esimden yeni bosandim hamileyim..

Cok zor bir durum ve yoruma kapali malesef bizim toplumumuzda cocuk erkegin oluyor kadinin degil

yasal sureyi merak ettigim icin sordum hala karar vermedim bilemiyorum daha dgrusu yapayalniz kaldim

Lütfen iyi düşün.Allah sana bebeğini öyle bir zamanda verdi ki mucize gibi.Yasadiklarin çok zor.Sen ki değmeyecek bi adam için canını dişine takmışsın her fedakarlığı göstermişsin.Bebeğin için mi yapamaycaksın?Bundan sonra anne olacağın evleneceğin ne malum.Allah yardım eder bebeğinin rızkını verir ona iyi bir annelik yapacaksın düzgün bir karakterin var.Seninle gurur duyacaktır tek başına beni büyütmüş eksiklik yaşatmamış diye.Acele karar verme çok çok iyi dusun.Allah yar ve yardımcın olsun

+1000

O kadar tedavi denemişsin olmamış sonuçta, bundan sonra olacağının garantisi yok. Mucizene sarıl.

Bu bebegi aldirdiktan sonra ya bir daha hic cocugun olmazsa? Onun nasil birsey oldugunu hic merak etmiyor musun? Kiz mi, erkek mi? Mesela gozleri kime benziyor? Agzi, burnu nasil? Kocani bosver o senin de caninin bir parcasi. Ben olsam aldirmazdim. Allah saglik versin ama annen baban surekli seninle olmayacak.. Evladin can yoldasi olur sana.

Önce dış gebelik sonra kimyasal gebelik denmiş,şimdi ise birden bire bu kan değerleriyle usg de kalp atışları görülen ,bir fetüs olduğu ve normal bir gebelik olduğu söylenmiş.Konu gerçekse(hayatta imkansız diye birşey yoktur.Yani mümkün olabileceğine inanıyorum.)şayet,Allah size kesinlikle bir mucize yaşatıyor.Hayırlı olsun.Sağlıkla, sıhhatle gelsin inşallah.Üzerine düşünülecek bir durum yok bence.Allahın takdiri neyse o olacaktır.Hüzünlenmeyin,bilakis mutlu olun.

Yerininzde olsam asla ailemi dinlemezdim ve bebeğimi doğrurdum.
Bence o bebek size Allahın lütfu.
Bu zor zamanlarınızda size bir hediye
Evet belki zor olacak ama imkansız değil
Doğduktan sonrada sanmiyorumki aileniz sahiplenmesin, sarıp sarmasın bebeğinizi
Farzedelim siz şuanda değilde bebek doğduktan sonra boşansaydınız
Ozaman sokağamı at diyecekti aileniz, yada yetimhaneyemi ver diyeceklerdi.
Ve en önemlisi siz ozamanda iklemde kalacakmıydınız?
O artık bir can. Kalbi atıyor her gün biraz daha büyüyor.
Rabbim ol dedi ve oldu. Nasıl kıyacaksınız?
Anneler güçlüdür. Siz şuan öyle hissetmiyor olabilirsiniz ama anneler gerçekten çok güçlüdür. Çalışıyorsanız evinizde varsa korkunuz çok yersiz. İnsanlar ne şartlarda evlat dünyaya getiriyor. Siz çok şanslisiniz.
Ve en son olarak, Allah gecinden versin ama aileniz herzaman yanınızda olmayacak ozaman keşke evladıma sahip çıksaydım diye çok üzülürsünüz.
Kimsenin garantisi yok, yarın kimlerin ayrılıacağını bilemeyiz. Bu yüzden kimse çocuk doğurmasınmı

Kısmen bu durumu yaşadım ve asla aldırmayı düşünmedim. Kendi kendine düştü sonra o ayrı mesele . Bana da millet aldır dedi ozamanlar. Sizden farkım henüz boşanmamıştım ama evi terk etmiştim. Sizin kararınız elbette ama allah böyle yazdıysa vardır bir bildiği.

hic aldirmak istemiyorum zatenn benimle buyusun yasasin ben onun icin cok mucadele verdim gece gunduz rabbime yalvardim saglikli bir evladim olsun diye..ama smdi istenmeyen sanki zina bebesi gbi muamele yapiliyor cok zoru.a gidiyor ya.biz evli olsaydik ve hamile oldgm ogrenilseydi herkes cok mutlu olucakti..

Doğunca yine herkes çok mutlu olacak
Şuan bence herkes şokta
Alışamadılar
Ama alışacaklar
Hayat insanı nelere alıştırmiyorki
Siz şuan hissetmeseniz bile içinizde bir can var. Minik, nokta kadar ama kalbi var
Nekadar büyük bir mucize
Gönül isterdiki anneli babalı büyüsün
Ama herşey istediğimiz gibi olmuyor bu hayatda

Annenizi babanızı ne yapacaksınız ki çocuk sizin çocuğunuz eviniz de varmış çalışıyormuşsunuz da. Doğum izni falan alabilirseniz alırsınız sonra da mecbur bakıcı. Hem bu hayatta size çok güzel destek olur bence aldırmayın

kizlar ben anlamiyorum.. bu zmana kadr devlete gitmistim kese yok kanamam vardi hafif de akinti gbi ama bugun ozele gttm keseyi gordu kalp atisinida duyduk hatta ben anlamadm ya..6 hafta 5gunluk dei
Ben bu bebeğin doğacağına çok inanmıştım.
Ben nasıl sevindim anlatamam. Şu an gözlerim dolu dolu. Ayyy çok sevindim. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

kiyamam ya cok sagolun... bende cok istiyorum ama ailemle ilgili sorun olcak diye korkuyorum

Öyle şey mi olur? Evliliğin bittiği tarihten itibaren 300 gün içinde doğan çocuk, evlilik içinde doğmuş gibidir. Babalık karinesi söz konusudur.

Öyle şey mi olur? Evliliğin bittiği tarihten itibaren 300 gün içinde doğan çocuk, evlilik içinde doğmuş gibidir. Babalık karnesi söz konusudur.
ya biliyorumda yani ne biliyim oyle bir tepki gordu onu kastettim.

kiyamam ya cok sagolun... bende cok istiyorum ama ailemle ilgili sorun olcak diye korkuyorum
Ne olursa olsun. Isterse anne babanız yardım ermesin, eski eş istemiyorum desin, Isterseniz tamamen yalnız kalın. Ama onu size veren Allah sizi hiç yalnız bırakır mı? Kim ne derse desin. Atan bir kalbi lütfen durdurmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…