esimden yeni bosandim hamileyim..

Siz de iletisim sorunu varmis demek ki. Kendi kendine triplere girip engellemis. ne derdi varsa.. hayir sogudun madem sebebini soyle, suclu seni ilan edip bir de engelliyor, ergenler gibi

Kesinlikle yani haber verme diyenlere sastim gercekten . Ne olursa olsun cocugun da babaya ihtiyaci olacak gormesi etmesi gerekecek ayrica bu kadin tek basina hamilelik gecirsin bosanma pskiolojisinin ustune dogursun baksin beslesin buyutsun ohhh ne ala yillar sonra kocaman olur cikar gelir ben senin babanim diye. Hazircacik baba olms olur yok oyle dunya. Maddi manevu destek olmak zorunda. Bizler eslerimizle birlijte bi cocuk buyuturken bile ne zorluklarla buyutuyoruz tek basina herseyin yukunu kadin cekemez cekmemeli.

Ya neden tek sorumlulugu kadincagz alsin ki . Bosandiysa esten.bosandi cocuk ortak ondan da bosanmadi ya asla sorumlulugu ben aliyorum deme zaten.erkeklerw sorumluluk agir geliyorken ustune duseni yapmasi gerek . Maddi manevi bi cocuk kolay buyumuyor

Ya neden tek sorumlulugu kadincagz alsin ki . Bosandiysa esten.bosandi cocuk ortak ondan da bosanmadi ya asla sorumlulugu ben aliyorum deme zaten.erkeklerw sorumluluk agir geliyorken ustune duseni yapmasi gerek . Maddi manevi bi cocuk kolay buyumuyor
afedersinz ama gule gule bakicak acimicam artik ona

Sadece kadına destek için değil bir çocuğun babasını tanıma paylaşım yapma hakkı vardır sonuna kadar.
Diğer türlü manevi tarafı hep eksik kalır.
Para bir şekilde hallolur ama maneviyat işte o emek ister..
Yetişkinlerin bu konuda gurur yapma hakkı yoktur..

afedersinz ama gule gule bakicak acimicam artik ona
Heralde yani niye aciyacaksiniz ki ortada bi bebek var ise ustune duswni babasi olarak yapsin. sorumlulgu ben aliyorum de diye yazmisya ustte bi arkadas sakin oyle bi hata yapma

Aynen tamda demeye calistiklarim bu yonde .

Konu sahibi duruşunuz ve kararlılığınız gerçekten takdir edilesi. Eşiniz normal psikolojide bir insan gibi davranmıyor, tuhaf bir insan. Bu şekilde davranarak ileride daha çok zarar görmeyi engellemişsiniz. Umarım hayatınızda bundan sonra çok güzel bir hayatınız olur.

Konu sahibi çok üzüldüm adına ama sağlıklı bir gebelik değil gibi rabbim yardımcın olsun

Konu sahibi çok üzüldüm adına ama sağlıklı bir gebelik değil gibi rabbim yardımcın olsun

Canım niye hemen olumsuz bakıyorsun benim 73 değerle öğrendiğim oğlum şuan kucağımda ve 5 aylık. Değeri gayet güzel katlanmış üstelik

Canım niye hemen olumsuz bakıyorsun benim 73 değerle öğrendiğim oğlum şuan kucağımda ve 5 aylık. Değeri gayet güzel katlanmış üstelik
Ay insallah güzel sonuç alır canım gerçi kndin üzülürmu sevinrimi bilmiyorum belki de bu ona bir işaret birliktelikleri adına masallah Allah bağışlasın canım kuzenimin değerleri de 260 vs di düşük oldu canım ondan öyle dedim

kesinlikle normal psikolojide degil bundan snra hayatimda olmasini asla istemiyorum. karsima bile cikmsn artik hayatima bakiyim

Bana cocuk olacagindan korktugu icin birden ayrilmak istemis gibi geldi. Para kazanamiyor, siz hem calisip hem bebege mi bakacaksiniz? Eger bosanmasaydi bebegin sorumlulugu ona kalacakti. Ve eger bebekten sonra bosansaydiniz omur boyu nafaka odemek zorunda kalacakti, ama bosandiktan sonra simdi oyle bir zorunlulugu yok. Ben iki gunde insanlarin bosanmamasi gerektigine inaniyorum. Sevgililik iliskisinde bile arada ayriliklar olabilir, hemen zirt diye bosanmak, hem de cocuk olacagi zaman bence mantiksiz. En azindan bosanmadan once uc ay ayri evlerde takilabilirdiniz. Yeni zelanda'da iki sene gecmeden hukuken bosanmis sayilmiyorsunuz mesela. Ben bizdeki sistemi dogru bulmadim. Kadinlar magdur oluyor, aynen bu ornekte oldugu gibi. Ayrica da buradakilerin gazina gelmeyin, gurur yapip bosanmaktansa sonuna kadar adama neden benden bosanmak istedigini neden benden sogudugunu sorarim, eger inanmiyorsam da bosanmam. Canim istedigi zaman ben gider davayi acarim, o beyefendi istedi diye bosanmam, ben karar veririm bu isin kesinlikle yurumeyecegine ve bosanirim. Inat diye, gurur diye bosanilmaz, gercek sebep ortaya cikana kadar beklenilir. Bana gore de kendisine guvenen kadin bunu yapar. Dengesiz karakterli bir adamin iki gunluk sozuyle hareket etmez. Yani dengesiz oldugunu bilerek evlendiyseniz, ona gore bu gelgit donemlerini de atlatmanin bir yolunu bulabilirdiniz. Bu acidan eski esinizin ailesine hak veriyorum. Yapmamissiniz olabilir ama, ben burada "ay ne kadar gururlusunuz, cok iyi yaptiniz bosanarak" diyenleri de haksiz buluyorum. gurur reddedilme korkusu degildir, olmamali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…