Ayy sistim valla napacaksiniz inanmiyorsan yazmazsin hepsi buHangi adliye oldugunu ogrenebilir miyim? Caglayan veya kartal olmadigi kesin. Ben daha kucuk bir ilde avukatlik yapiyorum ve bu kadar kisa bir surede anlasmali bosanma karari almiyoruz.
Aslinda alinnamasi lazim. Dava tarihiyle ilk durusma tarihi arasinda 2-3 ay olmali cunku taraflar vazgecebiliyor, barisabiliyorkar o surecte ve asil olan taraflari bosamak degil evlilik birligin devamini saglamaktir.
Aaa o zaman kesin hamilesiniz bu durumda. Ben inanılmaz sevindim. Konunuzu okumuştum =)kizlar ben anlamiyorum.. bu zmana kadr devlete gitmistim kese yok kanamam vardi hafif de akinti gbi ama bugun ozele gttm keseyi gordu kalp atisinida duyduk hatta ben anlamadm ya..6 hafta 5gunluk dei
Siz nasıl hissediyorsunuz? Şaşkınlık dısında elbettekizlar ben anlamiyorum.. bu zmana kadr devlete gitmistim kese yok kanamam vardi hafif de akinti gbi ama bugun ozele gttm keseyi gordu kalp atisinida duyduk hatta ben anlamadm ya..6 hafta 5gunluk dei
iki arada bi derede derler ya aynen oyleyim alismstm bu duyguya yani biraz degisk oldm..Siz nasıl hissediyorsunuz? Şaşkınlık dısında elbette
iki arada bi derede derler ya aynen oyleyim alismstm bu duyguya yani biraz degik oldm..
Degerinin duzenli dustugunu sonra yukseldigini 6 haftalik oldugunu soyledigi icin olabilir mi acaba yanlis mi okuyorum.inanamadim da cocuk inip.inip cikti mi rahme gercektn boyle bi olay var mi varsa lutfen aydinlatin gercektn merak ediorumAyy sistim valla napacaksiniz inanmiyorsan yazmazsin hepsi bu
bende anlamadim valla.. soyledim kardesine kendisi beni engellems..iletirim.abime dedi aksam dondu agabeyi napmayi dusunuyorsun diye tabi ilk inanmadi..devlet hastanesindeki kan sonclrina bakmasi icin hasta nomu verdim bakti..ozele.gttgm doktrnda usg sonucunu gstrdm
Nasıl yani şimdi hamilemisin, çok şaşkınım şuan ne diyeceğimi bilemiyorum, bu aralar hayat sana epey inişli çıkışlı karmakarışık şeyler yaşatıyor, hadi hayırlısı =)kizlar ben anlamiyorum.. bu zmana kadr devlete gitmistim kese yok kanamam vardi hafif de akinti gbi ama bugun ozele gttm keseyi gordu kalp atisinida duyduk hatta ben anlamadm ya..6 hafta 5gunluk dei
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?