Eşimden Sakladığım Olay Ve Kaygılarım

Yıllarca sakladım, bu saatten sonra bunu gündeme getirmek ortaklığı bitirir ama eşimi de çok hırpalar. Endişeliyim. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bu huzursuzluk iki yıldır var içimde.

1-1.5 yil once olsuysa cok zaman gecmemis bence anlatin gitsin . Bence esinizide ger ekten tanimis olursunuz bakalim yaninda mi duracak arkanizda mi .simdi anlatirsaniz ozaman konduramadim araniz bozulsun istemedim dersiniz ,ilerde baristiklarinda anlatirsaniz talan soyluyosun tam baristik aramiz bozulsun diye yapiyosun derker hatta aileside boyle soyler .
Bence iximde bir huzursuzluk var ben senden bisi sakladim ama iyiligin icin sakladim ama artik vu yuku tasiyamiyorum diye lafa girin.sinrada bir onceki mesajda yazdiklarimi soyleyin .

Söyleyip napacaksınız? Bunun ne faydası olacak? Eşiniz bile inanmayabilir, ortaklığı ayırmak istediğinizi biliyor. Gül gibi rahatınızı bozmayın durduk yere.
Eşim zaten bunca bencilliklerinden sonra ticari ilişki dışında hiçbir şekilde ilişki kurmuyor. Söylesem bana inanacağını biliyorum. Yapımı biliyor beni insan olarak tanıyor. Durduk yerde asla böyle bir şey söylemeyeceğimi bilir. En başından beri (bu taciz olayı yokken) abisi ve yengesi ile ilgili bana yakındığında ben sakinleştirirdim. Kimseye iftira atmayacağımı bilir. Niyetim bu olsa zaten o ilk olayların aleviyle her şeyin temeline dinamit koyabilirdim. Ayrılmayı kendisi de istiyor (farklı sebeplerden dolayı) ama uygun zaman kolluyor işte. Bir arada oldukları her an da bana huzursuzluk kaynağı oluyor. İşyerinde de abisinin diğer hanımlara uygunsuz birkaç davranışına şahit oldum. Kendisi de biliyor yani ne olduğunu abisinin ama bana kadar sıçrayacağını öngöremezdi.

Bence şu an söylemek için kesinlikle çok yanlış. Yeniden benzer bir ortama girecek olsanız belki söylenir de öyle bi durum da yok. Bu meseleyi ortaya atarsanız işler daha da çirkinleşecek eşiniz soğukkanlılığını koruyamayacak ayrılmak mümkünken imkansız hale gelecek işler kavga gürültüyle büyüyecek.

Allahtan öyle bir şey olmadı. Umarım asla olmaz. Öyle bir cüreti yok. Zaten görüşmüyoruz da çok uzun zamandır.

Ben de tam olarak bundan korkuyorum. Görünürde her şey o kadar yolunda ki. İşimiz gücümüz yerinde. Ben de meslek sahibiyim. Maddi konuları aştık, evliliğimizin ilk zamanlarına göre çok iyi bir noktaya geldik. Abi ve yenge bizden uzakta, günlük hayatımıza hiçbir etkileri yok. Ama işte bu saklamış olma hissi ve yarın öbür gün eşime bir zarar verseler bundan sorumlu olacağım duygusu beni öldürüyor.

Adam şeref yoksunu. İçer içer gelir. Siz önleminizi alın. Böyle tiplerin ç*kü ile beyni yer değiştirmiş oluyor....
Alkol sorunu var anladığım kadarıyla. İçtiği zaman içinden başka biri çıkıyor. Normalde son derece ciddi bir adam. İki kadehten sonra bayır aşağı gidiyor. Allahtan dediğiniz kadar bir olay yaşamadık. O da olsa inme inerdi bana herhalde korkudan.

İçindeki pislik çıkıyor işte alkollü iken. Bi cesaret geliyor.

Siz söylediğimi yabana atmayın lütfen.

Her şey durulduğu zaman eşim yanımda olacaktır. Tek sorun bunu bunca yıl saklamam olabilir belki. Yine de emin olamıyorum.

İçindeki pislik çıkıyor işte alkollü iken. Bi cesaret geliyor.
Bana kendi eşini uzaktan işaret ederek “Keşke x de senin gibi biri olsaydı” dedi. Anlayamadım dedim. “Keşke x’in yerinde sen olsaydın diyorum o zaman ben de çok mutlu olurdum y gibi” dedi (burada eşimin adını söylüyor). Bunu söylediği sırada da dibime kadar girdi. O kadar iğrençti ki. Tuvalete gidip kustum. Sonra da hemen mekanı terk ettik bir bahane uydurdum. Günlerce aklımdan çıkmadı.

