Eşimden soğudum, ama çocuk var. Böyle evlilik devam eder mi sizce ??

duvarklima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2011
109
4
46
İstanbul
Merhabalar, benim sorunum daha önce benzer konuları da açtım. 5 yıllık evliyiz eşimle birlikte olmak istemiyorum. Soğudum kendisinden. Çocuğumuz var diye devam ediyoruz. Arkadaş gibiyiz. Beraberlik ayda yılda bir oluyordu artık o bile zorla bence hiç olmasa daha iyi. 2 senedir bu böyle. Sizce bu şekilde evliliğime devam etmeli miyim ? Veya etmeli miyiz ? . O istiyor beraberliği ama ben istemiyorum. Dediğim gibi soğudum bir şekilde. Sürekli kavga çıkarmasının da etkisi çok var. Zaten bende önceden de pek istek yoktu tamamen bitti. Ne yapmalıyım akıl verin. Bu şekilde devam edebiliriz ama ne kadaar sağlıklı olur, aranızda hiç beraberliği olmadan evliliğini devam ettiren var mı ??

Son düzenleme:
cinsel beraberlik olmadan evlilik çok zor ayakta kalır die düşünüorum ben.eger özünde bir insansa sana karşı şiddet uygulamıyo,içmiyo ve paralarını kadına kumara harcamıyosa bence o adam bu kadarını haketmiyor die düşünüorum.her erkekte sinir vardır ve bazısında da küfür.onu siz bir şekilde eğitebilirdiniz baştan.

Acil bir aile danışmanına başvurmanı tavsiye edeceğim ki dava açmanız halinde sizin gibi durumlarda hakim aile psikologuna görünmeyi tavsiye ediyor ve boşanmayı erteliyor.
Birde kadın hastalıklarına gidin derim belki de sağlıksal bir problem sebebiyle isteksizlik olmuş olabilir.
Ve eşinize hiç şu şu sebepten ben böyleyim dedinizmi konuştunuzmu hiç.

en iyisi baştan anlatayım..bende vaginismus yok ama isteklilik de yok. isteklilik olmadığını hamile olduğıum dönemde tabiri caizse azgın olmanın ne demek olduğunu o dönemde anladım. Hamile iken çünkü çok istekliydim. Tabi eşimle birlikte olmadık, hamileyken karşıydı bu işlere.
Sonra zaten az olan arzum, emzirmeyle birlikte sona erdi sanırım. Ne yapmalıyım bilmiyorum..Her zaman onun zorlaması daha doğrusu beni ikna etmesi gerekiyor. Ha kendimi kötü hissediyor muyum hayır. Bir de bu var. Bana buzdolabı diye isim bile taktı şaka ile karışık. Evet istemiyorum bu şekilde daha mutluyum. Bana göre cinsellik ayda 1 veya 2 ayda bir olsa bile yetiyor. Akıl verin bana aranızda benim gibi soğuk olan var mı ??

^ Canim ben evli degilim ama cinsel istegi kadinlarda yedikleri ve ictiklerinin etkisi olur diye tembiklemisti gecenlerde cok deger verdigim bir teyze. Ictigim kafeinli enerji icecekleri istegi azaltiyomus, ve cinsel istegi her iki cinste artiran seyde ari poleni.
Belki denemen gerekebilir.
Birde bu konuda esinin sana nasil yaklasitigni bilmiyorum.
Direk hazir ola gecip, on sevisme dedigimiz seyi yapmiyorsa boyle hissetmen gayet normal galiba.
Belki beraber daha erken ayni yataga girmenizde bile fayda olabilir..

burada okuyorum insanlar hep eşlerinin soğukluğundan şikayetçi bütün kadınlar sanki eşlerini cinsel açıdan ilgisiz olmakla suçluyorlar. benim de kafam bunu almıyor 25 sene bakire kalıp 1 gece sanki silaha ateş ediliyor ve at koşmaya başlar ya kadında da libido tavan yapıyor onca sene bu libido nasıl gerilendi nasıl bastırıldı sizce de çok saçma değil mi ? senelerce libido bastırılyor 1 gecede normal bir yaşam sürmesi bekleniyor.

bilmiyorum kızlar kafam çok karışık. aranızda benim gibi soğuk olan yok mu hiç ?? herkes sıcak kocalarınız mı soguk ?

Son düzenleme:

5 senedir düzelmedinse neden bir doktora gitmiyorsun,hiç normal değilsimn

Canım bence da normal değilsin.
Cinsel isteği artıran gıdalardan al.Biraz renk katmaya çalış.
Bence evliliğini kurtar.
Hangi erkekte sinir yok ki.
Herkesin ki dört dörtlük mü sanıyosun

ay o ne kıııı öyle evlilikmi olur..yürürde 2.eş olmayı kabul etmek zorunda kalırsın..bence..hiçbir erkek takımlarını çalıştırmadan bir hafta dayanmaz sanmıyorum.aşkımı kaybetiniz siz..

