esimden yeni bosandim hamileyim..

Canım deminden beri ayni seyleri yazmak istiyorum bi turlu toparlayamadim da duygularıma tercuman olmussun.hayir yani televizyonlarda 1 haftada bosanan,onu birak evlenip ertesi gun boşanan evlilik dışı cocuk yapip ,hemde evli adamdan ünlüler,magazinler onunde mutlu cift olarak gözüküp sessiz sedasız boşananlar ya da ayrilanlar gayet normal,gayet mesru iken burda kadıncağızı baya eleştirdiler cok üzüldüm
Herşey zaten bir anlik degil mi
Nice delikanlılar 1 saat icinde ölmüyor mu
Nice milyon dolarlar 1 günde batıp kisiyi iflasa suruklemiyor mu
20 senelik evlilikler 20 dakikada bitmiyor mu
Hayat bu. Hayatta basimiza neler geliyor adam cıkmış sogudum demis . Kavga gurultu ihanet siddette olmamis ki. Gayet rutin guzel gidiyormus hersey zaten bu insanlar tup bebek tedavisi görmüş tabi korunmasiz cinsel ilişki olabilir. Yorumlara hayret ettim bende. Üzüldüm sanki gorende dicekki adam kendisini dovuyordu da kadin korunmadi hamile kaldı.

İnsanın hayatı 1 saatte bile değişebilir.
Konu sahibi soğuma yüzünden değil de şiddetten de boşanmış olabilirdi. Bir gün önce çok mutlularken, adam ertesi gün bir tartışmada saldırmış olabilirdi.
Soğuduğu kadınla sevişen adama kimse bir şey söylemiyor. Ben olsam ben de "aha kapı orada" deyip boşardım. 2 gün önce iyiydik diye yalvaracak halim yok.
Dediğim gibi "5 senedir şiddet görüyorum, 3.'ye hamileyim" gibi bir durum değil bu.
Kadını rencide ede ede bir hal olmuşlar, benim bile sinirim bozuldu.

Kesinlikle. Adama kimse bisey demiyor sahiden. Adamda denge problemi var gibi.Napsin kadin sogudum senden demis bide ayagina mi kapansaydi.ay neden sogudun ne olursun beni terk etme mi deseydi. Kendisinin yapabildigini yapabilen az kadın var. Malum bizim toplum aman sus otur kocan o senin cilerle dolu. Örnek bir kadın aslinda. Helal olsun . Insallah bundan sonraki hayatî cok guzel olur.

Bu zor duruma düşmene çok üzüldüm konu sahibi.
Birçoğumuzun ilişkilerinde günden güne değişiklik oldu, herkesin başına gelebilecek birşey. Yerinde olsam durumum netleşince eski eşe haber verirdim.

O zaman da "biraz gururlu ol ayrıl" derlerdi.
Umarım kendisi için en doğru kararı verir, bundan sonrasında çok mutlu olur.

Çok zor bir durum
Öncelikle sizinle evli kalmak istemeyen bir adamdan boşanma cesaretinizden dolayı sizi tebrik ederim.

Yerinizde olsam ne yapardım diye düşünüyorum

Öncelikle gebeliğimin sağlıklı bir gebelik olduğundan emin olmaya çalışırdım. Eğer değerleriniz yükselmeye devam ediyorsa, kese görünür olduysa sadece 1 mesajla babasına haber verirdim. Haberi olması onun da hakkı diye düşünüyorum. Babalık yapmak ister veya istemez, o da onun kararı, şoku atlattıktan sonra o karar versin.

Bazı yorumlarda nikah iptali veya yeniden evlenme bahsi geçmiş. Bana göre evlilik “hayat arkadaşlığı” demek. Sizin eşiniz size bu hayatta arkadaş olamayacağını zaten belirtmiş. Çocuk için bir araya gelmek hiç akıllıca olmayacaktır. Sizi daha mutsuz edeceğine eminim. Bu forumda ben ve daha bir çok bekar anne var. İnanın çocuklarımız babaları ile aynı evde olsalardı şu anki kadar mutlu huzurlu olamazlardı. Sizin birinci önceliğiniz kendinizi tamir etmek, kendi yaralarınızı sarmak, siz iyi olursanız bebeğiniz de çok mutlu olur. Kesinlikle çocuğumu babasız büyüyorum diye suçluluk hissedip yeniden evlenmeyin. Evlilik için en işe yaramayacak bahane bu. Tekrar boşanmak veya boşanamayıp mutsuz evlilik sürdürmek garanti.

Öncelikle kendinize iyi bakın. Çok cesur bir kadınsınız. Onurlu bir kadınsınız. Bebeğiniz sizinle gurur duyacak.