Zor bir durum.Bu konu içiniz de kalmasın diye söylemek istiyorsanız şöyle yapabilirsiniz.
Abin normalde çok ciddi bir insan fakat içince o adam gidiyor çok saçmalıyor ne yapacağı belli olmuyor.Her an her şeyi yapabilir kavga çıkarabilir.Biliyorsun eşi de her şeye karışan dedikoducu biri işin başında neler yaptı.Onun dolduruşu ile de alkollü iken hoş olmayan şeyle ağzından çıkabilir.Ben de açıkcası onunla öyle bir ortamda olmak istemiyorum ve her an birşey çıkacak diye çok korkuyorum diyebilirsin.Sarkıntılık vb hoş kelime değil ve şu saatten sonra ispatı zor.Ayrıca bizim de bazı erkek arkadaşlarımız /akrabalar var içince hemen sarılmaya falan başlarlar ben de çok rahatsız olurum ama bunun adını hemen sarkıntılık falan da koymam.Dikkat ederim o zamanlar.Zor olur ama.

Merhaba, bunu yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım ama yine de paylaşmak istedim. Anlattığınız olayın benzerini eski eşimin dayısı ile yaşadım. Bahsettiğim kişinin benim yaşımda kızı var. Bizden 350-400 km ötede bir ilde yaşıyordu dayısı. Emekliydi ve pazarlama tarzında bir ek iş yapıyordu. Bulunduğumuz ilde de işleri oluyordu. Bir akşam arayıp: "Yarın orada işim var, akşamdan gelip otelde kalacağım ama sizi de bir göreyim," demişti. (Şirket yol, otel gibi masraflarını karşılıyordu.) Biz de kendisini akşam yemeğine aldık. Yemekten sonra: "Ben otelle kavga ettim, bana otel ayarlayın," dedi. Ne dersiniz böyle bir durumda? "Olur mu bizde kal," dedik.

Bu teklifimiz maalesef adamın haftada 3 gece bizde konaklamaya başladığı bir düzene dönüştü. Önce hemem hemen her hafta gelip 1 gece kalmaya başladı. Daha sonra: "Yarın işim var, akşamdan geleyim ama iş aksayabilir birkaç gün," deyip iyice yerleşti. Adamın tavrından rahatsız olmaya başladım ama eski eşime bir şey diyemedim. Sonra eski eşim evde yokken de habersiz ya da kapıya varınca haber verir şekilde gelmeye başladı. Alenen bir şeyler yaşandı diyemem ama en son adam ayağıyla ayaklarımı okşamaya başlayınca ben patladım. Eski eşim de yaşananları görmüş olmasına rağmen beni "pis fikirli" olmakla suçladı. Bazısı gözüyle görmüş olsa da kendi ailesine konduramıyor, bir de üstüne sizi ailesinden görmez şekilde suçluyor. Bu yüzden olayın üzerinden zaman da geçmişken eşinize hiçbir şey anlatmayın. O adamdan da olabildiğince uzak durun. Bir araya gelme mecburiyetiniz olursa da yanınızda insan olmazsa kendinizi koruyabileceğiniz bir şey olsun. Bir de telefonunuzun ses kaydı açık olsun.

Bir üstte yazdım sarkıntılık derken nasıl bir şey kastettiğimi. Bu kelimeyi kullanmazdım eşime bu durumu anlatacak olsam. Eşimimde imalarla uyarmaya çalıştım birkaç kez açıkçası ama en ufak bir fikri yok hala.

Ortaya attığınız çok büyük bir iddia.
Nasıl size askintikik etti?
Bunu açar mısınız?

Çok geçmiş olsun, çok zor bir durum yaşamışsınız. Eşiniz çok ayıp etmiş ama eski eşiniz olmuş bir şekilde. Erkeklerin bu beyinlerini boşa alıp yaptıkları şeylerin sonucunda başkalarının hayatlarına ne kadar zarar verdiklerinin umurlarında olmaması inanılmaz.

Kesinlikle boyle dusunurler. Aramiz bozuldu iftira atiyor derler.
Aslına bakarsanız aramız iki yıla yakındır bozuk. Eşimden eminim ben ama ailesine sıçrarsa onlar nasıl tepki verirler bilemiyorum. Çok güçlü aile bağları yok. Bu olayın oralara kadar gideceğini de düşünmüyorum bir yandan.

Ortaya attığınız çok büyük bir iddia.
Nasıl size askintikik etti?
Bunu açar mısınız?
Burada yazmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…