Eşimden soğuyorum.

1 buçuk yıllık evliyiz ve hiç tartışma bile yaşamadık. Yeri geldi ben sinirlendim kızdım delirdim ama o hep sustu. Ne kadar iyi bir eşe sahibim değil mi ?
Eşimle tanıştığımızda uzak bir köye atanmıştı. Ben köy hayatı sebebiyle tembelleşti sanıyordum. Sonra ben İstanbula atandım o da tayinle geldi ama yok eşimin yapısı buymuş. Tabi bunu anladığımda artık çok geçti. 3 ay önce doğum yaptım hamileyken de her işi kendim gördüm öncesinde de. Çünkü ona iş yaptırmak deveye hendek atlatmaktan zor. Muhakkak ya hastadır ya uykusu vardır ya tuvalete gidecektir çocuk gibi kaçar.
Doğumdan sonra geçici kemik erimesi başlamış emzirmeyi kesmek zorunda kaldım. Omurgamda 3 tane kırık var ve hala gece horul horul uyur bebeğe ben bakarım. Gündüz işten gelir gene uyur. Defalarca konuştum bağıra çağıra da konuştum. Boşanmak istediğimi bile söyledim. Özür diledi ama gene aynı.
Hasta psikokojisinden çıkayım dedim tatlı dille de konuştum bu halimle saçımı boyattım o geleceğine yakın süsleniyorum evin işlerini yapıyorum yardımından vazgeçtim yeter ki onu canlı göreyim diyorum gene aynı.
Sorsanız gene onun bir yerleri ağrıyordur gene uykusu vardır. Âdeta bitkisel hayatta. Yemek yapmasam kalkıp bir yumurta bile kırmaz. Üstüne başına özenmez. Varsa yoksa uyku ve uzanıp telefonla oynamak. Çok yoruldum çok.
siz kendinizi yalnız mı sanıyorsunuz benim eşimde böyle sayılır tembel fakat ben 42.5 da evlendim siz daha 25 yaşındayken, 47 yaşında bir erkekle evlenmiş gibisiniz :))) bence eşiniz aşırı tembel ve belki de bir hastalığı çıkacak...benim eşim 2 yıl önce iyice yorgunum diyordu ve heryerinden bir hastalık uyduruyordu.pıhtı attı emboli ve bağırsaklarının çoğu alınıp şimdi cidden hasta oldu.önce bacağı şişti ve bu tembellikten beceriksizlikten doktora da gitmedi menüsküsüm var diyerek kendini oyaladı.en sonunda doktora gitti doktor salağı da teşhisi menüsküs koydu ve meğersem bacakta pıhtı oluşmuş, bacak şişmiş, aylarca bacağı şiş zaman geçirdi ve doktora gittiğinde enfeksiyon denilip bir ilaçla iyileşti.5-6 ay sonra da pıhtı attı.şimdi kime yapmış oldu, en çok kendine yaptı.meğerse o dönem corasprine başlasa hiçbir sorun olmayacakmış.
bende doğumdan önce ve sonra halı süpürmemi vs. ya ailem iş yaptı ya ben...
eşim her yemeği yemez o yüzden kendi yemeğini çoğunluk kendi tavuk köfte yapar durur.onu iş yapmaktan sayıyor.
siz gençsiniz bu adam sizi haketmiyor.her zaman sırtınızda taşırsınız değişmez.benim de öyle ama düzeni bozmak işime gelmiyor diyeyim.belki eşiniz depresyon hastalığı var ama size hastalığını baştan anlatmamıştır.
evlenmeden önce evlilikle ilgili hayallerim sorumluluk sahibi bir eşti.şu an ise kendim veya duyduklarım sonucu çoğu erkek sorumsuz ve tembel benim gördüğüm evli ve sorumluluk sahibi erkek sayısı düşündüğümüzden çok az bir elin parmaklarını geçmiyor.

Son düzenleme:
Depresyonda olduğumda asla uyuyamam. Stresli de olurum çünkü. Bence depresyondan bağımsız eşinizin karakteri bu. İlginin sevgili olduğunuzdan daha az olması normal ama bu kadar umarsız, enerjisi düşük sanki bitkisel hayatta gibi olması normal değil. O zaman niye evlendiniz de adamın kahrını çekiyosunuz ki alırdınız bi tane saksı bitkisi onla otururdunuz. Kendinizi mutsuz hissediyorsanız çekmeyin derim bunu. Eşiniz karakteri buymuş. Keşke çocuk olmadan önce farketmiş olsaydınız.

