esimden yeni bosandim hamileyim..

Bence sen o çocuğu doğur. Yarın öbür gün ne olacağını bilemezsin.. Yani, avukat, doktor, mühendis olabilir çok güzel bir mesleği olup sizi çok rahat ettirebilir.. Çok çok iyi bir insan olabilir.. Yarın öbür gün desteğiniz, sevdanız, her şeyiniz o olur.
2sene gebe kalamamanın ardından beklemediğim bir ay hamile olduğumu öğrendim çoook sevindim, deliye döndüm. Bi iki hafta sonra eşimle küçük bir tartışmam oldu. Ben eşimden daha fevri olduğum için çarptım kapıyı çıktım anneme gittim. Ağladım, ona gıcık oluyorum bu bebeği aldıracağım dedim. Ah ne kadar aptalmışım. Allah affetsin o düşüncemi. Annem bana aynısını dedi. Büyüdüğünde ne olacağını bilemezsin, hem aldırmanın günahı o kadar kötü ki başına bin müsibet gelir, saçmalama dedi. İyi ki dinlemişim güzel annemi. Şu anda 12+3 hamileyim. Ultrasonda onu izliyorum, elini kolunu oynatıyor hareket ediyor, yumruk atıyor bana nasıl kıyacakmışım ben ona diye üzülüp ağlıyorum
Sakın aldırma, çook pişman olursun çoook

Kanamanız vardı değerler sürekli düşüyordu .
Birden çıktı ve kalp duyuldu..

Çok suprizli bir hayat..
Yarın da iki kese varmış ikizlerim olacak derseniz hepten düşer bayılırız..

Öff bi bitmediniz be..
İnanmıyorsanız okumayın, yazmayın ya. Fake olduğunu düşünüyorsanız da yönetime rapor edin.
Yıldık be sizin gibilerden

Aileniz çok sevecektir emin olun bu belki de anne olmanız için son şans kulaklarınızı tıkayın söylenenlere asla pişman olacağınız bir karar vermeyin
herseyin farkindayim ama umudum kalmadi artik..

Kanamanız vardı değerler sürekli düşüyordu .
Birden çıktı ve kalp duyuldu..

Çok suprizli bir hayat..
Yarın da iki kese varmış ikizlerim olacak derseniz hepten düşer bayılırız..
Olabiliyor ne var ki? Benimde oldu kanamam, doktor düşer bu bebek durmaz dedi.
Ama şimdi ultrasonda çok hareketli, maaşallah yerinde durmayan bir çocuk. Hatta cinsiyetini de öğrendik... Komik değil bu tarz yaklaşımlar, hoş da değil...

babam iyi dusun seni istemeyen bir adama cocukmu dogurcaksin dedi ortada bisey yokken seni birakip giden adama oyle diyince icim burkuldu bu insanlarla nasil basacikicam..birde bana tepkililer sanki bem ayrildm aldttm kandrdm falan

Öff bi bitmediniz be..
İnanmıyorsanız okumayın, yazmayın ya. Fake olduğunu düşünüyorsanız da yönetime rapor edin.
Yıldık be sizin gibilerden

Öfff bı bitmediniz be...
Kraldan çok kral !
Yıldık be sizin gibi avukatcilik oynayanlar dan

babam iyi dusun seni istemeyen bir adama cocukmu dogurcaksin dedi ortada bisey yokken seni birakip giden adama oyle diyince icim burkuldu bu insanlarla nasil basacikicam..birde bana tepkililer sanki bem ayrildm aldttm kandrdm falan
çalışıyor muydunuz ? ekonomik durumunuz nedir ? bir de bu süreci rahat atlatmak adına yardım alın .

çalışıyor muydunuz ? ekonomik durumunuz nedir ? bir de bu süreci rahat atlatmak adına yardım alın .
calisiyorum evimde var ailemle ortak almstk..duzenim devam ediyor kendi evimde tek kaliyorum suan ailemle ayni ildeyiz mesafede yakin..bakabilirim ama calisamam annem bakamaz bebegime

Öfff bı bitmediniz be...
Kraldan çok kral !
Yıldık be sizin gibi avukatcilik oynayanlar dan
Sizin yorumlarınızı genel olarak hep beğenirim. Uslüp olarak da öyle . Fakat insanın başına hayatta herşey gelebilir hiçbir şeye olamaz mümkün değil tarzı yaklaşım bana göre değildir. bu benim kendi fikrim. Konu sahibinin kafası karışık şuan da ailesi bebek falan dağılmış biraz .Birilerine burada umut olabilmek ona yol göstermek sıkıntısını hafifletmek kadar güzel birşey yoktur değil mi ?

calisiyorum evimde var ailemle ortak almstk..duzenim devam ediyor kendi evimde tek kaliyorum suan ailemle ayni ildeyiz mesafede yakin..bakabilirim ama calisamam annem bakamaz bebegime
Kuzum anlamadım. Degerin düşmüştü simdi kese mi gördü doktor . Durumun ne tam olarak.

Siz kendinizi bir toparlayın gerisi gelecektir. herşeyin daha iyi olacağına siz inanırsanız herkes inanır .Bebek bir sağlıklı olarak doğsun onu ondan sonra düşünürsünüz . kafanızdaki tedirginlikleri atabilseniz aslında çıkılmaz halledilemez bir durumunuz yok . Allah yardımcınız olsun inşallah

Normalde boşanmalarda hakim kan testi ister gebelik var mı diye. Aceleye geldiği için istenmedi galiba ya da sizin süpheniz varsa neden test yaptırmadan boşandınız. Bana kalırsa doğur sonuçta o can senin. Allah yaşamasını istemiş sen aldırma

suan hamileyim kalp atislari bile duyuldu ama sonu ne olucak bilmiyorum ailemde istemiyor karsi tarafda
Oleeeeeeyyy bu muhteşem bir haber. Sakın aileni dinleme karsi tarafi da dinleme sakinnn sen ne kadar mucadele ettin o gunleri hatırla. Tup bebek dönemindeki vuruldugun igneleri ve tutmayisindaki yıkımını hatırla. Ya bi daha evlenmezsen ya da evlendiginde yaşın ileri bir yaş olur ve cocugun olmazsa?
Sonu cok guzel olcak merak etme zaten calisiyordun sen degilmi ne guzel bisey yaaaa karsi tarafida hic kafana takma engelle numaralarini cep telefondan irtibata geçme bosver sen annesin artık guclu ve mutlu olmak zorundasın

sordu hakim gebelik varmi diye yok dedim. ozman gunum gecmsti ama normaldi gunu gunune olmuyordum

Sevgili http, bebeğini aldirma. Evet eğer onun bu hayattan bir nasibi varsa mutlaka yaşayacaktır, eğer nasibi yoksa da doğumda bile olsa Rabbim alacaktır.
Bu bebeğin babası o şahıs olsa bile annesi siz olacaksınız, bazı aileler toplum baskısı aman el ne der vs. baskılardan korkar. Bebek doğunca emin olun farklı olacaktır.
Fakat siz b bebeginize sahip çıkın, rest çekmek değil ama kararlı olun, onların direncini kirarsiniz.
Beş hamilelik ve iki canlı doğum geçirdim, hiç anne olmadan önceki ben ile anne ben arasında o kadar fark var ki, geliştim, değiştim, güçlendim ama bunlar dışında anne olmayı evlat sahibi olmayı ancak ve ancak bebeğini kucağına alınca anlıyorsun.
Bu çocuk babasının değil benim çocuğum dediginizde inanın ailenizin bakış açısı da değişecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…