Merhaba arkadaşlar.yeni üye oldum.bu konuyu size danışabilmek için. Ben 4 yıllık evliyim 2 de çoçuğum var.başlıkta da yazdığım gibi eşimden utanıyorum.yanında giyinemiyorum en basitinden. Beni istekli gibi görmesin diye ne zaman yaklaşsa kaçıyorum.nerbileyim ilişki sırasında zevk alsam bile bunu belli etmiyorum ona.bundan bile utanıyorum.zorla oluyormuş gibi oluyor.4 yıldır hiç ben yaklaşmadım duşunun. Sürekli kaç kaç o da usandı haliyle. Anlayacağınız bu konuda çok çekilmez biriyim. Esimi seviyorum o konuda bi sıkıntı yok. Ama işte en basitinden göğüslerim belli olmasın diye sürekli bol şeyler giyerim. Yani kadınlar arasında olsam bile. Niye böleyim benevliliğim çıkmaza girdi nasıl yenebilirim bunu.
Aşk evliliğimi yaptınız,mantık evliliğimi? aranızda yaş farkı varmı eşiniz ile?
Ikisi de cnm. Esimin ortak ark tanıştırdı bizi. Tanıdıkca sevdim. Hemen içim ısındı. Yani çok aşık olarak evlenmedik ama severek diyelim. Esim o kadar iyi bir insan ki her yönden çevresinde çok sevilen takdir edilen biri. Ben kavga ettiğimizde bağırırım o alttan alır hep. Ben çok aşabiyim inatcıyım. Ama seviyorum yani. Kaybetmek istemiyorum farkındayım üstüne gidiyorum, bi şekilde toparlamam lazım, ben 25 esim 29 yasında,
Ikisi de cnm. Esimin ortak ark tanıştırdı bizi. Tanıdıkca sevdim. Hemen içim ısındı. Yani çok aşık olarak evlenmedik ama severek diyelim. Esim o kadar iyi bir insan ki her yönden çevresinde çok sevilen takdir edilen biri. Ben kavga ettiğimizde bağırırım o alttan alır hep. Ben çok aşabiyim inatcıyım. Ama seviyorum yani. Kaybetmek istemiyorum farkındayım üstüne gidiyorum, bi şekilde toparlamam lazım, ben 25 esim 29 yasında,
Kızlar özgüven değil ya. Manken gibi kızsın derler mesela. Ne giysem yakışır. Selulitmiş fazla kiloymuş hiçbiri yok. Benim yaşadığım güvenle alakalı değil de işte ne bileyim. Yani ailem sıkı değildi. Serbestim. Yani mesela kadınlar arasında olsam bile sadece dekolte giyemiyorum. Hep bol seyler paspal gibi. Hatta bi keresinde yine böyle istemiyorum dediğim anlardan birinde hiç karım gibi değilsin ki zaten dedibi kerede sen iste sen yaklaş, hadi bunları yapmıyorsun ben istediğimde karşı çıkma bari diyor. Haklı da. Hoşlandığımı hissetmesini hiç istemiyorum. Çok tuhaf ve zor bi durum
acaba evlenmeden önce aile içinde kadın erkek ilişkisi tabu muydu? yani demek istediğim "kadın ahlaklıdır istemez kötü şeyler yapmaz gibi" farkında olmadan bilinç altınıza bu mesaj mı itildi? ki; siz farkında bile olmadan bunun dışına çıkamıyorsunuz.diğer türlü kendinizi ahlaksız yada tabiri caizse kötü kadın gibi mi görüyorsunuz.?
bir diğer aklıma gelen de başka bir arkadaşın sormuş olduğu soru; vücudunuzda beğenmediğiniz ve eşinizin sizin o halinizle görmesini istemediğiniz yerleriniz mi var?
bunlar tabi sorular.ama şöyle de bir gerçek var ki, eğer biran önce profesyonel bir yardım almazsanız eşiniz belki sizi terk etmese bile mutlaka dışarı kayacaktır.
acilen bi uzmandan yardım al yoksa aranız bozulacak kesinlikle adam da bi yerden sonra patlar söyliyim
kendi kendine bu durumu aşamazsın bence çünkü kadınlar arasında bile dekolte giymekten utanıyorum diyosun
bunun altında mutlaka bi sebep yatıyodur
biraz empati yapsana sen yaklaşsan ve eşin seni istemiyomuş beğenmiyomuş zorla ilişkiye giriyomuş gibi davransa ne hissederdin
Çok haklısın. Acaba ne sebep yatıyo çok merak ediyorum bende niye böyleyim diye. Onun yerine koyuyorum kendimi de cidden çok bozulurdum. Ya ben bi adım atsam hiç bi zaman yok demez incitmemek için. O kadar da düşünceli yani. Arkadaşlar anlatıyor yok su geceliği aldım çok seksi yok bu çamaşırı aldım görmen lazım falan diye şok oluyorum. Daha bi kere bile bırak seksi geceliği normal camasırla bile görmedi beni göremedi(
Merhaba arkadaşlar.yeni üye oldum.bu konuyu size danışabilmek için. Ben 4 yıllık evliyim 2 de çoçuğum var.başlıkta da yazdığım gibi eşimden utanıyorum.yanında giyinemiyorum en basitinden. Beni istekli gibi görmesin diye ne zaman yaklaşsa kaçıyorum.nerbileyim ilişki sırasında zevk alsam bile bunu belli etmiyorum ona.bundan bile utanıyorum.zorla oluyormuş gibi oluyor.4 yıldır hiç ben yaklaşmadım duşunun. Sürekli kaç kaç o da usandı haliyle. Anlayacağınız bu konuda çok çekilmez biriyim. Esimi seviyorum o konuda bi sıkıntı yok. Ama işte en basitinden göğüslerim belli olmasın diye sürekli bol şeyler giyerim. Yani kadınlar arasında olsam bile. Niye böleyim benevliliğim çıkmaza girdi nasıl yenebilirim bunu.
en azından istemiyomuş gibi yapma zevk ldığını göster
git yanına otur öpmesen de sarıl ne bileyim bi çaba göster
durumunu da anlat ki bilsin problemin olduğunu
adama çok üzüldüm ben şu anda
Canım kadınlar arasında falan vücudun belli olmasın diye bol giyinmen ne ayıp nede sıradışı birşey,gayet normal.
Ama 4 yıllık evlisin 2 evladın var,ve anlaşılan seni sevn de bir eş.Daha ne sitersin ki.Ne güzel eşin bu konuda sana baskı yapmamış,tepki göstermemiş.Çok baskın bir ailede mi yetiştin bilemeyeceğim ama,erkek kadınını kendi yanında,isterikte görmek ister,ateşliolsun der,cilve yapsın der.Ve mutlu olduğunu görmek ister.Ama bunları göremez ise eşin zamanla kendisinde sorun aramaya başlar,kendisinde bulamaz ise sende sorun aramaya başlar,Allah korusun heyecanı başka kadınlarada arama ihtiyacı hissedebilir.
Evlilik hak ise kadın olarak eşinle başbaşa kaldığında onunla yaşayacağın herşey hem ikiniz arasında hemde en doğal olanıdır.Bunda uatanacak ne varki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?