Eşimden sakladığım borçlarım

Benim esim en ufak bir yalana ya da gec soylenen birseye cok buyuk tepki veren bir es.o yuzden benimki kizardi diye ondan dedim.kisilige,esine olan tahammul ve empati durumuna da gore degisebilir tepkiler.ama saklanan gercek iki kat daha cirkin gorunur.yalan soylemedim sade sakladim diyorsun ama esinizin de 4000 gibi bir borcdan haberi yok.boyle bir borcun olmadigini saniyor.kelimeleri dogru ve yerinde kullanirsan esin kizmayabilir seni anlayabilir bile.

Evet haklısınız...kelimeleri yerinde ve doğru kullanmalıyım. Bugün söyleyip artık rahat bir hayata uyanmak istiyorum

Kızlar biliyor musunuz şuan belki hamileyim. Yarın testi yaptıracağım ama bunun sevincini tam yaşayamıyorum bana dua edin...

Askm benimde biraz borcum var 4 bin tl civari sana yansitip strese sokmak istemedim zaten borc var diye kendim hallederim bi sekilde diye dusundum istedigim gibi olmadi cekecegimiz kredinin ustuneb4 bin tl daha cekelim ayri ayri olmasin oderken kolaylik olur ne dersin diye soyle niye soylemedin diye soracaktir dedim ya senin kafani kurcalamasim zaten evin ihtiyaclarina cekilen paraydi dersin olmaz mi hem itiraf gibi deyilde kolaylik olsun diye aciklanmis gibi olur savunmasiyla birlikte diye dusundum ama umarim uzulmeden halledersiniz zaten arkasindan is cevirmelik bi durum yok ama gene de siz bu tarz seyleri soyleyerek hallederseniz kendi kafanizda rahat olur vicdan meselesi haline getirmissiniz sinek kucuk ama migde bulandirir akli karismasin esinizin de kendinizde rahat olursunuz

Evet çok güzel cümleler kurmuşsunuz umarım söyleyebilirim

Esiniz baska şekillerde öğrenmeden sizden duysun.
Benim de esim sizin gibi borçlarını saklamıştı.
Sonradan ogrendim tesadufen ama resmen allah gösterdi gibi birşey.
Cok hayal kirikligi oluyor bilginize. Borcun miktarı da cok degildi nereye gittigi belli de olsa buna uzulmekten ziyade saklamis olması üzüyor. neden benden sakladı ki diye düşündum ve cok üzüldüm.
Baya güven kaybi oluyor bundan sonra da saklar mi diyor insan...

Sen bilirsin
Söyle o zmn

Evet bende duymasını istiyorum...siz çok tepki gösterdiniz mi

Aynı durumda bi arkadaşım vardı kafasına takar üzülür diye 3 yıl boyunca borçlarını sakladı ve eşi evde olduğu bi zamanda postacı gelip eşine icra emrini tebliğ etmişti..arkadaşım için zor bi durumdu oturdu baştan sona ger şeyi anlattı ama tabi eşi çok kızmıştı nasıl bana söylemezsin diye..konuşup anlatmak en iyisi sanırım sonrasında öğrendiğinde kötü hissetmesine müsaade etmeyin uygun bi şekilde anlatsanız sanki daha iyi olur gibi

Ayy onun baya sarpa sarmış işleri evet benimde amacım benden öğrenmesi....

Bence çok abartıyorsun çok büyük bi borç degil ve özel olarak alıp bişey yapmamışsın.bencede eşin anlayışla karşılar söyle kurtul söylerkende okadar ezilip büzülme zorla kendine suçlu muamelesi yaptıracaksın

Annem gibisin aynı annem gibi konuşmuşsun. Hep bana der bişey söylerken ezilip büzulme der

Şimdi yeni zaman bulup diğer konuları okuyayım dedim.ne kadar çok dert var ya ((( Allah herkesin yardımcısı olsun

neden sakladın ki onu anlamadım? bence hiç saklamış gibi davranma şimdi, kredi konusu açılınca "4 bin de fazladan çekelim canım benim de ufak tefek borçlarım var onları halledeyim" diyebilirsin. yani sanki hiç saklamamış da çok önemsiz geldiği için söyleme ihtiyacı hissetmemiş gibi davran.

Evet zaten çok önemseyerek söylemek istemiyorum...

Saklamadim aslında şöyle oldu.soylemedim öderim birkaç ayda dedim...Sonra herşey üst üste geldi ödeyemedim

bunda çekinecek ne var anlamadım, gizli saklı bir şey yok, kimseye vermemişsiniz etmemişsiniz, açık açık söyleyin eve giden harcamalar altı üstü, bunu kendinize dert ettiğinize değmez.

Evet bende duymasını istiyorum...siz çok tepki gösterdiniz mi

Evet gösterdim kavgalar ettik.
Tabii bunda eşimin de tutumu etkili oldu
O da bana "kumarda mı yedim sanki nereye gittiği belli ne var bunda " tarzında bir savunma yapmıştı ki benim asıl derdim saklamış olması idi.
Sonradan özürler diledi ama olan oldu.
İnsan şunu düşünüyor, madem meşru yollarla gitti o para niye saklıyor ki?
Tabii ben başka şekillerde öğrendim gelip kendi anlatsa tepkim böyle olmazdı..
Anlatmamazlık yapmayın sakın, başka yerden duyarsa kötü olur, ödense bitse bile ilerde bir şekilde öğrenilebilir, o zaman da sorun olur böyle şeyler güven zedeleyici.
Benim öğrenmem de imkansız gibi birşeydi hiç olmaz denecek tesadüfler zinciri sonucunda öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…