Merhaba arkadaşlar.yeni üye oldum.bu konuyu size danışabilmek için. Ben 4 yıllık evliyim 2 de çoçuğum var.başlıkta da yazdığım gibi eşimden utanıyorum.yanında giyinemiyorum en basitinden. Beni istekli gibi görmesin diye ne zaman yaklaşsa kaçıyorum.nerbileyim ilişki sırasında zevk alsam bile bunu belli etmiyorum ona.bundan bile utanıyorum.zorla oluyormuş gibi oluyor.4 yıldır hiç ben yaklaşmadım duşunun. Sürekli kaç kaç o da usandı haliyle. Anlayacağınız bu konuda çok çekilmez biriyim. Esimi seviyorum o konuda bi sıkıntı yok. Ama işte en basitinden göğüslerim belli olmasın diye sürekli bol şeyler giyerim. Yani kadınlar arasında olsam bile. Niye böleyim benevliliğim çıkmaza girdi nasıl yenebilirim bunu.
Tuhaf geldi bana dogrusu uzuldum de haline niye boyle dusunuyorsun hep cekingen birimisindir mesela disarida da? Yani iki cocugu nasil yapabildin utangaclikla diye dusunmeden edemedim kizma ama. Ah bir rahat biraksan kendini esin de sen de ne memnun olursunuz gor.
Bende de bir ara isteksizlik vardi Allahim aglayacak gibi oluyordum yatak odasina giderken. Esim de oyle iyi ki cok anlayisli dedim bu boyle olmaz sirf bunu atlatabilmeye adadim kendimi isim gucum bu oldu bir ara ayy kadiniz iste anlatmak tuhaf ama dogal bir durum ne yapayim. Yani evlilik bu benimki nasil ciddi bir sorunsa bence seninki de ciddi bir sorun yani erkek ne kadar anlayisli olsa da bir gun yeter diyebilir bence birseyler yapmalisin. Ya kendin cabala ya da alabiliyorsan yardim al.
Peki bu durumu esinle hic paylastin mi paylastiysan nasil karsiladi?
insan kocasından utanırmı ya şu hamile tombiş halimle bile çok rahatım neden utanıyosunki anlayamadım hiç bi de cocuklarda var yani nasıl oldu o cocuklar peki cocuk için soyunmak lazım sonuçta ama geç olmadan bişeyler yap eşinide soğutma kendinden sonra buraya eşim beni aldatıyo diye konu açma psikologa gidin evlilik danışmanına gidin yapın bişeyler
Cnm işte soyunmak lazım evet ama yorganın altındasın bişey görünmüyor. Imkansız musade edemem üzerimizde bişey olmadan olmasına.o çocuklar oldu ama onu gel bize sor bi de
Cnm ilişki oluyor da işte ben isteksiz bi şekilde.aman olsun da bitsin diyerekten. Çocuklarda öyle yani. Esim bilio cnm dedim ona utanıyorum falan diye de utanacak ne var insan kocasından utanır mı falan diyo.hiç ben yaklaşmadım istekli gibi gözükmekten utanıyorum hemde çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?