Eşimden utanıyorum :(

inş cnm tşk ederim...
normal olan o tabi.. bi kişi bile bende öyleyim yazmadı.. :))
tek benmişim demek ki.. acilen kendime çeki düzen vermem lazım

) Tabiki de normal olan o..

Ben de hiç duymamıştım utanan bi bayan..
Bence bugün başla ufak ufak bu utangaçlığı atmaya..

Yalnızken çıplak vaziyette aynaya cesurca bakabiliyor musun ?

Ya canim sen baskalarini bosver,aslinda benim esimde biraz senin gibi,onceden elimi tutmaz,sarilmaz,tanidik birini gorunce uzaklasirdi benden falan.Ben de aman aman herkes gitsin etsin modunda degilim,tanidik akraba ortami olmadigi surece ,disarda olsak bile tutar dudagindan operim o da ayni:) ama bu disardaki durum evimizin icine mahremiyetimize yansimadi,disarida ne kadar cekingense evde duygularini bastirmaz.

Kesin seni,kisitlayan,sevgisini gostermeyen,her seyinle dalga gecen seni kucumseyen bir ortamda buyudun,o yuzden yenemiyorsun bu durumu.viral yasadiklarin oldugu yerde kalsin,bak Esin ne guzel sevgisini alakasini belli ediyor,seni mutlu etmeye calisiyor.Bence sende once kendi mutlulugun sonra Esin ve cocuklarin icin yok bu gorunmez duvarlari.disarisi yabancilar baska,disarda illaki gidip opmesen sarilmasan bile,esin oldugunu belli etmelisin.ama ev ortami daha baska,orda olup bitenler sizi ilgilendirir,en rahat olman gereken yer evin ve esin.sen esinle detayli bir konus,bak Gör bir orta yol bulursunuz,kendi badiniza cozemezseniz de doktora gidin.

ilginc ve hic normal degil
kücükken basiniza birsey mi geldi
cinsellikle ilgili ciddi sorun var gibi
gögüslerin belli olmasin diye bol seyler giymek
valla ilgnínc ötesi

tşk ederim tavsiyelerin için..
mesela dün deneyeyim dedim, gittim yattım.. eşime bişey de demedim hani gelmesini bekliyorum uyumadan.. bi saat falan geçti aradan uyumuşum.. gözümü bi açtım saat gece 4.. eşim yanımda değil.. içeri baktım pc başında oyun oynuyo.. e adam gelip napsın benim yanıma.. üzüldüm yani...

ilginc ve hic normal degil
kücükken basiniza birsey mi geldi
cinsellikle ilgili ciddi sorun var gibi
gögüslerin belli olmasin diye bol seyler giymek
valla ilgnínc ötesi

yok cnm ya valla, başıma bişey falan da gelmedi...
hani biliyorum istismara uğramış kadınlar kızlar da bu tür sıkıntılar olabiliyor ama o da yok yani..
gereksiz buluyorum galiba, öpüşmekmiş, cinsellikmiş..
görev gibi.. istemeye istemeye..
yani istesem de belli etmeye etmeye... :))

o zaman tek sey geliyor aklima
esnizi sevmiyorsunuz !!
esinizi gercekten seviyor musunuz ?
severek mi evlendinz?

Bacimmm niye sen bekliyon adami yahuuuu:)) git yanina,iki opucuk kondur,cek elinden kosa kosa gelirdiii ,ee sen nasilsa adami istemiyon diye kalkmaya gerek duymamis.....

o zaman tek sey geliyor aklima
esnizi sevmiyorsunuz !!
esinizi gercekten seviyor musunuz ?
severek mi evlendinz?

evet cnm seviyorum eşimi...
onsuz bi hayat düşünemem asla..
senin düşüncen çok doğru.. eşim de böyle düşünüyor işte.. sevilmediğini zannediyor...
hani başkalarına ne bileyim anneme arkadaşlarıma kardeşime sarılsam çok yakın olsam güzel şeyler söylesem bende bu sevgi meselesini sorgulayacağım.. ama hani sadece ona karşı olmadığı diğer sevdiğim insanlara karşı da hep mesafeli, umursamaz tavırda olduğum için bu konunun artık eşimin dışında olduğunu düşünüyorum... genele yayılıyo yani..
bu da bi arkadaşın dediği gibi karakter olabilir..

mesela insanlarla yakın temas kurmaktan nefrettt ediyorum...
annem kardeşim en sevdiğim yakın olduğum bi arkadaşım bile olsa,
ağladığımda ona sarılıp onunla paylaşmak,
sevindiğimde yine sarılmak..
birinin dizime omuzuma yatması..
saçlarımla oynaması, beni çok geriyor..

bizde de tam tersiydi ben dekoltelerle gezerdim yanaşırdım reddedilirdim. kendini pislik gibi hissediyorsun. reddedilmek çok ağır. neler hissettiğini tahmn edebilrsin kendini onun yerine koy.. ve utanç bir anlık bişeydir. bi kere yanında rahat olursan anında geçer diye düşünüyorm.

