istiyorum ama umutlu degilim gerckden basima daha once geldigi icinAy insallah güzel sonuç alır canımgerçi kndin üzülürmu sevinrimi bilmiyorum belki de bu ona bir işaret birliktelikleri adına masallah Allah bağışlasın canım kuzenimin değerleri de 260 vs di düşük oldu canım ondan öyle dedim
Allah büyük yardımcın olsun canım inşallah sağlıklı sonlanır gebeliğin sağlıkla alırsın kucağına haber ver olurmu sonuçlardanb
istiyorum ama umutlu degilim gerckden basima daha once geldigi icin
Konu sahibi çok üzüldüm adına ama sağlıklı bir gebelik değil gibirabbim yardımcın olsun
Zaten ummadığın anda beklemedigin zaman çiçek açar umutlar rabbim çok büyük elhamdülillahb
istiyorum ama umutlu degilim gerckden basima daha once geldigi icin
Ne güzel söylediniz. Engellemesine çevreye anlattıklarına kesinlikle takılmayın artık. Kendi hayatınızı daha hızlı kurabilmeniz için fırsat bunlar hep.kesinlikle normal psikolojide degil bundan snra hayatimda olmasini asla istemiyorum. karsima bile cikmsn artik hayatima bakiyim
soyle soyliyim size gerckden bosnmamiz gerekiyordu..gurur degilde artik istenmedigimi anladim diyim cok aci ama esim beni hayatinda istemiyordu israrci olmamin anlami yoktu sogudum bu evlilikden dedi.. benimde yapabilcegm bisey yoktu ve sonuc bu ben bilemzdm esimn beni birakacagini hep bir cocuk istedik olmadi nasip degilms dedik cabaladikda cokda aci cektim duskler dis gebelikler..Bana cocuk olacagindan korktugu icin birden ayrilmak istemis gibi geldi. Para kazanamiyor, siz hem calisip hem bebege mi bakacaksiniz? Eger bosanmasaydi bebegin sorumlulugu ona kalacakti. Ve eger bebekten sonra bosansaydiniz omur boyu nafaka odemek zorunda kalacakti, ama bosandiktan sonra simdi oyle bir zorunlulugu yok. Ben iki gunde insanlarin bosanmamasi gerektigine inaniyorum. Sevgililik iliskisinde bile arada ayriliklar olabilir, hemen zirt diye bosanmak, hem de cocuk olacagi zaman bence mantiksiz. En azindan bosanmadan once uc ay ayri evlerde takilabilirdiniz. Yeni zelanda'da iki sene gecmeden hukuken bosanmis sayilmiyorsunuz mesela. Ben bizdeki sistemi dogru bulmadim. Kadinlar magdur oluyor, aynen bu ornekte oldugu gibi. Ayrica da buradakilerin gazina gelmeyin, gurur yapip bosanmaktansa sonuna kadar adama neden benden bosanmak istedigini neden benden sogudugunu sorarim, eger inanmiyorsam da bosanmam. Canim istedigi zaman ben gider davayi acarim, o beyefendi istedi diye bosanmam, ben karar veririm bu isin kesinlikle yurumeyecegine ve bosanirim. Inat diye, gurur diye bosanilmaz, gercek sebep ortaya cikana kadar beklenilir. Bana gore de kendisine guvenen kadin bunu yapar. Dengesiz karakterli bir adamin iki gunluk sozuyle hareket etmez. Yani dengesiz oldugunu bilerek evlendiyseniz, ona gore bu gelgit donemlerini de atlatmanin bir yolunu bulabilirdiniz. Bu acidan eski esinizin ailesine hak veriyorum. Yapmamissiniz olabilir ama, ben burada "ay ne kadar gururlusunuz, cok iyi yaptiniz bosanarak" diyenleri de haksiz buluyorum. gurur reddedilme korkusu degildir, olmamali.
Konu sahibinin ilk değeriydi 260. Şimdi ise 800 lerde yani çok güzel katlanmışAy insallah güzel sonuç alır canımgerçi kndin üzülürmu sevinrimi bilmiyorum belki de bu ona bir işaret birliktelikleri adına masallah Allah bağışlasın canım kuzenimin değerleri de 260 vs di düşük oldu canım ondan öyle dedim
Ben sunun icin soyledim. Cocugu kullanarak tekrar biraraya geliyor diye dusunmesin diye. Yoksa cocuk icin nafaka talep edebilir tabi ki. Ancak nafakalar da cok komik. Boyle bir adamin sorumluluk alacagini sanmiyorum. Nafakayi da oderse kanuni zorunlulugu oldugu icin oder.Ya neden tek sorumlulugu kadincagz alsin ki . Bosandiysa esten.bosandi cocuk ortak ondan da bosanmadi ya asla sorumlulugu ben aliyorum deme zaten.erkeklerw sorumluluk agir geliyorken ustune duseni yapmasi gerek . Maddi manevi bi cocuk kolay buyumuyor
Elbet bilirsiniz , bilmiyorsunuz diye soylemedim. Fajat bu zihniyette su harekwtleri sergileyen insana karsi hamileyim dogurucam sorumluugunu aliyorjm derse o adamin istedigi olmus olur. Yarin birgun maddi ve manevi olarak cocuga karsi sorumsuz olup derki sorumlulugunu sen aldin derBen sunun icin soyledim. Cocugu kullanarak tekrar biraraya geliyor diye dusunmesin diye. Yoksa cocuk icin nafaka talep edebilir tabi ki. Ancak nafakalar da cok komik. Boyle bir adamin sorumluluk alacagini sanmiyorum. Nafakayi da oderse kanuni zorunlulugu oldugu icin oder.
Bu arada ben de bosandim. Bir oglum var. Cocuk buyutmenin zor oldugunu ben de biliyorum.
muhakkak bilgi vericem..kalbim kirik ama umudum var bu hayatta.Umarim hakkinizda en hayirlisi neyse o sekilde ilerler . Bizi bilgilendirmeyi unutmayin
asla barismamBence barismayin cocuk icin bile senden sogudum diyen bir adamla ayni ev paylasilmaz. Ama cocuk olayi baska bisey ona acil bir karar vermeniz lazim.
Degerin güzel adet kac gun geçince çıkmıştı bu deger canımkese gozukmedi degerim 880 di cuma tekrr gidicem
11 yada 12 olmasi lazm takip etmiyorum artik ama gec dollenme olabilrmsDegerin güzel adet kac gun geçince çıkmıştı bu deger canım
Herseyın en iyisini hakediyorsun.. Aşkın da sevginin de evliliğinde en iyisini yaşa inşallahmuhakkak bilgi vericem..kalbim kirik ama umudum var bu hayatta.
cok sagol canm tskkrler insallah bundan sonraki hayatim cok iyi olurHerseyın en iyisini hakediyorsun.. Aşkın da sevginin de evliliğinde en iyisini yaşa inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?