eşimden tiksiniyorum :(

evet sorunlu bir hayat maalesef bir düştümmü vuran cok oluyor ama en büyük kötlüğü ben kendime yapmışım
kurban psikolojisine girmeyin ama..kendinize böyle yaptığınız için çevrenizdekiler sizi ezdikçe eziyor..
çocuklarınız için azıcık dik durun yahu...
öncelikel gidip tedavi olmanız gerekli..sizin psikolojiniz düzgün değilken ,normal insanlarla iletişim kurmanız da sağlıklı evlilik yürütmeniz de,sağlıkla çocuk büyütmeniz de münkün değil..zaten o yüzden sorunlu adamla evlenmişsiniz..
öncelikle kocayı falan bırakın da kendi sorunlarınız çözmeye çalışmalısınız..
siz sağlıklı düşünmeye başlarsanız ancak hayatınızı düzeney koyup ,karar vermeye başlayabilrsiniz..
yoksa 3 çocuğunuz da perişan olacak..
filler tepişir çimenler ezilir misalı,büyüklerin denegesizlikleri yüzünden olan hep çocuklara oluyor zaten...yazık çok üzülüyorum...
ayrıca ilk çocuğunuzu kaç yıldır görmüyorsunuz demiştim?

yaaaa belki ağır olacak ama yazmassam sinirden çatlıcam..keşke anne baba olmayı haketmeyen insanları tespit etmek için bir cihaz olsa da bu insanları hadım etseler kısırlaştırsalar...yoksa görüldüğü gibi 7 yaşına gelmiş anneden uzak bir çocuk ve inanılmaz kötü bir ortamda büyüyecek olan 2 çocuk daha...........sonra bu sorunlu çocuklardan doğacak çocukları da düşündüğün zaman dünyanın gidişinin hiç iyi olmamasına şaşmamak gerek...ve büyük ihtimalledir ki konu sahibinin anne-babasında da sıkıntılar vardı....

eşimde mücadeleci evet boşanmak kolay ama oda benimle bu çocuklar için cok mücadele edecekcocuklar olmadan önce bile bıralkmadı beni yakamdan düşmedi artık işim dahada zor.
Memur olarak çalışıyormuşsunuz farklı ile tayin isteyebilirsiniz eşinizden şiddet gördüğünüz için, yerinizde sölüylemezler böyle bir hakkınız var.

bir yıldır görmüyorum evet ama eşiminde toparlanması gerek ben tek başıma toparlansam ne yazar

bende zamanı geldüinde ne gerekirse yapıcam haklısınız

allah yardımcın olsun ne diyeyim...
inan söyleyecek bişey bulamadım...

bir yıldır görmüyorum evet ama eşiminde toparlanması gerek ben tek başıma toparlansam ne yazar
o zaman boşandıktan sonra görmeye devam ettiğiniz ilk çocuğunuz?
ne oldu da 1 yıldır görmez oldunuz,babası neden kaçırdı ki ,o kadar zaman sonra??

evlenince düzeni bozulsun istemedi eski aşim aklınca yeni eşine alıştırmaya çalışıyor

aynen katılıyorum kendi ayakların üzerinde duruyorsan bütçene göre yeni bir yaşam kurabilirsin...umarım mutlu olursun

evlenince düzeni bozulsun istemedi eski aşim aklınca yeni eşine alıştırmaya çalışıyor
çok saçma değil mi? adam evlenince neden çocuğu size göstermesin ki? tam tersi adamlar yeniden evlenince çocuklarını anneye atmaya çalışırlar...
kusura bakmayın ama ben sizin psikolojik sorunlarınız yüzünden çocuğunuzu göremediğinizi ,belki de yeni eşinizin saçmalıklarından dolayı,çocuğu size göstermedikleriniz düşünüyorum..
haksız da sayılmaz..
kim göndermek ister ki çocuğunu,kıskanç dayakçı üvey baba evine?

