"o çocuktan asla vazgeçmiycem" siz zaten vazgeçmişsiniz çocuğumdan vazgeçmeyeceğim bile demiyorsunuz o çocuk derken dışarıdaki her hangi birinden bahsediyorsunuz sanki. Buradaki insanlara söz verseniz ne olur ki çocuğunuz huzurlu ve mutluysa bırakın. Belki de babası sizden daha fazla sahip çıkıyordur.o çocuktan asla vazgeçmiycem ne olursa olsun size söz.ama bu adamla devammı etmeliyim yoksa ayrılmalımıyım iki arada bi derede kaldım
bence siz acı cekmeyi seviyorsunuz herseyıde bu yuzden yapmışssınız.sayısız kadın vardır bunlarla boğuşan ama güçsüz düşüyor bir süre sonra
bunlardan bırı benimsırf çocuklarını kocasından korumak için ortada hiçbir güvencesi yokken ayrılan ya da ortada bırakılmış anneler, çocuğunun geleceği için onunla fazla ilgilenememe pahasına hatta iş yerine götürüp temizlikçi, bulaşıkcı olarak da olsa onların güvencesi olarak çalışan eli ayağı öpülesi anneler var... bu tür hikayelerden hiç mi kendinize pay biçmiyorsunuz?
niye kendinizi sürekli frenliyorsunuz? özgüveninizi yıkmayın! üstelik memursunuz yani güzel bir geliriniz güvenceniz var.
Lütfen kendinize gelin daha fazla hata yapmak istemiyorsanız kendinizi toparlayın...
zaten psikolojiniz yerinde değilmiş böyle bir adamla daha da işi yokuşa sürmüş olacaksınız...
tek bir şey merak ediyorum, eşinizin hamileliğinizi söylediğinizde tepkisi ne oldu? davranışlarında ufak da olsa bir değişme olmadı mı hiç?
sanırım haklısın ama allah madem bu masumları bana verdi bu adama katlanabildiğim kadar katlanırım katlanamazsamda allah adildir bana yaşattıklarıı oda ceker çocuklarımı ölürüm yine buna vermem cocuklarımıda alır hayatıma bakmaya çalışırım başka çarem yok artık.bende onların masum olduğunu biliyoru aldırmak istesemde ikiz olunca aldıramadım derya
MERHABA, 31 YAŞINDAYIM. HİÇ EVLENMEDİM. DEVLET MEMURUYUM.25- 35 YAŞ ARASI,KAPALI,BOŞANMIŞ BİR KADINLA EVLENMEK İSTİYORUM.YEMİN EDERİM EVLİLİK HARİCİ HİÇBİR DÜŞÜNCEM YOK.
neyyyyMERHABA, 31 YAŞINDAYIM. HİÇ EVLENMEDİM. DEVLET MEMURUYUM.25- 35 YAŞ ARASI,KAPALI,BOŞANMIŞ BİR KADINLA EVLENMEK İSTİYORUM.YEMİN EDERİM EVLİLİK HARİCİ HİÇBİR DÜŞÜNCEM YOK.
ya arkadaşım önce şu ruh halinden bir sıyrıl yok çaresizim yok çıkmazdayım hayatta başımıza gelen her şey bizim seçimimiz güçlü ol dik dur biraz. Hamile olsan bile bu adamı çekmek zorunda değilsin kimse o çocukları zorla alamaz senden mesleğin var işin var istersen yapamayacağım başaramayacağın yok bu hayatta bu anla önce.offf offfffff alahhım bana çıkış yolu göster bütün anneler yargılı olabilir bir anlık gaflet ömür boyu acı çekmeye yeter düşmeyen kalkmayan bir allah
sen yapılan yorumları gerçekten anlayarak mı okuyorsun?allah ya bana yada eşime ölüm versin bizim gibi insanlar bu masum yavruları hakketmiyoruz.allahtan ölüm dilemek günah mı bilmiyorum ama hıyırlı bir ölüm nasip etsin bana
allah ya bana yada eşime ölüm versin bizim gibi insanlar bu masum yavruları hakketmiyoruz.allahtan ölüm dilemek günah mı bilmiyorum ama hıyırlı bir ölüm nasip etsin bana
HERŞEYDEN ÖNCE PSİKİYATRİSTE GİDİP TEDAVİ OLMAN GEREK..ŞU HALİNDE HİÇBİR ÇOCUĞUNA ,ANNE OLAMAZSIN............haklısınız arkadaşlar haklısınız yılma zamanı değil kızlar allah düşmanımı bile kötüye düşürmesin içim ceset tarlası gibi başıuma gelmeyen kalmadı yadırgamayın beni ama güçlü olmasamda basan cok olur üstüme birde anne olucam onlar için güçlü olmam gerek sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?