- 16 Nisan 2019
- 212
- 822
- 18
- 33
Sizin yorumlarınızı genel olarak hep beğenirim. Uslüp olarak da öyle . Fakat insanın başına hayatta herşey gelebilir hiçbir şeye olamaz mümkün değil tarzı yaklaşım bana göre değildir. bu benim kendi fikrim. Konu sahibinin kafası karışık şuan da ailesi bebek falan dağılmış biraz .Birilerine burada umut olabilmek ona yol göstermek sıkıntısını hafifletmek kadar güzel birşey yoktur değil mi ?
Tamam kocan seni istememiş ama bu bebek istemiş. O kadar imkansızlık arasında gelmiş bulmuş seni, ondan vazgeçme.babam iyi dusun seni istemeyen bir adama cocukmu dogurcaksin dedi ortada bisey yokken seni birakip giden adama oyle diyince icim burkuldu bu insanlarla nasil basacikicam..birde bana tepkililer sanki bem ayrildm aldttm kandrdm falan
Kabul eder yada etmez kısmını kastetmiştim. Evet bebeğinizin babası kabul ederse görmek ilgilenmek hakkı . ETMEZSE de kendisi bilir . Yaşadıklarınız ağır evet o yüzden kendiniz için ve en sağlıklı kararı alabilmek için bi uzman la görüşün mutlaka .yok saysaymda eninde sonunda bebegimn babasi olcak.. omur boyu gorusmk zorunda olcam..
suan hersey oakdr zor ki ve durumu zorlastiran ben degildim allah herkesin icine merhamet getrsin baska bisey demicemSevgili konu sahibi ailenin çocuğu istmemesine üzüldüm açıkcası. Belki ilerleyen zamanlarda tepkileri azalır ve hatta çok da sevebilirler ama şu an için bu konuda yalnızsın önce bünün farkında ol. Eski eş kişi nasıl biri sorumluluk sahibi mi? Hoş ne kadar sorumluluk sahibi de olsa aile birliği bozulduğu için onun desteğine de çok güvenemezsin. Çok iyi düşün biz sana aldır ya da aldırma diyemeyiz kaldı ki dini boyutundaki hassasiyetin nedir bunu da bilmiyoruz. Demem o ki tüm bunları iyi düşün. Her iki kararın sonunda da pişmanlıklar yaşamamak için ne istediğini,
bu süreçte seni nelerin beklediğini öngörmeye çalış.
Çocuk sahibi olmak paha biçilemez bir duygu ancak bunun yanında hiç bitmeyen çok ama çok ağır bir sorumluluktur...
Hakkında hayırlısı sevgiler
Oh çok şükür çok sevindim canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkizlar ben anlamiyorum.. bu zmana kadr devlete gitmistim kese yok kanamam vardi hafif de akinti gbi ama bugun ozele gttm keseyi gordu kalp atisinida duyduk hatta ben anlamadm ya..6 hafta 5gunluk dei
Hiç öyle düşünme çok şükür ki bebeğin iyi. Benim eşim de hiç babasını görmedi 6 aylık bebekken babası ölmüş. Kaynana köy yerinde bağ bahçeye uğraşarak 5 çocuk büyüttü evlendirdi. Merak etme sende yapabilirsinaslinda birazda gercekci olmak lazim.
ben tek basima nasil buyutucem ailem destekde olur ama ya birgun cocugum bana keske beni dogurmasaydin derse sokakda gecen ailelere ozenirse beni suclarsa..her baba diyene ozenerek bakarsa babasi olcak ama ayni evde yasamicak
Peki ya siz başkasıyla evlendiğinizde çocuğunuz tekrar olursa eşinizle anlaşamaz boşanırsanız çocuğunuzu kim büyütecek ?Neyin garantisi var.Yıllarca uğraşmış bebek sahibi olamamışsınız şimdi hamile olmanız tesadüfmü sizce buda sizin imtihanınız bu hayatta ve inanıyorsak diğer hayatta herkes kendi fikir ve dabranışlarimizdan sorumluyuz kimbilir belki tekrar anne olma şansınız bile olmayacak herşeyi düşünmek lazım ama herşey bizim elimizde değil biz plan yaparız ancak daha iyi bir plan yapan var hakkınızda herşeyin hayırlısı olsunaslinda birazda gercekci olmak lazim.
ben tek basima nasil buyutucem ailem destekde olur ama ya birgun cocugum bana keske beni dogurmasaydin derse sokakda gecen ailelere ozenirse beni suclarsa..her baba diyene ozenerek bakarsa babasi olcak ama ayni evde yasamicak
Sakin böyle düsünme benimde bebegim dogduktan sonra bir anda eşim bosanmak istedigini söyledi aileler anlasamiyor diye şok oldum dava açti çekişmeli.Bebegim olmasa dayanamazdim bu olanlara.Sakın işini bırakma bebeğini de kesinlikle aldirmaaslinda birazda gercekci olmak lazim.
Evet canim boyle olan varDegerinin duzenli dustugunu sonra yukseldigini 6 haftalik oldugunu soyledigi icin olabilir mi acaba yanlis mi okuyorum.inanamadim da cocuk inip.inip cikti mi rahme gercektn boyle bi olay var mi varsa lutfen aydinlatin gercektn merak ediorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?