- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
Aslında düzelsin evliliğim isterim ama ben uğraşırsam o yine bir kavga çıkarıp sonra kavga anında anneisnin arayıp bak işte bana neler diyor duy diye beni şikayet ederse bu sefer artık kafayı yerim dayanamıyorum sanki bana pusu kuruyor düşman gibi. Sabahtan başladı gerizekalı insanlıktan nasibini almamışsın al o parayı onu harca benim paramı kullanma bilmem ne diye sallamadım şarkı açtım dinledim yüzüne sırıttım gitti bulaşıkları yıkadı mandalina almaya gittim beni gördü hala onu takmıyorum geldi bir sürü satsşıp bağırdı sonra anneme söyliycem dedi aradı bu lafı duyunca gerçekten onu öldürmek istiyorum annesi açtı bak bana nasıl bağırıyor parayı vermiycekmiş bilmem ne artık güvenemiyorum beni sinir Edip anneisni arıyor bir de annesiyle konuşurken kapıyı kilitledim gitdin başımdan diye kapıdan açar mısın çamaşırları alıcam diye kibar kibar konuşuyor ikiyüzlü. Normalde kapıya vurup bsğırırEvet yaşadığın olaylar hiç ama hiç iyi değilama biraz kendime benzettim evliligimin ilk 3 ayında başladı kültür catismamiz
sonuçta daha 2 aylık evlisiniz sogumak ta haklısın ama bir şans daha hakediyor bence daha birbirinize alısmaniz zaman istiyor. .
Ben suan o dönemleri sabrederek ve eşime nasıl davranması gerektiğini anlatarak atlattim eşime oturup kendimi anlattım her fırsatta bak suna kızarım bu hoşuma gitmez gibi suan 1 sene 3 aylık evliyiz ve cok mutluyum neye kizacagimi biliyor bende onun neyi sevip sevmeyecegini biliyorum ..
Eğer içinden geliyorsa eşini kendin hakkında bilgilen..