eşimden tiksiniyorum :(

genç kızalr bu durumlar size ibret olsun ltfen evlilikte acele etmeyin hayırısını dileyin lütfen

aynen böyle düşünüyorum..belki çocuk üvey annesiyle mutludur..kim bilir..bu eve gelince mutsuz olacağı kesin...
derdim doğacak ikizlerin durumu..tedavi olsun diye o yüzden söylüyorum...

Çocuk annede kalacak diye bir şart var.
Yasalar bile bu yaştaki çocukları annelerine veriyorlar.
Anneye muhtaç yaşta daha çocuk.
Psikolojik durumu kötü ise bu ikizleri de doğurmasın zaten, 2 çocuğun daha hayatını karartacak o zaman.

herkese teşekkür ederim anlayanada anlamayanada sağlıklı evlilikler yapmanız dilegiyle

aynen böyle düşünüyorum..belki çocuk üvey annesiyle mutludur..kim bilir..bu eve gelince mutsuz olacağı kesin...
derdim doğacak ikizlerin durumu..tedavi olsun diye o yüzden söylüyorum...
yani ki kac yildir yuzunu bile gormemis annesinin. yapacagi en iyi ihtimalle hafta sonu almak falan olur. ama velayet davasi falan akla bile getirilmemeli. cocugun psikolojisi ne hale gelecek.

canım benım ya yazdıklarını defalarca okudum amacım senı asla ve asla yargımak değil ne guzel çalışan bır bayansın ayaklarının uzerınde duruyorsun bu adamın kahrını çekmek ne bılır rabbım yar ve yardımcın olsun senın duygusal oldugun bır onemde boyamış gözlerını tam da senın iki çif söze ihtiıyaç duydugun zaman allahım yardım etsın sabret be canım dıcem ama bır ınsan iki olmaz sureklı ezıklık moral bozuklugu allah korusun hasta olursun

iyi de parkon ,depresyonda olup,normal kararlar alamayan bir annede kalmasındansa ,bir yanı eksik olsun babada kalsın bence..

annede kalacak diye bir sart yok efendim.cocugun yarari neresiyse orada kalir.ki anneye muhtaclik yasaya gore 6-7 yaslarina kadardir. cocuk 7 yasinda zaten.
hicbir yasa karisina siddet uygulayan ve paranoyak derecesinde kiskanc olan adama cocuk emanet etmez.

maddi olarak bir bagliligi yok.
manevi olarak zaten tiksiniyorum diyor.
adamdan ayrilip tedavisini gorsun, pasa pasa buyutsun cocuklarini.
ilk cocugunu da mahkeme izniyle haftasonlari alsin.
bu olayda cocuklarin selaheti icin en iyi cozum budur.

Ölümü istemek ne kadar doğru bilemiyorum ama insan böyle insanların! ölüp yok olmalarını istiyor. Bu kadar eziyet neden yaa.

göstermiyor adres telefon herşey değişmiş ;(
Değişmiş tamam da. bu çocuk 7 yaşında demek ki okula gidiyor.
demek ki ikamet alınmış, bir kayıt var. okul belli adres belli.
Savcılığa gidip, şikayette bulunursan.
mahkeme açılır, polisle birlikte hafta sonu çocuğunu görür, pazar günü teslim edersin.
Ayrıca anlamıyorum, belli ki boşanma sırasında çocuğunuz 4 yaşlarında falandı.
Mahkeme o kadar küçük bir çocuğun velayetini neden size vermedi. Anlaşmalı boşanıp, direk velayetin eski eşinizde kalmasını siz mi istediniz?

Eğer gerçekten çocuğunuzu görmek istiyorsanız arar, bulurdunuz. Hem mahkeme velayeti neden babaya verdi, siz çalışıyorsunuz üstelikte memursunuz. Adreste değişse, çocuğu köşe bucak saklasada mahkeme yoluyla görebilirdiniz çocuğunuzu. Üzgünüm ama "bende annelik içgüdüleri var" sözünüze hiç inanmadım. Maddi durumu olan ( hatta olmasa bile) bir annenin çocuğunu babaya bırakmasını ben kabullenemem. Sanırım buraya yazmadığınız şeyler var yada durum sizin sandığınızdan farklı. Birde hamilesiniz üstelikte ikiz. Rabbim o bebekleri korusun.

