- 28 Temmuz 2017
- 838
- 863
- 33
Eşinize yazıklar olsun...ben istemiyorum dedi..
istemiyorsan ben istiyorum dedim
sonrada smdide istiyomus ayagi yqpuyor vicdan azabi cekmsin diye..
benim ailemde istemiyor seni istemeyen afamin cocugunu napcaksin diyor cok kotu bir hayal kirkligina ugradim anliyacagnz bana desek olurlar diye dusunmstm ama koca bir husran bugun gerckden olmek istedim ilk defa ne yapcgimi nereye gitcegimi sasrdm..saatlerce sokklrda gezdim yurudum..
Ah canım yaa =((ben istemiyorum dedi..
benim ailemde istemiyor seni istemeyen afamin cocugunu napcaksin diyor cok kotu bir hayal kirkligina ugradim anliyacagnz bana desek olurlar diye dusunmstm ama koca bir husran bugun gerckden olmek istedim ilk defa ne yapcgimi nereye gitcegimi sasrdm..saatlerce sokklrda gezdim yurudum..
Yazıklar olsun insan müsveddesine... Her şeyin hayırlısı olsun üzülmeyin. Adınıza hem üzüldüm hem sevdindim.ben istemiyorum dedi..
Ailen zamanla yumusayacak su an sok içindeler. Hele bir de yüzünü görsünler. Torun cok baska birsey ben cevremde hep görüyorum bunu. Üzülme lütfenben istemiyorum dedi..
Buna bende çok üzüldüm ama ailene kızma onlar şaşkın şuan canım, sanki seni taniyormusum gibi bende hem sevindim hem şaşırdım inan,hayırlısı hayırlısı dedik bebişin seninleymis meğer inanılmazben istemiyorum dedi..
Ben sevindim adiniza gercekten.Peki degerler neden dusuyor dediler? Yanlis mi olcum yapmislar acaba?kizlar ben anlamiyorum.. bu zmana kadr devlete gitmistim kese yok kanamam vardi hafif de akinti gbi ama bugun ozele gttm keseyi gordu kalp atisinida duyduk hatta ben anlamadm ya..6 hafta 5gunluk dei
Bundan sonra hic iletisime gecme madem.Pislige bak istemiyormus.İstemiyorsa zamaninda düşünüp,ona göre davransaymis.Kusura bakma ama, sacma sapan biriymis eski esin.Baba olmayi da haketmiyor.O ailesi de ayri bir alem.Sen dik ve güçlü dur,bebegine odaklan.Evet tek basina bebek büyütmek cok zor ama cok da keyifli.ben istemiyorum dedi..
kizlar ben anlamiyorum.. bu zmana kadr devlete gitmistim kese yok kanamam vardi hafif de akinti gbi ama bugun ozele gttm keseyi gordu kalp atisinida duyduk hatta ben anlamadm ya..6 hafta 5gunluk dei
cok zor bir durumdayim ailem kesinlikle istemiyor.. istenmeyen bebek oldu daha dogmadan napcam hic bilmiyorum..Sizin adınıza çok sevindim. Bi tedavi sürecinden geçip olmamıştı sanırım. Bu mucize bir bebek . Allah kucağınıza sağlıklı olarak almayı nasip etsin. Kimin ne dediğini çok önemsemeyin . Aşleniz de zaman la laışacaktır duruma .
Güçlü olun lütfen . Siz bu bebeğe kavuşmak için çok çabaladınız bunu unutmayın . Şimdi başkaları için bundan vazgeçmeyin sizin hayatınız .Aileniz bile olsa bunu siz yaşayacaksınızcok zor bir durumdayim ailem kesinlikle istemiyor.. istenmeyen bebek oldu daha dogmadan napcam hic bilmiyorum..
onlarin destegi olmadan yapamam butun umutlarim kayboldu.. sanki farkli bir alemdeymisim gbi cok kotuyumGüçlü olun lütfen . Siz bu bebeğe kavuşmak için çok çabaladınız bunu unutmayın . Şimdi başkaları için bundan vazgeçmeyin sizin hayatınız .Aileniz bile olsa bunu siz yaşayacaksınız
Onlara birz zaman tanıyın . İlk şoku atlatsınlar . Önce boşanma şimdi gebelik şaşkınlık içerisindeler dir . Herşeyinizi kaybedin de umudunuzu asla kaybetmeyin . Ben çok inanıyorum siz evladınızla çok mutlu olacaksınız . Sadece biraz sabır . Sizi sokağa atacak halleri yok duruma alışacaklardıronlarin destegi olmadan yapamam butun umutlarim kayboldu.. sanki farkli bir alemdeymisim gbi cok kotuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?