• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimden utandım

ama sen de bir sebepten ötürü eşine yalan söylemişsin.. mesele eşinin insan olması değil ki, mesele tatlıyı teyzenin istediğini eşine söyleyememiş olman.. bir sebepten ötürü yalan söylemişsin işte, aynı yere çıkıyor olay :)

Konuya bakarsınız mesele eşime saçma sapan yalan söylemem zaten. Bu cevabım teyzen neden tatlı istedi diyen üyeye. Okumuyor musunuz yorumları?

Ben olsam mutlaka açıklama yapardım.
İlk sayfada arkadaşın açıklaması gayet yerinde..

selam kızlar,

Gereksiz bir şey yaptım ve eşimden utanıyorum. Dün teyzem msj attı yarın aksam dışarı çıkacaksanız bize tatlı alır mısınız dedi. Ben de alırız dedim, şu an araba kullanamadığımdan dolayı her yere eşim götürüyor beni bu arada. Neyse eşime tatlı almaya gidelim dedim zaten teyzem dediğinde canım çekmişti. Eşim de sonra mı gitsek çok yorgunum çok başım ağrıyor dedi. Ben de hemen alırız paket durmayız dedim, tamam dedi gittik. Oraya gidince ben teyzemlere de alcam dedim, onlar da mı istedi dedi. Ben mal gibi yoo onlar istemedi telefonda söyledim canları çekmiştir diye düşündüm dedim. Neyse aldık, teyzeme ugradık. Kuzenlerim falan da gelmiş şehir dışından, eşim de merhaba demek için arabadan indi. Teyzem ay size de zahmet verdik, gece gece msj atıp tatlı istedik, hatta bir de dedikodunu yaptık nişanlıyken hep bu tatlıdan alır getirirdi şimdi hiç almıyolar dedik güldük dedi. Yani tüm olayı anlatmış oldu eşime, o da güldü bir şey demedi. Eve gelince de bir şey demedi. Ama ben yalan söylemiş oldum şimdi, hem de gereksiz yere. Çok kızdım kendime. Eşime karşı tutumum ne olmalı? Konuyu açmalı mıyım?
Bence kesinlikle gerekli açıklamayı yapmalısın . Güven en ufak şeylerde sarsılabilir.
Geri kaZanmak kolay olmaz

selam kızlar,

Gereksiz bir şey yaptım ve eşimden utanıyorum. Dün teyzem msj attı yarın aksam dışarı çıkacaksanız bize tatlı alır mısınız dedi. Ben de alırız dedim, şu an araba kullanamadığımdan dolayı her yere eşim götürüyor beni bu arada. Neyse eşime tatlı almaya gidelim dedim zaten teyzem dediğinde canım çekmişti. Eşim de sonra mı gitsek çok yorgunum çok başım ağrıyor dedi. Ben de hemen alırız paket durmayız dedim, tamam dedi gittik. Oraya gidince ben teyzemlere de alcam dedim, onlar da mı istedi dedi. Ben mal gibi yoo onlar istemedi telefonda söyledim canları çekmiştir diye düşündüm dedim. Neyse aldık, teyzeme ugradık. Kuzenlerim falan da gelmiş şehir dışından, eşim de merhaba demek için arabadan indi. Teyzem ay size de zahmet verdik, gece gece msj atıp tatlı istedik, hatta bir de dedikodunu yaptık nişanlıyken hep bu tatlıdan alır getirirdi şimdi hiç almıyolar dedik güldük dedi. Yani tüm olayı anlatmış oldu eşime, o da güldü bir şey demedi. Eve gelince de bir şey demedi. Ama ben yalan söylemiş oldum şimdi, hem de gereksiz yere. Çok kızdım kendime. Eşime karşı tutumum ne olmalı? Konuyu açmalı mıyım?

Gereksiz yere yalan soylemissin eşine. Sana karşı bu konuda bir tavrı yoksa bu konuda hic bahsini açma. Kapat gitsin.

