Eşimden soğudum

Süper fikir çok teşekkür ederim

Acıkcası bosanılacak bir durum göremedim. Bana kalırsa bosluktasınız veya arkadas cevrenızden gorduklerınızle kafanız karısmıs. Eşinizle oturup adam akıllı konusmayı deneseniz? Kırıcı olmadan düzgün bir sekilde bu düsüncelerinizi ona da aktarsanız? Diğer arkadasların önerdiği gibi çift terapisinede gidebilirsiniz.
ama 9 sene ve bir cocugunuz var ,ortada elle tutulur bosanılacak bir sebepte yok.

Hayaller.. hayatlar .. kendimiz edip kendimiz buluyoruz biraz da .. parası var da mı sıkıyor.. yokluktansa normaldir de. .

Bence ara ara ayrılmayı düşündüğünüzü, o kadar sene için ve çocuğunuz için bunu istemediğinizi, ve fikrinizin olumlu anlamda değişmesi için ondan yardım istediğnizi söyleyin. Rahatsız olduğunuz konuları suçlar gibi değil, tatlı bir dille ona da söyleyin, gerekirse çift terapisi alın.

Ortada boşanılacak bir durum göremiyorum. Terapist en doğru yol olacaktır. Boşan diyenlere de yuhhhh. Yuva zaten 2 tuğla bi çimontoyla kuruluyor. Eşini al karşına konuş. Bu da terapist ayarlayana kadar daha iyi olmanızı sağlar

Her konuda boşanmayı tavsiye ediyorsunuz maaşallah
Tam ben yazacaktim yorumunuzu gordumBosanmak yerine degisimini saglayin konusun tamam onda ilgisizlik sorunu var bir baskasindan cinsellik bir baskasinda aile tutkunlugu varda var...Kimin iliskisi dort dortluk ki benim diyen yaa hala pembe ruyalardadir ya da yalan soyluyordur.Tamam olmus artik diyip hayatinizi cehennem edin demiyorum ama son carelerine bakin sonrasi zaten sizin takdiriniz

Birilerinin yuvalarını kurtarmak istemelerini aracı olmam canınızı mı sıktı benneyanginlargordum

Bi de boşanma diyenlere beğenmedim işareti koyuyor

Birilerinin yuvalarını kurtarmak istemelerini aracı olmam canınızı mı sıktı benneyanginlargordum
Yo. Siz begenmedıme basmıssınız bende sizin yorumda begenmedıme bastım.
Mesela ben size sormadım cunku önemsemedım gulerek karsılık verdim.
Sizin bu derece onemsemenız?

Boşanmak tercih bile olmaz inşallah sizin için.Boşansaniz ne değişecek hayatınızda bunları düşünün eşinizi ozlemeyecek misiniz birlikte geçen 8 yıl birlikte olan aliskanliklariniz ne biliyim.Hani ben düşünüyorum ne boşanma sebebi olabilir bende diye aldatma var en sıralı neden.Ama Allah korusun yuvalarimiz hep huzurlu olsun.Eşinizi bence de terapist için ikna edin ve birlikte gidin bu aşamada size göstermediği ilgi yüzünden yaptığı gereksiz maddiyat hesapları yüzünden üzülecek farkına varacak belki de. Hani elinden gidince kıymeti bilinir bazı şeylerin ama o duruma gelmeden toparlarsiniz inşallah.

Burda bahsedemediğiniz şeye takıldım.Acaba bu sure zarfında birinden ılgımı gordun?Sadece tahmin.Çift terapıstıne gıdın.Hakkınızda hayırlısı oldun

Benim konumda da herkes çift terapisi demiş de bilmediğimden soruyorum yanlış anlamayın..
terapist yapmamız gereken ama yapmadığımız şeyleri söylemeyecek mi ?
Yani Sorunun temelini bulmak kabul etmek ve telafi etmek veya belli edilmeyen duyguları (Sevgi gibi) ortaya çıkarmak gerektiğini söylemeiş gibi..
Bunları biliyoruz zaten ama uygulama da sıkıntı yaşıyoruz son zamanlarda.İnsanın içindeki güç yaptırmadıkça dışardan bi güç bunu yapabilir mi

Erkeklerin %90ı bu şekilde zaten

Sizin konunuz ile bu konu benim gözümde farklı maalesef. Burada her türlü sorumluluğunu yerine getiren ancak rutine dönmüş, heyecanın kalmadığı bir evlilik var. Farkındalık yaratılarak, tarafların gerekli çabayı göstermesiyle birlikte ufak oyunlarla tekrar hareketlendirilebilir.
Ama sizin konunuzda evden kaçmak isteyen bir eş var. Aile terapisti çocuklara nasıl babalık yapıp, sevgi göstermesi gerektiğini söylemez.

Defalarca ifade etmişsiniz ama adam bunu ciddi olarak algılamamış. Siz bir süre ayrı kalmayı, düşünmeniz gerektiğini ifade edin ve ciddi olarak uygulayın eve gelmesin bir süre. Sorununuzun ciddiyetini anlar.

Benim için de ilgisizlik büyük problemdir. Size hak veriyorum

Boşanın diyenleri ciddiye almayın. Şaka mı bu bir evlat var ortada. Hem ilgili bir babaymış. Baba evladı ayırmak bukadar kolay mı

Size tavsiyem sorununuzu eşiniz anlamadı diye üstünü kapatmayın. çözülebilir bir mesele diye düşünüyorum. Eşinizin sizi ve oğlunu kaybedebileceği gerçeğiyle yüzleşmesi lazım. Oğlundan sizden 10 gün 1 ay ayrı kalsın bakalım sizin isteklerinizi göz ardı edebilecek mi

bence anne oğul bi tatile çıkın eşiniz de kombiyi açmadan evinde kalsın madem çalışıyosunuz termal otel ya da kayak tatili iyi gelir. sonra belki oğlunuz anneannesini özler bilemezsiniz onlara gidin. eşiniz bu cimrilikle baş başa kalsın. sonra zaten ben naptım demeye başlar

Kadının kafası karisik degıl verdıgı cevaplar ortada, esimle severek evlenmedim demıs sonra da kadın gibi hissetmediğini eklemıs.
Net ben baktıgımda.

Size de iyi geceler

Ozaman o çocuk dünyaya gelmeyecekti kusura bakmasın. Konu sahibi cimrilik konusunu 3 senedir aştık diyor. Demek ki en kötü zamanlarda bebeği olmuş. Bu bencillik değil mi
Anne olunca farklı düşünmek zorunda daha çok çabalamak zorunda. Cimrilik ciddi bi problemdir genelde geçmez ve eşi bunu aşmış. Belki şuan rahatsız olduğu şeyler de geçecek, bu süreç geçici belki.. Çocuğuna kitaplar okuyan oyun oynayan bir baba var.

Düzelebilecek bir durumsa sonra çok pişman olursun konu sahibi arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…