Bebeklerini emzirirkende mi eşin seni görmedi? Eğer görmediyse aynı evin içinde büyük başarı. Birlikte havuza filan gitmediniz mi? Çok ilginç zor bir durum.
Bence esimi seviyorum diye kendini kandiriyorsun.
Manken gibiymissin kadinlar arasinda bile dekolte giymekten hoslanmiyorsun.
Adama hazirlanyon sonra sikiliyon bilemedim Canim ya......
Senin derdin gibisinide hic duymadim. Ama boyle uzun sure bu evlilk gitmez gitsede Tat vermez.istersen bir yardim al.hatta esinle beraber git gorusmeye en azindan Adam kendini istenmeyen biri olarak dusunmesin
Mecbur kalmadıkca görmedi ben hep odalarda falan emzirdim zaten. Annem de olsa yanında emziremedim. Havuza falan gittik de cnm benim yarım kapalı mayom var onunla girdim. Ya bikiniymiş mayoymuş hayatta giyemem. Çok da tuhaf geliyo giyinenler. Normal ama işte sıkıntı bende yanlış anlaşılmasın lütfen
ben bir evleneyim giyinirsem nolayım uleee
Bana destek olup tavsiye verdiğiniz için tşk ederim. Hepsini tek tek okuyup üzerinde düşündüm emin olun. Hepsi çok değerli şu an bütün yazılanlar. Ve anladım ki çoooook anormalim ve bi kaç tahtam eksik.. Du bakalım bişeyler yapmaya çalışcam.
Herkesin yanında bende emzirmedim ama hastanede hemşire gelip başlatıyor emzirmeye bu durumda çok sıkıntı yaptın o halde.
Evet erkekler öyle istermiş. Zaten çevresi kız dolu. Ya ben farkındayım aldatılmam an meselesibi de söyle bişey var mesela evlilik yıldönümünde ne bilim d.gunumde falan sürpriz yapar ve ben bunu olması gereken bişey gibi karşılarım. Ya bi sevin bunu belli et adam mutlu olacak ama işte romantizm zaten bende sıfır. Çok ruhsuz bi kadınım ben. Makina gibi.
Yaparsın sweetsin. sakın olumsuz başlama yapamam deme.
İnsanoğlunun isteyip de yapamayacağı hiçbir şey yoktur bunu unutma. Sen uzmandan yardı alsan da yine olay sende biter. Önce bir kafada bitir bu utanma olayını. Eşin senin o. Allah helal kılmış
Eminim başardım diye de yazacaksın buraya
Emzirme konusunu okuduktan sonra kendimi lipidosu hep tavanda gezen sapik Kari gibi hissettim.
4yil esinde sende iyi dayanmissdiniz bu duruma.inanki Adam bir disari alisirsa bir daha Eve ve kendine baglaman zor olur.erkekler guzellikten cok kendiyle ilgilenen, bastan cikaran, erkegini arzulayan kadinlari istiyorlar.yatakta karisini Memnun Eden yada ettini sinan erkegin egosu tavandadir bunu bil.
Kaynanam derki,
Kocalarinizin 9 kez karnini doyuracaginiza bir kere gonlunu doyurun der.
Hadi iyi geceler tatlim.umarim bir orta yolu bulursun
bence bu gece eşine git sarıl en basitinden. İlla cinsellik yaşaman için değil zaten birden çözemezsin bu olayı.Cnm desteğin için tşk ederim. İnşşş bilmiyorum ya bak yine yatma saati yaklaştı beni bi ateş sardı :)) dediğin gibi dinimizde de esler birbirlerini memnun etmeli aksini yapmak zaten hoş değil. Çok okudum gittim islamda cinsellik diye bi ansiklopedi falan aldım beni ikna etsin diye ama işte o kitabı bile köşe bucak saklıyorum eşimden. Görürse çok utanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?