Kavga edilecek, büyütülecek birşey değil ama gereksiz yere, ufak tefek seylerde bile yalan söyleyen insanların yalan alışkanlığı olduğunu düşünürüm. Kafamda kalır o benim.

kesinlikle, hele yeğenim araba kullanamıyor ve bir şekilde eşi de işin içinde olacaksa kesinlikle istemem.. adamın başı ağrıyormuş bu konu yüzünden tartışma çıksa ve yeğenimin huzuru kaçsa o tatlı bana zehir olur.. kimseden bir şey istemeye istemeye garip geliyor sanırım, çıkar alırım ya da en fazla yemem..

Bence sadece maddi acidan istenmis kim cebinde parasi olunca üsenir ya gidip tatli almaya.
Cebinde paran varsa gider alirsin.
Benim teyzem bana bana tatli alin dicek
Yok daha neler

Haa ben teyzeme oturmaya gidiyor olurum disaridan istediginiz bisi varmi derim isterler almak zorunda kalirim alirim mecbur ki onlar demese bisi zaten el bos gidilmez. ( burda sorsan bile bana gelirken baklava alin demek bence yanlis)

Ben kocami kaldircam bide uzerine yalan soylicem teyzem tatli alin gelin bana dedi diyemicem yalanda uydurcam bi de yalanim elimde patlicak.
Vasat.

Benim esime ben direk teyzem tatli alin diyo desem gitsinde alsin der.
Bende oyle derim.
konu sahibi yorumlarda yazmış ama görmemişsiniz muhtemelen. bahsedilen teyze 70 küsür yaşında yani çok yaşlı. kendi başına gidip tatlı alabilecek durumda değil. zaten onun alışverişlerini falan konu sahibi ve eşi yaparmış, teyzenin evi onların yolunun üstündeymiş. 70 küsür yaşında olan bir insan için de "gitsin alsın, baksın başının çaresine" denmez. :) bugün varız yarın yokuz. benim de yaşlı yakın akrabam olsa ben de işini görmek için uğraşırdım. yalan söylenmesi çok gereksiz olmuş o ayrı konu.
bilmediğimiz konulara bu kadar ön yargı ve art niyetle yaklaşmak bana sağlıklı gelmiyor, bu hataya bazen ben de düşüyorum sonra üzülüyorum. söz konusu 70 yaşından daha büyük bir kadıncağız. zaten teyze "dışarı çıktığınızda alın" demiş, kalkın bana tatlı alın gelin dememiş. öyle bile dese gider alır insan, teyze çok yaşlı çünkü.

ama siz ve sizin eşiniz 70 yaşlarında teyzeniz için gitsin kendi alsın derse zaten söylenecek pek birşey yok.

Son düzenleme:
konu sahibi yorumlarda yazmış ama görmemişsiniz muhtemelen. bahsedilen teyze 70 küsür yaşında yani çok yaşlı. kendi başına gidip tatlı alabilecek durumda değil. zaten onun alışverişlerini falan konu sahibi ve eşi yaparmış, teyzenin evi onların yolunun üstündeymiş. 70 küsür yaşında olan bir insan için de "gitsin alsın, baksın başının çaresine" denmez. :) bugün varız yarın yokuz. benim de yaşlı yakın akrabam olsa ben de işini görmek için uğraşırdım. yalan söylenmesi çok gereksiz olmuş o ayrı konu.
bilmediğimiz konulara bu kadar ön yargı ve art niyetle yaklaşmak bana sağlıklı gelmiyor, bu hataya bazen ben de düşüyorum sonra üzülüyorum. söz konusu 70 yaşından daha büyük bir kadıncağız. zaten teyze "dışarı çıktığınızda alın" demiş, kalkın bana tatlı alın gelin dememiş. öyle bile dese gider alır insan, teyze çok yaşlı çünkü.

ama siz ve sizin eşiniz 70 yaşlarında teyzeniz için gitsin kendi alsın derse zaten söylenecek pek birşey yok.
Bunlari ilk sayfada konusunu sorununu acinca belirtmeli
Ben oturup sayfa sayfa teyzesinin soyagacinimi arastiricam?
Oturup tek tek yorum okuyup acaba kimdir nedir onumu arastiricam.
Bir sorun yaziyosun dert aciklamali anlatirsin detayli ozaman

