Niye utanıyorsunuz bu drumdan,cinsellik evlilik hayatınınn vazgeçilmezidir temel taşlarından birisidir.
2 tanede evladınız varmış allah bağışlasın.
Şimdi bu cinselliği yaşınız gençken yaşayamama gibi durumunuz niye olsun,ileride hiç yaşayamazsınız daha büyük sıkıntılara yol açacaktır.
Siz bu akşam temelleri atın bence yapın bir süpriz eşinize sizde eşinizde mutlu olun.
haklısınız ne deseniz..
inş yapabilirim bi şeyler ve bu benim için dönüm noktası olur...
cnm annen kadar değilim ben.. yani öyle itmeler falan çocuklarımı..
yani öyle sevgi pıtırcığı değilim..
yani öyle ortamlarda falan canım oğlum paşam prensesim yavrum diye dolaşmıyorum...
onları öpüyorum sarılıyorum.. yanlarına da yatıyorum..
ama işte dediğim gibi pohpohlayamıyorum çocuklarımı kimseye..
ikizler burcuyum..
her şeyi kafama takarım.. inatçıyım ne ararsan var bende...
:)) cnm çok hoşsun ya.. illa o tarafa bağlıcaksın olayı...
ama düşündüğün gibi değil... düşüncelerin belirttiğin için tşk ediyorum
Merhaba arkadaşlar.yeni üye oldum.bu konuyu size danışabilmek için. Ben 4 yıllık evliyim 2 de çoçuğum var.başlıkta da yazdığım gibi eşimden utanıyorum.yanında giyinemiyorum en basitinden. Beni istekli gibi görmesin diye ne zaman yaklaşsa kaçıyorum.nerbileyim ilişki sırasında zevk alsam bile bunu belli etmiyorum ona.bundan bile utanıyorum.zorla oluyormuş gibi oluyor.4 yıldır hiç ben yaklaşmadım duşunun. Sürekli kaç kaç o da usandı haliyle. Anlayacağınız bu konuda çok çekilmez biriyim. Esimi seviyorum o konuda bi sıkıntı yok. Ama işte en basitinden göğüslerim belli olmasın diye sürekli bol şeyler giyerim. Yani kadınlar arasında olsam bile. Niye böleyim benevliliğim çıkmaza girdi nasıl yenebilirim bunu.