esimden yeni bosandim hamileyim..

Cok uzuldum icinde bulundugun durum icin. Degerin 800 ise normal gebelik.gibi duruyor hakkinda hayirlisi olssun insallah.

yoo atmadm gorusmedmde annesyle konsmtm bi

Bu erkeklerin çoğu tek hücreli yaa yemin ederim o tek hücre ise üreme organları.... Allah’ından bulsun inşallah, ne olur üzülmeyin kurtuldum bu tek hücreliden diye düşünün.
sukurler olsun ki kurtuldum adama surdan kalk suraya otur demedim yemedim yedirdim..hakkim haram zikkm olsun helal ediyodum ama degmzms

suan o kadr sinirliyim ki yani hayatimn sokuna ugradim sanki hic beklemdgm bi hareketti
Hiç sinirlenmeyin, sinirlenmek size zarar, aksine olumlu ve geleceğe umutla bakın, eski eşiniz kaybetti, insanlığını, eş olarak değer görmeyi, ilk defa yaşayacağı babalık heyecanını kaybetti.
Onunla geçirdiğiniz hiçbir yılı da yitik olarak görmeyin, onurlu davranarak, gururunuzu ayaklar altına almayarak, yıllarca istediğiniz bebeğinize kavuşarak siz her bakımdan kazandınız aslında.

Boşanma talebine olumlu cevap vererek ne kadar iyi bir adım attığınızın göstergesi onun bu yaptıkları, bundan sonra hayatınızı yaşamaya bakın, güçlü olan sizsiniz, eski eş derdine yansın.

Iki gun sonra 1600 ve uzeri olmasi lazim.. adam seni gözden cikarmis belliki ileriye bakmaya devammmm

Hcg artmış Canım geç döllenmedir 1500 en az olması gerek kese için hayırlısı olsun Allah sabır versin inşaallah çok daha iyi insanlarla karşılaşırsın
daha oncede degrim 2000 lerdeydi ama kese gozukmemsti snrada dis gebelik diye igneyle dusrdm

gercekden oyle sadece ne istiyorum biliyormusunuz bir gun kapima gelip af dilesin ama ben ona donup bakmiyim.. buralri terk etckms annesine oyle dems herkesi silckms aileside dahil herkes ustune geliyorms o herseyden bikms

Cuma günü yine haber verin, meraktayiz :) üzülme, hep güclü kal cocuk varsa da sakin aldirma o senin Allahtan gelen en güzel hediye :)
asla aldirmam allah nasip etsinde benim o herseyim olur.. sadece umudum yok nedense basima gecen sene tamda bu aylrda dus gebelik gecrmstm hemen hemn ayni seyleri yasiyrm agri olarkda ozmanda yine esim evi terk etmsti cok guzel giden degerldm bi anda dusmeye basladi dis gebelk dediler okdr uzulmstmki o yizden gtti yani

gercekden oyle sadece ne istiyorum biliyormusunuz bir gun kapima gelip af dilesin ama ben ona donup bakmiyim.. buralri terk etckms annesine oyle dems herkesi silckms aileside dahil herkes ustune geliyorms o herseyden bikms
Bir gün o da olur merak etmeyin, ortada bir şey yokken soğudum bahanesiyle eşinin duygularını yok sayıp çok afedersiniz silkelenip üstünden yük atıyormuşcasına tavırlara girenler asla iflah olmuyor, belki hemen olmuyor ama yıllar var ya o yıllar insanoğluna yaşadığı müddetçe ne ibretlik hadiseler gösteriyor, bizde vardı böyle biri eşini de defalarca aldatmış üstelik, zaman hoyrat tabii, yaşlandı, para pul da suyunu çekti, sokaklarda berduş olmuş haberi geldi.

Üzülme hic, keyifli ol, sen mutlu olursan cocugunuzda mutlu olur ve hic yorma kendini ev isine zaten agirlikli verme sal gitsin, herif gitmis o dert bitsin sen önce kendine ve cocuguna iyi bak haber bekliyoruz yine de cuma günü mü gitcen doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…