Eşimden utanıyorum :(

Kızlar haklısınız her söylediğinizde. Vücudumdan çekinmiyorum. Yani öyle bi sıkıntım yok.Dışarıda da gayet girişmenim. Car car konuşurum her ortamda. Alkol almıyorum ben de esim de. Esime yaklaşsam asla kötü seyler söylemez biliyorum.hatta hangi dağda kurt öldü der memnun olur, bana sen nasıl istiyorsan öyle davranayım diyo ilişkide. Beni memnun etmek için herşeyi yapmaya razı adam. Ama ben istemiyorum bişey diyorum. Tersliyorum. Mesela bende insanım esimi öpmek istiyorum bazen ama sadece istemekle kalıyorum. Yaklaşmıyorum o yaklaştığında ise Uf ya yine mi modundayım. Duşunun istio olsam bile mutlaka onden bi istemiyorum mesajı veriyorum

Son düzenleme:
Uzman bir doktora görünmeni öneriyorum..
Yerinde olsam bunun için 4 yıl beklemezdim..

Aşk evliliğimi yaptınız,mantık evliliğimi? aranızda yaş farkı varmı eşiniz ile?

Aşk evliliğimi yaptınız,mantık evliliğimi? aranızda yaş farkı varmı eşiniz ile?

Ikisi de cnm. Esimin ortak ark tanıştırdı bizi. Tanıdıkca sevdim. Hemen içim ısındı. Yani çok aşık olarak evlenmedik ama severek diyelim. Esim o kadar iyi bir insan ki her yönden çevresinde çok sevilen takdir edilen biri. Ben kavga ettiğimizde bağırırım o alttan alır hep. Ben çok aşabiyim inatcıyım. Ama seviyorum yani. Kaybetmek istemiyorum farkındayım üstüne gidiyorum, bi şekilde toparlamam lazım, ben 25 esim 29 yasında,

acaba evlenmeden önce aile içinde kadın erkek ilişkisi tabu muydu? yani demek istediğim "kadın ahlaklıdır istemez kötü şeyler yapmaz gibi" farkında olmadan bilinç altınıza bu mesaj mı itildi? ki; siz farkında bile olmadan bunun dışına çıkamıyorsunuz.diğer türlü kendinizi ahlaksız yada tabiri caizse kötü kadın gibi mi görüyorsunuz.?
bir diğer aklıma gelen de başka bir arkadaşın sormuş olduğu soru; vücudunuzda beğenmediğiniz ve eşinizin sizin o halinizle görmesini istemediğiniz yerleriniz mi var?
bunlar tabi sorular.ama şöyle de bir gerçek var ki, eğer biran önce profesyonel bir yardım almazsanız eşiniz belki sizi terk etmese bile mutlaka dışarı kayacaktır.

Bu çok iyi :) çünkü onu seviyorsun..ben sana ne kadar telkin etsemde utanman geçmeyecek keşke geçse canım..Ama inan kendini zorla. O senin çocuklarının babası,senin eşin..aşmaya çalış :)

Ablacım çokta gençsin yaaa. Tam o işlerin mutluluğun yaşları. İçin fıkır fıkır kaynamalı bence. Ben bekarım 18im ama insan sevince ve helal olunca sanki birinin kadını olmak muhteşem olmalı! Tadını çıkarmazsan çok pişman olabilirsin bence ilerde. :26:

kendine özgüvenin yok sanırım, ne yazık ki toplum baskısının sonucu bu.

bana çok ilginç geldi sevgili olsanız ya da yeni evli tamam dicem ama iki çocuğunuz bile varmış.

ne olacak zevk aldığını belli etsen? eminim daha çok hoşuna gider.

nacizane tavsiyem eğer beğenmediğin vücudunda yerler varsa onları düzeltmeye çalış, ve bu kusurları kapatan çamaşırlar gecelikler al. sonra da bir iki kocanın karşısında süzülüp sen başlat bu sefer.

yani korkunun üstüne git derim.

kadınlarımız ne kadar baskılanıyor toplumda ya en güzel yaşlarınız lütfen tadını çıkarın, cidden çok üzüldüm.

Kızlar özgüven değil ya. Manken gibi kızsın derler mesela. Ne giysem yakışır. Selulitmiş fazla kiloymuş hiçbiri yok. Benim yaşadığım güvenle alakalı değil de işte ne bileyim. Yani ailem sıkı değildi. Serbestim. Yani mesela kadınlar arasında olsam bile sadece dekolte giyemiyorum. Hep bol seyler paspal gibi. Hatta bi keresinde yine böyle istemiyorum dediğim anlardan birinde hiç karım gibi değilsin ki zaten dedi bi kerede sen iste sen yaklaş, hadi bunları yapmıyorsun ben istediğimde karşı çıkma bari diyor. Haklı da. Hoşlandığımı hissetmesini hiç istemiyorum. Çok tuhaf ve zor bi durum

acilen bi uzmandan yardım al yoksa aranız bozulacak kesinlikle adam da bi yerden sonra patlar söyliyim
kendi kendine bu durumu aşamazsın bence çünkü kadınlar arasında bile dekolte giymekten utanıyorum diyosun
bunun altında mutlaka bi sebep yatıyodur
biraz empati yapsana sen yaklaşsan ve eşin seni istemiyomuş beğenmiyomuş zorla ilişkiye giriyomuş gibi davransa ne hissederdin

