esimden yeni bosandim hamileyim..

Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?

Şemsi Tebrizi.....

Yani bir de kadın tüp bebek tedavisi görürken zınk diye boşanma lafını çıkarmıştı
Hamile olabileceğini bile umursamamış sormamış sonuç beklememiş
Bu tipten baba çıkmaz

İleride çok güzel bir hayatın olacak, bu günleri kötü bir anı olarak hatırlayacaksın canım üzülme.

Aynen katılıyorum. Ben gerçek gebelikte düşük yaptığımda o an dünya başıma yıkılmıştı , şu an şükrediyorum. Eğer olsaydı hayatım batmıştı . Allah herşeyi ince ince planlar . Dilerim gerçekten doğru bir adamdan çocuk sahibi olursunuz konu sahibi .

doktor kesin bisey demedi ama duzenli azalis oldugu icin kimyasal olabikir dedi
Üzülme .
Böylesi daha hayırlıdır belki de.
En azından bu gereksizi baba yapmayıp bir masumu baba sevgisinden mahrum etmemiş olacaksınız.
Çifteler bosanabilir evet ama iyi bir eş olmayan kişi iyi bir baba profili taşıyabilir.
Bunda iki vasifta yok.

daha iyim sukurler olsun ki nasip degilms anne olmak allah buyuktur ne yalan soyliyim uzulmedm biraz burukluk var sadece...
Ben doğacağına çok inanmıştım, gerçekten üzüldüm. Ama hakkında hayırlısı. Allah sana hem hayırlı eş hem de hayırlı evlatlar nasip etsin.

Ben doğacağına çok inanmıştım, gerçekten üzüldüm. Ama hakkında hayırlısı. Allah sana hem hayırlı eş hem de hayırlı evlatlar nasip etsin.
hakkimda hayirlisi insallah sadece rahmimde bir kelebek varda kanat cirpiyomus hissi oluyor neden boyle oluyor anlamadm duauk yapan yada hamile olan varsa yazabilrmi

hakkimda hayirlisi insallah sadece rahmimde bir kelebek varda kanat cirpiyomus hissi oluyor neden boyle oluyor anlamadm duauk yapan yada hamile olan varsa yazabilrmi
Bu aslında erken hamilelik belirtilerindendir bebek rahme tutunurken olur. Rabbimin hikmetine sual sorulmaz inşallah değerleriniz beklenmedik bir şekilde artar ve yavrunuz size tutunur. Ömür boyu yoldaşınız olur

Başından beri her mesajı okudum,konunu takip ettim canım, bende çok inanmistim hamile kaldığına, nedense hep 9 ay sonra kucağına alırsın diye inanmistim,ama değerler düşüyor gebelik yok yazmışsın çok üzüldüm inan çok inanmisim demek :) hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah üzülme canım.allah eski eşini bin pişman etsin inşallah seni bıraktığına için için yansın hep dilerim.sende çok mutlu ol inşallah

daha iyim sukurler olsun ki nasip degilms anne olmak allah buyuktur ne yalan soyliyim uzulmedm biraz burukluk var sadece...

Arada bir çocuk olsaydı böyle sorumsuz bir insanla ömür boyu bir bağın olacaktı. Çok daha zor günlerin olacaktı.
Çocuğun dayanağın olduğu kadar, zorluğun da olacaktı. Baba sevgisinden ilgisinden mahrum büyüyecekti belki..

Allah bizim için her şeyin hayırlısını biliyor. Verdikleri kadar vermediklerine de şükürler olsun..

Dış gebelik olabilir mi ?
Değerlerini mutlaka kontrol altında tut bikaç günde bir kan ver ne olur ne olmaz
Ben kimyasal gebelik gecirmiştim 6.haftamda reglin yogun halini yasayıp düşürdüm

insallah cok tskkrler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…