Eşimden utanıyorum :(

Bence esimi seviyorum diye kendini kandiriyorsun.
Manken gibiymissin kadinlar arasinda bile dekolte giymekten hoslanmiyorsun.
Adama hazirlanyon sonra sikiliyon bilemedim Canim ya......
Senin derdin gibisinide hic duymadim. Ama boyle uzun sure bu evlilk gitmez gitsede Tat vermez.istersen bir yardim al.hatta esinle beraber git gorusmeye en azindan Adam kendini istenmeyen biri olarak dusunmesin

Bebeklerini emzirirkende mi eşin seni görmedi? Eğer görmediyse aynı evin içinde büyük başarı. Birlikte havuza filan gitmediniz mi? Çok ilginç zor bir durum.

Mecbur kalmadıkca görmedi ben hep odalarda falan emzirdim zaten. Annem de olsa yanında emziremedim. Havuza falan gittik de cnm benim yarım kapalı mayom var onunla girdim. Ya bikiniymiş mayoymuş hayatta giyemem. Çok da tuhaf geliyo giyinenler. Normal ama işte sıkıntı bende yanlış anlaşılmasın lütfen

Sweetsin eğer bir kez bu takıntının önüne zorla da olsa geçersen gerisi gelecektir emin ol
Ucunda ölüm yok ya diye düşün ve kendini zorla sonra zaten her şey değişecek ve sen bunları buraya yazıyorsan bunu da aşabilirsin

Haklısın. Tat vermemeye başladı zaten. Ben tabletteyim o pc de. Sürekli oyun oynuyor film izliyor. Şu anda da gözünü kırpmadan oyun oynuyor. Uzmana gitmeden halledemicem galiba off

Emzirme konusunu okuduktan sonra kendimi lipidosu hep tavanda gezen sapik Kari gibi hissettim.

4yil esinde sende iyi dayanmissdiniz bu duruma.inanki Adam bir disari alisirsa bir daha Eve ve kendine baglaman zor olur.erkekler guzellikten cok kendiyle ilgilenen, bastan cikaran, erkegini arzulayan kadinlari istiyorlar.yatakta karisini Memnun Eden yada ettini sinan erkegin egosu tavandadir bunu bil.
Kaynanam derki,
Kocalarinizin 9 kez karnini doyuracaginiza bir kere gonlunu doyurun der.
Hadi iyi geceler tatlim.umarim bir orta yolu bulursun

Bana destek olup tavsiye verdiğiniz için tşk ederim. Hepsini tek tek okuyup üzerinde düşündüm emin olun. Hepsi çok değerli şu an bütün yazılanlar. Ve anladım ki çoooook anormalim ve bi kaç tahtam eksik.. Du bakalım bişeyler yapmaya çalışcam.

Aşırı korumacı veya muhafazakar bir ailede mi yetiştiniz?
Ya da çocuklukta bastırılmış duygularınız oldu?
Veyahut da ergenlikte kız okulunda falan mı okudunuz?
Vücudunuzda beğenmediğiniz bir yeriniz mi var?

Genelde bu şekilde yetişen insanlar o dönemlere takılıp kalıyorlar.

Ancak 4 yıllık evlilik ve 2 çocuğa rağmen böyleyseniz ,
acilen bu durumu yenmeniz gerek...

Herkesin yanında bende emzirmedim ama hastanede hemşire gelip başlatıyor emzirmeye bu durumda çok sıkıntı yaptın o halde.

Yaparsın sweetsin. sakın olumsuz başlama yapamam deme.
İnsanoğlunun isteyip de yapamayacağı hiçbir şey yoktur bunu unutma. Sen uzmandan yardı alsan da yine olay sende biter. Önce bir kafada bitir bu utanma olayını. Eşin senin o. Allah helal kılmış

