Eşimden Sakladığım Olay Ve Kaygılarım

Aynen dediğiniz gibi nahoş bir durum ortaya çıkarıyor. Keşke sizin gibi nazikçe ifade edebilseydim zamanında.

O kadar haklısınız ki. Eltimi de sevmesem bile bir hemcins olarak, eşinin onu düşürdüğü durum beni üzüyor.

Bence söylemenin alemi yok. Eşin abisine toz kondurmaz suçlu sen olursun

Genel kanı söylememem yönünde. Ben de bu tarafa daha yakınım galiba şu an. Haklısınız hanımlar.

yazdınız mı görmedim ve merak ettim. Ne yaptı tam olarak?

Bunun alkolle ilgisi yok ayrıca. Yapıp yapıp alkole bağlanmasın. Alkol yüzünden olsaydı içen herkes eş dost demeden birbirine asılırdı. Hiç sarhoş görmedik sanki. Ayık kafayla fırsatını bulsa yine yapardı.

Tekrar bir tacizde bulunursa mutlaka söyleyin ama ilk olanlardan bahsetmeyin bence, inşallah Allah o pisliğe tekrar fırsat vermesin bu arada...
Eşimin eltimle arası bozulduğundan beri görüşmüyoruz. Sosyal bir ortamda da bir araya gelmiyoruz. Mecburiyetler ortadan kalktığı için artık bunun yaşanabileceği bir ortam oluşması çok zor şükürler olsun ki. Bir araya gelmemek için elimden geleni yapıyorum. Amin.

Yazmıştım yukarıda kaldı. Katılıyorum kesinlikle, ayık kafayla aklından geçenleri hayata geçiriyorlar. Ben de içmeyi, eğlenmeyi severim. Hiç böyle bir durumda kalmamıştım.

Gecikmişsiniz, çok kalabalık ortamda oldu demişsiniz o anda en doğru şekilde müdahale etmeniz lazımdı. Şu andan sonra yapacağınız her şey iftira olarak algılanır, eşinizin güvenini de sarsarsınız.

İşte bu anda eltinize seslenip Ayşee gel gel bak Ali ne diyor diyecektiniz, o an panikle ne uydurursa uydursun.

Burada bir kac tane "kız kardeş ve eş" konusu okudum. Konular faketir degildir bilemem ama bazi kadinlarin tutumu korkunçtu.
Tam da eşiniz kafa, kiz kardeşim bir sey yapmamistir adami atarim, boşarim, boyle bir durumda kesin kocan kardeşime umit vermiştir yazanlar çoktu.

Böyle insanlarla evli kalmamak lazim.
Ben olsam saklamazdim, inanmasa zaten ben boşardim.

Olay taze olsaydı ben de söylemeniz taraftarıydım ama su an artık hiç muhatap olmamak en iyisi. Ama nasıl yaparsınız bilmiyorum ama bi şekilde bu ortaklığa son vermek en iyisi. Ki aradaki maddi uçuruma göre anladığım kadarıyla aslında alenen para kaçırma var. Eşiniz ta görmek istemiyor ya da cidden görmüyor. Ise tek olarak devam etmek en güzeli. Ekonomik durum su an ülkede çok kötü biliyorum ama bazen 3 5 bin eksik olsun ama huzurlu olsun diye düşünen insanlardanım ben. Allah huzur versin insallah

Sonra gider ana kuzusu koca konusunda ateş püskürtürler.

Tekrar olmasını beklemeyin. Konuşmanızı ertelemeyin. Tacizin sustukça dozu artar .Siz her iki olayı da anlatın ilkinde konduramadım ikincisinde bana inanmazsın diye çekindim ama böyle böyle ben bir daha bir araya gelmek istemiyorum deyin.He size inanmazsa keyfi bilir. Bu konuda eşine inanmayan adamın yanında kadın durmamalı zaten.İnanmayacaklar bana diye tecavüzü mü bekleyeceksiniz yani lütfen susmayın.

Ne diyeceksiniz abin bana sarktı ortaklığı boz mu? Zamanında söylemediğiniz şeyi şimdi mal için söylediğinizde inandırıcılığı bozuluyor maalesef.

Yazmıştım yukarıda kaldı. Katılıyorum kesinlikle, ayık kafayla aklından geçenleri hayata geçiriyorlar. Ben de içmeyi, eğlenmeyi severim. Hiç böyle bir durumda kalmamıştım.
Donakalma gibi bir şeyin olduğuna inanıyorum gerçekten. Taciz gibi travmatik olaylarda da ya sinir krizi geçiriyor insan ya da böyle basireti bağlanıyor. Ortasını bulan çok nadirdir.

İkinci olay nasıl yaşandı, çok kalabalık dediğiniz. Bilemiyorum ben dayanamaz söylerdim o an sanırım. Tabi insan yaşamadan bilemez ama.

Böyle durumlarda en anlayışlı ve açık görüşlü diyeceğimiz insanlar bile şüpheyle yaklaşabiliyorlar. Durduk yere ortalık karıştıran, dramaqueen damgası yemeniz olası. Özellikle erkekler bu tarz tacizler yaşamadıkları için durumu anlamıyorlar asla. Abartı buluyorlar. Üzerinden bu kadar zaman geçmişken söylemezdim.

Ben de üç beş eksik olsun huzurum var, kafam rahat diye düşündüğüm için bozmadım hiç. Gebelik söz konusu olunca duygularım değişti. Daha bencil düşünmeye başladım. Kendimdeki bu değişim de beni ürkütüyor.

Ne diyeceksiniz abin bana sarktı ortaklığı boz mu? Zamanında söylemediğiniz şeyi şimdi mal için söylediğinizde inandırıcılığı bozuluyor maalesef.
İlk mesajdan bu yana bayağı bir yazdım aslında, tek mesajda hepsini tekrar yazamayacağım ama özet geçeyim, öyle değil.

İkinci olayı yazarsam ifşa olma ihtimalim var, burayı kullanan ve o gün orada olan insanlar var çünkü. Merak ettiyseniz özelden yazabilirim. Evet tanıdığım çoğu kadın basireti bağlananlar kısmında. Anlık tepkisini artık verebilenlerden olduğuma inanıyordum ama sokaktaki sözlü veya fiziksel tacizlerde yapabiliyormuşum bunu sadece, bunu anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…