- 30 Mart 2018
- 2.917
- 6.780
- 158
Kesinlikle yani haber verme diyenlere sastim gercekten . Ne olursa olsun cocugun da babaya ihtiyaci olacak gormesi etmesi gerekecek ayrica bu kadin tek basina hamilelik gecirsin bosanma pskiolojisinin ustune dogursun baksin beslesin buyutsun ohhh ne ala yillar sonra kocaman olur cikar gelir ben senin babanim diye. Hazircacik baba olms olur yok oyle dunya. Maddi manevu destek olmak zorunda. Bizler eslerimizle birlijte bi cocuk buyuturken bile ne zorluklarla buyutuyoruz tek basina herseyin yukunu kadin cekemez cekmemeli.Bence siz yine de üzerinize duseni yapip annesine haber verin ve ogluna haber vermek icin aradiginizi ama engellendiginizi belirtin.Hic haber vermeyin falan diye dusunuyordum ama neden yani? O bebek ikinizinse kendi de sorumluluk almak zorunda pasanin.Yok oyle tüm sorumlulugu kadinin üzerine atip kacmak.
hayir engellemedmSiz engellemiş miydiniz onu?
kesinlikle fazla yuz verdim..Hem 5 kuruş parası yok hem havasından geçilmiyor desenize. Sizin onu terketmeniz gerekirken o terketmiş. Neyine güveniyorsa. Fazla yüz verdiniz sanırım.
Ya neden tek sorumlulugu kadincagz alsin ki . Bosandiysa esten.bosandi cocuk ortak ondan da bosanmadi ya asla sorumlulugu ben aliyorum deme zaten.erkeklerw sorumluluk agir geliyorken ustune duseni yapmasi gerek . Maddi manevi bi cocuk kolay buyumuyorMail at. Her yerden engellemissin ancak bilmek hakkin diye mail at ya da kendisine haber verecek birisine soyle. Ben ulasamadigim icin size soyluyorum kendisine soyleyin de. Cocugun sorumlulugunu uzerime aliyorum ama bilmek hakki diye haber vermek zorundayim ben insanlik vazifemi yapiyorum de.
afedersinz ama gule gule bakicak acimicam artik onaYa neden tek sorumlulugu kadincagz alsin ki . Bosandiysa esten.bosandi cocuk ortak ondan da bosanmadi ya asla sorumlulugu ben aliyorum deme zaten.erkeklerw sorumluluk agir geliyorken ustune duseni yapmasi gerek . Maddi manevi bi cocuk kolay buyumuyor
Noldu canim kesin sonuc çıktı mı doktordan hamilesin dimiafedersinz ama gule gule bakicak acimicam artik ona
Ya neden tek sorumlulugu kadincagz alsin ki . Bosandiysa esten.bosandi cocuk ortak ondan da bosanmadi ya asla sorumlulugu ben aliyorum deme zaten.erkeklerw sorumluluk agir geliyorken ustune duseni yapmasi gerek . Maddi manevi bi cocuk kolay buyumuyor
kese gozukmedi degerim 880 di cuma tekrr gidicemNoldu canim kesin sonuc çıktı mı doktordan hamilesin dimi
Sağol canım bana da tuhaf gelmişti de toparlayamadım bi türlüAnlam bozukluğu olmuş..
"...boşanmadan sonra 300 gün içinde oluşan hamilelikten doğan bebek.." şeklinde düzelteyim ben onu
Heralde yani niye aciyacaksiniz ki ortada bi bebek var ise ustune duswni babasi olarak yapsin. sorumlulgu ben aliyorum de diye yazmisya ustte bi arkadas sakin oyle bi hata yapmaafedersinz ama gule gule bakicak acimicam artik ona
Aynen tamda demeye calistiklarim bu yonde .Sadece kadına destek için değil bir çocuğun babasını tanıma paylaşım yapma hakkı vardır sonuna kadar.
Diğer türlü manevi tarafı hep eksik kalır.
Para bir şekilde hallolur ama maneviyat işte o emek ister..
Yetişkinlerin bu konuda gurur yapma hakkı yoktur..
Soğudum deyip bosanan demikizlar biz subatta tup bebek yaptrmstk olmadi.ayrilik karari almadan birgun once bile ayni yatkda yayiuoduk toplasaniz 10 gunde ayrilik karari aldik esim istedi bende kabul ettim..
Ne komik ne komik insanların acılarına gülmekKapanışı yapalım demişlerjübile maçı
Konu sahibi çok üzüldüm adına ama sağlıklı bir gebelik değil gibirabbim yardımcın olsun
Ay insallah güzel sonuç alır canımCanım niye hemen olumsuz bakıyorsun benim 73 değerle öğrendiğim oğlum şuan kucağımda ve 5 aylık. Değeri gayet güzel katlanmış üstelik
kesinlikle normal psikolojide degil bundan snra hayatimda olmasini asla istemiyorum. karsima bile cikmsn artik hayatima bakiyimKonu sahibi duruşunuz ve kararlılığınız gerçekten takdir edilesi. Eşiniz normal psikolojide bir insan gibi davranmıyor, tuhaf bir insan. Bu şekilde davranarak ileride daha çok zarar görmeyi engellemişsiniz. Umarım hayatınızda bundan sonra çok güzel bir hayatınız olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?