esimden yeni bosandim hamileyim..

b istiyorum ama umutlu degilim gerckden basima daha once geldigi icin

Bir gün yatak paylaşırken birden boşanmaya gidilmesi gerçekten çok hızlı gelişmiş. Boşanmanın süresi değilde insan hayatını bu kadar etkileyecek bir kararın bu kadar çabuk verilmiş olması hayret verici. Canım sen adama neden soğudun diye sordun mu? Soğumak sevginin bitmesi evet boşanmaya sebeptir ama bunlarda bir şeylerin sonucunda oluyor. Neden soğumuş neden boşanmak istemiş en azından çevresine olayı nasıl anlattı. Ben canım sıkıldı ayrılıyorum diyen adamın suratına tükürürler. Acaba o nasıl anlatıyor.

b
istiyorum ama umutlu degilim gerckden basima daha once geldigi icin
Allah büyük yardımcın olsun canım inşallah sağlıklı sonlanır gebeliğin sağlıkla alırsın kucağına haber ver olurmu sonuçlardan

kesinlikle normal psikolojide degil bundan snra hayatimda olmasini asla istemiyorum. karsima bile cikmsn artik hayatima bakiyim
Ne güzel söylediniz. Engellemesine çevreye anlattıklarına kesinlikle takılmayın artık. Kendi hayatınızı daha hızlı kurabilmeniz için fırsat bunlar hep.

soyle soyliyim size gerckden bosnmamiz gerekiyordu..gurur degilde artik istenmedigimi anladim diyim cok aci ama esim beni hayatinda istemiyordu israrci olmamin anlami yoktu sogudum bu evlilikden dedi.. benimde yapabilcegm bisey yoktu ve sonuc bu ben bilemzdm esimn beni birakacagini hep bir cocuk istedik olmadi nasip degilms dedik cabaladikda cokda aci cektim duskler dis gebelikler..

Konu sahibinin ilk değeriydi 260. Şimdi ise 800 lerde yani çok güzel katlanmış

Ya neden tek sorumlulugu kadincagz alsin ki . Bosandiysa esten.bosandi cocuk ortak ondan da bosanmadi ya asla sorumlulugu ben aliyorum deme zaten.erkeklerw sorumluluk agir geliyorken ustune duseni yapmasi gerek . Maddi manevi bi cocuk kolay buyumuyor
Ben sunun icin soyledim. Cocugu kullanarak tekrar biraraya geliyor diye dusunmesin diye. Yoksa cocuk icin nafaka talep edebilir tabi ki. Ancak nafakalar da cok komik. Boyle bir adamin sorumluluk alacagini sanmiyorum. Nafakayi da oderse kanuni zorunlulugu oldugu icin oder.
Bu arada ben de bosandim. Bir oglum var. Cocuk buyutmenin zor oldugunu ben de biliyorum.

Elbet bilirsiniz , bilmiyorsunuz diye soylemedim. Fajat bu zihniyette su harekwtleri sergileyen insana karsi hamileyim dogurucam sorumluugunu aliyorjm derse o adamin istedigi olmus olur. Yarin birgun maddi ve manevi olarak cocuga karsi sorumsuz olup derki sorumlulugunu sen aldin der

Maddi manevi sorumluluk derken manevi kisminda babanin cocuguyla zaman gecirmesi , paylasimlarda bulunmasi ileriye donuk okul, askerlik , is hayati ne bileyim her alanda baba olarak manevi yonden ilgisini gostermeli diye kastediyorum. Esten ayriyim cocukta annenin sorumlulugnda diye el etek cekmesin.

Umarim hakkinizda en hayirlisi neyse o sekilde ilerler . Bizi bilgilendirmeyi unutmayin

en kotusu ne biliyormusunuz
eski esim bana hep cocuklarina bakamayan babalrla ilgili laf soylerdi ne bicim insanlr nasil dayaniyolr ama eminim her lafini yicek

Bence barismayin cocuk icin bile senden sogudum diyen bir adamla ayni ev paylasilmaz. Ama cocuk olayi baska bisey ona acil bir karar vermeniz lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…