Bunlari ilk sayfada konusunu sorununu acinca belirtmeli
Ben oturup sayfa sayfa teyzesinin soyagacinimi arastiricam?
Oturup tek tek yorum okuyup acaba kimdir nedir onumu arastiricam.
Bir sorun yaziyosun dert aciklamali anlatirsin detayli ozaman

teyzenin soy ağacını araştırmaya gerek yok ki, konu burada teyze değil, konu bir kadının eşine gereksiz bir konu hakkında yalan söylemesi. teyzesi yeğeninden birşey rica etmiş, istemiş, konu sahibi neden detaylı bir şekilde yazsın bunu? konuyu teyzeye getiren sizsiniz yok neden istemiş, kendisi alsınmış, maddi çıkarı varmış vs. bunları siz söylediniz bunlar konu bile değil, konu yalan söyleme meselesi.

bir teyze yeğeninden tatlı istemiş, bunu konuşmak bile ayıp, bunda kötü niyet aramak daha da ayıp. ben de "teyzem benden tatlı istedi sonra böyle böyle oldu" diye anlatırken birisi bana "teyzen neden kendisi almıyor? ben olsam gitsin kendi alsın derim. teyzenin maddi çıkarı var" dese hönk diye kalırım bu art niyet karşısında. bu niyet üzerinde konuşacak kelime de kalmıyor zaten, ne diyeyim.

teyzenin soy ağacını araştırmaya gerek yok ki, konu burada teyze değil, konu bir kadının eşine gereksiz bir konu hakkında yalan söylemesi. teyzesi yeğeninden birşey rica etmiş, istemiş, konu sahibi neden detaylı bir şekilde yazsın bunu? konuyu teyzeye getiren sizsiniz yok neden istemiş, kendisi alsınmış, maddi çıkarı varmış vs. bunları siz söylediniz bunlar konu bile değil, konu yalan söyleme meselesi.

bir teyze yeğeninden tatlı istemiş, bunu konuşmak bile ayıp, bunda kötü niyet aramak daha da ayıp. ben de "teyzem benden tatlı istedi sonra böyle böyle oldu" diye anlatırken birisi bana "teyzen neden kendisi almıyor? ben olsam gitsin kendi alsın derim. teyzenin maddi çıkarı var" dese hönk diye kalırım bu art niyet karşısında. bu niyet üzerinde konuşacak kelime de kalmıyor zaten, ne diyeyim.
Ben boyle dusunuyorum siz oyle dusunuyorsunuz herkesin dusuncesi kendine dogru.

konu sahibi, buradaki yorumlara sıkmayın canınızı. cevaplar ortada, yorum sizin. :) konunuzla ilgili olarak, son durum ne oldu bilmiyorum ama eşiniz önemsememiş görünebilir ama isterseniz bi konuşun. hataydı biliyorum ama o an öyle çıktı ağzımdan, boşta bulundum, hiç de huyum değildir ama olmamalıydı falan dersiniz. önemsiz, küçük şeyler hakkında yalan söylemek bir süre sonra alışkanlık oluyor sanırım. benim bir arkadaşım var böyle ufak tefek, gereksiz, saçma sapan konularda yalan söyler. doğruyu söylese birşey olmayacak, birşey değişmeyecekken gidip yalan söylüyor. ilk önceleri sadece bana mı böyle diyordum sonra gözlemledim ve meğer bu onun huyuymuş, bunu herkese yapıyormuş onu anladım. ve kendisini sevmeme rağmen zaman içinde uzaklaştım güvenemiyorum çünkü artık. tatilin nasıl geçti diyorum, birşeyler anlatıyor ama doğru mu yalan mı belli değil. birikiyor ve kötü oluyor. aman diyeyim.

selam kızlar,

Bence aç ve o an söyleyemedim nedense üzgünüm hata yaptın de üstünü kapatırsanız bu tekrarlanır bence

Back
X