Eşimden şiddet görüyorum

hacerimsu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2023
8
-31
1
22
Ben 3 aylık evliyim , evliliğimin başından beri sürekli sözlü şiddet ve fiziksel şiddet görüyorum
Şimdi ise 2 aylık hamileyim ve eşim bunu bilmesine rağmen yine bana karşı şiddet uyguladı, ne yapacağımı bilmiyorum onunla birimizi çok severek evlendik evlenmeden önce çok farklıydı Bana karşı asla böyle davranmazdi, yapmaz, etmez, söylemez dediğim ne varsa başıma bir bir geldi kendime acınacak hale geldim ben çok mutlu bir insandim ama şimdi kendimi taniyamiyorum,kavga , tartışma olmadığı zamanlarda herşey normal ama en ufak bir sıkıntıda önce sözlü şiddet hakaretler küfürler sonrasında fiziksel şiddet elimden hiç bişey gelmiyor ne yapacağımı da bilmiyorum aileme söyleyemiyorum çünkü bana evlenme bu adamla demişlerdi ben şimdi ne yapabilirim aileme nasil söyleyebilirim bunu ayrıca kendisi hiç bir işine karismami istemiyor beni bırakın eşi yerine koymayı insan yerine bile koymuyor sizce ne yapmalıyım

Konular hep mi aynı ya
Neden hamilesin vs bunu demicem
İş bul boşan en azından bunu yapabilirsin inş

Yazacak o kadar soru var ki!!
1. Başlarda evlilik öncesi böyle değildi dediğin adamı ailenin istememe nedeni neydi?
2.evlendin daha kendinizi yaşamadan neden hemen çocuk? İsteyerek mi oldu? Plansız mı?
3. Korunmayı bilmiyor musunuz?
4. Evliliğin ilk gününden beri böyle dediğiniz yani hali hazırda bir aydır ne mal olduğunu göstermiş bir adamdan neden hamile kaldınız neden size şiddet gösteren adamla seviştiniz yahu?
5. Onca kavganın arasında bu sekse nasıl ikna oluyorsunuz? ( Ben eşimle küsünce en az iki ay bırak sevişmeyi konuşmam bile içimden gelmez ilginç)
6. Hadi hamile kaldın ilk şiddetinde daha küçükken neden aldırmadın? 2 aylık olmasını bekledin?
7. Ailene söylemek için neyi bekliyorsun? %50 olumlu ihtimalin var. Hiç olmazsa öğrenmiş olursun kabul edilip edilmeyeceğini ona göre yol çizersin

Bence polise başvurun sizi koruma altına alsınlar . Daha sonrada o şahıstan boşanın . Bu arada 3 aylık evlisin , 2 aylık hamilesin ya ilk ayda nasıl tutturdun hamile kalmayı

Bazı kadınları kınamıyorum ama cidden anlamıyorum. Kapıyı çarp çık bitti gitti ya. Elin öküzünü çek diye mi dünyaya geldin.

Evet bende katılıyorum. O evden ayrılın.
Gec olsun güçolmasın demişler
Hem çocuk doğduğunda en azından huzurlu iyi bi ortamda doğar ve büyür aileniz yanınızda iken .

Evlenmeden önce muhtemelen gözün karardı ve gerçek yüzünü göremedin sanki ondan başka erkek yokmuş dünyanın en iyisiymiş gibi hissettin ve evlendin
Olan olmuş artık 'keşke' demekle hiçbirşey değişmeyecek
Ailenle konuş sadece kendin değil karnında da bir can var.Onun sorumlulugu da üzerinde artık.
Aile yapın nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…