Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim eşim de boğa burcudur. 24 saat uyusa yatsa yetmez. evet tembel oluyorlar bu bir gerçek. evlenmeden önce de evlendikten sonra da aynıdırlar. konu sahibi bence evlilik öncesi tanıyamamış. Ben eşimi çok iyi tanıyarak evlendim onunla neşer yapabilir neler yapamaz çok iyi biliyorum. evet herşey zor gelir onlara her şeyde arkasında ittireceksin ki yapar ama biraz da eşte biter olay. kayınvalidem eşimi ilk evlendiğimiz dönemlerde çöp atarken gördüğünde çok duygulanmıştı. çok mutlu olmuştu. :) ne kadar basit bişey dimi. bekarken yapmamış çünkü. çöpler bir köşede bütün hafta biriktiğinde mecbur kaldı atmaya işte sonuç bu :) biraz tatlı dille yılanı deliğinden çıkarmayı öğrenmek lazım. Sadece bir konuda konu sahibinin eşine benzemiyor o da çocuk konusu. bir anneden farkı yoktur. 24 saat kesintisiz gıkı çıkmadan bakar çocuğumuza. sen uyu dur ben bakcam geceleri der arada değil bir de kalkmazsam her akşam da bakar çocuğumuza bir kez bile isteklerimi ikiletmez. ne dersem kabul eder. kavga asla etmez ben kendi kendime bağırıp çağırırım deli gibi :) oğlum da yengeç burcu babasından hallice iki adam var evde ama ben böyle sevdim aldım eşimi. tanımadan evlenmek çok büyük bir hata. ama işte çok tembel bu boğa burçları. sürekli yatacak yatacak yatacak
Konudan bağımsız eşiniz boğa burcu mu?
Ben asla çekemezdim böyle birini. Dediğiniz çok doğru sadece iş güç değil evin içerisinde hep enerjisi düşük biri insanı kötü hissettiriyor. Konuşmuşsunuz da gerekeni de yapmışsınız. Yaradılışı böyle demek ki. Evlenmeden önce nasıldı? Yani böyle olduğunu bilmiyor muydunuz evlenirken?
Ya aslında yapı meselesi bence. Mesela bende boğa burcuyum ama boyle değilim. Benim bir erkek arkadaşım var oda boga burcu. Çocuk aile şirketlerinin basında ve 9 da iş basında oluyor. Inanın gece eğlenmeye gidip eve 5te gelip dus alıp 2 3 saatlik uykuyla ise gidiyor. Akşam yine aynı şekilde devam eğlenceye :) 1 gün evinde oturduğunu görmedim. Ben onun kadar aşırı sosyal değilim ama hareketsizde değilimdir. Eski patronumda boğa burcuydu. Herşeyi ayağına beklerdi evet onda da bir hareketsizlik vardı ama oturdugu yerden bin tane iş hallederdi. Tembel değildi asla. Belki de yükselen burçla da ilgili olabilir bilemedim :) ama sizin eşiniz çocuğa falan bakıyormuş bu konularda duyarsız değilmiş bence çok güzel birşey nazar değmesin :) eski patronumda çocukları vardı herseyleriyle yakından ilgilenirdi oda. Boğa erkekleri aslında ideal eş ve baba olarak görülür hep. Konu sahibinin eşinde fibromiyalji rahatsızlığı olabilir. Bana öyle geldi.
Boşanmak üzere olduğum eşimi gördüm tüm dünyası o telefonundaydı1 buçuk yıllık evliyiz ve hiç tartışma bile yaşamadık. Yeri geldi ben sinirlendim kızdım delirdim ama o hep sustu. Ne kadar iyi bir eşe sahibim değil mi ?
Eşimle tanıştığımızda uzak bir köye atanmıştı. Ben köy hayatı sebebiyle tembelleşti sanıyordum. Sonra ben İstanbula atandım o da tayinle geldi ama yok eşimin yapısı buymuş. Tabi bunu anladığımda artık çok geçti. 3 ay önce doğum yaptım hamileyken de her işi kendim gördüm öncesinde de. Çünkü ona iş yaptırmak deveye hendek atlatmaktan zor. Muhakkak ya hastadır ya uykusu vardır ya tuvalete gidecektir çocuk gibi kaçar.
Doğumdan sonra geçici kemik erimesi başlamış emzirmeyi kesmek zorunda kaldım. Omurgamda 3 tane kırık var ve hala gece horul horul uyur bebeğe ben bakarım. Gündüz işten gelir gene uyur. Defalarca konuştum bağıra çağıra da konuştum. Boşanmak istediğimi bile söyledim. Özür diledi ama gene aynı.
Hasta psikokojisinden çıkayım dedim tatlı dille de konuştum bu halimle saçımı boyattım o geleceğine yakın süsleniyorum evin işlerini yapıyorum yardımından vazgeçtim yeter ki onu canlı göreyim diyorum gene aynı.
