- 30 Ekim 2013
- 20.466
- 57.149
- 798
Cok zor bir durum ve yoruma kapali malesef bizim toplumumuzda cocuk erkegin oluyor kadinin degilben istemiyorum dedi..
istemiyorsan ben istiyorum dedim
sonrada smdide istiyomus ayagi yqpuyor vicdan azabi cekmsin diye..
benim ailemde istemiyor seni istemeyen afamin cocugunu napcaksin diyor cok kotu bir hayal kirkligina ugradim anliyacagnz bana desek olurlar diye dusunmstm ama koca bir husran bugun gerckden olmek istedim ilk defa ne yapcgimi nereye gitcegimi sasrdm..saatlerce sokklrda gezdim yurudum..
10. haftaya kadar kürtaj olunabiliyor. Hakkınızda hayırlısını dilerim.yasal kurtaj suresini net olarak bilen varmi
yasal sureyi merak ettigim icin sordum hala karar vermedim bilemiyorum daha dgrusu yapayalniz kaldim10. haftaya kadar kürtaj olunabiliyor. Hakkınızda hayırlısını dilerim.
yasal sureyi merak ettigim icin sordum hala karar vermedim bilemiyorum daha dgrusu yapayalniz kaldim
Peki ya siz başkasıyla evlendiğinizde çocuğunuz tekrar olursa eşinizle anlaşamaz boşanırsanız çocuğunuzu kim büyütecek ?Neyin garantisi var.Yıllarca uğraşmış bebek sahibi olamamışsınız şimdi hamile olmanız tesadüfmü sizce buda sizin imtihanınız bu hayatta ve inanıyorsak diğer hayatta herkes kendi fikir ve dabranışlarimizdan sorumluyuz kimbilir belki tekrar anne olma şansınız bile olmayacak herşeyi düşünmek lazım ama herşey bizim elimizde değil biz plan yaparız ancak daha iyi bir plan yapan var hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun
Sende dünden hazır gibisinbosanmadan feragat diye bisey var bi hafta imza suresi var nufus icin esmle konuscm kese falan gozkmezse erteleme yada iptl etteme gbi bisey yapilabilr
Aldırmayınyasal kurtaj suresini net olarak bilen varmi
Doğunca yine herkes çok mutlu olacakhic aldirmak istemiyorum zatenn benimle buyusun yasasin ben onun icin cok mucadele verdim gece gunduz rabbime yalvardim saglikli bir evladim olsun diye..ama smdi istenmeyen sanki zina bebesi gbi muamele yapiliyor cok zoru.a gidiyor ya.biz evli olsaydik ve hamile oldgm ogrenilseydi herkes cok mutlu olucakti..
Ben bu bebeğin doğacağına çok inanmıştım.kizlar ben anlamiyorum.. bu zmana kadr devlete gitmistim kese yok kanamam vardi hafif de akinti gbi ama bugun ozele gttm keseyi gordu kalp atisinida duyduk hatta ben anlamadm ya..6 hafta 5gunluk dei
kiyamam ya cok sagolun... bende cok istiyorum ama ailemle ilgili sorun olcak diye korkuyorumBen bu bebeğin doğacağına çok inanmıştım.
Ben nasıl sevindim anlatamam. Şu an gözlerim dolu dolu. Ayyy çok sevindim. Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
hic aldirmak istemiyorum zatenn benimle buyusun yasasin ben onun icin cok mucadele verdim gece gunduz rabbime yalvardim saglikli bir evladim olsun diye..ama smdi istenmeyen sanki zina bebesi gbi muamele yapiliyor cok zoru.a gidiyor ya.biz evli olsaydik ve hamile oldgm ogrenilseydi herkes cok mutlu olucakti..
ya biliyorumda yani ne biliyim oyle bir tepki gordu onu kastettim.Öyle şey mi olur? Evliliğin bittiği tarihten itibaren 300 gün içinde doğan çocuk, evlilik içinde doğmuş gibidir. Babalık karnesi söz konusudur.
Ne olursa olsun. Isterse anne babanız yardım ermesin, eski eş istemiyorum desin, Isterseniz tamamen yalnız kalın. Ama onu size veren Allah sizi hiç yalnız bırakır mı? Kim ne derse desin. Atan bir kalbi lütfen durdurmayın.kiyamam ya cok sagolun... bende cok istiyorum ama ailemle ilgili sorun olcak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?