esimden yeni bosandim hamileyim..

insan bu kadr adi olamaz ya msj atiyim dedim kan sonucunu soyliyim diye beni heryerden engellemis sasrdm kaldim..ariyorum surekli mesgul halbuki engellms whatsabi sipmstm yukledm baktm ordanda engellems bu adam hicbirseyi haketmemis haketmiyoms. kendimi kullanlms gbi hissdyrm

allah buyuk
allah buyuk
bu dunyada olmasada obur dunyada vericek hesabini kopek gbi kapima gelicek ama asla ve asla onu affetmicem allah sahidim olsun ki affetmicem..insan serfszlk yapar adilik yapar namussuzluk yapar aldatir eviyle ilgilnmz yemek yapmaz is guc yapmaz ozman ayrilir..engeller telefnlri acmaz ama bu yaptigi bicak gbi saplandi allahim benim yuzume bakmis baskada bisey demiyorum icimden gecenler yeter ona

Madem engellemis,haber verme sende boşver.Zaten hamilelik ihtimalinin olabilecegini biliyordu.Kendini de uzme bosuna.Hareketlere bak ya engellemis her yerden, saçma adam.

Senin engellediğini gördüğünde engellemiş, sonrasında kaldırmamıştır. Bide boşanınca engellemek en doğru karar gibi. Engellemek sadece nefret sebebi ile yapılabileceğini düşünmüyorum. Ama aradığında telefonu açmaması garip ve düşündürücü !

Bılıyor mu suanda hamıle oldugunu?
Kan degerın cok guzel yukselmıs 1500 lerde kese gozukuyor sanıyorum

bana numarani degstrme ay sonu ustume olan krediyi kaptcgini soylemsti..ben engellynce sok oldum

Allah yardımcınız olsun
Bu saatten sonra yolunuza bakın madem engellemiş sizi, bebek varsa da yoksa da hayatta herşey biz insanlar için hiç üzülmeyin derim, herşey olacağına varır...

Ne çocukça bir hareket, sanki sevgilisinden ayrılmış 18 yaşında ergen.
Haber vermeyin siz de, boşverin. Çocukla ilgili tek başınıza karar verirsiniz. Doğuracak olursanız da doğuma yakın haberi olmasını sağlarsınız, isterse gelsin çocuğunu görsün.

Onun nüfusuna kayıt olmasını istiyorsanız eğer bu adam size babalığın ispatı için dna testi talebiyle bile gelebilir, canınız sıkılmasın, evlendiğiniz ve boşandığınız adam olgunlaşmamış bir kişiliğe sahip!

Buna gerek yok çünkü boşanma dan sonra 300 gün içinde doğan Bebek boşanılan erkeğin üzerine oluyor otamatik olarak. Reddetmek isterse dava açabilir onda da çocuk kendisinden olduğu için reddedemez zaten.

kesinlikle iyiki bosanmsm okdr icim rahatladi ki

Sen ona naptın ki senı engellemiş. Boşandıktan sonra mesaj falan attın mı ya da aradın mı ? Ne biçim bir insan ya..Eşyalarını bile yıkayıp ütülemiştin. Ben bile sinir oldum şimdi. İnanmıyorum ya peki nasıl haber vercek misin yinede

Bu erkeklerin çoğu tek hücreli yaa yemin ederim o tek hücre ise üreme organları.... Allah’ından bulsun inşallah, ne olur üzülmeyin kurtuldum bu tek hücreliden diye düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…