yatis verceklerms takip icin..
ektopik gebelik dedi ama nerden anladi anlamadm.. kimyasaldr belki
arkadsmla geldim.. haber vermedim vermicemde bana onlarla iletisime gecmememi soylemslrdi annesi uzulyrmsYanında refakatçi var mi?
Eski eşinin ablasına mesaj atmayı düşünüyordun...
Bu bebeği tek başına yapmadın, skntisini tek başına göğüslenme
hakkınızda hayırlısı olsun. Üzülmeyin . Tez zamanda bu travmatik durumu atlatmaniz dilegiylearkadsmla geldim.. haber vermedim vermicemde bana onlarla iletisime gecmememi soylemslrdi annesi uzulyrms
ya sizin anneniz siz ne duyarsız insanlar her serde bir hayır vardir. Hayata dimdik duracaksiniz bundan sonra .arkadsmla geldim.. haber vermedim vermicemde bana onlarla iletisime gecmememi soylemslrdi annesi uzulyrms
aynen oyle olucamya sizin anneniz siz ne duyarsız insanlar her serde bir hayır vardir. Hayata dimdik duracaksiniz bundan sonra .
Aynı durumdaydım ama kızım doğdu belli olmaz bu işler beklemede kalınkizlar kan sonucum cikms 1020 duzenli artis yok zaten dun lekelnmede olmstu..
Allah yardimcin olsun canim ... umarim yeni hayatinda hayaline bile gelmeyen mutluluklar yasarsindegerlerim dusuyor.. normal bi gebelik degil duzgun dustigu icin kimyasal dediler hergun kan veriyorumn356 lardaydi bugun
cok teskkrler insallah huzurlu bir hayatim olur kafam hep rahat olur. ve allah banada biraz akil veriri herseyden ders cikaririmAllah yardimcin olsun canim ... umarim yeni hayatinda hayaline bile gelmeyen mutluluklar yasarsin
Şimdiye kadar ki derslerden edindiğin akıl bile ilerideki hayatın için çok büyük bi tecrube !cok teskkrler insallah huzurlu bir hayatim olur kafam hep rahat olur. ve allah banada biraz akil veriri herseyden ders cikaririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?