Bir avukata danışma şansın var mı tatlım ona durumunu anlatsan en sağlıklı o yönlendirebilir seni

hukuksal olarak yardımcı olmak ısterım
yorumları okumadım evleadınızı nıye sızden aldlar anlayamadım 7 yasında anneye verılır velayet??????????????
ayrıca sorunuz varsa cevaplayayım
Lutfen pesini birakmayin belliki kafasi karisik ne yapacagini bilmiyor hic bi cocuk annesiz buyumemeli heleki annesi hayattayken. Yardimci olun lutfen biliyosunuz siz bu isleri. Tskler

Neden evlilik başlığında konu açmıştım Eş seçiminde bayanların neye göre karar verdiğini. Yorumlar şöyleydi 'ayol bir aşık ol gözün hiçbirşey görmez ' ' sen yeterince sevemediğin için kötü yönlerini görüyorsun ' vs.vs.vs. İşte o gözün görmek istemedikleri , konuda detayları ile yazılmış Konu sahibide istereyek evlendiğini belirtmiş. Biri hata diyelim ? İkinci evliliğin mazereti nedir ? İki adamın aynı özellikleri taşıması tesadüfmüdür ? Konu başlığı ' eşimden tiksiniyorum ' insan tiksindiği insanla nasıl beraber olur ? Evlenirken hiçmi istişare etmemişdir , ailesini , mesleğini vs. Hata üstüne hatamı , bencillik mi ? Annemin teyzesinin eşi vefat etmiş biz doğmadan , iki oğlu bir döküntü gecekondu iki kuruş bağkur maaşıyla ! Evlatları için 30 sene dul kalmiş ! Halen dul düşünün 30 sene evvelinin türkiyesinde dul yaşamak , halen dul Annelik böyle birşey işte .... Evlatları gerçekten düşünmek böyle birşey , Söylecek birşey bulamıyorum . Kadınlarımız bunalıma , depresyona , dramaya çok yatkın , exıt oluyor ! Hayatın kolay çıkış kapısı gibi , Evlat sözkonusuysa anne dimdik durur , ben annemi hep böyle gördüm , hemde öyle sıkıntılar çekmiş bir kadın . Doğmuş ve doğacak çocuklarınız için şimdiden üZüldüm ..

allah ya bana yada eşime ölüm versin bizim gibi insanlar bu masum yavruları hakketmiyoruz.allahtan ölüm dilemek günah mı bilmiyorum ama hıyırlı bir ölüm nasip etsin bana
Bana kalırsa senin hamilelikten psikolojin bozulmuş. Evlilik terapisti en mantıklısı. Çünkü sorulan hiç bir soruya cevap vermiyorsun. Dalgınlıktan cevap vermediğini düşünüyorum. Çocuğu babasının kaçırması mümkün deil, o çocuk okula gitmiyor mu? Hadi küçük olsa neyse. Okulda tedbir koyuyorlar icraya verirsen. eğer gerçekten onu görmek isteseydin görürdün. Aynı şeyleri bende yaşadığım için söylüyorum. Benden 4 gün kaçırdılar (velayeti bende olduğu halde). Karakoldan çıkmadım. Toplasan yarım saat uyuyordum o da ayakta uyukluyordum. Sen isteseydin dünyayı yıkarsın çocuğun için.

Gecmis olsun. Sana siddet gosterdigini isbat edersen rahatlikla bosana bilirsin bence. Pes etme hemen, vardir her zaman bir cikis yolu. Allah yardimcin olsun

Hamilelikten psikolojisinin bozulduğunu düşünmüyorum. Cevaplarında, ruhsal sorunları olduğu için çocuğu babaya verdiklerini söylemiş. Malesef o bahsettiği sorunların düzelmediğini, hala devam ettiğini düşünüyorum.
Az önceki mesajımı tüm cevaplarını okumadan yazmıştım. Şimdi fikrim değişti, iyiki mahkeme çocuğu babaya vermiş ama karnındaki bebekler ne olacak, bilmiyorum hemde ikiz bu bayanın o bebeklere sağlıklı bakabileceğinden şüphelerim var. Keşke psikolojik yardım alsa.Allah ona ve bebeklere yardım etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…