Konu sahibesi de soğuyan eşini ısıtmak amaçlı yapmış herhalde o işi
Yardimci olmak icin mi yazdin yoksa kadin dusmani misin anlamadim? Olan olmus. Tek soyleyebilecegin bu mu?
Bir evin icinde ne oldugunu kimse bilemez ki. Esinle kavga edip ayni gun barisirsin da. Evlilik hep gulluk gulistanlik degildir.
Zaten bebek icin tedavi gormus. Esi ile de son zamanlarda sorun yokken esi birden sogudum bitsin demis. O da zorla guzellik olmayacagi icin kabul etmis. Dilekceyi vermisler. Iki gun sonrasina da gun verilmis, bosanilmis ve simdi de hamile oldugunu ogreniyor. Esini ısıtmak icin yapsa idi bosanmayi bu kadar cabuk kabul etmezdi, degil mi? En kotu cekismeli bosanirdi. Laf mi bu simdi?
Bu arada cocuk yuvaya baglayan degildir. Biten bircok evlilik de ya hamilelik doneminde ya da cocuk olduktan sonra. Aldatilmalarin cogu buradan okudugumuza gore oyle. Esi ısıtmak icin cocuk yapilmasi gerektigini dusunuyorsan yanlis bu arada.

Üsenmeden bende bir suru yorum okudum bikiyomusunuz burda insanlar herkese agzina geleni soyleyebilecek rahatlikda ohh buraya derdini yazmis hadiii yazalim ne gelirse kalbi krilirmi uzulurmu dusunen yok ya kiz daha yeni bisandi ici nasil yaniyirdur birazcik destek bulmak ortamini degistirebilmek jcin yazmis buraya bence guzelde etmis ama yazik etmisler yorumlarin bazilari agir yani abuk subuk konusmayin yaa

Allah yardımcınız olsun. Allah bı yoluna koymuştur da biz kulları bazen bilemiyoruz.bence hemen bildirin test sonucunu. Çünkü insanlar bosanirken çok pisliklesebiliyolar.

suan net bilmiyor ama ona soylemstm hamile olabilirm diye adetm gecikdi diye.. ailesyle normalde gorsmyrm ama bugun iletisime gectm ama suclu ben oldum
İletişime geçip ne konuştunuz? Ben bebeği söylediniz sandım bi an
[/QUOTE]
Sizi böyle bisey diyolar ve sizi uzuyolarsa gecmeyin iletisime yaaa.. tabiki seni suclayacaklar hep böyle olur ki oglumuz suclu deseler ilerde kimle evlendirebilecekler aman deyim alanda olmaz sonra ogullarini sen bebek saglikli ise ki icimden bi ses sizin hamile oldugunuzu soyluyordu simdi de bebek tutunacak diyor sağlıklı bi gebelik bebel olurda çocuğun sadece anne babasi olursunuz insaallah artik bosanmissiniz bitmis gitmis olay buralara geldiyse dönmeyin siz elinizden geleni yaptınız

kizlar biz subatta tup bebek yaptrmstk olmadi.ayrilik karari almadan birgun once bile ayni yatkda yayiuoduk toplasaniz 10 gunde ayrilik karari aldik esim istedi bende kabul ettim..
bu kadar hızlı ayrılık kararı alınmasını doğru bulmadım. karardan sonra aynı yatakta yatmayı kesinlikle doğru bulmadım. eşinizin her istediğini yapıyor iseniz , boşanmayı istedi de sizde hamilelik olasılığımızı bile bile kabul mü ettiniz?

merhaba umarım bu mesajı okursun arkasından da zamansız geldin meleğim diye bir konum vardı onu oku olur mu? boşanma sürecinde iken farkedemediğim için 15 haftalık hamileyken eşimden ayrıldım. insanlar hep konuşur. insanlar hep incitir. ama başa gelmeyen biri için yorum hep kolay olur. senle aynı eşekten düşmüşüz seni en iyi ben anlarım. ben asla bebeğimden vazgeçmeyi düşünmedim bile çünkü o bir mucize ve gerçek olmak için geldi bu hayata ve iyi ki de geldi. bana başkasından hamilesin ondan kocan boşadı diyen de oldu maddi sıkıntılarımız yüzünden anlaşmalı boşandınızda saklıyorsun diyen de oldu. ama birşey diyeyim mi bir ay sonra sıkıldı hepsi sustu şimdi kızlarım ve ben inanılmaz bambaşka bir güzel dünya içinde yaşıyoruz. hiç korkma sakın hiç vazgeçme benim bu kararı verdiğimde bırak birşeyim olmasını dünya kadar da kredi borcum vardı ve o halde çalışmak zorundaydım. güçlü ol kimseyi dinleme kimseye birşey ispat etme karnını gere gere gez ortalıkta. ben çok ağladım hata ettiğimi bugün anlıyorum sen sakın ağlama. kolay mı olacak dersen o konuda yardımcı olamam sana asla kolay olmayacak azıcık yarım yamalak olacak herşey her gülümsemeden sonra azıcık gözyaşı olacak ama sana yemin ederim hepsi geçecek. geriye koca bir evlat sevgisi kalacak. çok sıkılırsan yaz bana

Gerçekten vereceğiniz karar önemli sakin olun ve en doğrusu ne ise onun için psikologdan yardım isteyin

Eğer bebek varsa ki zaten bu demektir ki 3 haftalık 4 haftalık en az!! demekki martta evliliğini kurtarmak için, soğuyan eşini toparlamak için biseyler yapmaya çalışmış konu sahibi.. Hakkınızda inşallah hayırlısı olur zor bir durum..

Kesinlikle hem ondan hemde evlat yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…