- 16 Şubat 2019
- 2.871
- 4.012
- 78
- 26
Bence sen o çocuğu doğur. Yarın öbür gün ne olacağını bilemezsin.. Yani, avukat, doktor, mühendis olabilir çok güzel bir mesleği olup sizi çok rahat ettirebilir.. Çok çok iyi bir insan olabilir.. Yarın öbür gün desteğiniz, sevdanız, her şeyiniz o olur.ben istemiyorum dedi..
istemiyorsan ben istiyorum dedim
sonrada smdide istiyomus ayagi yqpuyor vicdan azabi cekmsin diye..
benim ailemde istemiyor seni istemeyen afamin cocugunu napcaksin diyor cok kotu bir hayal kirkligina ugradim anliyacagnz bana desek olurlar diye dusunmstm ama koca bir husran bugun gerckden olmek istedim ilk defa ne yapcgimi nereye gitcegimi sasrdm..saatlerce sokklrda gezdim yurudum..
Kanamanız vardı değerler sürekli düşüyordu .
Birden çıktı ve kalp duyuldu..
Çok suprizli bir hayat..
Yarın da iki kese varmış ikizlerim olacak derseniz hepten düşer bayılırız..
herseyin farkindayim ama umudum kalmadi artik..Aileniz çok sevecektir emin olun bu belki de anne olmanız için son şans kulaklarınızı tıkayın söylenenlere asla pişman olacağınız bir karar vermeyin
Olabiliyor ne var ki? Benimde oldu kanamam, doktor düşer bu bebek durmaz dedi.Kanamanız vardı değerler sürekli düşüyordu .
Birden çıktı ve kalp duyuldu..
Çok suprizli bir hayat..
Yarın da iki kese varmış ikizlerim olacak derseniz hepten düşer bayılırız..
babam iyi dusun seni istemeyen bir adama cocukmu dogurcaksin dedi ortada bisey yokken seni birakip giden adama oyle diyince icim burkuldu bu insanlarla nasil basacikicam..birde bana tepkililer sanki bem ayrildm aldttm kandrdm falanBu bebek sana Allah tarafından gönderilmiş. Yalnız kalmaman, güçlü olman için bir işaret. Sen ne kocana ne de ailene bakma doğur bu bebeği. Sana yoldaş olsun. Bak doğunca hiçbiri paylaşamayacak. Bebeğin için güçlü ol.
Öff bi bitmediniz be..
İnanmıyorsanız okumayın, yazmayın ya. Fake olduğunu düşünüyorsanız da yönetime rapor edin.
Yıldık be sizin gibilerden
çalışıyor muydunuz ? ekonomik durumunuz nedir ? bir de bu süreci rahat atlatmak adına yardım alın .babam iyi dusun seni istemeyen bir adama cocukmu dogurcaksin dedi ortada bisey yokken seni birakip giden adama oyle diyince icim burkuldu bu insanlarla nasil basacikicam..birde bana tepkililer sanki bem ayrildm aldttm kandrdm falan
calisiyorum evimde var ailemle ortak almstk..duzenim devam ediyor kendi evimde tek kaliyorum suan ailemle ayni ildeyiz mesafede yakin..bakabilirim ama calisamam annem bakamaz bebegimeçalışıyor muydunuz ? ekonomik durumunuz nedir ? bir de bu süreci rahat atlatmak adına yardım alın .
Sizin yorumlarınızı genel olarak hep beğenirim. Uslüp olarak da öyle . Fakat insanın başına hayatta herşey gelebilir hiçbir şeye olamaz mümkün değil tarzı yaklaşım bana göre değildir. bu benim kendi fikrim. Konu sahibinin kafası karışık şuan da ailesi bebek falan dağılmış biraz .Birilerine burada umut olabilmek ona yol göstermek sıkıntısını hafifletmek kadar güzel birşey yoktur değil mi ?Öfff bı bitmediniz be...
Kraldan çok kral !
Yıldık be sizin gibi avukatcilik oynayanlar dan
Kuzum anlamadım. Degerin düşmüştü simdi kese mi gördü doktor . Durumun ne tam olarak.calisiyorum evimde var ailemle ortak almstk..duzenim devam ediyor kendi evimde tek kaliyorum suan ailemle ayni ildeyiz mesafede yakin..bakabilirim ama calisamam annem bakamaz bebegime
Siz kendinizi bir toparlayın gerisi gelecektir. herşeyin daha iyi olacağına siz inanırsanız herkes inanır .Bebek bir sağlıklı olarak doğsun onu ondan sonra düşünürsünüz . kafanızdaki tedirginlikleri atabilseniz aslında çıkılmaz halledilemez bir durumunuz yok . Allah yardımcınız olsun inşallahcalisiyorum evimde var ailemle ortak almstk..duzenim devam ediyor kendi evimde tek kaliyorum suan ailemle ayni ildeyiz mesafede yakin..bakabilirim ama calisamam annem bakamaz bebegime
suan hamileyim kalp atislari bile duyuldu ama sonu ne olucak bilmiyorum ailemde istemiyor karsi tarafdaKuzum anlamadım. Degerin düşmüştü simdi kese mi gördü doktor . Durumun ne tam olarak.
Oleeeeeeyyy bu muhteşem bir haber. Sakın aileni dinleme karsi tarafi da dinleme sakinnn sen ne kadar mucadele ettin o gunleri hatırla. Tup bebek dönemindeki vuruldugun igneleri ve tutmayisindaki yıkımını hatırla. Ya bi daha evlenmezsen ya da evlendiginde yaşın ileri bir yaş olur ve cocugun olmazsa?suan hamileyim kalp atislari bile duyuldu ama sonu ne olucak bilmiyorum ailemde istemiyor karsi tarafda
yok saysaymda eninde sonunda bebegimn babasi olcak.. omur boyu gorusmk zorunda olcam..Karşı tarafı yok sayın artık
sordu hakim gebelik varmi diye yok dedim. ozman gunum gecmsti ama normaldi gunu gunune olmuyordumNormalde boşanmalarda hakim kan testi ister gebelik var mı diye. Aceleye geldiği için istenmedi galiba ya da sizin süpheniz varsa neden test yaptırmadan boşandınız. Bana kalırsa doğur sonuçta o can senin. Allah yaşamasını istemiş sen aldırma
sordu hakim gebelik varmi diye yok dedim. ozman gunum gecmsti ama normaldi gunu gunune olmuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?