Karardan sonra beraber olmamislar. Bu olay karardan once. Zaten tedavi gormus konu sahibi. Tup bebek tedavisi. Ama olmamis bebek. Herkes ayni seyi yazip duruyor. Adam bir gun durup dururken sogudum demis. Konu sahibi de konusmus ama adam bitsin deyince bakmis ki zorla surduremeyecek, olur bosanalim demis. Ne bilsin dilekceyi verince iki gun sonrasina bosanma gunu verilecegini. Ve bosanmislar.bu kadar hızlı ayrılık kararı alınmasını doğru bulmadım. karardan sonra aynı yatakta yatmayı kesinlikle doğru bulmadım. eşinizin her istediğini yapıyor iseniz , boşanmayı istedi de sizde hamilelik olasılığımızı bile bile kabul mü ettiniz?
açıkladığınız iyi oldu ÜZÜLDÜM gercektenKarardan sonra beraber olmamislar. Bu olay karardan once. Zaten tedavi gormus konu sahibi. Tup bebek tedavisi. Ama olmamis bebek. Herkes ayni seyi yazip duruyor. Adam bir gun durup dururken sogudum demis. Konu sahibi de konusmus ama adam bitsin deyince bakmis ki zorla surduremeyecek, olur bosanalim demis. Ne bilsin dilekceyi verince iki gun sonrasina bosanma gunu verilecegini. Ve bosanmislar.
Belki kendi talep etmiştir . Kaç üye gördüm konu açıp fakesin falan yorumlarıyla küsüp giden . Haksızda değil yani .Konu sahibi neden banlanmış bilen var mı?
Belki kendi talep etmiştir . Kaç üye gördüm konu açıp fakesin falan yorumlarıyla küsüp giden . Haksızda değil yani .
286 değerinde kese gözükmez zatenNasıl hızlı bir boşanmaymış o anlaşmalı mıydı?
kese görünmüyorsa dış gebeliktir o düşer kendiliğinden o.
Evt bende merak ediyorum, dünden beri hiçbişey yazmadı...@Mune konu sahibi neden pasif?
Yok yazdıklarında hiç olağan üstü birşey yoktu . Ama işte o kadar hazırızki saldırmaya sanki fake olduğunu ispatlayana madalya veriyorlar .Kızlar çok olağanüstü bir şey mi yazılmış ki fake olduğu düşünülmüş? Benim de eşimle ciddi bir tartışmam olmuştu ve boşanma konusu geçmişti. Ertesi gün hamile olduğumu öğrendim. İncir çekirdeğini doldurmayacak bir şeydi ama insanlar bazen bu noktaya gelip sinirlerine yenik düşüp soluğu mahkemede alıyorlar
ceza almisim polemige girdigim icinBelki kendi talep etmiştir . Kaç üye gördüm konu açıp fakesin falan yorumlarıyla küsüp giden . Haksızda değil yani .
evet istiyorumÇocuğu doğurmak istiyormusunuz?
polemige girdigim icin ceza almsm@Mune konu sahibi neden pasif?
Sizin adınıza çok üzüldüm gerçekten,tup bebek tedaviler vs belliki sizi yıpratmış.ayni yollardan gectigim için sizi anlayabiliyorum.konunuzun başını sadece okudum.o değer kese falan gözükmez. Doğurmak istiyorsanda doğur kimseye bakma.polemige girdigim icin ceza almsm
Ben sizin avukat olduğunuza inanmıyorum bu kadar basit bilgiyi dahi bilmeyen biri avukat olamaz , neyse belki çocuğunuz avukat olur :)Guzel teselli. :)
Peki kendinizi nasıl hissediyorsunuz daha iyi misiniz?polemige girdigim icin ceza almsm
Doktorunuz soylemistir belki ama bugun gidip tekrar kan testi yaptirin bence.İki gun gecti sanırım.Degerlerin düzgün bir sekilde yükselip,yukselmedigini kontrol etmis olursunuz.ayniyim hicbirsey degismedi..kalbim cok kirik sadece surekli dusunuyorum bu durumu aileme bile soylemedm.
ogleden sonra gidicemDoktorunuz soylemistir belki ama bugun gidip tekrar kan testi yaptirin bence.İki gun gecti sanırım.Degerlerin düzgün bir sekilde yükselip,yukselmedigini kontrol etmis olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?