Allah muhafaza yarın bigün onu istediğini belli eden birini bulursa üzülürsün canım. nap et aş bu durumu Allah yardımcın olsn.

Benim annem böyle. Asla bana sarılmadı öpmedi. Küçükken ssaçlarıyla oynamak isterdim. İterdi beni dokunma diye. Üniversite evden uzun süre ayrı kalınca eve ilk dönüşümde beni öpmüştü şöyle hafiften :) hayırdır öpmezdin çok mu özledin demiştim de uff diyip itmişti geri :)

Babam masaj isterdi bazen yorgun geldiği zamanlar asla yapmazdı. Bana yaptırdırdı. Babam da çok yılışık, şımarık, mıç mıç bir insandır. Neyse ki ona çektim. Daha dogrusu o annemin eksikliğini kapattı bende. Evlendim hala evime gittiğimde babamla sarmaş dolaş otururuz. Birbirimizin saçlarıyla oynarız. Kucagına yatarım. O benim kucagıma yatar. Öperim yanaklarından devamlı. Ama annemle ikisini hiç el ele bile görmedim. Hatta hep ayrı uyurlardı. Annemle küçükken bile hiç beraber uyumadım ben mesela. Yatakta birinin varlıgından rahatsız olurdu. Gece uyurken ona değersen bagırarak yanından kovuyo :)

Kim bilir babam da ne kadar rahatsız oldu. Ama annem asla bunu sorun olarak kabul etmez. Lafını bile ettirmez. Zavallı babam :)

Burcun ne çok merak ettim :)

Neyse ki sen farkındasn ve düzelmek istiyosun. Çok büyük bir adım. Çocukların için yap en azından bunu. Psikolojik yardım şart. Eşine de değişmek istediğini söyle mutlaka. Bu konuları konuşmaya başla en azından.

Siz ne derseniz deyin bence siz vücudunuzdan memnun değilsiniz.
O yüzden yorgan altında iken sadece soyunmak bir görev gibi hemen bitirip kaçmak istiyorsunuz...

cnm annen kadar değilim ben.. yani öyle itmeler falan çocuklarımı..
yani öyle sevgi pıtırcığı değilim..
yani öyle ortamlarda falan canım oğlum paşam prensesim yavrum diye dolaşmıyorum...
onları öpüyorum sarılıyorum.. yanlarına da yatıyorum..
ama işte dediğim gibi pohpohlayamıyorum çocuklarımı kimseye..
ikizler burcuyum..
her şeyi kafama takarım.. inatçıyım ne ararsan var bende...

Siz ne derseniz deyin bence siz vücudunuzdan memnun değilsiniz.
O yüzden yorgan altında iken sadece soyunmak bir görev gibi hemen bitirip kaçmak istiyorsunuz...

yok cnm inan değil..
yorgan altında olmasının nedeni görmesinden utanmam..
yani 1.74 boyundayım, 55 kiloyum, vücudum da hiç kusur yok.. yani ben kilodan selülitten efendime söliyim göbeğimden utanan biri olmadım hiç...
kadınlığı gerektiren olmazsa olmazlardan çekiniyorum.. örneğin göğüsler mesela.. benim için utanç sebebi..

O zaman göğüsleriniz ya çok büyük ya çok küçük? :26:

Niye utanıyorsunuz bu drumdan,cinsellik evlilik hayatınınn vazgeçilmezidir temel taşlarından birisidir.
2 tanede evladınız varmış allah bağışlasın.
Şimdi bu cinselliği yaşınız gençken yaşayamama gibi durumunuz niye olsun,ileride hiç yaşayamazsınız daha büyük sıkıntılara yol açacaktır.
Siz bu akşam temelleri atın bence yapın bir süpriz eşinize sizde eşinizde mutlu olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…