- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
Kaç sayfa yorum okudum, milletin gırgırından, eleştirilerden konu sahibinin mesajlarına odaklanamadım.
Yahu sanki kadın gelmiş "eşimden 5 senedir şiddet görüyorum, boşandım, 3.'ye hamileyim" yazmış da cinsel hayatı sorgulanıyor. Üstelik rencide edilerek.
Burada eleştirilecek tek kişi kocası. Soğuduğu kadınla yatağa giren o çünkü.
Hiçbir sorun olmayan, mükemmel denilebilecek, evliliğe giden ilişkim bir günde bitti.
Adam bir gün önce gözlerime bakıp aşkını anlatırken, ertesi gün "ben çok yoruldum, hayatımı yaşamak istiyorum" mesajıyla bitirdi 3,5 yıllık ilişkiyi.
Evli olabilirdim, hamile olabilirdim. Bu benim suçum mu olurdu? Hayatını yaşamak isteyen 1 adet şerefsiz çok güzel rol yapabiliyor diye kendimi mi keseydim?
Aşkımdan ölüyordum, yine de "tamam" dedim ve bitti. Pişman olup geri döndüğünde de affetmedim.
Konu sahibi için de aynısını tavsiye ederim.
Ki adam 1 kez değil 3 kez bırakmış elini, yine de evliliklerine şans vermiş kadın.
2 gün önce birlikte oldular diye ayaklarına mı kapansaydı?
Konu sahibi, bebek varsa ve sağlıklıysa doğurur musunuz bilmiyorum ama iyi düşünüp karar verin.
Bebek için barışmak isterse de barışmayın bence. O bitirmeyi kafasına koyalı çok olmuş.
Bebek hiçbir şeye çare olmayacağı gibi, sevgisiz bir ortamda yaşamak hem size hem bebeğe haksızlık olur.
Sizi yarı yolda bırakan adam yine bırakır zaten.
Dilerim en doğru kararı verirsiniz.
Canım deminden beri ayni seyleri yazmak istiyorum bi turlu toparlayamadim da duygularıma tercuman olmussun.hayir yani televizyonlarda 1 haftada bosanan,onu birak evlenip ertesi gun boşanan evlilik dışı cocuk yapip ,hemde evli adamdan ünlüler,magazinler onunde mutlu cift olarak gözüküp sessiz sedasız boşananlar ya da ayrilanlar gayet normal,gayet mesru iken burda kadıncağızı baya eleştirdiler cok üzüldüm
Herşey zaten bir anlik degil mi
Nice delikanlılar 1 saat icinde ölmüyor mu
Nice milyon dolarlar 1 günde batıp kisiyi iflasa suruklemiyor mu
20 senelik evlilikler 20 dakikada bitmiyor mu
Hayat bu. Hayatta basimiza neler geliyor adam cıkmış sogudum demis . Kavga gurultu ihanet siddette olmamis ki. Gayet rutin guzel gidiyormus hersey zaten bu insanlar tup bebek tedavisi görmüş tabi korunmasiz cinsel ilişki olabilir. Yorumlara hayret ettim bende. Üzüldüm sanki gorende dicekki adam kendisini dovuyordu da kadin korunmadi hamile kaldı.
Kesinlikle. Adama kimse bisey demiyor sahiden. Adamda denge problemi var gibi.Napsin kadin sogudum senden demis bide ayagina mi kapansaydi.ay neden sogudun ne olursun beni terk etme mi deseydi. Kendisinin yapabildigini yapabilen az kadın var. Malum bizim toplum aman sus otur kocan o senin cilerle dolu. Örnek bir kadın aslinda. Helal olsun . Insallah bundan sonraki hayatî cok guzel olur.İnsanın hayatı 1 saatte bile değişebilir.
Konu sahibi soğuma yüzünden değil de şiddetten de boşanmış olabilirdi. Bir gün önce çok mutlularken, adam ertesi gün bir tartışmada saldırmış olabilirdi.
Soğuduğu kadınla sevişen adama kimse bir şey söylemiyor. Ben olsam ben de "aha kapı orada" deyip boşardım. 2 gün önce iyiydik diye yalvaracak halim yok.
Dediğim gibi "5 senedir şiddet görüyorum, 3.'ye hamileyim" gibi bir durum değil bu.
Kadını rencide ede ede bir hal olmuşlar, benim bile sinirim bozuldu.
Kesinlikle. Adama kimse bisey demiyor sahiden. Adamda denge problemi var gibi.Napsin kadin sogudum senden demis bide ayagina mi kapansaydi.ay neden sogudun ne olursun beni terk etme mi deseydi. Kendisinin yapabildigini yapabilen az kadın var. Malum bizim toplum aman sus otur kocan o senin cilerle dolu. Örnek bir kadın aslinda. Helal olsun . Insallah bundan sonraki hayatî cok guzel olur.
Yardimci olmak icin mi yazdin yoksa kadin dusmani misin anlamadim? Olan olmus. Tek soyleyebilecegin bu mu?Konu sahibesi de soğuyan eşini ısıtmak amaçlı yapmış herhalde o işi
Çok zor bir durum
Öncelikle sizinle evli kalmak istemeyen bir adamdan boşanma cesaretinizden dolayı sizi tebrik ederim.