Yok çok da hoşuma gider hatta böyle sevgiliyken falan sevgilisine işve cilve yapan kızlar. Ne güzel diye düşünürüm. Çok insani duygular bunlar. Karar veriyorum güzelce dusumu alıp parfüm sıkıyorum. Bi nevi hazırlık gibi. Ama yatağa girince Uf nasıl başlıcam şimdi direk öpsem mi yok yok ben yapamıcam o yaklaşsın diye vazgeçiyorum. Yaklaşınca da da sıkılıyorum istemiyorum imajı veriyorum. Psikolojim bozuk sanırım

Çok haklısın. Acaba ne sebep yatıyo çok merak ediyorum bende niye böyleyim diye. Onun yerine koyuyorum kendimi de cidden çok bozulurdum. Ya ben bi adım atsam hiç bi zaman yok demez incitmemek için. O kadar da düşünceli yani. Arkadaşlar anlatıyor yok su geceliği aldım çok seksi yok bu çamaşırı aldım görmen lazım falan diye şok oluyorum. Daha bi kere bile bırak seksi geceliği normal camasırla bile görmedi beni göremedi (

en azından istemiyomuş gibi yapma zevk ldığını göster
git yanına otur öpmesen de sarıl ne bileyim bi çaba göster
durumunu da anlat ki bilsin problemin olduğunu
adama çok üzüldüm ben şu anda

Canım kadınlar arasında falan vücudun belli olmasın diye bol giyinmen ne ayıp nede sıradışı birşey,gayet normal.
Ama 4 yıllık evlisin 2 evladın var,ve anlaşılan seni seven de bir eş.Daha ne istersin ki.Ne güzel eşin bu konuda sana baskı yapmamış,tepki göstermemiş.Çok baskın bir ailede mi yetiştin bilemeyeceğim ama,erkek kadınını kendi yanında,isterikte görmek ister,ateşli olsun der,cilve yapsın der.Ve mutlu olduğunu görmek ister.Ama bunları göremez ise eşin zamanla kendisinde sorun aramaya başlar,kendisinde bulamaz ise sende sorun aramaya başlar,Allah korusun heyecanı başka kadınlara da arama ihtiyacı hissedebilir.
Evlilik hak ise kadın olarak eşinle başbaşa kaldığında onunla yaşayacağın herşey hem ikiniz arasında hemde en doğal olanıdır.Bunda uatanacak ne varki.

Son düzenleme:
en azından istemiyomuş gibi yapma zevk ldığını göster
git yanına otur öpmesen de sarıl ne bileyim bi çaba göster
durumunu da anlat ki bilsin problemin olduğunu
adama çok üzüldüm ben şu anda

Bende üzülüyorum onun için. Acilen toparlanmam gerektiğinin farkındayım. Ben varya bi kere ona yaklaşsam ne bileyim en basitinden evli bi çiftde kadının yaptığı normal şeyleri yapsam adam şoktan soka girer ve bana nasıl davranacağını şaşırır. Ben onu bundan mahrum ediyorum işte. inanın çok üzülüyorum. Kesin beni sevmiyo diye düşünüyodur.

Bence Arkadaş Eşinden Değil Herkesten Utanıyor da Altta Yatan Sebep Ne Acaba :26:

Evet erkekler öyle istermiş. Zaten çevresi kız dolu. Ya ben farkındayım aldatılmam an meselesi bi de söyle bişey var mesela evlilik yıldönümünde ne bilim d.gunumde falan sürpriz yapar ve ben bunu olması gereken bişey gibi karşılarım. Ya bi sevin bunu belli et adam mutlu olacak ama işte romantizm zaten bende sıfır. Çok ruhsuz bi kadınım ben. Makina gibi.

benim söyleyeceklerimi diğer arkadaşlarda söylemişler ama ek olarak da şunları söyleyeyim bu durum böyle devam ederse eşin daha alımlı görünen işveli dişiliğini ön plana çıkaran kadınlara ilgi duyacaktır yakın çevrelermden böyle olaylara tanığım kaç yıldır sürekli o sana yaklaşıyorsa seni çok seviyor olmalı daha da itme kendinden iki çocuğunun babası

Bebeklerini emzirirkende mi eşin seni görmedi? Eğer görmediyse aynı evin içinde büyük başarı. Birlikte havuza filan gitmediniz mi? Çok ilginç zor bir durum.

birden degil de yavas yavas bu durumu yenmeye calissan?
cunku esler birbirinin vucudunu gormek ister 4 yil idare etmissiniz ama bit yerden sonra sknti olabilir

oncelikle evde sort ve askılı giymeye baslasan
sonra goguslerini ustten biraz gosterecek aciklikta (catal gorunecek sekilde) askililar giy
sonra da sadece boxer ve sudyen giy

boyle alistira alistira olmaz mi?

hem dusunsene bak ne heyecanli olur evliliginize renk gelir

sonra da esinin dokunmasina izin verirsin, eminim hosuna gidecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…