Sorsanız gene onun bir yerleri ağrıyordur gene uykusu vardır. Âdeta bitkisel hayatta. Yemek yapmasam kalkıp bir yumurta bile kırmaz. Üstüne başına özenmez. Varsa yoksa uyku ve uzanıp telefonla oynamak. Çok yoruldum çok.
Birinin ona günün 24 saat olduğunu söylemesi lazım.İnanın değil uyuyor uyuyor sonra uykuya doyunca neşeleniyor. Neşesi de futbol izlemek bana iki şaka yağmak falan. Ama yeter ki istediği kadar 15 16 saat uyusun
sonra neden cocuk oldu denilince kızılıyor . adam ilk günden aynıymış , insan evlilik oturmadan neden cocuk yapar ki .Köy hayatı insanı tembel mi yaparmış? Bahane aramışsınız o zaman.
Olmuyorsa olmuyordur. Ya böyle kabul edeceksiniz ya da söylenecek belli.
Ayrılmak istemiyorsanız blöf yapmayın boşanmakla ilgili. Beklentinizi az tutun.
Kendisinin düşünmesini beklemeyin. Şunu yap bunu yap diye isteyin
Benm eşimi tarif ettiniz. Bnde 1.5 yıllık evliyim eşim elini evdeki hiçbir şeye düz önüne koysan yer koymasan giki çıkmaz. İşten gelir uyuyana kadr telefonla uğraşır. Bende her akşam bosansam mi diye düşünüyor um. Ama cesaret edemiyorum.1 buçuk yıllık evliyiz ve hiç tartışma bile yaşamadık. Yeri geldi ben sinirlendim kızdım delirdim ama o hep sustu. Ne kadar iyi bir eşe sahibim değil mi ?
Eşimle tanıştığımızda uzak bir köye atanmıştı. Ben köy hayatı sebebiyle tembelleşti sanıyordum. Sonra ben İstanbula atandım o da tayinle geldi ama yok eşimin yapısı buymuş. Tabi bunu anladığımda artık çok geçti. 3 ay önce doğum yaptım hamileyken de her işi kendim gördüm öncesinde de. Çünkü ona iş yaptırmak deveye hendek atlatmaktan zor. Muhakkak ya hastadır ya uykusu vardır ya tuvalete gidecektir çocuk gibi kaçar.
Doğumdan sonra geçici kemik erimesi başlamış emzirmeyi kesmek zorunda kaldım. Omurgamda 3 tane kırık var ve hala gece horul horul uyur bebeğe ben bakarım. Gündüz işten gelir gene uyur. Defalarca konuştum bağıra çağıra da konuştum. Boşanmak istediğimi bile söyledim. Özür diledi ama gene aynı.
Hasta psikokojisinden çıkayım dedim tatlı dille de konuştum bu halimle saçımı boyattım o geleceğine yakın süsleniyorum evin işlerini yapıyorum yardımından vazgeçtim yeter ki onu canlı göreyim diyorum gene aynı.
Sorsanız gene onun bir yerleri ağrıyordur gene uykusu vardır. Âdeta bitkisel hayatta. Yemek yapmasam kalkıp bir yumurta bile kırmaz. Üstüne başına özenmez. Varsa yoksa uyku ve uzanıp telefonla oynamak. Çok yoruldum çok.
Kötü bir evlilik tecrübesinden sonra bir daha evlenmem kimseyi çekemem. Eğer hiç çocuğum olmasaydı dayanamazdım evlenmeden önce de kendimi bildim bileli çocuk sevgisi vardı içimde. Eşim zaten etkisiz eleman ben çocuğuma yeterim elimden geleni yaparım onun için.sonra neden cocuk oldu denilince kızılıyor . adam ilk günden aynıymış , insan evlilik oturmadan neden cocuk yapar ki .
Bu kadar kısa sürede sevgimizi bitirdiler tebrik etmek lazımBenm eşimi tarif ettiniz. Bnde 1.5 yıllık evliyim eşim elini evdeki hiçbir şeye düz önüne koysan yer koymasan giki çıkmaz. İşten gelir uyuyana kadr telefonla uğraşır. Bende her akşam bosansam mi diye düşünüyor um. Ama cesaret edemiyorum.
Sizi üzmek istemem ama yetebilir misiniz bilmiyorum acikcasi .Kötü bir evlilik tecrübesinden sonra bir daha evlenmem kimseyi çekemem. Eğer hiç çocuğum olmasaydı dayanamazdım evlenmeden önce de kendimi bildim bileli çocuk sevgisi vardı içimde. Eşim zaten etkisiz eleman ben çocuğuma yeterim elimden geleni yaparım onun için.
Uyuşuk olmadığı tek konu buydu çocuktan sonra o da bitti.Çocuğu nasıl yaptınız bu kadar uyuşuk adamla
Sabredin ne diyelim geçer elbet imtihandırUyuşuk olmadığı tek konu buydu çocuktan sonra o da bitti.