Eşimden soğuyorum.

runesya23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
52
41
38
31
1 buçuk yıllık evliyiz ve hiç tartışma bile yaşamadık. Yeri geldi ben sinirlendim kızdım delirdim ama o hep sustu. Ne kadar iyi bir eşe sahibim değil mi ?
Eşimle tanıştığımızda uzak bir köye atanmıştı. Ben köy hayatı sebebiyle tembelleşti sanıyordum. Sonra ben İstanbula atandım o da tayinle geldi ama yok eşimin yapısı buymuş. Tabi bunu anladığımda artık çok geçti. 3 ay önce doğum yaptım hamileyken de her işi kendim gördüm öncesinde de. Çünkü ona iş yaptırmak deveye hendek atlatmaktan zor. Muhakkak ya hastadır ya uykusu vardır ya tuvalete gidecektir çocuk gibi kaçar.
Doğumdan sonra geçici kemik erimesi başlamış emzirmeyi kesmek zorunda kaldım. Omurgamda 3 tane kırık var ve hala gece horul horul uyur bebeğe ben bakarım. Gündüz işten gelir gene uyur. Defalarca konuştum bağıra çağıra da konuştum. Boşanmak istediğimi bile söyledim. Özür diledi ama gene aynı.
Hasta psikokojisinden çıkayım dedim tatlı dille de konuştum bu halimle saçımı boyattım o geleceğine yakın süsleniyorum evin işlerini yapıyorum yardımından vazgeçtim yeter ki onu canlı göreyim diyorum gene aynı.
Sorsanız gene onun bir yerleri ağrıyordur gene uykusu vardır. Âdeta bitkisel hayatta. Yemek yapmasam kalkıp bir yumurta bile kırmaz. Üstüne başına özenmez. Varsa yoksa uyku ve uzanıp telefonla oynamak. Çok yoruldum çok.

1 buçuk yıllık evliyiz ve hiç tartışma bile yaşamadık. Yeri geldi ben sinirlendim kızdım delirdim ama o hep sustu. Ne kadar iyi bir eşe sahibim değil mi ?
Eşimle tanıştığımızda uzak bir köye atanmıştı. Ben köy hayatı sebebiyle tembelleşti sanıyordum. Sonra ben İstanbula atandım o da tayinle geldi ama yok eşimin yapısı buymuş. Tabi bunu anladığımda artık çok geçti. 3 ay önce doğum yaptım hamileyken de her işi kendim gördüm öncesinde de. Çünkü ona iş yaptırmak deveye hendek atlatmaktan zor. Muhakkak ya hastadır ya uykusu vardır ya tuvalete gidecektir çocuk gibi kaçar.
Doğumdan sonra geçici kemik erimesi başlamış emzirmeyi kesmek zorunda kaldım. Omurgamda 3 tane kırık var ve hala gece horul horul uyur bebeğe ben bakarım. Gündüz işten gelir gene uyur. Defalarca konuştum bağıra çağıra da konuştum. Boşanmak istediğimi bile söyledim. Özür diledi ama gene aynı.
Hasta psikokojisinden çıkayım dedim tatlı dille de konuştum bu halimle saçımı boyattım o geleceğine yakın süsleniyorum evin işlerini yapıyorum yardımından vazgeçtim yeter ki onu canlı göreyim diyorum gene aynı.
Sorsanız gene onun bir yerleri ağrıyordur gene uykusu vardır. Âdeta bitkisel hayatta. Yemek yapmasam kalkıp bir yumurta bile kırmaz. Üstüne başına özenmez. Varsa yoksa uyku ve uzanıp telefonla oynamak. Çok yoruldum çok.
Çok sinir oldum kusura bakmayın. Böyleleri neden evleniyor ki. İşten gelip yayılıp yatsın istediği kadar.

