esimden yeni bosandim hamileyim..

hakkında hayırlısı olsun konu sahibi...

arkadsmla geldim.. haber vermedim vermicemde bana onlarla iletisime gecmememi soylemslrdi annesi uzulyrms
ya sizin anneniz siz ne duyarsız insanlar her serde bir hayır vardir. Hayata dimdik duracaksiniz bundan sonra .

Son değeriniz düzensiz artmış . Ama zaten bu değerde gözükmez kese . Benim gebeliğimde 15.000 de doktor karından tam görememişti . Vajinal ultrasonla keseyi net görmüştü

kizlar kan sonucum cikms 1020 duzenli artis yok zaten dun lekelnmede olmstu..
Aynı durumdaydım ama kızım doğdu belli olmaz bu işler beklemede kalın
Tüm sayfaları okuyamadım ama ani boşanmanız için çok üzüldüm eski eşinizin haberi var mı ?

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah rabbim bu gebelik hayırlıysa tutunmak nasip etsin.Yazıklar olsun eşinize de ailesinede. Ben olsam arkadaşıma mesaj attırırdım durumu (sizin haberiniz yokmuş gibi ) eski eşe onunda canı yansın. Yarın bir gün duyulursa çocuğu aldırdı da der bu zihniyet

Degerler her zaman duzgun katlamiyor. Ilk gebeligimde transferin 10. Gunu 874 cikti. 13. Gun 1358 cikti halbuki en az 2600 lerde olmaliydi ama hamd olsun kizim 2 yasinda.

Suanki gebeligimdede duzgun katlanmiyordu ama deger 2000 lere ulasinca vajinal ultrasonda kese gorundu.

Bu yuzden herzaman doktorlarin dedigi gibi ilerlemiyor isler. Allahin takdiri ne ise o olur. Bence beklemede kalin acele etmeyin.

Esinede soylemeye gerek bile yok. Baskalarindan duymak onun kalbini daha acitacaktir eminim.

Değeriniz ne durumda merak ettim.Umarım korktuğunuz gibi değildir.

degerlerim dusuyor.. normal bi gebelik degil duzgun dustigu icin kimyasal dediler hergun kan veriyorumn356 lardaydi bugun

cok teskkrler insallah huzurlu bir hayatim olur kafam hep rahat olur. ve allah banada biraz akil veriri herseyden ders cikaririm
Şimdiye kadar ki derslerden edindiğin akıl bile ilerideki hayatın için çok büyük bi tecrube !
Değerlerin düşmüş moralin bozuk olabilir, bu süreci atlatmaktada zorlanacaksındır ama pozitif yönüyle bakmak gerekirse, o adamla tamamen iletişimin kopmuş hiçbir bağınızın kalmayacak olması açısından çok iyi olacaktır. Bi zaman sonra geçmişinde evlendiğini unutacak kadar herşey geride kalacak. Ama çocuk olunca herzaman o geçmişinizle istemesende bi bağ kalmış oluyor, tamamen kurtulamıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…