esimden yeni bosandim hamileyim..

Teşekkür ederim..
Bahsettiğiniz yorumum benim üslubumdan ziyade bana gelen üslubun cevabı idi.. kendi cümlelerini yazdım ki belki ne kadar çirkin olduğunu fark eder diye...

Yani bende sizin kadar rahatsızım saygısızlıktan...

Konuya gelirsek bugüne kadar bu konuda inanmıyorum gibi bir tavır takinmadim.. her şey evet biz insanlar için. Her gebelik farklıdır . Düşer denilen düşmez , sağlıklı denilen sağlıksız olur.. çeşit çeşit hikayeler..

Konu sahibinin umudu zaten kendi içinde... bu hayatta kaç kadının başına gelir boşandıktan sonra hamile olduğunu öğrenmek, düşen değerlerin birden yükselmesi, olmayan kesenin birden kalp atar bebek oluşur hale gelmesi??
Bunlar zaten konu sahibi için fazlasıyla bir işaret fazlasıyla bir umut...

Bence buna odaklanmali . Yaradan kendisine en büyük umudu mucizeyi bahşediyor.

babam iyi dusun seni istemeyen bir adama cocukmu dogurcaksin dedi ortada bisey yokken seni birakip giden adama oyle diyince icim burkuldu bu insanlarla nasil basacikicam..birde bana tepkililer sanki bem ayrildm aldttm kandrdm falan
Tamam kocan seni istememiş ama bu bebek istemiş. O kadar imkansızlık arasında gelmiş bulmuş seni, ondan vazgeçme.

yok saysaymda eninde sonunda bebegimn babasi olcak.. omur boyu gorusmk zorunda olcam..
Kabul eder yada etmez kısmını kastetmiştim. Evet bebeğinizin babası kabul ederse görmek ilgilenmek hakkı . ETMEZSE de kendisi bilir . Yaşadıklarınız ağır evet o yüzden kendiniz için ve en sağlıklı kararı alabilmek için bi uzman la görüşün mutlaka .

Sevgili konu sahibi ailenin çocuğu istmemesine üzüldüm açıkcası. Belki ilerleyen zamanlarda tepkileri azalır ve hatta çok da sevebilirler ama şu an için bu konuda yalnızsın önce bünün farkında ol. Eski eş kişi nasıl biri sorumluluk sahibi mi? Hoş ne kadar sorumluluk sahibi de olsa aile birliği bozulduğu için onun desteğine de çok güvenemezsin. Çok iyi düşün biz sana aldır ya da aldırma diyemeyiz kaldı ki dini boyutundaki hassasiyetin nedir bunu da bilmiyoruz. Demem o ki tüm bunları iyi düşün. Her iki kararın sonunda da pişmanlıklar yaşamamak için ne istediğini,
bu süreçte seni nelerin beklediğini öngörmeye çalış.
Çocuk sahibi olmak paha biçilemez bir duygu ancak bunun yanında hiç bitmeyen çok ama çok ağır bir sorumluluktur...
Hakkında hayırlısı sevgiler

suan hersey oakdr zor ki ve durumu zorlastiran ben degildim allah herkesin icine merhamet getrsin baska bisey demicem

aslinda birazda gercekci olmak lazim.
ben tek basima nasil buyutucem ailem destekde olur ama ya birgun cocugum bana keske beni dogurmasaydin derse sokakda gecen ailelere ozenirse beni suclarsa..her baba diyene ozenerek bakarsa babasi olcak ama ayni evde yasamicak

Sizi kırmadan incitmeden yazmak istiyorum. Hatta işi bir adım ileri götürerek Ben olsam ne yapardıma getiriyorum.

Öncelikle inancım gereği tekrar evlenemeyeceğim için Onunla irtibatı avukatım aracılığı ile kısmen sağlardım.
Kürtajı cinayet olarak gördüğüm için kesinlikle ve kesinlik çocuğumu doğururdum. (Benim içi verilmiş lütuf)
Doğumdan son haftalarına yakın ise, Bir avukatla görüşüp Tedbir nafakası koydururdum.