Konudan bağımsız eşiniz boğa burcu mu? 😀
Ben asla çekemezdim böyle birini. Dediğiniz çok doğru sadece iş güç değil evin içerisinde hep enerjisi düşük biri insanı kötü hissettiriyor. Konuşmuşsunuz da gerekeni de yapmışsınız. Yaradılışı böyle demek ki. Evlenmeden önce nasıldı? Yani böyle olduğunu bilmiyor muydunuz evlenirken?

Köy hayatı insanı tembel mi yaparmış? Bahane aramışsınız o zaman.
Olmuyorsa olmuyordur. Ya böyle kabul edeceksiniz ya da söylenecek belli.
Ayrılmak istemiyorsanız blöf yapmayın boşanmakla ilgili. Beklentinizi az tutun.
Kendisinin düşünmesini beklemeyin. Şunu yap bunu yap diye isteyin

Konudan bağımsız eşiniz boğa burcu mu? 😀
Ben asla çekemezdim böyle birini. Dediğiniz çok doğru sadece iş güç değil evin içerisinde hep enerjisi düşük biri insanı kötü hissettiriyor. Konuşmuşsunuz da gerekeni de yapmışsınız. Yaradılışı böyle demek ki. Evlenmeden önce nasıldı? Yani böyle olduğunu bilmiyor muydunuz evlenirken?
Daha ilgiliydi tabi ki ama gene çok uyurdu sebep olarak da köyde tek başına yaşıyorum yapacak bir şey yok ondan böyle oldum diyordu. Bir bataklığa girdim çıkamıyorum sanki benim gençliğimi de elimden alıyor hayat enerjimi yok ediyor ondan kurtulsam mutlu olucak gibi hissediyorum.

Kan tahlillerinde, vitamin vb değerlerinde düşüklük olmasın? Onlar çok etkiler çünkü.
Dediğiniz gibi doktora da götürdüm tahlil yaptılar normal çıktı. Komik yanı benimki çok düşmüş doğumdan sonra 3e kadar düştü daha yeni topladım. Vitaminsiz olan benim enerjisiz olan o.

Köy hayati aksine daha dinç, daha çalışkan yapmaz mi ya 😑 kan değerlerine baktırdınız mi?

Dediğiniz gibi doktora da götürdüm tahlil yaptılar normal çıktı. Komik yanı benimki çok düşmüş doğumdan sonra 3e kadar düştü daha yeni topladım. Vitaminsiz olan benim enerjisiz olan o.

Böyle eşler insanın enerjisini emiyor. Az çok anlayabiliyorum sizi. Allah yardımcınız olsun ne diyim.

Ailesimi böyle alıştırmış yoksa sonradan olan bir durum mu ?hiç ailesi ile görüştünüz mü bu konu hakkinda

Görüştüm kayınvalidem de haklısın diyor bir şey demiyor. Ama kendisi çocukken onu hep benim oğlum yapamaz diye yetiştirmiş her işini yapmış büyüyünce bile çoraplarını giydirirmiş.

Eşinizin vitamin değerlerine mi baktırsanız?Kendisini sürekli bitkin hissetmesi normal değil bence Allah korusun bir hastalığı olmasın

Görüştüm kayınvalidem de haklısın diyor bir şey demiyor. Ama kendisi çocukken onu hep benim oğlum yapamaz diye yetiştirmiş her işini yapmış büyüyünce bile çoraplarını giydirirmiş.
Aileden kaynaklı yani.. ah be arkadaş sevgiliyken keşke gozlemleseydin şu adamı..
Hanı kv kuru bi haklisin demiş ama olmaz ki böyle son kez konuş al karşına hatta ailesini de davet et ciddiye alsın bişeyleri en azından olursa olur olmazsa maaşın var paran var kardeşim hiç kimse senden ve sağlığından değerli değil..

İnanın değil uyuyor uyuyor sonra uykuya doyunca neşeleniyor. Neşesi de futbol izlemek bana iki şaka yağmak falan. Ama yeter ki istediği kadar 15 16 saat uyusun
işte teselliyi uykuda buluyor başka amaci yok gayesi yok umudu yok bu da bir çeşit depresyon

Back
X