmem lazım. Bana güvenini yitirirse eğer bu benim için ölüm gibi bişeyçok üzülürüm çok
Evet haklısınız...kelimeleri yerinde ve doğru kullanmalıyım. Bugün söyleyip artık rahat bir hayata uyanmak istiyorumBenim esim en ufak bir yalana ya da gec soylenen birseye cok buyuk tepki veren bir es.o yuzden benimki kizardi diye ondan dedim.kisilige,esine olan tahammul ve empati durumuna da gore degisebilir tepkiler.ama saklanan gercek iki kat daha cirkin gorunur.yalan soylemedim sade sakladim diyorsun ama esinizin de 4000 gibi bir borcdan haberi yok.boyle bir borcun olmadigini saniyor.kelimeleri dogru ve yerinde kullanirsan esin kizmayabilir seni anlayabilir bile.
Evet çok güzel cümleler kurmuşsunuzAskm benimde biraz borcum var 4 bin tl civari sana yansitip strese sokmak istemedim zaten borc var diye kendim hallederim bi sekilde diye dusundum istedigim gibi olmadi cekecegimiz kredinin ustuneb4 bin tl daha cekelim ayri ayri olmasin oderken kolaylik olur ne dersin diye soyle niye soylemedin diye soracaktir dedim ya senin kafani kurcalamasim zaten evin ihtiyaclarina cekilen paraydi dersin olmaz mi hem itiraf gibi deyilde kolaylik olsun diye aciklanmis gibi olur savunmasiyla birlikte diye dusundum amaumarim uzulmeden halledersiniz zaten arkasindan is cevirmelik bi durum yok ama gene de siz bu tarz seyleri soyleyerek hallederseniz kendi kafanizda rahat olur vicdan meselesi haline getirmissiniz sinek kucuk ama migde bulandirir akli karismasin esinizin de kendinizde rahat olursunuz
Sen bilirsinHayır asla öyle bişey yapamam.bu kandırmaya girer. Eşimi kandırmak istemiyorum. Ben şuan kandırıyorum sadece birşey söylemedim o kadar.yalan da söylemedim yani ...eşime söyleyip krediyi öyle çekeceğim
Evet bende duymasını istiyorum...siz çok tepki gösterdiniz miEsiniz baska şekillerde öğrenmeden sizden duysun.
Benim de esim sizin gibi borçlarını saklamıştı.
Sonradan ogrendim tesadufen ama resmen allah gösterdi gibi birşey.
Cok hayal kirikligi oluyor bilginize. Borcun miktarı da cok degildi nereye gittigi belli de olsa buna uzulmekten ziyade saklamis olması üzüyor. neden benden sakladı ki diye düşündum ve cok üzüldüm.
Baya güven kaybi oluyor bundan sonra da saklar mi diyor insan...
Aynı durumda bi arkadaşım vardı kafasına takar üzülür diye 3 yıl boyunca borçlarını sakladı ve eşi evde olduğu bi zamanda postacı gelip eşine icra emrini tebliğ etmişti..arkadaşım için zor bi durumdu oturdu baştan sona ger şeyi anlattı ama tabi eşi çok kızmıştı nasıl bana söylemezsin diye..konuşup anlatmak en iyisi sanırım sonrasında öğrendiğinde kötü hissetmesine müsaade etmeyin uygun bi şekilde anlatsanız sanki daha iyi olur gibiKızlar merhaba eşimden sakladığım birtakım borcum var.calsiiyorum öğretmenim. Zamanla öderim eşimin canı sıkılmasın diye düşündüm.cok değildi çünkü. Eşim herşeyini bana söyler nereye borcu var birlikte öderiz onları. Bu hafta kredi çekeceğiz araba almak için krediyi ben çekeceğim. Ama eşime henüz borcumu söyleyemedim. 4 bin civarı borcum.benim fikrim kredi üzerine borcum kadar daha çekip aylık maasimla krediyi ödemek. Hepsini eşimin canı sıkılmasın borcumuz var diye düşünüp o yüzden sakladım. Şimdi ne yapacağım ben.kafam o kadar karışık ki.......hiçbir zaman bir konuda dahi yalan söylemem. Eşime de söylemedim ama sakladım sadece...ay ay ödemeye çalıştım ama eşimin de borcu çok gelince benim maasimla geçinmeye başladık...bana lütfen yardımcı olun ben bunu nasıl açıklayacağım.....
Kocamı çok seviyorum o da beni seviyor.ben nasip söyleyeceğim bunu.benden neden sakladın diyecek. Güveni kırılacak. Acaba diyorum zaten üzerime kredi çekeceğim. Al kartlarım sende kalsın diyeyim mi? Herşeyimi bilir görür ne yapıyorum nereye harcıyorum..off kafam karışık. Şu arkadaşınıza bir yardım
Ayy onun baya sarpa sarmış işleriAynı durumda bi arkadaşım vardı kafasına takar üzülür diye 3 yıl boyunca borçlarını sakladı ve eşi evde olduğu bi zamanda postacı gelip eşine icra emrini tebliğ etmişti..arkadaşım için zor bi durumdu oturdu baştan sona ger şeyi anlattı ama tabi eşi çok kızmıştı nasıl bana söylemezsin diye..konuşup anlatmak en iyisi sanırım sonrasında öğrendiğinde kötü hissetmesine müsaade etmeyin uygun bi şekilde anlatsanız sanki daha iyi olur gibi
Annem gibisin aynı annem gibi konuşmuşsun. Hep bana der bişey söylerken ezilip büzulme derBence çok abartıyorsun çok büyük bi borç degil ve özel olarak alıp bişey yapmamışsın.bencede eşin anlayışla karşılar söyle kurtul söylerkende okadar ezilip büzülme zorla kendine suçlu muamelesi yaptıracaksın
Evet zaten çok önemseyerek söylemek istemiyorum...neden sakladın ki onu anlamadım? bence hiç saklamış gibi davranma şimdi, kredi konusu açılınca "4 bin de fazladan çekelim canım benim de ufak tefek borçlarım var onları halledeyim" diyebilirsin. yani sanki hiç saklamamış da çok önemsiz geldiği için söyleme ihtiyacı hissetmemiş gibi davran.
Saklamadim aslında şöyle oldu.soylemedim öderim birkaç ayda dedim...Sonra herşey üst üste geldi ödeyemedimneden sakladın ki onu anlamadım? bence hiç saklamış gibi davranma şimdi, kredi konusu açılınca "4 bin de fazladan çekelim canım benim de ufak tefek borçlarım var onları halledeyim" diyebilirsin. yani sanki hiç saklamamış da çok önemsiz geldiği için söyleme ihtiyacı hissetmemiş gibi davran.
Annen haklı benceAnnem gibisin aynı annem gibi konuşmuşsun. Hep bana der bişey söylerken ezilip büzulme der
Evet bende duymasını istiyorum...siz çok tepki gösterdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?