Son olarak çocuğumu en güzel şekilde yetiştirmek için canımı dişime takardım.

kizlar ben anlamiyorum.. bu zmana kadr devlete gitmistim kese yok kanamam vardi hafif de akinti gbi ama bugun ozele gttm keseyi gordu kalp atisinida duyduk hatta ben anlamadm ya..6 hafta 5gunluk dei
Oh çok şükür çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Hiç öyle düşünme çok şükür ki bebeğin iyi. Benim eşim de hiç babasını görmedi 6 aylık bebekken babası ölmüş. Kaynana köy yerinde bağ bahçeye uğraşarak 5 çocuk büyüttü evlendirdi. Merak etme sende yapabilirsin

Ailen ve esin yaninda olmasa da bir anne adayi olarak bebeginin yaninda olmali onu koruyup kollamalisin.Hani bir hikaye var bebek Rabbine soruyor beni dunyada kim koruyacak diye o da bir melek olan annen diyor.sana emanet edilen cana kiymamalisin.

Bir de soyle bir durum var her kadin guclu olmayabilir ama anneler gucludur.Calisan bir ev hanimi olarak evin isi cocugun bakimi yemek vs herseye yetisiyorum cok sukur.annelerin cogu da yetisiyor.Babalar da bir maas daha eve getiriyor fark bu.

Peki ya siz başkasıyla evlendiğinizde çocuğunuz tekrar olursa eşinizle anlaşamaz boşanırsanız çocuğunuzu kim büyütecek ?Neyin garantisi var.Yıllarca uğraşmış bebek sahibi olamamışsınız şimdi hamile olmanız tesadüfmü sizce buda sizin imtihanınız bu hayatta ve inanıyorsak diğer hayatta herkes kendi fikir ve dabranışlarimizdan sorumluyuz kimbilir belki tekrar anne olma şansınız bile olmayacak herşeyi düşünmek lazım ama herşey bizim elimizde değil biz plan yaparız ancak daha iyi bir plan yapan var hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun

İlk başta Konuyu yine Zeynep mi açtı diye düşünmeden edemedim o konuda da sayfalarca yazıldı hatırlayanlar bilir

Konu sahibi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel bi hamilelik geçirirsiniz ailenizde alışır bu duruma arkanızda olurlar

burda kimse aldır veya aldırma diye akıl vermesin bence bütün karar senin kararın sen karar vercen buna hayat senin hayatın kendi yolunu kendin çizcen kimse senin ne yaşadığını nasıl bir drumda olduğunu bilemez bu konuda kimseden akıl isteme otur kendin düşün taşın kararını ver canım

Sakin böyle düsünme benimde bebegim dogduktan sonra bir anda eşim bosanmak istedigini söyledi aileler anlasamiyor diye şok oldum dava açti çekişmeli.Bebegim olmasa dayanamazdim bu olanlara.Sakın işini bırakma bebeğini de kesinlikle aldirma

bilmiyorum napcqgimi gervkden cok zorlaniyorum ne yapcagimi bilmiyorum..
2 haftaicinde hayatim altust oldu

Evet cocuk buyutmek inanilmaz zor.. cok yipratici.. esimin destegi olmasa cok zorlanirdim. Ama herkes esiyle buyutecek ayni evde yasayacaklar diye bir kural yok. Her yonden dusunmeni tavsiye ederim. Sonucta kolay kolay cocuk sahibi olamiyorsun.. yasinda geciyor tekrar anne olabilecek misin? Ya da tek basina cocuk buyutebilecek misin.. maddi acidan da bak olayi eski esini hic karistirma maddi manevi kendini tek say.
Sunu da unutma her sey cok guzel giderken dogumdan sonra da bosanabilirdin. Yine tek buyutebilirdin..
Bir sey daha var "seni cok seviyorum anne" deyince her sey geciyor...bu dunyada her sey yalan evlat gibisi yok..

Degerinin duzenli dustugunu sonra yukseldigini 6 haftalik oldugunu soyledigi icin olabilir mi acaba yanlis mi okuyorum.inanamadim da cocuk inip.inip cikti mi rahme gercektn boyle bi olay var mi varsa lutfen aydinlatin gercektn merak ediorum
Evet canim boyle olan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…