Esimden soguyorum

Ötekileştiren sizsiniz. Dulluk mu kaldı sene 2020. Hangi toplum Ora bemim toplulummda kimse dul bekar ayırt etmiyor. Çevrenizi değiştirin bence
siz görmuyorsunz ama hala var.. Kalıplaşmış fikirler hala var. Çevrem de yok çok şükür. Her gun Tvlerde göruyoruz kadın cinayetlerini.. Ötekileştirmek için söylemedim aslaaa buna karşı oldugumu belirttim ben yazımda.. Siz kabul etmeseniz de hala var ve yazık ki durum böyle

evliliğiniz manatonlanmış, zmanla heyecan ve ilk günkü istek kalmıyor hayatın karmaşası, çocuklu birer ebeveyn olmanız da bunda bir etken.
bizde aynı durumdayız ama ben takmıyorum çünkü sekse doydum ben olmasada olur benim için. duygusal anlamda benimki hep duygularını içinde yaşar öpeyim koklayım iki güzel söz söyleyim zaten yok yılda bir belki, evin işi çocuğun yükü iş stresi ayrı dert hepsi üstümde yorgunluk nedeni. valla bizde herkes ayrı takılıyor evde ama haftasonları 1 günü evin işlerine ayırdığım için kalan gün muhakkak bir yere gidiyoruz eşime kalsa gitmez ben planı yapıyorum ,kızım da benim gibi gezmeyi seviyor onun hatrına aslına bakarsan geziyoruz ama ben arada bak bana geliyorlar bunalıyorum diye söylenip uyarı yapıyorum yoksa o da evde otursun çay sigara tv kumandası yan gelip uyusun modunda her daim ...
ama bu durum boşanmak için yeterli mi dersen bence yeterli değil ama kabul edemem dersen ayrıl o senin tercihin ama unutmaki çocukla ayrıldığında hayat senin için daha kolay olmayacak, belki o zaman tabiri caizse evdeki öküzü özleyeceksin

Boşanma için yeterli sebepler var ama bence saygı sevginin bitmediği her evlilik şansı hak ediyor. Romantizm erotizm terapi ile geri gelebilecek şeyler. Tabi sağlıklı bir erkek ve kadın için. Aynı zamanda iki tarafın da buna istekli olması gerekiyor. Dediğin şekilde eşin terapiyi kabul etmezse o zaman sonucunun boşanma olduğunu hatırlatırsın.

İyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta sözünü verdiğini hatırlamak biraz çaba göstermek lazım

Değişti mi yada hep böyle miydi siz mi görmediniz
Aslinda hep boyleydi ama ben hep onu tesvik ederdim plan program yPmak icin. Simdi artik bnm de enerjim kalmadi biraz o dusunsun, ne bileyim esim cok yoruluyor onun hayatinda bit guzellik yapayim biraz nefes alsin demiyor. Cocukla beraber hayati zorlasan temelde benim ama sanki tum yuku omuzlayan o.

Çocuk yok galiba

Bu erkek tipi bekarken de aynı olur, çoğunluğu da ailesiyle yaşar..
Sadece tanışma ve evlenene kadar geçen sürede biraz enerji geliyor...
Evlenince yine bekarlıktaki moda dönüyorlar, eşini de annesi gibi görüp, annesi ondan nasıl bişi beklemediyse (annesi öyle yetiştirmiş) eşinin de kendisinden beklentisi olmayacağını, olmaması gerektiğini düşünüyor.. Aslında düşünmüyor bile sadece otomatik bir şekilde o psikolojide yaşıyor.
Sadece ev değişti, yanındaki kadın değişti...

Eşin istekleri, ona uzak ve çok fazla ve gereksiz...Annesi ona kadına karşı empati duygusunu aşılamamış, seni anlayamaz. Düzelmez...Kökten bir yetiştiriliş

Geçerli sebepler
Eşine al karşına konuş
Bunlar gülünecek sebepler değil
Neyine gülecek
Seks hayatınız bile yok
Adam toparlansın
Bir terapiste gidin
32 yaşında bir adamın bu kadar isteksiz olması normal değil

Evet zor durum ama bosaninca mutlu olmuycaksiniz. Sadece yaninizda televizyon izleyen biri olmuycak. Tabi biz kadinlar ilgi isteriz her dakika her saat sevilmek isteriz. Ama bunu gormedikde bunaliyoruz kendimize olan saygimiz bitiyor. Kendin çozmeye çalis. Kendjnde değisiklikler yaparak kendi kendine yeterek başla. Bir sure eşine hiçbir şikayetde bulunma. Ama boşanmayi dusunme. Pisman olursun. Çunki ayrildikda durumun daha iyiye gitmiycek. Odun gibi olsa da içinde sevgi barindjran birinin yaninda olmak yalniz olmakdan iyidir. Videolar izlet kadin istekleriyle iygili. Ona az ve öz sozler soyle. Arkadaşdan ne farkin var? Bir koca olarak benim baska kadinlari kiskanmama nasil göz yumarsin. Bu tip cumleler kur ama çok fazla degil. Sadece bikkin ve yorgun bir ses tonuyla de ve haftalarca aylarca birsey istemeyi birak. Onun dediği gibi 'dirdiri'. O değisikliyin farkina varicak.