Yerinizde olsam ne yapardım diye düşünüyorum
Öncelikle gebeliğimin sağlıklı bir gebelik olduğundan emin olmaya çalışırdım. Eğer değerleriniz yükselmeye devam ediyorsa, kese görünür olduysa sadece 1 mesajla babasına haber verirdim. Haberi olması onun da hakkı diye düşünüyorum. Babalık yapmak ister veya istemez, o da onun kararı, şoku atlattıktan sonra o karar versin.
Bazı yorumlarda nikah iptali veya yeniden evlenme bahsi geçmiş. Bana göre evlilik “hayat arkadaşlığı” demek. Sizin eşiniz size bu hayatta arkadaş olamayacağını zaten belirtmiş. Çocuk için bir araya gelmek hiç akıllıca olmayacaktır. Sizi daha mutsuz edeceğine eminim. Bu forumda ben ve daha bir çok bekar anne var. İnanın çocuklarımız babaları ile aynı evde olsalardı şu anki kadar mutlu huzurlu olamazlardı. Sizin birinci önceliğiniz kendinizi tamir etmek, kendi yaralarınızı sarmak, siz iyi olursanız bebeğiniz de çok mutlu olur. Kesinlikle çocuğumu babasız büyüyorum diye suçluluk hissedip yeniden evlenmeyin. Evlilik için en işe yaramayacak bahane bu. Tekrar boşanmak veya boşanamayıp mutsuz evlilik sürdürmek garanti.
**Evet ben de oyle dusunuyorum. Zaten evliligin sorumlulugunu almak istemeyen bir adam cocuk icin tekrar denemeyi dusunmeyecektir. Dusunse de bir gun tekrar kopar.
Evet babasiz cocuk buyutuyorum diye o psikolojiye girmek de yanlis. Babasi yaninda da olsa mutsuz evlilik cocugu iyice yipratir. O cocugun zaten babasi var, babasiz degil. Tek basina cocuk buyuten bir suru kadinimiz var. Anne mutlu ise cocuk da mutlu.
Kaç sayfa yorum okudum, milletin gırgırından, eleştirilerden konu sahibinin mesajlarına odaklanamadım.
Yahu sanki kadın gelmiş "eşimden 5 senedir şiddet görüyorum, boşandım, 3.'ye hamileyim" yazmış da cinsel hayatı sorgulanıyor. Üstelik rencide edilerek.
Burada eleştirilecek tek kişi kocası. Soğuduğu kadınla yatağa giren o çünkü.
Hiçbir sorun olmayan, mükemmel denilebilecek, evliliğe giden ilişkim bir günde bitti.
Adam bir gün önce gözlerime bakıp aşkını anlatırken, ertesi gün "ben çok yoruldum, hayatımı yaşamak istiyorum" mesajıyla bitirdi 3,5 yıllık ilişkiyi.
Evli olabilirdim, hamile olabilirdim. Bu benim suçum mu olurdu? Hayatını yaşamak isteyen 1 adet şerefsiz çok güzel rol yapabiliyor diye kendimi mi keseydim?
Aşkımdan ölüyordum, yine de "tamam" dedim ve bitti. Pişman olup geri döndüğünde de affetmedim.
Konu sahibi için de aynısını tavsiye ederim.
Ki adam 1 kez değil 3 kez bırakmış elini, yine de evliliklerine şans vermiş kadın.
2 gün önce birlikte oldular diye ayaklarına mı kapansaydı?
Konu sahibi, bebek varsa ve sağlıklıysa doğurur musunuz bilmiyorum ama iyi düşünüp karar verin.
Bebek için barışmak isterse de barışmayın bence. O bitirmeyi kafasına koyalı çok olmuş.
Bebek hiçbir şeye çare olmayacağı gibi, sevgisiz bir ortamda yaşamak hem size hem bebeğe haksızlık olur.
Sizi yarı yolda bırakan adam yine bırakır zaten.
Dilerim en doğru kararı verirsiniz.
İletişime geçip ne konuştunuz? Ben bebeği söylediniz sandım bi ansuan net bilmiyor ama ona soylemstm hamile olabilirm diye adetm gecikdi diye.. ailesyle normalde gorsmyrm ama bugun iletisime gectm ama suclu ben oldum
bu kadar hızlı ayrılık kararı alınmasını doğru bulmadım. karardan sonra aynı yatakta yatmayı kesinlikle doğru bulmadım. eşinizin her istediğini yapıyor iseniz , boşanmayı istedi de sizde hamilelik olasılığımızı bile bile kabul mü ettiniz?kizlar biz subatta tup bebek yaptrmstk olmadi.ayrilik karari almadan birgun once bile ayni yatkda yayiuoduk toplasaniz 10 gunde ayrilik karari aldik esim istedi bende kabul ettim..
Kesinlikle hem ondan hemde evlat yaniAdmad çok doğru düşünüyorsunuz benim çocuğum var ve bende konu sahibinin yerinde olsaydım kesinlikle çocuğumdan vazgeçmezdim ve eski eşime söylerdim zira öyle bir ortamda yaşıyoruz ki şimdi söylemese sonra ardından binbir iftira atar millet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?