- 30 Aralık 2009
- 23.890
- 96.166
- 1.123
Yuhharkadsmla geldim.. haber vermedim vermicemde bana onlarla iletisime gecmememi soylemslrdi annesi uzulyrms
Bu kadar kolay mı yaarkadsmla geldim.. haber vermedim vermicemde bana onlarla iletisime gecmememi soylemslrdi annesi uzulyrms
Yani bir de kadın tüp bebek tedavisi görürken zınk diye boşanma lafını çıkarmıştıBoyle bir adam aldir da der. Ben zaten bu adamdan insanlik beklemiyorum. Vicdan oldugunu da dusunmuyorum. Alacagi tek sorumluluk odeyecegi 300-500 arasi olan nafaka olur. Onun disinda cocuk umurunda bile olmaz. Biliyorum cunku benim de basimda. Onlar nafakayi odeyince is bitiyor saniyor. Gerisine bana ne, ben uzetine duseni yapiyorum nafaka veriyorum ya diyorlar. Baba olmak istemeyeni zorla baba yapamiyorsunuz malesef. Ben sizi anliyorum ama yasadigim icin boyle bir zihniyeti de cok iyi biliyorum. Sorumlulugu aliyorum hic demese bile sorumluluk zaten hep annede olmuyor mu? Bunu demek istiyorum.
Aynen katılıyorum. Ben gerçek gebelikte düşük yaptığımda o an dünya başıma yıkılmıştı , şu an şükrediyorum. Eğer olsaydı hayatım batmıştı . Allah herşeyi ince ince planlar . Dilerim gerçekten doğru bir adamdan çocuk sahibi olursunuz konu sahibi .Şimdiye kadar ki derslerden edindiğin akıl bile ilerideki hayatın için çok büyük bi tecrube !
Değerlerin düşmüş moralin bozuk olabilir, bu süreci atlatmaktada zorlanacaksındır ama pozitif yönüyle bakmak gerekirse, o adamla tamamen iletişimin kopmuş hiçbir bağınızın kalmayacak olması açısından çok iyi olacaktır. Bi zaman sonra geçmişinde evlendiğini unutacak kadar herşey geride kalacak. Ama çocuk olunca herzaman o geçmişinizle istemesende bi bağ kalmış oluyor, tamamen kurtulamıyorsun.
daha iyim sukurler olsun ki nasip degilms anne olmak allah buyuktur ne yalan soyliyim uzulmedm biraz burukluk var sadece...@ http nasıl oldun?
Geçmiş olsun kimyasalmıymış.daha iyim sukurler olsun ki nasip degilms anne olmak allah buyuktur ne yalan soyliyim uzulmedm biraz burukluk var sadece...
doktor kesin bisey demedi ama duzenli azalis oldugu icin kimyasal olabikir dediGeçmiş olsun kimyasalmıymış.
Hakkınızda hayırlısı olsun
Üzülme .doktor kesin bisey demedi ama duzenli azalis oldugu icin kimyasal olabikir dedi
Ben doğacağına çok inanmıştım, gerçekten üzüldüm. Ama hakkında hayırlısı. Allah sana hem hayırlı eş hem de hayırlı evlatlar nasip etsin.daha iyim sukurler olsun ki nasip degilms anne olmak allah buyuktur ne yalan soyliyim uzulmedm biraz burukluk var sadece...
En doğrusu olsun inş.doktor kesin bisey demedi ama duzenli azalis oldugu icin kimyasal olabikir dedi
hakkimda hayirlisi insallah sadece rahmimde bir kelebek varda kanat cirpiyomus hissi oluyor neden boyle oluyor anlamadm duauk yapan yada hamile olan varsa yazabilrmiBen doğacağına çok inanmıştım, gerçekten üzüldüm. Ama hakkında hayırlısı. Allah sana hem hayırlı eş hem de hayırlı evlatlar nasip etsin.
Allah sana hayırlısını nasip etsindaha iyim sukurler olsun ki nasip degilms anne olmak allah buyuktur ne yalan soyliyim uzulmedm biraz burukluk var sadece...
Bu aslında erken hamilelik belirtilerindendir bebek rahme tutunurken olur. Rabbimin hikmetine sual sorulmaz inşallah değerleriniz beklenmedik bir şekilde artar ve yavrunuz size tutunur. Ömür boyu yoldaşınız olurhakkimda hayirlisi insallah sadece rahmimde bir kelebek varda kanat cirpiyomus hissi oluyor neden boyle oluyor anlamadm duauk yapan yada hamile olan varsa yazabilrmi
daha iyim sukurler olsun ki nasip degilms anne olmak allah buyuktur ne yalan soyliyim uzulmedm biraz burukluk var sadece...
insallah cok tskkrlerBaşından beri her mesajı okudum,konunu takip ettim canım, bende çok inanmistim hamile kaldığına, nedense hep 9 ay sonra kucağına alırsın diye inanmistim,ama değerler düşüyor gebelik yok yazmışsın çok üzüldüm inan çok inanmisim demek :) hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah üzülme canım.allah eski eşini bin pişman etsin inşallah seni bıraktığına için için yansın hep dilerim.sende çok mutlu ol inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?