eşimden soğudum abi baba gibi görüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

benil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
1.858
285
648
41
Ankara
iyi geceler hanımlar ne olur kırıcı tarzda yorum yapmayın öncelikle bunu söylemek istiyorum çünkü bende çok üzülüyorum. yardımınıza tecrübenize ihtiyacım var :(
sorunum şu ki 33 yaşındayım 23 yaşında biraz yalnız kalma korkusu biraz anne baba olmayışı biraz da sevgi ihtiyacı nedeniyle fazla düşünmeden kendimden 10 yaş büyük biriyle evlendim. aşık olma ya da benzeri duygum yoktu ama sonuçta hayat arkadaşım eşimdi. derken sorunlu bi hamilelik sorunlu bi çocuk büyütme dönemi derken ben eşimden çok soğudum artık yanyana bile uyumuyoruz ben çocuğumla o ayrı uyuyor. evlilik hayatımız bitti onu bi abi gibi görmeye başladım.
ne olucak böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum ne önerirsiniz
Sevgiler

yani ev arkadasi falan deseniz tamam da esinizi abi baba ya benzetmeniz hic ama hic olmamis
o baslik degisiyorsa degistirin..

olmuyorsa da bosanin[/QUOTE

ama gerçekten öyle hissediyorum sanki bi abi gibi artık benim için baba için bşraz büyük tabii ama aramızdaki bağ bakış açım öyle olmaya başladı :(

Çocuk kaç yaşında, ne kadar zamandır böyle hissediyorsunuz.
O size nasıl davranıyor?

çocuğum 7 yaşında o da aynı sürekli kilo aldın eskiden inceciktin gibi cümleler kuruyor. fiziksel beğeniden ziyade artık sanırım yabancılaştık konuşamıyoruz bile

kusura bakmayin yillrca sevistiginiz adami abi gibi görüyorum deyince burdan bakinca hos olmuyor:(

cocugunuz varmi?ayrilirsaniz kendi ayaklariniz üzerinde durabilirmisiniz?
siz ne yapmayi düsünüyorsunuz?

hoş olmuş olmamış böyle bi kaygı gütmedim açıkçası. sadece bir durumu betimlemek için kullanılan bir tabirdir bu. önceleri abi gibi değildi zaten ama artık öyle oldu.

ayak üzerinden durmaktan kasıt maddiyat ise evet zaten çalıyorum ama duygusal olarak durabilir miyim bilmiyorum hayattaki tek desteğim de o gerçi biraz da bu mu sebep oldu diye düşünmüyor değilim bu duruma.

çocuğum 7 yaşında o da aynı sürekli kilo aldın eskiden inceciktin gibi cümleler kuruyor. fiziksel beğeniden ziyade artık sanırım yabancılaştık konuşamıyoruz bile
iletişimsizlik ilişkileri bitiriyor ama iletişim kurulan sınırlı anlarda kötü sözler sarfedilmesi daha yaralayıcı
maddi durumunuz uygunsa evlilik terapistine gidebilirsiniz.

iyi geceler hanımlar ne olur kırıcı tarzda yorum yapmayın öncelikle bunu söylemek istiyorum çünkü bende çok üzülüyorum. yardımınıza tecrübenize ihtiyacım var :KK43:
sorunum şu ki 33 yaşındayım 23 yaşında biraz yalnız kalma korkusu biraz anne baba olmayışı biraz da sevgi ihtiyacı nedeniyle fazla düşünmeden kendimden 10 yaş büyük biriyle evlendim. aşık olma ya da benzeri duygum yoktu ama sonuçta hayat arkadaşım eşimdi. derken sorunlu bi hamilelik sorunlu bi çocuk büyütme dönemi derken ben eşimden çok soğudum artık yanyana bile uyumuyoruz ben çocuğumla o ayrı uyuyor. evlilik hayatımız bitti onu bi abi gibi görmeye başladım.
ne olucak böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum ne önerirsiniz
Sevgiler
sorunlu bir hamilelik sorunlu bir çocuk büyütme bu durumlar sizi etkilemiş olamaz mı? evliliğinize şans vermeyi denediniz mi? abi, baba terimleri doğru değil sadece uzaklaşmış olabilirsiniz bence bunun adı bu biraz soğuma biraz uzaklaşma... çocuğunuzla yatmak yerine eşinizle yatın yada çocuğunuzuda yanınıza alıp eşinizle birlikte yatın bu gece. yarın için başbaşa planlar yapın... hatta belki başbaşa uzaklaşabilirsiniz kısa bir süre... bir deneyin bunları eğer hala duygu durumunuz aynı ise. böyle bir evliliği sürdürmek işkence gibi olmaz mı hem eşiniz hem sizin için... şans vermeniz daha çok başbaşa zaman geçirmenizi,sohbet etmenizi bunları tavsiye ederim ben.

