eşimden tiksiniyorum :(

Durum sizin söylediğiniz gibi ise doğacak ikiz bebekler bu kadını çok daha büyük bir psikolojik travmaya götürmeyecek mi?
O çocuklara nasıl annelik yapacak?Çocuklar için bu psikopata nasıl katlanacak?
Psikolojik sorunları olan bir kadının doğacak yavrularının psikolojisini düzelteceğine kimse beni inandıramaz.Özelliklede dayak yediği bir kocası varsa.
Her şekilde sonuç aynı kapıya çıkıyor,bu adamdan boşanması ve evladı için savaşması gerekiyor.Ki bu ruh halinden belki kurtulur.
Ve bana göre kendini kandırdığını,biraz daha gecikirse tamamen dibe batacağını anlaması gerekiyor.

Çocuğunuzu kaç yıldır görmüyorsunuz peki?
bazı psikolojik sorunlarınız sebebiyle eşiniz almış velayeti..çok özel değilse nasıl bir hastalığınız var ? tedavi oldunuz mu ?

canım çocuk istemiyordum korunuyordum zaten ilacımı iki gün almayınca hamile olduğumu öğrendim aldırmaya niyetliyken ikiz cıktı kıyamadım o canı ben yaratmadım ki
korunmak değil aslında sorun..bu kadar iğrendiğiniz,kıskanç sizi döven pislik bir adamla sevişiyor olmanız sorun..sonra da hamileyim ne yapayım diyorsunuz..
ayrıca eğer psiki.sorunlarınız devam ediyorsa ,velayet konusunda sorun yaşarsınız..
ikinic eşten boşandıktan sonra,bebeklere bakamayacğaınıza dair bir hastalığınız varsa velayet sıkıntı olur..yoksa lküçük çocuklarda velayet anneye veriliyor..

tamam kimse kimsenin ne yaşadıgını bilemez
kabul ama sanki arkadaşım sende biraz umarsamaz gibi davranmışsın(yazdıklarından öyle anlaşılıyor)
çocugunu görmek için neden ugraşmıyorsun

kendı maasın var mutluluk koca mı hayır ?
hata ustune hata yapmıssın.
ama farkındasın zararın neresınden donulurse kardır .. kımseye hesap vermek zorunda degılsın olmadı bıttı .. analasamadık hepsı bu... cekılmez boyle .. ozguvenın yerınde olsun yanı kımse ezmemelı sızı ...al tayının ac bosanma davanı yenı hayat kur .. cocukta ınsallah buyuyunce senı bulur

Agzına saglık düşüncene kim kötü olayım diye yaşarki yaşadıklarını

yazık size yaaa..bu adamın kahrını çekeceğinize..boşanın..anneniz felan yok mu..işinizde var..diğer çoçuğunuzuda görme hakkınız var..mahkemeye verin gerekirse onuda alın...tutun bir ev..inanın moraliniz dahada düzelecektir..nedir bu yaa..bu adam kendini ne zannediyor..düzelir diyede beklemeyin..bu insanlıktan çıkmış..

Ben zaten yazdıklarından yola çıkarak yorum yapıyorum..
Bu arada alıntı yaparsan sewinirim, bu şekilde yakalayamıyorum cevabını.
Ben sana diyorum ki, zor bir koca ile karşı karşıyasın bunu kabul ediyorum.
O psikolojiyle çocuğunu bırakmışsın ama ikinci evliliği yapmayı nasıl başardın o psikolojiyle bunu anlayamadım.
Ve ayrıca eşin ikiz bebeklere ne dedi merak ettim.
Sana nasıl davranıyor şu an?

ya benim anlamadığım doğum kontrol hapını uzun zamandır kullanan biri 2 gün unutunca hamile kalabilir mi??hap belli bir süre koruma sağlar diye biliyorum ben..

hamileliğimden sonra dayak bitti ama pskolojik baskı var ilk evliliğimde depresyon aile baskısı vardı.eşimin şu anda beni en rahatsız eden yönü kıskançlığı ve adam şimdiden çocukların kavgasını yapıyor benden çocuklarımı sana bırakmam diye merhammetsiz gaddar

ben yasmin kullanıyordum maalesef korumadı.

lilyana eşim yüzde 20 düzeldi ama hepsi bu kadar çocuk cok istiyordu o zaten ben istemiyordum cok sevindi tabii ama kimsenin katlanamayacağı bir yapıya sahip bende hakeret küfür dayak olunca tiksindim ondan.tabikii gönül isterki bu evlilik kurtulsun ama dayanamazsam ne yaparım bu çocuklara kendisi yazık etmiş olacak ben değil

öyle bir adamla neden evli kaldınız onu anlayamadım? Bir anlık gaflet nasıl oluyor onuda anlayamadım ? 24 saatinizi mahveden bir adamdan bahsediyorsunuz. İkiz değil dördüz olsa da evlilik yürümez öyle biriyle. İşiniz olmasa anlarım da böyle elinde mesleği olup aciz kalan kadınları anlayamıyorum ben arkadaş

hep kendisi haklıdır ep beni suçlar yüzde yüz bazen tartışırız gece saat 3 e kadar devam yeminle sonuç dövmese bile evde bişeylerin kırılmasıyla biter.

üzülerek söylüyorum ama bence tedavi olmamışsınız ve rahatsızlığınız devam ediyor..depresyondayken ve bu kadar sıkıntı evlilikten sonra ,nasıl evlendiniz hayret ediyorum..
ayrıca şu anki psikolojik durumunuzun da normal olduğunu düşünmüyorum..yani ayrılsanız da ayrılmasanız da ne yazık ki o çocuklar sorunlu bir aileye doğacaklar..
ayrılmasanız dayakçı ve pislik bir baba ile büyüyeckler,ayrılsanız da sorunlu ve güçsüz bir anne ile büyüyeckler..üstelik üstüne ikiz sorumluluğunu tek başına anlamnın verdiği baskı da eklenince daha da kötü olacağını düşünüyorum.

Reactions: fdm
lilyana eşim yüzde 20 düzeldi ama hepsi bu kadar çocuk cok istiyordu o zaten ben istemiyordum cok sevindi tabii ama kimsenin katlanamayacağı bir yapıya sahip bende hakeret küfür dayak olunca tiksindim ondan.tabikii gönül isterki bu evlilik kurtulsun ama dayanamazsam ne yaparım bu çocuklara kendisi yazık etmiş olacak ben değil

herşeye rağmen ayakta durmaya çalışıyorum .

evet sorunlu bir hayat maalesef bir düştümmü vuran cok oluyor ama en büyük kötlüğü ben kendime yapmışım

Canım neden bi başlangıç yapmaktan korkuyorsun hemde memursun ailenle aran nasıl bu arada manevi olarak sana destek olurlar mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…