Kadınlar arası konuşulur işte ay ben şöyle yaptım böyle yaptım bende saf Şakir gibi dinlerim. Anlatacak bişey yok çünkü. Ay kızlar bende eşime Uf yine mi dedim denmiyor haliyle :)) işte bunları yaparken beni dizginleyen ne bilim hayatımda mutlu olmayacakmış gibi hissediyorum. Benden soğur mu acaba diyorum aklıma çok şey geliyo.Canım her erkek,işveli cilveli kadını sever.Bunun kafa yapısı veya altyapı yada yetiştirme ile alakası yok.Bu onların doğasında var.Nasıl ki kadında işve cilve naz doğal bir his ise(sen tabi bu durumun biraz dışına çıkmışsın)erkekler kadınından ilgi alaka güzel söz baştan çıkarılmak sevilmek yaptıkları karşısında küçük bir çocuk gibi bazen aferin bekler ,ne bileyim pohpohlanmayı çok belli etmeseler de onlarda sever.
Allah korusun inşallah aldatılma gibi birşey olmaz.Rabbim bu kaderi hiçbir kadına yazmasın.Ama evinde 3 çocuğu da olsa huzuru da olsa o evde mutluda olsa etrafında ona kur yapan cilve yapan kadına bir erkek( senin gibi eşi olursa )(kötü amaçla demiyorum)bir yere kadar dur der sonra su yolunu bulur akar.
Bak yeri geliyor forumumuzda o kadar çok kadın,kız konu açıyor ki.
*Eşim doğum günümü unuttu
*Sevgilim sevgililer günümde bana hediye almadı,kutlamadı
*Eşim hatırlattığım halde evlilik yıl dönümümüzü kutlamadıgibi.
Sen şanslısın ki bunları unutmayan ve seni mutlu etmeye çalışan bir eşin var.Bunlar bazı eşler için olması mutlaka hatırlanılması gereken durumlar(benim için olmasada)
O senin eşin,halelin,yaşanması gereken ne varsa açıkça utanmadan çekinmeden yaşayacağın (hani derler ya)erkeğinsevin mutlu olduğunu belli et,öp yeri geldiğinde iltifat et.
*Vaay bugün çok yakışıklıyız
*Parfümün beni baştan çıkarttı
*Aşkım bugün,sana uyku yok...gibi cümleler(kız sayende benide yoldan çıkardın neler yazdırıyorsun bana
Vücudun çok mu çirkin?
Nişanlı iken hiç yakınlık yaşamadınız mı?
Ailen çok mu baskın yetiştirdiler seni?
Bunların günah olduğunu mu düşünüyorsun?
Yada bunları yaparken,yapmaya çalışırken seni dizginleyen ne?
Kadınlar arası hiç mi üstün körü eşlerinizin muhabbetini yapmazsınız?
Ne bileyim bu sorulara cevap bulursak belki daha çok yardımcı oluruz.
Kendini makina gibi görme öncelikle,sen en özel varlıkların 2 evladın sahibisin,onlara ana eşinede mükemmel olmak zorunda olmasan da onu mutlu edecek bir eş olmalısın.Bunu yapmak için kendini biraz aşmalısın.Bunu yaparken de utanmayı,çekinmeyi bir kenara koymalısın.
Merhaba arkadaşlar.yeni üye oldum.bu konuyu size danışabilmek için. Ben 4 yıllık evliyim 2 de çoçuğum var.başlıkta da yazdığım gibi eşimden utanıyorum.yanında giyinemiyorum en basitinden. Beni istekli gibi görmesin diye ne zaman yaklaşsa kaçıyorum.nerbileyim ilişki sırasında zevk alsam bile bunu belli etmiyorum ona.bundan bile utanıyorum.zorla oluyormuş gibi oluyor.4 yıldır hiç ben yaklaşmadım duşunun. Sürekli kaç kaç o da usandı haliyle. Anlayacağınız bu konuda çok çekilmez biriyim. Esimi seviyorum o konuda bi sıkıntı yok. Ama işte en basitinden göğüslerim belli olmasın diye sürekli bol şeyler giyerim. Yani kadınlar arasında olsam bile. Niye böleyim benevliliğim çıkmaza girdi nasıl yenebilirim bunu.
