Anlasilan adam sorumluluk almak istemiyor. Sorumluluktan kaciyor. Ailesine de buralardan gidecegim dedigine gore cocukla ilgili sorumlulugu almak istemedigi icin gidiyor.asla aldirmam allah nasip etsinde benim o herseyim olur.. sadece umudum yok nedense basima gecen sene tamda bu aylrda dus gebelik gecrmstm hemen hemn ayni seyleri yasiyrm agri olarkda ozmanda yine esim evi terk etmsti cok guzel giden degerldm bi anda dusmeye basladi dis gebelk dediler okdr uzulmstmki o yizden gtti yani
Annesine hamile olduğunu soylemis mi konu sahibi?Anlasilan adam sorumluluk almak istemiyor. Sorumluluktan kaciyor. Ailesine de buralardan gidecegim dedigine gore cocukla ilgili sorumlulugu almak istemedigi icin gidiyor.
allahim buyuk dediginz gbi gostrck zman bunu banaBir gün o da olur merak etmeyin, ortada bir şey yokken soğudum bahanesiyle eşinin duygularını yok sayıp çok afedersiniz silkelenip üstünden yük atıyormuşcasına tavırlara girenler asla iflah olmuyor, belki hemen olmuyor ama yıllar var ya o yıllar insanoğluna yaşadığı müddetçe ne ibretlik hadiseler gösteriyor, bizde vardı böyle biri eşini de defalarca aldatmış üstelik, zaman hoyrat tabii, yaşlandı, para pul da suyunu çekti, sokaklarda berduş olmuş haberi geldi.
Ben oyle hatirliyorum. Yanlisim varsa konu sahibi duzeltsin.Annesine hamile olduğunu soylemis mi konu sahibi?
yok haberi annsyle daha onceden knstm citlatmstm hamile olabilrm diye. oda bikiyor adet olmadigimiBebekten habei oldu mu ?
kismen biliyorlar ama herkes bosanmaya odakli durumda feragat diye bisey vrms annesi gtsin feragat etsin demis oda ben ayripmk istiyrm geri donusu yok demis annesineBen oyle hatirliyorum. Yanlisim varsa konu sahibi duzeltsin.
Öyle yapanlar el üstünde tutuluyo bizim gibilerde her türlü haksızlığa maruz kalıyo.sen içini ferah tut her şerde vardır hayır .boşandıysan da kurtulmuşssun hak etmemiş seni allah iyilerle karşılaştırsın bizim durumuzda olanlarıallah buyuk
allah buyuk
bu dunyada olmasada obur dunyada vericek hesabini kopek gbi kapima gelicek ama asla ve asla onu affetmicem allah sahidim olsun ki affetmicem..insan serfszlk yapar adilik yapar namussuzluk yapar aldatir eviyle ilgilnmz yemek yapmaz is guc yapmaz ozman ayrilir..engeller telefnlri acmaz ama bu yaptigi bicak gbi saplandi allahim benim yuzume bakmis baskada bisey demiyorum icimden gecenler yeter ona
Bence siz yine de üzerinize duseni yapip annesine haber verin ve ogluna haber vermek icin aradiginizi ama engellendiginizi belirtin.Hic haber vermeyin falan diye dusunuyordum ama neden yani? O bebek ikinizinse kendi de sorumluluk almak zorunda pasanin.Yok oyle tüm sorumlulugu kadinin üzerine atip kacmak.yok haberi annsyle daha onceden knstm citlatmstm hamile olabilrm diye. oda bikiyor adet olmadigimi
Mail at. Her yerden engellemissin ancak bilmek hakkin diye mail at ya da kendisine haber verecek birisine soyle. Ben ulasamadigim icin size soyluyorum kendisine soyleyin de. Cocugun sorumlulugunu uzerime aliyorum ama bilmek hakki diye haber vermek zorundayim ben insanlik vazifemi yapiyorum de.kismen biliyorlar ama herkes bosanmaya odakli durumda feragat diye bisey vrms annesi gtsin feragat etsin demis oda ben ayripmk istiyrm geri donusu yok demis annesine
Beklemediğin bi hareket olduğu için böyle çok dokunmuştur sana, yoksa ortada anormal bi durum yok =(bana numarani degstrme ay sonu ustume olan krediyi kaptcgini soylemsti..ben engellynce sok oldum
valla size bisey diyimmi herkes benim gbi afedersnz salak degil onu kim napsin 5 kurus parasi yok cebinde. annesinden harclik aliyodr suan.. eger cok zengin birini buldysa bilemem zenginde bunu napsin ben sevdim katlandm ama kimse katlanmazBu işin içinde başka bir kadın var bence. Böyle aniden boşanmak istemesi ve engelleme. Buraları terkedeceğim demesi onu gösteriyor.
Bunu duyduğuma sevindim =)kesinlikle iyiki bosanmsm okdr icim rahatladi ki
aynen canim dgru diyosunBeklemediğin bi hareket olduğu için böyle çok dokunmuştur sana, yoksa ortada anormal bi durum yok =(
Buna gerek yok çünkü boşanma dan sonra 300 gün içinde doğan Bebek boşanılan erkeğin üzerine oluyor otamatik olarak. Reddetmek isterse dava açabilir onda da çocuk kendisinden olduğu için reddedemez zaten.
bana numarani degstrme ay sonu ustume olan krediyi kaptcgini soylemsti..ben engellynce sok oldum
Hem 5 kuruş parası yok hem havasından geçilmiyor desenize. Sizin onu terketmeniz gerekirken o terketmiş. Neyine güveniyorsa. Fazla yüz verdiniz sanırım.valla size bisey diyimmi herkes benim gbi afedersnz salak degil onu kim napsin 5 kurus parasi yok cebinde. annesinden harclik aliyodr suan.. eger cok zengin birini buldysa bilemem zenginde bunu napsin ben sevdim katlandm ama kimse katlanmaz
gercekden oyle sadece ne istiyorum biliyormusunuz bir gun kapima gelip af dilesin ama ben ona donup bakmiyim.. buralri terk etckms annesine oyle dems herkesi silckms aileside dahil herkes ustune geliyorms o herseyden bikms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?