esimden yeni bosandim hamileyim..

Hayirli haberler alirsiniz insallah bebeginizden
Bosanma gerceklesmis,ben olsam bebegin babasina haber bile vermem. Adam beni istememis,simdi cocuk icin geri donse kendimi kotu hissederim.
Oyle demeyin ya baksaniza zaten cok acele karar verilmis belki o da pismandir hatta bazilari yazmisya bi laf atmis ortaya sende tamam deyince geri adimda atamamis bosu bosuna bosanmissiniz tarzinda . Hayirlisi olur insllah

Oyle demeyin ya baksaniza zaten cok acele karar verilmis belki o da pismandir hatta bazilari yazmisya bi laf atmis ortaya sende tamam deyince geri adimda atamamis bosu bosuna bosanmissiniz tarzinda . Hayirlisi olur insllah
Herkes agzindan cikanlara sahip olacak arkadasim. Cocuk oyuncagi mi bu,bosanalim evlenelim bilmem ne. Dilin kemigi yok,beynimizden gecen dilimizden aynen disari cikiyor iste. Adam beni bosayacak ben de ay canimin icisi al sana cocuk mu diyecegim? Hali hazirda dogmus bir evlat baska bu baska.

Tüm mesajlarınızı okuyamadım ama eşiniz çocuk nedeniyle tekrar evlenmek isterse kabul edecek misiniz?
Çok zor bir durum duygusal olarak, Allah yardımcınız olsun.

beni yanlis anlamayin ama boşanma aşamasinda hangi ara bir araya gelip ayni ortamda bulunup sevişmeye karar verdiniz?

2 günde boşanmışlar çok çabuk gelişmiş yani
allah allah ya simdi bazi yorumlarini okuyordum bende bayanin esi sogudugu icin bosanmak istemis sogudun madem kadinla niye sevisiyosun hadi sevistin cocuk olsun doye her yolu niye deniyosun çok enteresan gercekten 2 gunde bosanma sirasi nasil geldi anlasmalilarda boylemi oluyor acaba

Yani tamam 10 gunde bosandinniz.. iyi zamanda tup bebek yaptiniz falan filan ama yine hatalisiniz.. iyi giden bir evliliginiz yokken coxuk dusunmeniz hata.. once birseyleri onarmaya cabalarsiniz nasilsa benim coxuhum olmuyo diye salanlar da dahil... sen simdi bu cocukla adama donsen duzelir mi birseyler saniykrsun

kizlar doktordqn geldim kese yok gec dollnme olabilr dedi kan sonckrina gore tekrr degrlendrckler
[/QUOTE
Sizin soylediginiz degerlerde kese gorunmez zaten.2 gun sonra hcg degerinin 2 kati artmis olmasi beklenir.Kan sonucu ne zaman cikacak?

kizlar doktordqn geldim kese yok gec dollnme olabilr dedi kan sonckrina gore tekrr degrlendrckler
Hakkınızda hayırlısı olsun öncelikle. Benimde geç döllenme olmuştu,kese hemen görünmemisti. Kan değerleri artiyorsa sıkıntı olmaz

Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. Durumunuza üzüldüm. Allahım hakkınızda hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…