işte teselliyi uykuda buluyor başka amaci yok gayesi yok umudu yok bu da bir çeşit depresyon
Sebep
siz kendinizi yalnız mı sanıyorsunuz benim eşimde böyle sayılır tembel fakat ben 42.5 da evlendim siz daha 25 yaşındayken, 47 yaşında bir erkekle evlenmiş gibisiniz :))) bence eşiniz aşırı tembel ve belki de bir hastalığı çıkacak...benim eşim 2 yıl önce iyice yorgunum diyordu ve heryerinden bir hastalık uyduruyordu.pıhtı attı emboli ve bağırsaklarının çoğu alınıp şimdi cidden hasta oldu.önce bacağı şişti ve bu tembellikten beceriksizlikten doktora da gitmedi menüsküsüm var diyerek kendini oyaladı.en sonunda doktora gitti doktor salağı da teşhisi menüsküs koydu ve meğersem bacakta pıhtı oluşmuş, bacak şişmiş, aylarca bacağı şiş zaman geçirdi ve doktora gittiğinde enfeksiyon denilip bir ilaçla iyileşti.5-6 ay sonra da pıhtı attı.şimdi kime yapmış oldu, en çok kendine yaptı.
eşim her yemeği yemez o yüzden kendi yemeğini çoğunluk kendi tavuk köfte yapar durur.onu iş yapmaktan sayıyor.
siz gençsiniz bu adam sizi haketmiyor.her zaman sırtınızda taşırsınız değişmez.benim de öyle ama düzeni bozmak işime gelmiyor diyeyim.belki eşiniz depresyon hastalığı var ama size hastalığını baştan anlatmamıştır.
evlenmeden önce evlilikle ilgili hayallerim sorumluluk sahibi bir eşti.şu an ise kendim veya duyduklarım sonucu çoğu erkek sorumsuz ve tembel benim gördüğüm evli ve sorumluluk sahibi erkek sayısı düşündüğümüzden çok az bir elin parmaklarını geçmiyor.
Bu evliliğe olan inancımı kaybettim zaten. Bugün bitmese yarın bitecek gibi geliyor sürekli.

^^ benim eşim de cok yavas:KK70: dolap duzeltmeyı ona verırım bıdaha o odaya gırmem ve ayak altında olmaz :KK70:D o kaa mıy mıy kalp atıslarını bozuyo ınsanın boyle gerıyo :KK70: ama adamın yapısı bu yavas konusur yavas yurur bıseye yetısmeye calısır gıbı yasamaz hayatı bunun uzerıne .. ama benı tınlamadıgını ben hastayken bı kosede yattıgını gormedım. yavaslık tembellık ya da üşengeclık baska bısey mutsuzluktan hastalıktan yada depresyonda olup yan gelıp yatıp hayata yanındakıne cevresıne gozlerını kapatması tamamen baska bısey... hayatından memnun deıldır kim gercekten memnun kı? ama ustumuze dusenı yaparız. kişiyi umursamamak sevmemekten gecer.. yorgunluktan değil..

Depresyonda olduğumda asla uyuyamam. Stresli de olurum çünkü. Bence depresyondan bağımsız eşinizin karakteri bu. İlginin sevgili olduğunuzdan daha az olması normal ama bu kadar umarsız, enerjisi düşük sanki bitkisel hayatta gibi olması normal değil. O zaman niye evlendiniz de adamın kahrını çekiyosunuz ki alırdınız bi tane saksı bitkisi onla otururdunuz. Kendinizi mutsuz hissediyorsanız çekmeyin derim bunu. Eşiniz karakteri buymuş. Keşke çocuk olmadan önce farketmiş olsaydınız.
Aslında bebeğime yeterim ailem de sağolsunlar bana destek oluyor s
^^ benim eşim de cok yavas:KK70: dolap duzeltmeyı ona verırım bıdaha o odaya gırmem ve ayak altında olmaz :KK70:D o kaa mıy mıy kalp atıslarını bozuyo ınsanın boyle gerıyo :KK70: ama adamın yapısı bu yavas konusur yavas yurur bıseye yetısmeye calısır gıbı yasamaz hayatı bunun uzerıne .. ama benı tınlamadıgını ben hastayken bı kosede yattıgını gormedım. yavaslık tembellık ya da üşengeclık baska bısey mutsuzluktan hastalıktan yada depresyonda olup yan gelıp yatıp hayata yanındakıne cevresıne gozlerını kapatması tamamen baska bısey... hayatından memnun deıldır kim gercekten memnun kı? ama ustumuze dusenı yaparız. kişiyi umursamamak sevmemekten gecer.. yorgunluktan değil..
İnanın bir keresinde annesi hasta oldu sürekli istifra ediyor ama kılını kıpırdatmadı ne o ne babası ne kardeşi. Ben doktora gidelim diyorum hepsi bön bön suratıma bakıyor. Bunların hepsi bencil sevgiden özveriden merhametten bihaber insanlar.