Cnm sarılmada sıkıntı yok iş yeter ki oraya gelmesin. Sarılmadan uyuyamam hatta
Annen de senin gibi mi ? Yetiştiriliş tarzı, o ayıp bu ayıp katı muhafazakar kurallar, yada çocuklukta yaşanan bir olay kendi cinselliğini ortaya koymanı engellemiş olabilir. Psikolojik yardım almadan da kendin yenebilirsin. Örneğin; Seda Diker gibi yazarların kitaplarını okuyarak, gelişme kaydedebilir, bu duyguyu aşabilirsin.
Sipalardan sonra mecburen giyiniyon Canim.hele gece hic olmadik anda uyanmalari yokmuuuuuu
Neyse gozunu korkutmayim
Kadınlar arası konuşulur işte ay ben şöyle yaptım böyle yaptım bende saf Şakir gibi dinlerim. Anlatacak bişey yok çünkü. Ay kızlar bende eşime Uf yine mi dedim denmiyor haliyle :)) işte bunları yaparken beni dizginleyen ne bilim hayatımda mutlu olmayacakmış gibi hissediyorum. Benden soğur mu acaba diyorum aklıma çok şey geliyo.
bu gece ufak bir adim at haydi
bak ne guzel yeni evliler gibi yavas yavas utancini yenmeye calisin
esin de sana yardimci olsun
evliliginize renk gelir
Açık ve net olarak canım kendinizi güzel bulmuyormusunuz , kendinize güveniniz yok. Bu yüzden de kendinizi sürekli gizleme yada saklama ihtiyacına giriyor olabilirsiniz
Başlığı okuyunca ben de yeni evlisiniz falan zannetmiştim..
Utanıcak bi şey yokki.. Bi bayan eşinin yanında her zaman çekici giyinmek , güzel görünmek ister.. En kısa zamanda kurtulman lazım bu düşüncelerden...
Ama birden olucak diye bir şey yok tabi , adım adım atman lazım üstündeki bu utangaçlığı..
yok cnm.. herkes çok güzel olduğumu söyler, bende kendimi güzel buluyorum...
ama ne bileyim işte sıkıntıya giriyorum...olmasını istiyo gibi bi izlenim vermek istemiyorum eşime..
yani beni istio hoşlanıo sanmasın bana yeter.. bunun sebebini bilmiyorum(
Ya biraz tuhaf bir durum,genelde erkekler,duygusal,romantik ve ince dusunceli olamazlar.Ben de yeni evliyken cekinirdim,hatta bir ara bu ne ,Sex kolesimiyim ben diye kendi kendime bariyerler kuruyordum.
Tutucu birimisin acaba? Illahi herseyin belli kaliblari oldugunu dusunup,onun disina cikmadan yasiyorsun.Bunun sebebini ne annenize nede cevrenize baglayin,cunku bu sizin hayatiniz,tabularinizu,baska kalip dusuncelerinizi Atin bir kenera,yak gitsin.bak heyecanda lazim size,dort sene iki cocuktan sonra,esine istekli davranmanla bir daha asik olursunuz birbirinize inan.
Sen adama,bir opucuk beeil,iki guzel laf soylesen dahi yeter,gerisindede rahat duygularini,esin o an yaptigin birseyle dalga gecet diye korkuyorsanda,hic cekinmeden uyar.soyunma konusuna gelince acaba esiniz isigi,siz karanligimi seviyorsunuz.ilk zamanlar esim hep isik acik olsun isterdi,bense los isigi severim.bunun orta yoluda,iki mum yak,al sana hem cok isikli olmadan bir ortam,hem Romantik,hemde iyi kotu esler birbirini gorebiliyor.
Bunlari yapmasi zor degil,ustalik gerektirmez,siz baslayin gerisi gelir,hem sizde daha mutlu ve huzurlu olursunuz.
Allah yardimciniz olsun.olmadi esinle bir psikologa git,yada otur esinle her seyi konusmayi dene,ne bilim yap birseyler,belliki kendini mutlu hissetmiyorsun bu da evliliginize yansiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?