Size bendeki üşengeçlik seviyesini soyle anlatayım

Dün akşam mesajınızı gordum cevap yazasım vardi ama parmağımı kimolmayacak halim yoktu telefonu usulca yastığının altına koyup uyudum

Bende gecen değerlerime baktirdim dahiliye doktoru bu değerlere gore birseyin yok dedi bi doktor arkadaşım değerlerin düşük dedi nedeni ne bilmiyorum ama bi süredir yemek yiyecek takati bile kendimde bulmuyorum abur çubuklarla geçiniyorum

Kabul ediyorsa çift terapisi size iyi gelebilir aslında hep böyle birisi değilse. Onun dışında bu yazdıklarınızı ona da sitem etmeden mantıklı bir şekilde anlatıp boşanmayı düşündüğünüzü söylemelisiniz bence

15 senelik ilişki 9 yıllık evlilik 2 yaşında bir bebek 30-35 yaşında olan biz ve yukarıdaki durumun neredeyse aynısı. Ben de eskisi kadar heyecanlı değilim valla dede ve nene gibi olduk. Hiç boşanma gibi bir düşüncem yok, çocuk büyüyünce düzeliriz gibime geliyor.

konuyla ilgili konuşmanızı yapın, sorunlarınızı dile getirin ve ben terapiye başlıyorum geliyor musun benimle diyin ve gelsin gelmesin önce siz gidin. bu terapi sürecinden çıkıp çıkamamak bizim elimizde, şayet ortak bir yol bulamazsak ben bu mutsuzluk içerisinde yaşayamam diye belirtin. tehditvari değil, çözüm aradığınızı ve ondan destek beklediğinizi anlatacak şekilde.

evli bir kadın olarak sizi anlıyorum ama bi yandan eşinizi de çoooookkk iyi anlıyorum. yoğun iş temposu, zihinsel yorgunluk gerçekten aşılması zor engeller oluşturuyor insanlarda.
sizin bu sınıra gelmenizde sanırım zaman ve çocuk yıpranmayı arttırmış. bebişi bi iki saat annelere vs bırakmalı birbirinize vakit ayırmayı deneyebilirsiniz. cinsellik konusunda da sizin isteğiniz var ve eşiniz bilmesine rağmen yaklaşmıyorsa ben olsam sanırım bir takım yetişkin oyuncaklarından alırdım ve gözünün önüne koymaktan çekinmezdim

yuvanız için bol şans ve kolaylıklar diliyorum

Bence boşanmak için yeterli sebep değil. İyi bir insansa ve sizi seviyorsa, çift terapisi denenmeli diye düşünüyorum

Aynı şeyleri hissettiğim zamanlar oldu, genelde bizim evliliğimizi anlatmış gibisiniz.. uzun seks araları hariç..
yıkmak kolay, yapmak zor ama mümkün bence.. eşinize aşık olmayı deneyin.
açıkça anlatın, onu kırmadan böyle giderse soğukluk olacağını ve o zaman ona ihtiyacınız kalmayacağını hissettirin..
terapi önerilerine katılıyorum ama iyisini bulmak lazım bencre

Arada seks olmaması seni sevmedigi anlamina mi geliyorki sen bir adim atmayi dene kimin kocasi gelince konusup ilgi ilgi veriyor ki.. benim de esim oyle tv izler konsmaz ben konusup sohbet etmeye çalışırim.bence bosanilcak birsey yok ortada

Tum yorumlari tek tek okudum herkese fikirlerini paylastigi icin tesekkurler. Genel bir aciklama yapayim. Ben duygusal bir insanim, buyurken fazlasiyla sevgi acligi da cektigim icin sevmek sevilmek, deger gormek benim icin cok cok onemli. Esimle cok iyi anlasirdik aslinda. Temelde hayattan beklentilerimiz de deger yargilarimiz da benzer. Ama esim yapi olarak cok tembel biri. Hep boyleydi ancak cicuktan once bu aramuzda bariz bir sorun olusturmuyordu cunku ben bu acigi kapatiyordum. Bir yere gidilecekse ben plan prog yapar onu disari cikmak icinbtesvik ederdim. Ev islerinde is bolumumuz gene yoktu, bana onkonuda hic yardimci olmuyordu. Ama ben gun icinde su anki kdr yorulmadigim icin idare ediuordm bir sekilde Ama gun icinde artik ben o kdr yoruluyorum ki, eskiden yPtigim gibi tum yuku sirtlanamiyorum. Buna ne istegim ne de mecalim var...artik o beni biraz gorsun istiyorm ama yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…