eşimden tiksiniyorum :(

o çocuktan asla vazgeçmiycem ne olursa olsun size söz.ama bu adamla devammı etmeliyim yoksa ayrılmalımıyım iki arada bi derede kaldım
"o çocuktan asla vazgeçmiycem" siz zaten vazgeçmişsiniz çocuğumdan vazgeçmeyeceğim bile demiyorsunuz o çocuk derken dışarıdaki her hangi birinden bahsediyorsunuz sanki. Buradaki insanlara söz verseniz ne olur ki çocuğunuz huzurlu ve mutluysa bırakın. Belki de babası sizden daha fazla sahip çıkıyordur.

sayısız kadın vardır bunlarla boğuşan ama güçsüz düşüyor bir süre sonra
bence siz acı cekmeyi seviyorsunuz herseyıde bu yuzden yapmışssınız.
bu sebebten bu forumda fazlaca engel yedım ugrasmaya nıyetım yok hatta bır uyenın yenı kocası bıle benı tehdıt eden mesaj atmıstı hey gıdı yarım akıllılar, karısı cocugu ıcın , adamda kadın ıcın ılk cocugundan vazgecmıstı . aklını karıstırma hayatını ... diye neyse neyse

sız boyle ıstedınız boyle oldu kısacası bu
bunlardan bırı benim
ailem benden habersiz cocugumu verir diye iş yerine götürüp , çaycı ablaya baktırdım cocugumu.

of bakıyorum bütün geçmişi bu şekilde olanlar burada ben yavaştan uzuyayım.
geremeyeceğim şimdi dertsiz başımı

Ara sayfalara bakmadım ama eski eşe dava açılıp seve seve olmasa da çocuk görülebilir. Anne benim gözümde çok büyük yerlerde sanırım, benimki babam zorlamasına rağmen görmeye gelmezdi. Demek ki herkes anne olamıyor. Sizi yargılamıyorum ama devlet memuru olan bir insanın çocuğumu göremiyorum demesi bana biraz garip geldi.

vazgeçiiyorum yazdıklarımdan yaaa...
önce tedavi olun bence..keşke konuyu çocuklar 10 haftalık olmadan,hatta gebe kalmadan açsaydınız..daha çok ayrdımcı olurduk..ne dersek boşş..

MERHABA, 31 YAŞINDAYIM. HİÇ EVLENMEDİM. DEVLET MEMURUYUM.25- 35 YAŞ ARASI,KAPALI,BOŞANMIŞ BİR KADINLA EVLENMEK İSTİYORUM.YEMİN EDERİM EVLİLİK HARİCİ HİÇBİR DÜŞÜNCEM YOK.

offf offfffff alahhım bana çıkış yolu göster bütün anneler yargılı olabilir bir anlık gaflet ömür boyu acı çekmeye yeter düşmeyen kalkmayan bir allah

konu sahibinin tek sorunu sadece eski eşinden olan çocugu gorememesi degil ikinci defa evlilik yapmiş ve evliliginde sorunlar var eşi dovuyor hakaretler ediyor ustelik paronoyak birisi ve boyle birindende hamile kalmiş hemde ikiz bebeklere bundan sonrası ne olacak iki seçenegin var çocukların için ya bu adami kabullenip herseyine katlanip senin ve çocuklarının mutsuz oldugu bir evliligi surdureceksin yada bes çocukta olsa boyle bir adama katlanamam diyeceksin ve senin ve çocuklarının mutsuz olacagı bu evliligi sonlandıracaksın iki yolda senin için çok zor ama inş kocanda yaptıklarına pişman olurda duzelirsiniz nitekim olan hep çocuklara oluyor bn hep boyle durumlarda çocuklara uzuluyorum

allah ya bana yada eşime ölüm versin bizim gibi insanlar bu masum yavruları hakketmiyoruz.allahtan ölüm dilemek günah mı bilmiyorum ama hıyırlı bir ölüm nasip etsin bana

offf offfffff alahhım bana çıkış yolu göster bütün anneler yargılı olabilir bir anlık gaflet ömür boyu acı çekmeye yeter düşmeyen kalkmayan bir allah
ya arkadaşım önce şu ruh halinden bir sıyrıl yok çaresizim yok çıkmazdayım hayatta başımıza gelen her şey bizim seçimimiz güçlü ol dik dur biraz. Hamile olsan bile bu adamı çekmek zorunda değilsin kimse o çocukları zorla alamaz senden mesleğin var işin var istersen yapamayacağım başaramayacağın yok bu hayatta bu anla önce.

Ne asla bırakmaması yaa..
Kendiniz yazmışsınız benim psikolojik sorunum vardı mahkemede çocuğun velayetini babaya kendim verdim diye..
Siz kendiniz vermişsiniz çocuğunuzu ve üstüne şehri terk etmişsiniz kendinizi toparlicaksınız diye ne arayıp ne sormuşsunuzdur Allah biliyor..
Evladnızdan kendiniz uzaklaşmışsınız bu nasıl ''asla vazgeçmedim'' oluyor.. bırakın yaa..
Çocuğu göstermese bile adam iki saniyede toz olmadı ya..
Boşandıktan sonra kaç kez oğlunuzu gördünüz mesela?

haklısınız arkadaşlar haklısınız yılma zamanı değil kızlar allah düşmanımı bile kötüye düşürmesin içim ceset tarlası gibi başıuma gelmeyen kalmadı yadırgamayın beni ama güçlü olmasamda basan cok olur üstüme birde anne olucam onlar için güçlü olmam gerek sanırımm

aradaım tabi adam telefonları yüzüme kapattı küçücük oğluma telefonda hakaretler saydırıyordu oda nasıl beğendin mi diyordu.ne aramaması

allah ya bana yada eşime ölüm versin bizim gibi insanlar bu masum yavruları hakketmiyoruz.allahtan ölüm dilemek günah mı bilmiyorum ama hıyırlı bir ölüm nasip etsin bana

HERŞEYDEN ÖNCE PSİKİYATRİSTE GİDİP TEDAVİ OLMAN GEREK..ŞU HALİNDE HİÇBİR ÇOCUĞUNA ,ANNE OLAMAZSIN............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…