Zaten ben bunu geçirdim gibi bişey oldu gerçekten o kadar çok hıçkırarsk bağıra bağıra ağladım ki nefesim kesildi böyle kesik kesik ağladım nefes alamadım astımlı gibi bir süre annesi öbür tarafta insanları toplamak için yapıyor diyodu hoparlörden sürekli konuşuyorlar kavgamıxı da dinler sonra kapıyı kilitledim siz diye hitap ettim ve konuşmadım bir süre baya bir değişti uğraştı tamam dedim ama üç dört gündür iyiydik yine çay koydu diye söylendi biraz ama kavga çıkmadı sonra bir video izledim sözler köşkünün neden boşanmalar arttı ve nasıl iyi koca olunur diye orda bir örnek verdi sohbeti yapan kişi iki senelik evliymiş eşi çok fazla yemek yapmayı bilmiyormuş geçen bir pilav yaptı mutlu oldum diye sonraki gün mantı yapmış ama olmamış mantı olduğunu iddia ediyor ama değil yani güldük geçtik dışardan yedik diyor iki senelik evliler adam bunun için boşanan insanlar var deyip küçümsedi benim ikinci yaptığım pilav gayet lezzetli oldu yani bilmiyorum daha üç gündür yemek yapıyorken bana demediğini bırakmadı herkese karşı küçük düşürdü yemek yapamıyor diye benim çok ağrımaya gitti ben bu kadar değersiz miydim köle diye mi almıştı beni ilk hatamda evine git dedi çok kalbim kırık güvenim kalmadı herşeyimi ailesine anlatan insana nasıl zor zamanımda yanımda olur diyeyim soğudum işte