eşimden tiksiniyorum :(

velayeti babaya bırakmış yüzlerce anne var ya anneler geçmişten intikam alır gibi cocugu babaya göstermiyor yada babalar yeni moda

velayeti babaya bırakmış yüzlerce anne var ya anneler geçmişten intikam alır gibi cocugu babaya göstermiyor yada babalar yeni moda
Vallahi moda nedir bilemiyorum ama sen bu psikolojiyle ikiz çocuk bakamazsın onu biliyorum.
O çocukları doğurursan ya ömür boyu bu adamdan dayak yiyeceksin,veya boşanıp bunlarıda bırakacaksın babasına.

moda mı ,bu işin modası mı olur yahu,çocuktan bahsediyoruz...
eski koca neyin intikamını alıyor peki sizden?

asla bırakmam aslaaa vururumda vurulurmda bir kez hata yapar insan ben istemezsem zorla alıp vermezler o adama ama delirmezsem eger

ayrılmanın intikamı canım çevrende hiç duymadınmı artık cok kişi cocugu kullanıyor

ayrılmanın intikamı canım çevrende hiç duymadınmı artık cok kişi cocugu kullanıyor
yok duymadım...çevremde velayeti babaya verip,çocuğunu görmeyen kimse yok Allaha şükür..
siz de kullandırmayın o zaman el kadar bebeyi...o kadar bliyorsunuz ama çaresiz ,saf kullanılmış,hayatın sillenisi yemiş insan oluyosunuz..ne diyeyeim ben daha...........

bak canımsın bu adamı düzeltmek için ugasıyorum hala ailemden uzakta başka bir ildeyim adam kuaföre bile izinsiz yollamaz beni çalıştığım yerin etrafında gezer günde 40 kez arareften püften kavgalar çıkarırdı namus kavranı onun için 2 kelime insanlığımdan utanıyorum ben söyleyemem kumarı yok içkisi yok daha önce dövmeyede calıştıgı cok oldu hamile kaldıktan sonra biraz düzeldi ama aşırı kıskançlık baskı bunalttı beni anlıyormusun iş yerimde bile dken üstündeyim beni kimden kıskanacak şaşti

Bu adam düzelmez...
Hiç kendini kandırma artık...
Adama şart koş,ilk çocuğumda gelip bizimle yaşasın,velayet davası açacağım de.
Kabul ederse devam et evliliğine..

bu kadar yazmışsın,düzeltmeye çalıştıüın adamın özelliklerini bir daha oku istersen ...
ne oalcak doğumdan sonra da çocuklarla beraber eve kapatır,dövmeye de devam eder. hatta çocukları da dövmeye başlar..onları da kıskanır..topluca bakırköylük olursunuz ,şte o zaman da...
düzelir mi diyim ne diyim yani ,yalan mı söyliyim??

velayet acıcam evet o ne karışır ona o onuda söz bile tanımıycam

ya ben anlamıyorum gercekten
bu kadının psıkolojısı bozuk hala bozuk,
yazılanları saglıklı bır bırey gıbı algılayamıyor bıle cok ozur dılerım.
tutuyor yazdıklarımızı daha farklı boyuta tasıyor ben suphelenırım arkadas, adam itse , tekme tokat dövdü olur.

hayır bırde psikolojisi bozuk bir insan sehir değiştiriyor bayraklı gbii cocuguda ardında bırakıp geliyor buraya saz çalıyor
e yürü git ya şişti kafamız ne derdin varsa git çöz yazılanıda anlamıyorsun diyesim geliyor koskoaca kadına

bu kadar yazmışsın,düzeltmeye çalıştıüın adamın özelliklerini bir daha oku istersen ...
ne oalcak doğumdan sonra da çocuklarla beraber eve kapatır,dövmeye de devam eder. hatta çocukları da dövmeye başlar..onları da kıskanır..topluca bakırköylük olursunuz ,şte o zaman da...
düzelir mi diyim ne diyim yani ,yalan mı söyliyim??

haklısın ama bir umut işte savaş allaha tevekkül olmazsada gerekeni yapmak gerek

velayet acıcam evet o ne karışır ona o onuda söz bile tanımıycam
Bu dediğini yaparsan kendini çok rahatlamış hissedersin emin ol.
Vicdan azabından kurtulursun.
Tabii bu süreçte tedavi olmayıda unutma.
Ama ben eşinin kabul edeceğini pek sanmıyorum.

ya ben anlamıyorum gercekten
bu kadının psıkolojısı bozuk hala bozuk,
yazılanları saglıklı bır bırey gıbı algılayamıyor bıle cok ozur dılerım.
tutuyor yazdıklarımızı daha farklı boyuta tasıyor ben suphelenırım arkadas, adam itse , tekme tokat dövdü olur.
hayır bırde psikolojisi bozuk bir insan sehir değiştiriyor bayraklı gbii cocuguda ardında bırakıp geliyor buraya saz çalıyor
e yürü git ya şişti kafamız ne derdin varsa git çöz yazılanıda anlamıyorsun diyesim geliyor koskoaca kadına

ne yazdında anlamadım beee

anlamıyor değilim bunları yazarken aynı anda işyerinde çalışmaktayım.

Hiç deme cutemum.
Ama genelde pişman olup yeni bir çocuk doğurup o çocukla vicdan rahatlatıyor böyle anneler.
Olan ilk çocuğa oluyor malesef....

[QUOTE="suna1111, post: 37292853, member: 627885"
haklısın ama bir umut işte savaş allaha tevekkül olmazsada gerekeni yapmak gerek[/QUOTE]

ayrıca ben eski kocan yerinde olsam,çocuğu sana vermezdim..kim ister çocuğu dayakçı üvey babada büyüsün??karısı dövse oğlunu sen göndermek ister miydin öyle düşün..bir de kocam ne akrışır alıcam çocuğumu falan demişsin..
cidden psikolojik durumun berbat..doktora gittin mi hiç?
umut varsa senin için vardır,kocan için değil...
başka konu var az önce,alkolik kocasını 10 sene çekmiş,çocuklar olmuş 8-9 yaşlarında..psikoloj,leri berbat...senin durumun da farklı olmaycacak söyliyim sana...yıllar sonra bu adam düzelmedi,çocuklar da harap oldu diye konu açarsın..

Bu adam düzelmez...
Hiç kendini kandırma artık...
Adama şart koş,ilk çocuğumda gelip bizimle yaşasın,velayet davası açacağım de.
Kabul ederse devam et evliliğine..
yahu allah askina cocuk annede kalacak diye bir sart mi var. bu kadinin cocuga bakacak mentalitede olmadigini yazdiklarindan anlayamiyor musunuz? cocugun iyiligi nerdeyse orda kalmali. birakin babasi baksin. bu kadinin yaninda uvey babadan dayak yiyerek ve ikiz bakmaktan iyice beyni sulanmis anneden ilgi gormeyerek mi buyusun?

sen sehır degısıtırerek herseyı ardında bırakabılecek bır kadınsın ustelık psıkolojın bozukken
dıyorumkı sen ne ıstersen yaparsın derdın ne bızle bızıde surukluyorsun kaosuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…