Eminim başardım diye de yazacaksın buraya

Canım her erkek,işveli cilveli kadını sever.Bunun kafa yapısı veya altyapı yada yetiştirme ile alakası yok.Bu onların doğasında var.Nasıl ki kadında işve cilve naz doğal bir his ise(sen tabi bu durumun biraz dışına çıkmışsın)erkekler kadınından ilgi alaka güzel söz baştan çıkarılmak sevilmek yaptıkları karşısında küçük bir çocuk gibi bazen aferin bekler,ne bileyim pohpohlanmayı çok belli etmeseler de onlarda sever.
Allah korusun inşallah aldatılma gibi birşey olmaz.Rabbim bu kaderi hiçbir kadına yazmasın.Ama evinde 3 çocuğu da olsa huzuru da olsa o evde mutluda olsa etrafında ona kur yapan cilve yapan kadına bir erkek( senin gibi eşi olursa )(kötü amaçla demiyorum)bir yere kadar dur der sonra su yolunu bulur akar.
Bak yeri geliyor forumumuzda o kadar çok kadın,kız konu açıyor ki.
*Eşim doğum günümü unuttu
*Sevgilim sevgililer günümde bana hediye almadı,kutlamadı
*Eşim hatırlattığım halde evlilik yıl dönümümüzü kutlamadı gibi.
Sen şanslısın ki bunları unutmayan ve seni mutlu etmeye çalışan bir eşin var.Bunlar bazı eşler için olması mutlaka hatırlanılması gereken durumlar(benim için olmasada)
O senin eşin,halelin,yaşanması gereken ne varsa açıkça utanmadan çekinmeden yaşayacağın (hani derler ya)erkeğin sevin mutlu olduğunu belli et,öp yeri geldiğinde iltifat et.
*Vaay bugün çok yakışıklıyız
*Parfümün beni baştan çıkarttı
*Aşkım bugün,sana uyku yok...gibi cümleler(kız sayende benide yoldan çıkardın neler yazdırıyorsun bana

Vücudun çok mu çirkin?
Nişanlı iken hiç yakınlık yaşamadınız mı?
Ailen çok mu baskın yetiştirdiler seni?
Bunların günah olduğunu mu düşünüyorsun?
Yada bunları yaparken,yapmaya çalışırken seni dizginleyen ne?
Kadınlar arası hiç mi üstün körü eşlerinizin muhabbetini yapmazsınız?
Ne bileyim bu sorulara cevap bulursak belki daha çok yardımcı oluruz.

Kendini makina gibi görme öncelikle,sen en özel varlıkların 2 evladın sahibisin,onlara ana eşinede mükemmel olmak zorunda olmasan da onu mutlu edecek bir eş olmalısın.Bunu yapmak için kendini biraz aşmalısın.Bunu yaparken de utanmayı,çekinmeyi bir kenara koymalısın.

Uzman yardımı almak zorundasın çünkü seni geçmişte neyin bu kadar etkileyip, bu hale getirdiğini kendi kendine keşfetmen çok zor.
Keşfedebilsen yıllar önce çözerdin zaten.
Lütfen uygun birini bul bu konuda ve gidip görüş.

Son düzenleme:

Cnm desteğin için tşk ederim. İnşşş bilmiyorum ya bak yine yatma saati yaklaştı beni bi ateş sardı :)) dediğin gibi dinimizde de esler birbirlerini memnun etmeli aksini yapmak zaten hoş değil. Çok okudum gittim islamda cinsellik diye bi ansiklopedi falan aldım beni ikna etsin diye ama işte o kitabı bile köşe bucak saklıyorum eşimden. Görürse çok utanırım.

çok ilginç bir durum gerçekten, özellikle pantolon giyerken eşim içeri girdiğinde çığlık çığlığa dedin ya kusura bakma güldüm :)
eşin senin mahremin...eşe utanma olmaz,...bu tabuyu yıkman lazım...gerekirse psikoljik destek al....
normal değil bu tavrın...zamanla soğur senden...

al benden de o kadar.Bunlar özel konular ama konuşulmaz isede konu sahibi arkadaşımız gibi çıkış kapısı bulamayanlar oluyor.Berilcim yazın beni ziyadesiyle güldürdü canım.Allah senide güldürsün.Kv de eski toprakmış benimki gibi.
Kız konu sahibi hadi güzel haberler bekliyoruz ona göre.Klavye patlattık değsin bari

bence bu gece eşine git sarıl en basitinden. İlla cinsellik yaşaman için değil zaten birden çözemezsin bu olayı.
Hiçbir şey düşünme sarılmadan önce. acaba şimdi ne yapacagım vs hepsini sil. o zaman istediğin olacak
Zaten sorun olduğnu kabul ediyorsun ki konu açtin bu da bir adımdır. e demek ki yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…