- Konu Sahibi duvarklima
-
burada okuyorum insanlar hep eşlerinin soğukluğundan şikayetçi bütün kadınlar sanki eşlerini cinsel açıdan ilgisiz olmakla suçluyorlar. benim de kafam bunu almıyor 25 sene bakire kalıp 1 gece sanki silaha ateş ediliyor ve at koşmaya başlar ya kadında da libido tavan yapıyor onca sene bu libido nasıl gerilendi nasıl bastırıldı sizce de çok saçma değil mi ? senelerce libido bastırılyor 1 gecede normal bir yaşam sürmesi bekleniyor.
bilmiyorum kızlar kafam çok karışık. aranızda benim gibi soğuk olan yok mu hiç ?? herkes sıcak kocalarınız mı soguk ?
Merhabalar, benim sorunum daha önce benzer konuları da açtım. 5 yıllık evliyiz eşimle birlikte olmak istemiyorum. Soğudum kendisinden. Çocuğumuz var diye devam ediyoruz. Arkadaş gibiyiz. Beraberlik ayda yılda bir oluyordu artık o bile zorla bence hiç olmasa daha iyi. 2 senedir bu böyle. Sizce bu şekilde evliliğime devam etmeli miyim ? Veya etmeli miyiz ? . O istiyor beraberliği ama ben istemiyorum. Dediğim gibi soğudum bir şekilde. Sürekli kavga çıkarmasının da etkisi çok var. Zaten bende önceden de pek istek yoktu tamamen bitti. Ne yapmalıyım akıl verin. Bu şekilde devam edebiliriz ama ne kadaar sağlıklı olur, aranızda hiç beraberliği olmadan evliliğini devam ettiren var mı ??
Canım bence da normal değilsin.
Cinsel isteği artıran gıdalardan al.Biraz renk katmaya çalış.
Bence evliliğini kurtar.
Hangi erkekte sinir yok ki.
Herkesin ki dört dörtlük mü sanıyosun
peki bunun normali nedir ? 5 senelik evliler haftada kaç kez beraberlik yaşarlar?
bu artırıcı gıdalar nelerdir bilen var mı ?
Haklısın bu konuda ama benimki çok fazla asabi ve evliliğimizin ilk yıllarında aslında bütün kredilerini bitirdi. Hem de hiç haketmediğim halde. Bazen burda yazılan beni bir kez bile üzmedi mesajlarına özenmiyor değilim.
burada okuyorum insanlar hep eşlerinin soğukluğundan şikayetçi bütün kadınlar sanki eşlerini cinsel açıdan ilgisiz olmakla suçluyorlar. benim de kafam bunu almıyor 25 sene bakire kalıp 1 gece sanki silaha ateş ediliyor ve at koşmaya başlar ya kadında da libido tavan yapıyor onca sene bu libido nasıl gerilendi nasıl bastırıldı sizce de çok saçma değil mi ? senelerce libido bastırılyor 1 gecede normal bir yaşam sürmesi bekleniyor.
bilmiyorum kızlar kafam çok karışık. aranızda benim gibi soğuk olan yok mu hiç ?? herkes sıcak kocalarınız mı soguk ?
Tam da 5 senelik evliyim
Bence haftada 3 - 4 iyi
Eşime ve bana bitter iyi geliyor
Netten araştır canım..
en iyisi baştan anlatayım..bende vaginismus yok ama isteklilik de yok. isteklilik olmadığını hamile olduğıum dönemde tabiri caizse azgın olmanın ne demek olduğunu o dönemde anladım. Hamile iken çünkü çok istekliydim. Tabi eşimle birlikte olmadık, hamileyken karşıydı bu işlere.
Sonra zaten az olan arzum, emzirmeyle birlikte sona erdi sanırım. Ne yapmalıyım bilmiyorum..Her zaman onun zorlaması daha doğrusu beni ikna etmesi gerekiyor. Ha kendimi kötü hissediyor muyum hayır. Bir de bu var. Bana buzdolabı diye isim bile taktı şaka ile karışık. Evet istemiyorum bu şekilde daha mutluyum. Bana göre cinsellik ayda 1 veya 2 ayda bir olsa bile yetiyor. Akıl verin bana aranızda benim gibi soğuk olan var mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?