bırde kamu kurulusları mesaı bıtırmedımı? demın yazacaktım aklıma getırdınanlamıyor değilim bunları yazarken aynı anda işyerinde çalışmaktayım.
aynen böyle düşünüyorum..belki çocuk üvey annesiyle mutludur..kim bilir..bu eve gelince mutsuz olacağı kesin...yahu allah askina cocuk annede kalacak diye bir sart mi var. bu kadinin cocuga bakacak mentalitede olmadigini yazdiklarindan anlayamiyor musunuz? cocugun iyiligi nerdeyse orda kalmali. birakin babasi baksin. bu kadinin yaninda uvey babadan dayak yiyerek ve ikiz bakmaktan iyice beyni sulanmis anneden ilgi gormeyerek mi buyusun?
Çocuk annede kalacak diye bir şart var.yahu allah askina cocuk annede kalacak diye bir sart mi var. bu kadinin cocuga bakacak mentalitede olmadigini yazdiklarindan anlayamiyor musunuz? cocugun iyiligi nerdeyse orda kalmali. birakin babasi baksin. bu kadinin yaninda uvey babadan dayak yiyerek ve ikiz bakmaktan iyice beyni sulanmis anneden ilgi gormeyerek mi buyusun?
yani ki kac yildir yuzunu bile gormemis annesinin. yapacagi en iyi ihtimalle hafta sonu almak falan olur. ama velayet davasi falan akla bile getirilmemeli. cocugun psikolojisi ne hale gelecek.aynen böyle düşünüyorum..belki çocuk üvey annesiyle mutludur..kim bilir..bu eve gelince mutsuz olacağı kesin...
derdim doğacak ikizlerin durumu..tedavi olsun diye o yüzden söylüyorum...
iyi de parkon ,depresyonda olup,normal kararlar alamayan bir annede kalmasındansa ,bir yanı eksik olsun babada kalsın bence..Çocuk annede kalacak diye bir şart var.
Yasalar bile bu yaştaki çocukları annelerine veriyorlar.
Anneye muhtaç yaşta daha çocuk.
Psikolojik durumu kötü ise bu ikizleri de doğurmasın zaten, 2 çocuğun daha hayatını karartacak o zaman.
annede kalacak diye bir sart yok efendim.cocugun yarari neresiyse orada kalir.ki anneye muhtaclik yasaya gore 6-7 yaslarina kadardir. cocuk 7 yasinda zaten.Çocuk annede kalacak diye bir şart var.
Yasalar bile bu yaştaki çocukları annelerine veriyorlar.
Anneye muhtaç yaşta daha çocuk.
Psikolojik durumu kötü ise bu ikizleri de doğurmasın zaten, 2 çocuğun daha hayatını karartacak o zaman.
Değişmiş tamam da. bu çocuk 7 yaşında demek ki okula gidiyor.göstermiyor adres telefon herşey değişmiş ;(
Lutfen pesini birakmayin belliki kafasi karisik ne yapacagini bilmiyor hic bi cocuk annesiz buyumemeli heleki annesi hayattayken. Yardimci olun lutfen biliyosunuz siz bu isleri. Tsklerhukuksal olarak yardımcı olmak ısterım
yorumları okumadım evleadınızı nıye sızden aldlar anlayamadım 7 yasında anneye verılır velayet??????????????
ayrıca sorunuz varsa cevaplayayım
Aynen .. Yakın çevremde o kadar çokkk örneği vardı ... Sanki moda oldu bayanlar arasında .Bos laflar... Amac cocuk yapmakti oldu iste...
Bana kalırsa senin hamilelikten psikolojin bozulmuş. Evlilik terapisti en mantıklısı. Çünkü sorulan hiç bir soruya cevap vermiyorsun. Dalgınlıktan cevap vermediğini düşünüyorum. Çocuğu babasının kaçırması mümkün deil, o çocuk okula gitmiyor mu? Hadi küçük olsa neyse. Okulda tedbir koyuyorlar icraya verirsen. eğer gerçekten onu görmek isteseydin görürdün. Aynı şeyleri bende yaşadığım için söylüyorum. Benden 4 gün kaçırdılar (velayeti bende olduğu halde). Karakoldan çıkmadım. Toplasan yarım saat uyuyordum o da ayakta uyukluyordum. Sen isteseydin dünyayı yıkarsın çocuğun için.allah ya bana yada eşime ölüm versin bizim gibi insanlar bu masum yavruları hakketmiyoruz.allahtan ölüm dilemek günah mı bilmiyorum ama hıyırlı bir ölüm nasip etsin bana
Hamilelikten psikolojisinin bozulduğunu düşünmüyorum. Cevaplarında, ruhsal sorunları olduğu için çocuğu babaya verdiklerini söylemiş. Malesef o bahsettiği sorunların düzelmediğini, hala devam ettiğini düşünüyorum.Bana kalırsa senin hamilelikten psikolojin bozulmuş. Evlilik terapisti en mantıklısı. Çünkü sorulan hiç bir soruya cevap vermiyorsun. Dalgınlıktan cevap vermediğini düşünüyorum. Çocuğu babasının kaçırması mümkün deil, o çocuk okula gitmiyor mu? Hadi küçük olsa neyse. Okulda tedbir koyuyorlar icraya verirsen. eğer gerçekten onu görmek isteseydin görürdün. Aynı şeyleri bende yaşadığım için söylüyorum. Benden 4 gün kaçırdılar (velayeti bende olduğu halde). Karakoldan çıkmadım. Toplasan yarım saat uyuyordum o da ayakta uyukluyordum. Sen isteseydin dünyayı yıkarsın çocuğun için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?