Eşimden utanıyorum :(

Kadınlar arası konuşulur işte ay ben şöyle yaptım böyle yaptım bende saf Şakir gibi dinlerim. Anlatacak bişey yok çünkü. Ay kızlar bende eşime Uf yine mi dedim denmiyor haliyle :)) işte bunları yaparken beni dizginleyen ne bilim hayatımda mutlu olmayacakmış gibi hissediyorum. Benden soğur mu acaba diyorum aklıma çok şey geliyo.

Annen de senin gibi mi ? Yetiştiriliş tarzı, o ayıp bu ayıp katı muhafazakar kurallar, yada çocuklukta yaşanan bir olay kendi cinselliğini ortaya koymanı engellemiş olabilir. Psikolojik yardım almadan da kendin yenebilirsin. Örneğin; Seda Diker gibi yazarların kitaplarını okuyarak, gelişme kaydedebilir, bu duyguyu aşabilirsin.

Cnm sarılmada sıkıntı yok iş yeter ki oraya gelmesin. Sarılmadan uyuyamam hatta

eee o zaman daha ne
sarılabiliyorsun, ben de hiç yaklaşmıyorsun sandım. o zaman sarılmanın ilerisini getir canım. ya illa ki çok cilveli olacagım diye de zorlama kendini. birden olmaz zaten. adım adım hepsi de olur
bugün yapamadıgın en basit bir durumdan basla mesela ve baslamadan önce aklından bir şey gecirme sakın.

Son düzenleme:

Annem de öyle evet. Hiç konuşmayız bu tür şeyleri birbirimizi çok severiz ama söylemeyiz, sarılmayız. Hep bi mesafe var, belki de ona çekmişimdir, bi olay yaşamadım işte ama mesela sevindiğimi belli edemem ağlamaktan utanırım, öyle

Hani bazı kadınlar dişiliğini ön plana çıkarmayı sever ya yürüyüşleri bile yakar geçer ortalığı. bunu ötelemeye çalışıyorum. Halbuki kadın olmaktan da memnunum ama ay ben sıyırmışım iyice.. Durum vahim (

Sen de bir tuhaflık yok, senin yaradılışın böyle. Bazı insanlar böyledir, çocuğuna bile çok fazla sarılıp öpmekten hoşlanmayan arkadaşlarım var. Herkes aynı olmak zorunda değil, kendini yargılamayı bırakıp, kendini olduğu gibi kabullensen daha çok mutlu olursun. Eşinle açık konuşmayı denemelisin, seni seviyorsa değiştirmeye uğraşmadan olduğun gibi sever.

Anlatacak şeyler var aslında da sen anlatmıyorsun canım.Anlatmadığın aslında iyi.Ama insan yeri gelir en yakın arkadaşı ile özeline girmeden ne bileyim bir iki birşeyler paylaşır.İçindeki sevinci yada hüznü anlatır.4 yılda bu kadar sabır hayır senden soğumaz diyemiyorum.Dua et gözü açılmasın,açılmışsada Allah şaşırtmasın canım.Ama bu durumu en kısa zamanda aşman gerekli.

bu gece ufak bir adim at haydi
bak ne guzel yeni evliler gibi yavas yavas utancini yenmeye calisin
esin de sana yardimci olsun

evliliginize renk gelir

Allah yardımcın olsun.. çok zor bi durum

Açık ve net olarak canım kendinizi güzel bulmuyormusunuz , kendinize güveniniz yok. Bu yüzden de kendinizi sürekli gizleme yada saklama ihtiyacına giriyor olabilirsiniz

Son düzenleme:
bu gece ufak bir adim at haydi
bak ne guzel yeni evliler gibi yavas yavas utancini yenmeye calisin
esin de sana yardimci olsun

evliliginize renk gelir

bence de :)
canım hayat böyle geçmez bak sarılabiliyormuşsun bu gece yavaş yavaş öpmeye dokunmaya başla bence
aklına da olmadık birşey getirme

Açık ve net olarak canım kendinizi güzel bulmuyormusunuz , kendinize güveniniz yok. Bu yüzden de kendinizi sürekli gizleme yada saklama ihtiyacına giriyor olabilirsiniz

yok cnm.. herkes çok güzel olduğumu söyler, bende kendimi güzel buluyorum...
ama ne bileyim işte sıkıntıya giriyorum...olmasını istiyo gibi bi izlenim vermek istemiyorum eşime..
yani beni istio hoşlanıo sanmasın bana yeter.. bunun sebebini bilmiyorum (

Başlığı okuyunca ben de yeni evlisiniz falan zannetmiştim..

Utanıcak bi şey yokki.. Bi bayan eşinin yanında her zaman çekici giyinmek , güzel görünmek ister.. En kısa zamanda kurtulman lazım bu düşüncelerden...

Ama birden olucak diye bir şey yok tabi , adım adım atman lazım üstündeki bu utangaçlığı..

inş cnm tşk ederim...
normal olan o tabi.. bi kişi bile bende öyleyim yazmadı.. :))
tek benmişim demek ki.. acilen kendime çeki düzen vermem lazım

Ya biraz tuhaf bir durum,genelde erkekler,duygusal,romantik ve ince dusunceli olamazlar.Ben de yeni evliyken cekinirdim,hatta bir ara bu ne ,Sex kolesimiyim ben diye kendi kendime bariyerler kuruyordum.
Tutucu birimisin acaba? Illahi herseyin belli kaliblari oldugunu dusunup,onun disina cikmadan yasiyorsun.Bunun sebebini ne annenize nede cevrenize baglayin,cunku bu sizin hayatiniz,tabularinizu,baska kalip dusuncelerinizi Atin bir kenera,yak gitsin.bak heyecanda lazim size,dort sene iki cocuktan sonra,esine istekli davranmanla bir daha asik olursunuz birbirinize inan.

Sen adama,bir opucuk beeil,iki guzel laf soylesen dahi yeter,gerisindede rahat duygularini,esin o an yaptigin birseyle dalga gecet diye korkuyorsanda,hic cekinmeden uyar.soyunma konusuna gelince acaba esiniz isigi,siz karanligimi seviyorsunuz.ilk zamanlar esim hep isik acik olsun isterdi,bense los isigi severim.bunun orta yoluda,iki mum yak,al sana hem cok isikli olmadan bir ortam,hem Romantik,hemde iyi kotu esler birbirini gorebiliyor.
Bunlari yapmasi zor degil,ustalik gerektirmez,siz baslayin gerisi gelir,hem sizde daha mutlu ve huzurlu olursunuz.
Allah yardimciniz olsun.olmadi esinle bir psikologa git,yada otur esinle her seyi konusmayi dene,ne bilim yap birseyler,belliki kendini mutlu hissetmiyorsun bu da evliliginize yansiyor.

Neden eşinizden dahi gizleme ihtiyacı duyuyorsunuz o halde kendinizi Eşiniz kendisini istediğinizi ve hoşlandığınızı düşünse ne olur ki sonuçta eşiniz o sizin... Psikoloğa gidin o zaman siz...

evet öyle.. ya yapı sanırım... mesela telde konuşurken falan aşkım cnm diyemem.. yani demek isterim ama o bile bana zor geliyor.. yani söylemekten bile çekiniyorum.. sevgimi belli edemiyorum hiç kimseye.. çocuklarıma canım feda ama öyle sürekli öpen, hele ki kalabalık içinde sarıp sarmalayan biri değilim.. belli edemiyorum işte.. kimseyle sarılmak istemiyorum mesela.. ve gerçekten çekilmez biriyim bu davranışlarımla.. bunun farkındayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…