cok tskkrler insallah benimde bundan sonra yuzum guler adet kanamasi gbi kanamam var duzenli kan veriyorumAllah yardımcın olsun Insaallah tutunamazsa da bundan sonra sana hayirli bir es ve hayirli evlat nasip etsin Rabbim..
Allah bundan sonrası için güzel günler gormeyi nasip etsin canım hakkında herşeyin hayırlısı olsuncok tskkrler insallah benimde bundan sonra yuzum guler adet kanamasi gbi kanamam var duzenli kan veriyorum
kan degerim cikti 800 lerde ama dr bisey demedi cuma yine gidicem
cok tskkrler insallah benimde bundan sonra yuzum guler adet kanamasi gbi kanamam var duzenli kan veriyorum
insallah dediginiz gbi olur.. o kadr skntidayim ki napcagimi bilmiyorum...allah en kisa surede su durumdan cikmayi nasip etsin insallah..Şimdi gördüm degerinin düştüğünü bitarafim çok üzüldü ama diğer tarafımda böylesi belkide daha iyi oldu tek acı değil iki acıyı bile aynı anda yaşadın mutluluk mutsuzluk acı sevinç hepsi birbirne girdi bütün duygular karman çorman oldu şimdi sakince oturup kendinle baş başa kalma zamanı geldi artık önüne bakıp güzel günlere yürümemişim ve arkana hic bakma olur mu ve yazılara okuyarak geliyordum yazmışsın köpek gibi pişman olsun af dilesin yüzüne bakmayım diye bu olacak er yada geç bunun vakti gelecek hiç meraklanma ayrica eşinin davranışları konusunda fikrim ise senden böyle bir cevap beklemedi ayrılık karardığını onaylayacağını düşünmedi aklında gururuna yediremedi hatasını farkedip yalamak yerine kaçmayı tercih etti ama zamanı gelince oda öğrenecek gerçeklerden kacamamyi işte ozaman siz mükkemmel bir hayat yaşıyor olursunuz inşallah hayatın size güzellikler getirmesi dileğiyle...
Hala hiç iletişime gecmediniz mi kendisiyle? Yada annesiyle de mi konuşmadiniz? O biliyor hala adet olmadığımı yazmıştınız, hiç mi arayıp sormuyorlar hala?insallah dediginiz gbi olur.. o kadr skntidayim ki napcagimi bilmiyorum...allah en kisa surede su durumdan cikmayi nasip etsin insallah..
Amin inşallah canım Allah gönlüne göre versin bu saatten sonra,tabii ki şimdi üzülürsün, için yanar falan ama gün gelir buda gecer.psikolojine zarar verme lütfen çok düşünüp gerekirse yardım al,terapist falan bı görüş derim.zor olacak elbet ama atlatacaksin canım üzülme,o üzülsün o yansın derdine inşallahSunuda soylemek istiyorum.. son kez dilekceyi vermeden once ona sordum acele bir karar veriyor olabilirz bekleyelim dedim..o ise beklemek istemiyorum benim kararim kesin olmuyor yapamiyoruz dedi bende basina silah dayayip hayr benimle evli kalicaksin diyemezdim..beni istemeyen adamla omurde geciremzdm sebepleride sordum anlasamiyoruz dedi ben asla anlasamadigimizi dusunmedim..hala da diyorum ortada bir anlasamamzlk yoktu benm yaptiklrimi yediremedi yani o kadr emek maddi manevi ailemn destegi duyanlr hep yaptigi simariklik diyor pisman olur diyorlar ama bu saatten sonra geri donusu asla olmaz.
o kadr uzuldum ki yani icim paramparca oldu haketmedgim seyler yasadim
allah buyuk ben allaha sigindim
benim ahimi aldi.. benden artik tamamen uzak olsun banada hayrli bir yasam nasip etsin tek istedigim huzurlu olmak..
yok hic muhattap olmadimHala hiç iletişime gecmediniz mi kendisiyle? Yada annesiyle de mi konuşmasının? O biliyor hala adet olmadığımı yazmıştınız, hiç mi arayıp sormuyorlar hala?
Ne kadar umursuz insanlar yahu, ailesi aile olsa bu evliliği kurtarmak,aranızı bulmak için sürekli iletişimde olurlar sizinle de ailenizle de falan.onlarda istemiş demek ki ayrilmanizi,yoksa insan ani bir boşanma yaşamış ogullarina,noluyor sen hayırdır ne boşanması demez mi ? Allah bin pişman etsin hepsini de sen üzülme lutfenyok hic muhattap olmadim
annesiylede bir kere gorsmstm onada tekrar tekrar ardigimi soyleme demistim
ama kizlarina soylms.gorumcemde msj atms aramyn annemi uzmyn hasta kadin diye bnde hicbisey demedm
annesi bana belki akli basina gekir bir ay sonra barisirsnz dedi. benim ailem asla boyle bir durumu kabuletmz dedim onlari karsima almam bu kadrda yuzsuz degilz dedim..hala o oglu doncek dolasck tekrr birlkde olcaz saniyor allahm buyuk konusmiyim ne konuda buyuk konstysam basima geldi.. asla asla asla allahim sadece yasdgm skntilri unttrsn bana baska bisey istemiyrmNe kadar umursuz insanlar yahu, ailesi aile olsa bu evliliği kurtarmak,aranızı bulmak için sürekli iletişimde olurlar sizinle de ailenizle de falan.onlarda istemiş demek ki ayrilmanizi,yoksa insan ani bir boşanma yaşamış ogullarina,noluyor sen hayırdır ne boşanması demez mi ? Allah bin pişman etsin hepsini de sen üzülme lutfen
ben allaha siginiyorum artik.. allah hesabimi sorsun..Amin inşallah sıkıntılarınizi unutursunuz elbet de,çocuk oyuncağı mıymış bu durum,şimdi boşan bir ay sonra hatasını anlar döner nedir? Sürekli böyle yüz göz mü olucaz deseydiniz Allah'ım ya,eğer eski esinde bu şekilde düşünüp pişman olursam affeder,yeniden evleniriz falan diye düşünüyorsa vay haline onun
Yarın bir gün siz yeni bir aşk yasasaniz,başka biriyle görüşseniz, başınıza bela olmaz bu zihindeki insanlar umarım, yeter ki dik durun siz
"Keser döner sap döner gün gelir hesap döner" demişler...
aynen cok dogru diyosun.Canım bunları düşünerek yeniden başa dönüp durursun bişey geçmez eline sadece üzülürsün,boşver artık sadece kendini onemse,sadece kendini sev, kendini düşün bırak artık ona yaptığın fedakarlıklari, gördün,sonuc ortada boş yere sürekli düşünüp canını yakma, ileriye bak sen ondan daha iyilerini hakediyor mussun en azından bunu anladın değil mi? Kurtulduğuna şükret bosvermeye çalış yipratirsin böyle kendini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?