düşünmedim değil ama bir çocuğu büyütmek tek kalmak sonrasında ki süreçler çok zorlayıcı benim için ruhen kaldıramam diye düşünüyorum. en önemlisi çocuğum mutlu bir ailede güvenle ve sevgiyle yetişsin istiyorum

sorunlu bir hamilelik sorunlu bir çocuk büyütme bu durumlar sizi etkilemiş olamaz mı? evliliğinize şans vermeyi denediniz mi? abi, baba terimleri doğru değil sadece uzaklaşmış olabilirsiniz bence bunun adı bu biraz soğuma biraz uzaklaşma... çocuğunuzla yatmak yerine eşinizle yatın yada çocuğunuzuda yanınıza alıp eşinizle birlikte yatın bu gece. yarın için başbaşa planlar yapın... hatta belki başbaşa uzaklaşabilirsiniz kısa bir süre... bir deneyin bunları eğer hala duygu durumunuz aynı ise. böyle bir evliliği sürdürmek işkence gibi olmaz mı hem eşiniz hem sizin için... şans vermeniz daha çok başbaşa zaman geçirmenizi,sohbet etmenizi bunları tavsiye ederim ben.

sanırım bunda bu büyük bir etken. sorunlu hamilelik zor büyütülen bir çocuk. kendi ailem falan olmayınca ailesine yakın olmak istemem ama bir türlü ailesi ile iyi ilişkiler kuramamak. bir çok nedeni var aslında birde sanırım aradaki yaş farkı önceleri çok belli olmasada şimdi ben 33 o 43 olunca iyice belirgin oldu her anlamda hem hayat tarzı hem bakış açısı hem görsel. yani uzlaşı da da zorlanıyoruz mesela hafta sonu o evde sağa sola çatmayı tercih ederken ben çocukla birlikte bir tiyatro ya gitmeyi bi iki tarihi yer dolaşmayı hiç olmadı bi sinemaya girmeyi istiyorum ama bunlarda da ayrı düşünüyoruz dünyalarımız çok ayrıldı :(

İyi de zaten eşinizi abi ve baba gibi görüyorsanız nikahınız düşüyor diye biliyorum.
Böyle saçma bir şey görmedim, duymadım. Ayrılın gitsin. Böyle bir benzetme hiç hoş değil, çok çirkin.
şurada bir yanılgı var sanırım bu bir tabirdır bunu söylerken aramızda karı koca manasında bir ilişki kalmadı ve bir bayan abisi ile yaşarken nasıl yaşıyorsa artık öyleyiz ayrı uyuyoruz ben üstümü değiştiriyorsam o odama gelmez ben aynı şekilde. geldiğimiz durumu tek kelime ile özetlemek için halk arasında kullanılan bir tabir vardır ya bacı kardaş olduk derler eskiler o manada kullanılmış bir terim

İyi de zaten eşinizi abi ve baba gibi görüyorsanız nikahınız düşüyor diye biliyorum.
Böyle saçma bir şey görmedim, duymadım. Ayrılın gitsin. Böyle bir benzetme hiç hoş değil, çok çirkin.
Ben tam çirkin olan şeyi anlamadım bşraz daha açar mısınız

şurada bir yanılgı var sanırım bu bir tabirdır bunu söylerken aramızda karı koca manasında bir ilişki kalmadı ve bir bayan abisi ile yaşarken nasıl yaşıyorsa artık öyleyiz ayrı uyuyoruz ben üstümü değiştiriyorsam o odama gelmez ben aynı şekilde. geldiğimiz durumu tek kelime ile özetlemek için halk arasında kullanılan bir tabir vardır ya bacı kardaş olduk derler eskiler o manada kullanılmış bir terim

Ben tam çirkin olan şeyi anlamadım bşraz daha açar mısınız

Şöyle ki siz bir evlat sahibi olmuş, yıllarca birliktelik yaşamış bir insan için abi baba benzetmesi yapmamanız lazım. Bu çirkin bir tabir.
Ve böyle bir evliliği sürdürerek de çocuğa iyilik değil kötülük yapıyorsunuz. Çünkü anne baba ayrı yatıyor, çok kötü bir örnek maalesef. Bunalrı hesaba katıp yola koyulun.

Eşinle yeniden tanış, sanki Yen’i flört ediyormuşsunuz gibi yapın. Birbirinize randevular verin sürprizler yapın. Mesajlaşın, süslenin ne bileyim böyle şeyler. Çocuğu da bu sürecin biraz dışıma çıkartın. Odası ayrı olsun mümkünse eşle yalnız kalacak fırsatlar yaratın. Haftasonlarınızı hepinizin yapabileceği şeylerle değerlendirin.

Tabi önce durumu ona uygunsa anlat manyak muamelesi yapmasın adamcağız.
Koca kişisi bu durumu düzeltmek isterse bunlara yardım eder

lütfen yapıcı bi yol gösterin herkes mı böyle yoksa bir-tek biz mı böyle olduk ne yapacağımı bilmiyorum danışacak fikir soracak bi büyüğüm yakınım da yok. fikrinize ihtiyacım var
Sevmeden evlenmişsin . Bir takım Şeyler yaşamışsın sonrasında da geçmiş o Tutku kalmamış . Yas farkına suç atma sen sevmediğin için bence mutlu değilsin aşk bitmiş heyecan bitmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X