Eşimden soğuyorum.

Haklisiniz vallahi benimde içimi darladi. Allah kolaylık versin

Görüştüm kayınvalidem de haklısın diyor bir şey demiyor. Ama kendisi çocukken onu hep benim oğlum yapamaz diye yetiştirmiş her işini yapmış büyüyünce bile çoraplarını giydirirmiş.
Ee annesi gelsin giydirsin simdi de madem! O kadar kızıyorum ki böyle ailelere. Size bir çözüm önerisi getiremiyorum ne yazık ki, sixde fazla dayanamazsınız bu gidişle zaten.

Belki de yükselen burçla ilgilidir bilemiyorum ama benimde çevremdeki 3 boğa erkeği de anlattığım gibi :)
Eşim çok şükür bir anne gibi bakar çocuğumuza o konuda çok rahatım. Dediğiniz gibi ideal bir eş. Hiç yalanı yoktur mesela boğa burçlarının en güvenilir burç. bense ikizler :) düşün eşim neler çekip katlanıyor alttan alıyor :) sakin taraf hep odur işte.

Bunun boga burcuyla ne alakasi var benm yukselenim boğa ay burcum boğa esimden daha enerjiyim

bence adam ya hasta bir saglik sorunu var ya da baska bir hayati var ve size enerjisi kalmiyor

Kurtul

Eşim boğa burcu. Adama yatak batıyor. Vızır vızır evin içinde.

Iyi besilidir. Zira bu enerjinin başka açıklaması olamaz. Kurbana kadar tamam olur

Eşiniz fibromiyalji ya da depresyonda olabilir mi? Bana çok normal gelmedi açıkçası. Biz evlendikten sonra eşim de kendini çok yorgun hissetmeye başladı. Öyle ki bazen yataktan kalkacak kuvveti kendisinde bulamıyordu. Sürekli uyumak ya da dinlenmek istiyordu. Kan tahlilleri normaldi. Ama vücutta sürekli dolaşan ağrıları ve sürekli yorgunluk hissi oluyordu. Yani hergün bir başka bölgede ağrı hissediyordu. Gittiği doktorların büyük çoğunluğu psikolojik deyip geçiyordu. En son fibromiyalji olduğu ortaya çıktı. Yediğine içtiğine dikkat ediyor. Allah’a şükür eskisine göre çok daha iyi. Fibromiyaljiyi araştırmanızı öneririm.

Çokta dert etme şuan eşini seven kişi sayısı Az zaten

Bende fibromiyalji hastasiyim bahsettikleriniz bayan olmama rağmen bende de var ağrılar hic dinmiyor hep yorgunluk ya oyledir yada depresyondadır siz canlandırın bence.esinizle konusun biraz bence olduğu gibi kabullenmeyi secerseniz daha iyi olur. Benim esim hic bi iş yapmaz yaptiramazsin bende önemsemiyorum o kadar.

Senin kocan işe gitmiyor mu. Her akşam gece nasıl uykusuz kalıp saatlerce bakıyor cocuguna

Senin kocan işe gitmiyor mu. Her akşam gece nasıl uykusuz kalıp saatlerce bakıyor cocuguna
benim eşim 3 vardiya çalışıyor. Uykusuz kalabilir, çocuk ikimizin. Ben de sabah 8 akşam 7 çalışıyorum ben de uykusuz kalıyorum, tabi ki o da gocunmadan bakacak. yardımcı olmak zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…