selam kızlar,
Gereksiz bir şey yaptım ve eşimden utanıyorum. Dün teyzem msj attı yarın aksam dışarı çıkacaksanız bize tatlı alır mısınız dedi. Ben de alırız dedim, şu an araba kullanamadığımdan dolayı her yere eşim götürüyor beni bu arada. Neyse eşime tatlı almaya gidelim dedim zaten teyzem dediğinde canım çekmişti. Eşim de sonra mı gitsek çok yorgunum çok başım ağrıyor dedi. Ben de hemen alırız paket durmayız dedim, tamam dedi gittik. Oraya gidince ben teyzemlere de alcam dedim, onlar da mı istedi dedi. Ben mal gibi yoo onlar istemedi telefonda söyledim canları çekmiştir diye düşündüm dedim. Neyse aldık, teyzeme ugradık. Kuzenlerim falan da gelmiş şehir dışından, eşim de merhaba demek için arabadan indi. Teyzem ay size de zahmet verdik, gece gece msj atıp tatlı istedik, hatta bir de dedikodunu yaptık nişanlıyken hep bu tatlıdan alır getirirdi şimdi hiç almıyolar dedik güldük dedi. Yani tüm olayı anlatmış oldu eşime, o da güldü bir şey demedi. Eve gelince de bir şey demedi. Ama ben yalan söylemiş oldum şimdi, hem de gereksiz yere. Çok kızdım kendime. Eşime karşı tutumum ne olmalı? Konuyu açmalı mıyım?