esimden yeni bosandim hamileyim..

Eşinize yazıklar olsun...

Ah canım yaa =((
Deme öyle ailen olayın şokundan ve karşı tarafa olan kızgınlık ve öfkesinden öyle diyordur.
Hele biraz zaman geçsin, ailende alışır ve sana destek çıkarlar.
Eski eş kişisine birşey demek dahi istemiyorum... ben böyle tanımadığım halde o kişiye karşı kızgınlık besliyorsam, kim bilir ailen nasıl kızıyordur. Biraz zaman ver ailene sana destek olacaklardır, diye içimden geçiyor

Yazıklar olsun insan müsveddesine... Her şeyin hayırlısı olsun üzülmeyin. Adınıza hem üzüldüm hem sevdindim.

Ailen zamanla yumusayacak su an sok içindeler. Hele bir de yüzünü görsünler. Torun cok baska birsey ben cevremde hep görüyorum bunu. Üzülme lütfen

Ya kizlar benim arkadasim protokolü persembe imzaladi cuma boşandilar. Olabiliyor boyle seyler. O da hamilelikten suphelenmisti ama degildi. Cunku birden karar verdiler. Hakkinizda hayirlisi olsun hayat sizin hayatiniz

Buna bende çok üzüldüm ama ailene kızma onlar şaşkın şuan canım, sanki seni taniyormusum gibi bende hem sevindim hem şaşırdım inan,hayırlısı hayırlısı dedik bebişin seninleymis meğer inanılmaz eşine gelince o nasıl bir insan onuda anlamadım,gayet sevinir,şaşırır,kesinlikle sahip çıkar sana da bebeğine de diye düşünmüştüm de neyse, sen kendine odaklan,sağlığına çok dikkat et simdi ve istiyorsan, bakabileceksen,güveniyorsan kendine kimseyi dinleme dogur❤ hayırlı uğurlu olsun gözün aydın canım Allah kalbindeki gönlündeki ne dileğin varsa nasip etsin

kizlar ben anlamiyorum.. bu zmana kadr devlete gitmistim kese yok kanamam vardi hafif de akinti gbi ama bugun ozele gttm keseyi gordu kalp atisinida duyduk hatta ben anlamadm ya..6 hafta 5gunluk dei
Ben sevindim adiniza gercekten.Peki degerler neden dusuyor dediler? Yanlis mi olcum yapmislar acaba?

Bundan sonra hic iletisime gecme madem.Pislige bak istemiyormus.İstemiyorsa zamaninda düşünüp,ona göre davransaymis.Kusura bakma ama, sacma sapan biriymis eski esin.Baba olmayi da haketmiyor.O ailesi de ayri bir alem.Sen dik ve güçlü dur,bebegine odaklan.Evet tek basina bebek büyütmek cok zor ama cok da keyifli.

Konunuzu kaç gündür takip ediyorum. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah. Aileniz de şu an kızgınlıkla öyle konuşuyordur. Bebeğin kalp atışını duysalar eminim fikirleri değişir. Siz eşiniz için her şeyin bin katını yaptım diyorsunuz ya o yüzden kaybediyorsunuz. Şu yaşımda öğrendiğim bir şey varsa o da ne kadar fedakar olursanız sizi o kadar üzerler kırıp dökerler. Bence siz çok iyi bir anne olacaksınız. Gücünüzü bebeğinizden alın o da size sıkıca tutunsun.

Ben adamin istemiyorum demesine sasirmadim. Hatta duyunca aldir diyecektir demistim.
Ailen de suan şokta. Biraz da cocuk buyutmek buyuk sorumluluk. Bunu bildikleri icin oyle dusunuyorlardir. Mesela ben tek basima au an bir ergenle ugrasiyorum. Gercekten ergenlik donemi cok zormus.

kizlar ben anlamiyorum.. bu zmana kadr devlete gitmistim kese yok kanamam vardi hafif de akinti gbi ama bugun ozele gttm keseyi gordu kalp atisinida duyduk hatta ben anlamadm ya..6 hafta 5gunluk dei

İnanılmaz sevindim canım yaa
Çocuk çok güzel bir nimet, sen o güzel karakterinle ona çok iyi annelik yaparsın inanıyorum ben.
Tebrikler:)

Sizin adınıza çok sevindim. Bi tedavi sürecinden geçip olmamıştı sanırım. Bu mucize bir bebek . Allah kucağınıza sağlıklı olarak almayı nasip etsin. Kimin ne dediğini çok önemsemeyin . Aşleniz de zaman la laışacaktır duruma .

cok zor bir durumdayim ailem kesinlikle istemiyor.. istenmeyen bebek oldu daha dogmadan napcam hic bilmiyorum..

cok zor bir durumdayim ailem kesinlikle istemiyor.. istenmeyen bebek oldu daha dogmadan napcam hic bilmiyorum..
Güçlü olun lütfen . Siz bu bebeğe kavuşmak için çok çabaladınız bunu unutmayın . Şimdi başkaları için bundan vazgeçmeyin sizin hayatınız .Aileniz bile olsa bunu siz yaşayacaksınız

Güçlü olun lütfen . Siz bu bebeğe kavuşmak için çok çabaladınız bunu unutmayın . Şimdi başkaları için bundan vazgeçmeyin sizin hayatınız .Aileniz bile olsa bunu siz yaşayacaksınız
onlarin destegi olmadan yapamam butun umutlarim kayboldu.. sanki farkli bir alemdeymisim gbi cok kotuyum

onlarin destegi olmadan yapamam butun umutlarim kayboldu.. sanki farkli bir alemdeymisim gbi cok kotuyum
Onlara birz zaman tanıyın . İlk şoku atlatsınlar . Önce boşanma şimdi gebelik şaşkınlık içerisindeler dir . Herşeyinizi kaybedin de umudunuzu asla kaybetmeyin . Ben çok inanıyorum siz evladınızla çok mutlu olacaksınız . Sadece biraz sabır . Sizi sokağa atacak halleri yok duruma alışacaklardır

Kanamanız vardı değerler sürekli düşüyordu .
Birden çıktı ve kalp duyuldu..

Çok suprizli bir hayat..
Yarın da iki kese varmış ikizlerim olacak derseniz hepten düşer bayılırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…