Aslında bebeğime yeterim ailem de sağolsunlar bana destek oluyor s
İnanın bir keresinde annesi hasta oldu sürekli istifra ediyor ama kılını kıpırdatmadı ne o ne babası ne kardeşi. Ben doktora gidelim diyorum hepsi bön bön suratıma bakıyor. Bunların hepsi bencil sevgiden özveriden merhametten bihaber insanlar.
hayır bencıl demıyelım. gercekten bazı seyler yapı meselesı :)) annemı babamı cok severım ama hıc sarılmadım :) ınsanlara acaıp gelıyorum cogu zaman . seven ınsan katlanır dıyorlar ama mantıken kımse köle yada işci degıl neden katlansın? aldatılıyorsan senın sevgın hıc e donusur ve ayrılmanı onerırler. bazısı kır dızını otur der:)) herkes farklı farklı. ve bazen cıdden agzımız acık kalsa da dogaları gereği merak duygusu sefkat duygusu falan olmayabiliyo.. yetıstırılme tarzı da cok onemlı tabı genler de.. en buyuk hatamız kısıyı kendı olarak kabul etmek yerıne bıze uymasını beklıyoruz genellemeye uygun olmasını ^^ etrafında ornek alacagı ınsan babası .. anca bu kadar sevgı de öğrenılen bısey:))

Konudan bağımsız eşiniz boğa burcu mu? 😀
Ben asla çekemezdim böyle birini. Dediğiniz çok doğru sadece iş güç değil evin içerisinde hep enerjisi düşük biri insanı kötü hissettiriyor. Konuşmuşsunuz da gerekeni de yapmışsınız. Yaradılışı böyle demek ki. Evlenmeden önce nasıldı? Yani böyle olduğunu bilmiyor muydunuz evlenirken?
benim eşim de boğa burcudur. 24 saat uyusa yatsa yetmez. evet tembel oluyorlar bu bir gerçek. evlenmeden önce de evlendikten sonra da aynıdırlar. konu sahibi bence evlilik öncesi tanıyamamış. Ben eşimi çok iyi tanıyarak evlendim onunla neşer yapabilir neler yapamaz çok iyi biliyorum. evet herşey zor gelir onlara her şeyde arkasında ittireceksin ki yapar ama biraz da eşte biter olay. kayınvalidem eşimi ilk evlendiğimiz dönemlerde çöp atarken gördüğünde çok duygulanmıştı. çok mutlu olmuştu. :) ne kadar basit bişey dimi. bekarken yapmamış çünkü. çöpler bir köşede bütün hafta biriktiğinde mecbur kaldı atmaya işte sonuç bu :) biraz tatlı dille yılanı deliğinden çıkarmayı öğrenmek lazım. Sadece bir konuda konu sahibinin eşine benzemiyor o da çocuk konusu. bir anneden farkı yoktur. 24 saat kesintisiz gıkı çıkmadan bakar çocuğumuza. sen uyu dur ben bakcam geceleri der arada değil bir de kalkmazsam her akşam da bakar çocuğumuza bir kez bile isteklerimi ikiletmez. ne dersem kabul eder. kavga asla etmez ben kendi kendime bağırıp çağırırım deli gibi :) oğlum da yengeç burcu babasından hallice iki adam var evde ama ben böyle sevdim aldım eşimi. tanımadan evlenmek çok büyük bir hata. ama işte çok tembel bu boğa burçları. sürekli yatacak yatacak yatacak

Bana mantıklı gelmedi. Depresyonda olabilir. Onun dışında kan tahlili yaptırsın ama magnezyum vs gibi standart tahlilde bakılmadan vitaminleri de değerlendirmek gerekir. İyi bir doktora danışın.

Görüştüm kayınvalidem de haklısın diyor bir şey demiyor. Ama kendisi çocukken onu hep benim oğlum yapamaz diye yetiştirmiş her işini yapmış büyüyünce bile çoraplarını giydirirmiş.
Tiksindim resmen bu ne ya? Sizi uyaran da olmadı değil mi? Sırf evden gitsin diye.

