esimden yeni bosandim hamileyim..

Anlasilan adam sorumluluk almak istemiyor. Sorumluluktan kaciyor. Ailesine de buralardan gidecegim dedigine gore cocukla ilgili sorumlulugu almak istemedigi icin gidiyor.

allahim buyuk dediginz gbi gostrck zman bunu bana

Ben oyle hatirliyorum. Yanlisim varsa konu sahibi duzeltsin.
kismen biliyorlar ama herkes bosanmaya odakli durumda feragat diye bisey vrms annesi gtsin feragat etsin demis oda ben ayripmk istiyrm geri donusu yok demis annesine

Öyle yapanlar el üstünde tutuluyo bizim gibilerde her türlü haksızlığa maruz kalıyo.sen içini ferah tut her şerde vardır hayır .boşandıysan da kurtulmuşssun hak etmemiş seni allah iyilerle karşılaştırsın bizim durumuzda olanları

yok haberi annsyle daha onceden knstm citlatmstm hamile olabilrm diye. oda bikiyor adet olmadigimi
Bence siz yine de üzerinize duseni yapip annesine haber verin ve ogluna haber vermek icin aradiginizi ama engellendiginizi belirtin.Hic haber vermeyin falan diye dusunuyordum ama neden yani? O bebek ikinizinse kendi de sorumluluk almak zorunda pasanin.Yok oyle tüm sorumlulugu kadinin üzerine atip kacmak.

kismen biliyorlar ama herkes bosanmaya odakli durumda feragat diye bisey vrms annesi gtsin feragat etsin demis oda ben ayripmk istiyrm geri donusu yok demis annesine
Mail at. Her yerden engellemissin ancak bilmek hakkin diye mail at ya da kendisine haber verecek birisine soyle. Ben ulasamadigim icin size soyluyorum kendisine soyleyin de. Cocugun sorumlulugunu uzerime aliyorum ama bilmek hakki diye haber vermek zorundayim ben insanlik vazifemi yapiyorum de.

bana numarani degstrme ay sonu ustume olan krediyi kaptcgini soylemsti..ben engellynce sok oldum
Beklemediğin bi hareket olduğu için böyle çok dokunmuştur sana, yoksa ortada anormal bi durum yok =(

Bu işin içinde başka bir kadın var bence. Böyle aniden boşanmak istemesi ve engelleme. Buraları terkedeceğim demesi onu gösteriyor.
valla size bisey diyimmi herkes benim gbi afedersnz salak degil onu kim napsin 5 kurus parasi yok cebinde. annesinden harclik aliyodr suan.. eger cok zengin birini buldysa bilemem zenginde bunu napsin ben sevdim katlandm ama kimse katlanmaz

Buna gerek yok çünkü boşanma dan sonra 300 gün içinde doğan Bebek boşanılan erkeğin üzerine oluyor otamatik olarak. Reddetmek isterse dava açabilir onda da çocuk kendisinden olduğu için reddedemez zaten.

Anlam bozukluğu olmuş..
"...boşanmadan sonra 300 gün içinde oluşan hamilelikten doğan bebek.." şeklinde düzelteyim ben onu

valla size bisey diyimmi herkes benim gbi afedersnz salak degil onu kim napsin 5 kurus parasi yok cebinde. annesinden harclik aliyodr suan.. eger cok zengin birini buldysa bilemem zenginde bunu napsin ben sevdim katlandm ama kimse katlanmaz
Hem 5 kuruş parası yok hem havasından geçilmiyor desenize. Sizin onu terketmeniz gerekirken o terketmiş. Neyine güveniyorsa. Fazla yüz verdiniz sanırım.

gercekden oyle sadece ne istiyorum biliyormusunuz bir gun kapima gelip af dilesin ama ben ona donup bakmiyim.. buralri terk etckms annesine oyle dems herkesi silckms aileside dahil herkes ustune geliyorms o herseyden bikms

Ay defolsun gitsin haspam.
Çok afedersin g.tü kalkmış onun.
Bu şımarıklıkla 2 gün merak eder ararlar onu. Sonra arayıp sormuyorsunuz diye trip atar bu tipler..
Bencil salak..
Ne yapacaktı insanlar gül gibi yuvasını bozdu diye oh paşam diye nazlayacak mıydı?
Ben bir tek doğacak bebek babasını görmeyecek ona üzülürüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…