esimden yeni bosandim hamileyim..

Boyle bir adam aldir da der. Ben zaten bu adamdan insanlik beklemiyorum. Vicdan oldugunu da dusunmuyorum. Alacagi tek sorumluluk odeyecegi 300-500 arasi olan nafaka olur. Onun disinda cocuk umurunda bile olmaz. Biliyorum cunku benim de basimda. Onlar nafakayi odeyince is bitiyor saniyor. Gerisine bana ne, ben uzetine duseni yapiyorum nafaka veriyorum ya diyorlar. Baba olmak istemeyeni zorla baba yapamiyorsunuz malesef. Ben sizi anliyorum ama yasadigim icin boyle bir zihniyeti de cok iyi biliyorum. Sorumlulugu aliyorum hic demese bile sorumluluk zaten hep annede olmuyor mu? Bunu demek istiyorum.

Belli olmaz . Sağlıklı gebelikse , adam bunu öğrendiğinde sözde babalık damarları kabarabilir. Benimki öyle olmuştu. Bebek düşünce hastanede ben kürtaj olurken ağladı ağladı sonra bastı gitti . O an çok canımı acıtan şeyler şu an gülme konusu. Şu an sana çok uzak geliyor ama emin ol herşeyin ilacı zaman . O kadar güzel geçiyorki geldiğin noktaya sen bile şaşırıyorsun

Evet bakis aciniz da dogru keske oyle olmasa herkes ayni da degildir ama bu kisinin harwketlerinden siz de benzer olay yasadiginiz icin tahminde bulunabiliyorsunuz . Allah sizin de yardimciniz olsun . Cogu erkek evli olunan halde de maddi ihtiyaclari karsilamayla es ve babalik gorevini yaptigini zannediyor kaldi ki bosanma halnde hayli hayli dedgnz gbi olabilir.

Son durum nedir acaba ? Yeniden kan verdiniz mi konu sahibi? Üzerinden epey zaman geçmiş değerin artmış olması gerekir ...

Hakkinizda hayırlısı olsun inşallah .

Nafaka da değişiyor süreli olacak sonra ne olacak zaten ilgilenmeyen adam hiç ilgilenmez

Konu sahibi yarın tekrar doktora gidecek sanırım. Bizi bilgilendirirseniz çok seviniriz.

malesef kizlar kese yok..kan tahlilide birzdn belli olck..dis gebelik yada tutunmadi sanirim

Canım acele etme 3binden önce görünmüyor kese zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…