esimden yeni bosandim hamileyim..

Eşin denen herifle bir daha asla yanyana gelmeyecek şekilde ayarla hayatını! Evlenip soğudum diye boşanmak nedir yaa!!!! rezalete bak! O adama umarım çocuk hediye etmezsin,olan sana ve çocuğa olacaktor,o yine canı isteyince soğur ısınır falan yani..ayarsız herif.

Ayrildiysaniz cocuk ne ara oldu ozmn neden ayrildiniz yapicak kdr araniz iyiyse ben error

Ayy sistim valla napacaksiniz inanmiyorsan yazmazsin hepsi bu

Allah yardımcın olsun.Eşin madem sogumuş senden ne dıye beraber uyudunuz.Gercı sız uyumamışsınız.Sabiye günah.Kınamıorum kesınlıkle ınsan psıkolojısı bozukken her turlu gereksız seyı yapabılıo.

Cok zor cocukla ilgili kararini bilemem ama boyle kafasina gore sebepsiz yere defolup giden adami tekrar hayatiniza almayin ondan bir cacik olmaz insallah hersey iyi olur

kizlar ben anlamiyorum.. bu zmana kadr devlete gitmistim kese yok kanamam vardi hafif de akinti gbi ama bugun ozele gttm keseyi gordu kalp atisinida duyduk hatta ben anlamadm ya..6 hafta 5gunluk dei
Aaa o zaman kesin hamilesiniz bu durumda. Ben inanılmaz sevindim. Konunuzu okumuştum =)

kizlar ben anlamiyorum.. bu zmana kadr devlete gitmistim kese yok kanamam vardi hafif de akinti gbi ama bugun ozele gttm keseyi gordu kalp atisinida duyduk hatta ben anlamadm ya..6 hafta 5gunluk dei
Siz nasıl hissediyorsunuz? Şaşkınlık dısında elbette

Anlamadim degeriniz 1020lerden 800lere dustu ve geri mi cikti ustelik 6 haftalik mi tip iptal ben de iptal

Başka hastaneye daha mı gitseniz acaba
Onlar ne diyecek

Ayy sistim valla napacaksiniz inanmiyorsan yazmazsin hepsi bu
Degerinin duzenli dustugunu sonra yukseldigini 6 haftalik oldugunu soyledigi icin olabilir mi acaba yanlis mi okuyorum.inanamadim da cocuk inip.inip cikti mi rahme gercektn boyle bi olay var mi varsa lutfen aydinlatin gercektn merak ediorum

bende anlamadim valla.. soyledim kardesine kendisi beni engellems..iletirim.abime dedi aksam dondu agabeyi napmayi dusunuyorsun diye tabi ilk inanmadi..devlet hastanesindeki kan sonclrina bakmasi icin hasta nomu verdim bakti..ozele.gttgm doktrnda usg sonucunu gstrdm

Herseyde vardır Bi hayır ben buna cok inanıyorum ama ben bu konularda bilgili olmamakla beraber Bi hastaneye daha gidersiniz belki Die düşünüyorum. Kalp atısını duydugunuza göre bir bebek var orada, ben öle anladım =) =)

Eğer bu bebeği her ne olursa olsun istiyorduysanız sizin adınıza çok çok çoook sevindim.
Eski eş de umarım vicdan azabından çatlar!

Eski eş ne tepki verdi?
Sürekli aynı hastanede mi kan veriyorsunuz yoksa farklı çıkabilir ayrıca kese 5000 üstü görünür genelde

ben istemiyorum dedi..
istemiyorsan ben istiyorum dedim
sonrada smdide istiyomus ayagi yqpuyor vicdan azabi cekmsin diye..
benim ailemde istemiyor seni istemeyen afamin cocugunu napcaksin diyor cok kotu bir hayal kirkligina ugradim anliyacagnz bana desek olurlar diye dusunmstm ama koca bir husran bugun gerckden olmek istedim ilk defa ne yapcgimi nereye gitcegimi sasrdm..saatlerce sokklrda gezdim yurudum..

Nasıl yani şimdi hamilemisin, çok şaşkınım şuan ne diyeceğimi bilemiyorum, bu aralar hayat sana epey inişli çıkışlı karmakarışık şeyler yaşatıyor, hadi hayırlısı =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…