Devlet memurusun,paran var neden kendinle beraber bir çok masumuda felakete surukluyorsun anlamıyorum ve çok kızıyorum.ilk evliliğin allahtan kötü olmuş kader diyorum.Ama bu evlilik ve hamilelik saçmalık ve intihar.Boşanma davası acsaydin,sen bebekler dogunca iyi mi olacak adam saniyorsun daha kötü olacak nasılsa çocuk var gidemez diyecek.Ya kendi başını kendin ateşe atmissin sen.Denecek yok.

inanki bu kadar sıkıntım olsam tek derdim bu konuya yoğunlaşmak olucaktı

sanırım haklısın ama allah madem bu masumları bana verdi bu adama katlanabildiğim kadar katlanırım katlanamazsamda allah adildir bana yaşattıklarıı oda ceker çocuklarımı ölürüm yine buna vermem cocuklarımıda alır hayatıma bakmaya çalışırım başka çarem yok artık.bende onların masum olduğunu biliyoru aldırmak istesemde ikiz olunca aldıramadım derya

bence ilk oğlunun peşini asla bırakmayacaktın. sen annesin nasıl izin verdin babasının çocuğu kaçırmasına anlama veremedim.
memursun. beli ki okumuşsun ve maddi olanağın var alman zor olmazdı evladını. ne pahasına olursa olsun.
hadi bir hata yaptın da bir daha bu hatayı yapmaman lazım.
ikiz bebek büyütmesi ewt zor. ama bu adamın sana ne gibi bir yararı olur. lohusalığın içinden çıkamadan bu adamımı çekeceksin.
dayak son nokta derler siz o aşamayada gelmişsiniz.
bence artık boşanıp kendine bir yuva kurmalısın. el kadar bebekleri bu adam alamaz. ama sen pasif olursan mıy mıy yaparsan elbette alır.
bu ülkede hakim var, polis var, avukat var bunları bilmiyorsan öğren lütfen.
senin adına ve o masum yavrular adına çok üzgünüm.

sırf çocuklarını kocasından korumak için ortada hiçbir güvencesi yokken ayrılan ya da ortada bırakılmış anneler, çocuğunun geleceği için onunla fazla ilgilenememe pahasına hatta iş yerine götürüp temizlikçi, bulaşıkcı olarak da olsa onların güvencesi olarak çalışan eli ayağı öpülesi anneler var... bu tür hikayelerden hiç mi kendinize pay biçmiyorsunuz?

niye kendinizi sürekli frenliyorsunuz? özgüveninizi yıkmayın! üstelik memursunuz yani güzel bir geliriniz güvenceniz var.
Lütfen kendinize gelin daha fazla hata yapmak istemiyorsanız kendinizi toparlayın...
zaten psikolojiniz yerinde değilmiş böyle bir adamla daha da işi yokuşa sürmüş olacaksınız...
tek bir şey merak ediyorum, eşinizin hamileliğinizi söylediğinizde tepkisi ne oldu? davranışlarında ufak da olsa bir değişme olmadı mı hiç?

sayısız kadın vardır bunlarla boğuşan ama güçsüz düşüyor bir süre sonra

sırf çocuklarını kocasından korumak için ortada hiçbir güvencesi yokken ayrılan ya da ortada bırakılmış anneler, çocuğunun geleceği için onunla fazla ilgilenememe pahasına hatta iş yerine götürüp temizlikçi, bulaşıkcı olarak da olsa onların güvencesi olarak çalışan eli ayağı öpülesi anneler var... bu tür hikayelerden hiç mi kendinize pay biçmiyorsunuz?
niye kendinizi sürekli frenliyorsunuz? özgüveninizi yıkmayın! üstelik memursunuz yani güzel bir geliriniz güvenceniz var.
Lütfen kendinize gelin daha fazla hata yapmak istemiyorsanız kendinizi toparlayın...
zaten psikolojiniz yerinde değilmiş böyle bir adamla daha da işi yokuşa sürmüş olacaksınız...
tek bir şey merak ediyorum, eşinizin hamileliğinizi söylediğinizde tepkisi ne oldu? davranışlarında ufak da olsa bir değişme olmadı mı hiç?

değişme var yüzde 30

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…