Eşinize cok özendim ya.... ben de başımı kaldıramıyorum. Sürekli hasta gibiyim. 9 gibi yatıp 9 gibi kalkıyorum. Gündüz boş bulduğum her an uyumak istiyorum. Normal değil farkındayım. Hem eşinizin hem benim bi doktora gitmeye ihtiyacımız var.

Ayrıca hastaysa hasta baksın çocuğa ben de hastayım de geç kenara uyu. Sen biraz superkadınlik yapıyorsun bence

Yapısı hep mi böyleydi depresyonda mi? Asıl rahatsız hasta olan sizsiniz bunu aşmaya çalışan da sizsiniz.

Tembelliği bı tarafa şikayetimi her dile getirdiğimiz gecistirilmek beni deli ederdi herhalde. Maddi gücünüz varsa aileniz de arkanizdaysa çekmeyin boşu boşuna, bir tane ömrünuz var niye bu ömür torpusuyle geciresiniz

siz kendinizi yalnız mı sanıyorsunuz benim eşimde böyle sayılır tembel fakat ben 42.5 da evlendim siz daha 25 yaşındayken, 47 yaşında bir erkekle evlenmiş gibisiniz :))) bence eşiniz aşırı tembel ve belki de bir hastalığı çıkacak...benim eşim 2 yıl önce iyice yorgunum diyordu ve heryerinden bir hastalık uyduruyordu.pıhtı attı emboli ve bağırsaklarının çoğu alınıp şimdi cidden hasta oldu.önce bacağı şişti ve bu tembellikten beceriksizlikten doktora da gitmedi menüsküsüm var diyerek kendini oyaladı.en sonunda doktora gitti doktor salağı da teşhisi menüsküs koydu ve meğersem bacakta pıhtı oluşmuş, bacak şişmiş, aylarca bacağı şiş zaman geçirdi ve doktora gittiğinde enfeksiyon denilip bir ilaçla iyileşti.5-6 ay sonra da pıhtı attı.şimdi kime yapmış oldu, en çok kendine yaptı.meğerse o dönem corasprine başlasa hiçbir sorun olmayacakmış.
Sadece eşiniz çalışıyorsa haklısınız yani esu ev hanımı olan erkeklerin çoğu tembel oluyor fakat eşi de çalışan erkeklerin çoğu sorumluluk sahibi olarak görüyorum ben. Bence eğer öyle değilse çalışan kadın süpermenlik yapmaya çalıştığı için kocası "zaten yapar " diye düşünüyordur. Tavsiyem siz de biraz tembel olun adalet duygunuz olsun yaptırımlarınız olsun

1 buçuk yıllık evliyiz ve hiç tartışma bile yaşamadık. Yeri geldi ben sinirlendim kızdım delirdim ama o hep sustu. Ne kadar iyi bir eşe sahibim değil mi ?
Eşimle tanıştığımızda uzak bir köye atanmıştı. Ben köy hayatı sebebiyle tembelleşti sanıyordum. Sonra ben İstanbula atandım o da tayinle geldi ama yok eşimin yapısı buymuş. Tabi bunu anladığımda artık çok geçti. 3 ay önce doğum yaptım hamileyken de her işi kendim gördüm öncesinde de. Çünkü ona iş yaptırmak deveye hendek atlatmaktan zor. Muhakkak ya hastadır ya uykusu vardır ya tuvalete gidecektir çocuk gibi kaçar.
Doğumdan sonra geçici kemik erimesi başlamış emzirmeyi kesmek zorunda kaldım. Omurgamda 3 tane kırık var ve hala gece horul horul uyur bebeğe ben bakarım. Gündüz işten gelir gene uyur. Defalarca konuştum bağıra çağıra da konuştum. Boşanmak istediğimi bile söyledim. Özür diledi ama gene aynı.
Hasta psikokojisinden çıkayım dedim tatlı dille de konuştum bu halimle saçımı boyattım o geleceğine yakın süsleniyorum evin işlerini yapıyorum yardımından vazgeçtim yeter ki onu canlı göreyim diyorum gene aynı.
Sorsanız gene onun bir yerleri ağrıyordur gene uykusu vardır. Âdeta bitkisel hayatta. Yemek yapmasam kalkıp bir yumurta bile kırmaz. Üstüne başına özenmez. Varsa yoksa uyku ve uzanıp telefonla oynamak. Çok yoruldum çok.
çalışıyorsunuz değil mi sizde?
en hızlı şekilde maaşınızı eve harcamayı kesin
hem eve hem sışarıya hem çocuğa bu halimle tek koşacaksam bari paramla istediğimi yapayım diyin
bakın nasıl canlanıyor :D
tecrübe ile sabit

Back
X