Hayırlısı olsun hakkınızda.Sonucu bizimle de paylasirsaniz sevinirim.ogleden sonra gidicem
Oyle demeyin ya baksaniza zaten cok acele karar verilmis belki o da pismandir hatta bazilari yazmisya bi laf atmis ortaya sende tamam deyince geri adimda atamamis bosu bosuna bosanmissiniz tarzinda . Hayirlisi olur insllahHayirli haberler alirsiniz insallah bebeginizden
Bosanma gerceklesmis,ben olsam bebegin babasina haber bile vermem. Adam beni istememis,simdi cocuk icin geri donse kendimi kotu hissederim.
haber vericem sizlere 14 de randevum
Herkes agzindan cikanlara sahip olacak arkadasim. Cocuk oyuncagi mi bu,bosanalim evlenelim bilmem ne. Dilin kemigi yok,beynimizden gecen dilimizden aynen disari cikiyor iste. Adam beni bosayacak ben de ay canimin icisi al sana cocuk mu diyecegim? Hali hazirda dogmus bir evlat baska bu baska.Oyle demeyin ya baksaniza zaten cok acele karar verilmis belki o da pismandir hatta bazilari yazmisya bi laf atmis ortaya sende tamam deyince geri adimda atamamis bosu bosuna bosanmissiniz tarzinda . Hayirlisi olur insllah
haber vericem sizlere 14 de randevum
2 günde boşanmışlar çok çabuk gelişmiş yanibeni yanlis anlamayin ama boşanma aşamasinda hangi ara bir araya gelip ayni ortamda bulunup sevişmeye karar verdiniz?
allah allah ya simdi bazi yorumlarini okuyordum bende bayanin esi sogudugu icin bosanmak istemis sogudun madem kadinla niye sevisiyosun hadi sevistin cocuk olsun doye her yolu niye deniyosun çok enteresan gercekten 2 gunde bosanma sirasi nasil geldi anlasmalilarda boylemi oluyor acaba2 günde boşanmışlar çok çabuk gelişmiş yani
kizlar doktordqn geldim kese yok gec dollnme olabilr dedi kan sonckrina gore tekrr degrlendrckler
[/QUOTE
Sizin soylediginiz degerlerde kese gorunmez zaten.2 gun sonra hcg degerinin 2 kati artmis olmasi beklenir.Kan sonucu ne zaman cikacak?
Hakkınızda hayırlısı olsun öncelikle. Benimde geç döllenme olmuştu,kese hemen görünmemisti. Kan değerleri artiyorsa sıkıntı olmazkizlar doktordqn geldim kese yok gec dollnme olabilr dedi kan sonckrina gore tekrr degrlendrckler
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun. Durumunuza üzüldüm. Allahım hakkınızda hayırlısını versin.kizlar doktordqn geldim kese yok gec dollnme olabilr dedi kan sonckrina gore tekrr degrlendrckler
Kan degerleri ne zaman cikar acabakizlar doktordqn geldim kese yok gec dollnme olabilr dedi kan sonckrina gore tekrr degrlendrckler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?