Canım bence da normal değilsin.
Cinsel isteği artıran gıdalardan al.Biraz renk katmaya çalış.
Bence evliliğini kurtar.
Hangi erkekte sinir yok ki.
Herkesin ki dört dörtlük mü sanıyosun

Haklısın bu konuda ama benimki çok fazla asabi ve evliliğimizin ilk yıllarında aslında bütün kredilerini bitirdi. Hem de hiç haketmediğim halde. Bazen burda yazılan beni bir kez bile üzmedi mesajlarına özenmiyor değilim.

benım sızın gıbı cınsel soguklugu olan tanıdıklarım var...
bence sağlıksal bır durum deılde psikolojik olabilir...
duyduguma gore eşi daha baskınsa, kadınlar kendılerını gerı cekıyormus bi nevi eziklik psıkolojısı
yada evliliktekı problemler cınsellıge yansıyor olabılır
psıkolojık problemler depresyon kendıyle barısık olmama fazla duygusal olma etkıler
en buyuk cınsel organ beyindir
hersey beyınde biter
adacayı ıcın dıyebılırım içinde östrojen var ama beyninizi yonetemedıkten sonra işe yarayacagını sanmıyorum
isteksızım deyıp kenara cekılmeyın
kendınızı seksı hıssedın dişi gibi hissedin eşinize baktıgınızda mesela aklınıza bırlıktelık gelsın ilk adımı atın
utangaclıgı atın...

aslında dogum cocuk uykusuzluk yorgunluk hepsı bıraz ısteksızlık yapar.bunlar kolay seyler degıl hormonal dengen bozuluyor sonucta.dogumdan sonra ısteksızlık olmadı bende ama halsızlık yorgunluk coktu.bebege bak uyuma emzır hayatın degısıyor.ama hıcbırzaman sızın gıbı hıssetmedım tabıkı.kendınıze zaman verın dogum yapalı ne kadar oldu bılmıyorum ama dok.gıdın olmadı.esınız ayrılmakta ıstemıyormus hem.bıraz mucadele verın bakalım olmazsa artık ıstemıyorum mutsuzum dıyorsanız kendı kararınızı kendınız vereceksınız.bu sıtede kımse kolay kolay bosanın bıtırın demez.arkanı don gıt bosa kocayı yada karını cok kolay seyler bunlar.onemlı olan zoru basarmak.yemege cıkın dısarda elele gezın sınemaya gıdın yapın ıste bırseyler.

Bence bakış açısı canım.
Seni üzen şeyi bir başkası kolaylıkla başka yöne çekip örtbas edebiliyor

Benim eşim de öyle sinirlendi mi gözü hiçbişeyi görmez.Tanıyamam bir an.Ama saniyeler içinde unutur gider.Gerisi bana kalmış.
İstersem surat asarım, istersem ben de güler geçerim

Sen de takma kafana.
Bırak sinirlensin.Yorma kendini.
Geç kalmadan bişeyler yap

Merhabalar ben yeni üyeyim ancak uzun zamandır forumu takip ediyordum çok faydalı bilgiler var burda.ben ilk doğumumda kendimi çocuklarıma adadım resmen ikiz oldukları için hep onlarla vakit geçiriyordum,gece onların yanında kalıyordum,eşimden soğudum hatta fazlalık olarak görmeye başladım sonra bir arkadaşıma danıştım bu normalmi diye psikologtu kendisi normalmiş doğumdan sonra çoğu bayanda oluyormuş eşim zaten sürekli ,beni artık önemsemiyorsun,sevmiyorsun eskisi gibi,tüm dünyan çocukların,keşke biraz geç olsalardı...gibi serzenişlerde bulunmaya başladı ben de üzülüyordum ama elimden bir şey gelmiyordu neyse arkadaşım başbaşa kalmamızı,birlikte dışarı çıkmamızı ve arada da p....film izlememizi tavsiye etti.gerçekten işe yaradı dıyebilirim.

bendede cnm öyle asırı bir istek oldugu sölenemez eskiden daha coktu :)))

Tam da 5 senelik evliyim
Bence haftada 3 - 4 iyi

Eşime ve bana bitter iyi geliyor

Netten araştır canım..

haftada 3-4 ise masaalah yaniii ha

cinsellik olmadan evlilik olmaaazzz..olsada ev arkadasligi...esin kendine baska bir yol bulur...esim cok sinirli diyorsun ama bu durum karsisindada bosanmak istemiyor seni ikna etmek icin ugrasiyorsa ...bence esinin tutulacak bir yani var...soguk demesi ne ki ne hakaretler edebilirdi...bir cok erkekte bunu yapiyor malesef esine destek olmak yerine...onun icinde incitici bir durum sonucta...bence doktora git hormonal sorunlarin olabilircanim...hamilelikte hormonlarin tavan yapmasindan kaynakli artmistir istegin...

istemeden mi evlendin peki
ilk evlendiğinden beri mi bölesin
cinsellik evliliği ayakta tutan şeylerden biri bence ,terapi gibi...bazen cinsellikle aşık olurmuş çiftler birbirlerine ..bence bu böle olmaz canım..eşini sevmeye çalış ayrılma cinsel isteklerini artıcı şeyler kullan..cinsellik duygun arttıkça eşine bağlanacaksın..bence bu evliliği kurtar yazık bide çocuk varmış
allah yardım etsin

canım senin tek sorunun cinsel isteksizlik bunun tedavisi vardı galiba git tedavi ol...hamileyken istekliymisşn ozaman eşine daha sıcak hissetmişsinidr kendini eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…