siz boyle.diyince banada bir guven oluyorNe olursa olsun. Isterse anne babanız yardım ermesin, eski eş istemiyorum desin, Isterseniz tamamen yalnız kalın. Ama onu size veren Allah sizi hiç yalnız bırakır mı? Kim ne derse desin. Atan bir kalbi lütfen durdurmayın.
O ne saçma şey öyle. Zina bebeği ne demek? Ahlaksızlık namussuzluk mu yaptınız? Onu önce sizi hamile bırakıp sonra boşanma talep eden eski eşinize söylesinler. Arada çok zaman olduğunu düşünmüyorum. Yani gebe kaldığınız gün ile boşanma talep edilen gün arasında. Kusura bakmayın ama bu onun terbiyesizliği. Sizin alniniz ak.hic aldirmak istemiyorum zatenn benimle buyusun yasasin ben onun icin cok mucadele verdim gece gunduz rabbime yalvardim saglikli bir evladim olsun diye..ama smdi istenmeyen sanki zina bebesi gbi muamele yapiliyor cok zoru.a gidiyor ya.biz evli olsaydik ve hamile oldgm ogrenilseydi herkes cok mutlu olucakti..
Madem öyle aldırma diye sabaha kadar yazarımsiz boyle.diyince banada bir guven oluyor
Ailen ne diyo şuan işte faal calisiyomusun izindemisin akşamları kendi evindemi annenin evindemisin tepkiler nasıl yazki rahatla bizde ona göre laf diyelim calisiyosun ama kenarda para varmı calismaz çocuğa bakarsan yeticek kadarhic aldirmak istemiyorum zatenn benimle buyusun yasasin ben onun icin cok mucadele verdim gece gunduz rabbime yalvardim saglikli bir evladim olsun diye..ama smdi istenmeyen sanki zina bebesi gbi muamele yapiliyor cok zoru.a gidiyor ya.biz evli olsaydik ve hamile oldgm ogrenilseydi herkes cok mutlu olucakti..
Boşanmış da olsa bebegin bir babası var e.şek gibi karşılamak zorunda. Konu sahibi de yesin içsin keyfini çıkarsın bebişinAilen ne diyo şuan işte faal calisiyomusun izindemisin akşamları kendi evindemi annenin evindemisin tepkiler nasıl yazki rahatla bizde ona göre laf diyelim calisiyosun ama kenarda para varmı calismaz çocuğa bakarsan yeticek kadar
büyük konuşmayayım ama boşandığım kişiden hamile kaldığımı öğrenseydim aldırırdım gibi geliyor.
Eşin denen herifle bir daha asla yanyana gelmeyecek şekilde ayarla hayatını! Evlenip soğudum diye boşanmak nedir yaa!!!! rezalete bak! O adama umarım çocuk hediye etmezsin,olan sana ve çocuğa olacaktor,o yine canı isteyince soğur ısınır falan yani..ayarsız herif.
Valla he
Bazen kadın mı değilim diye sorguluyorum
Ne bileyim herkes sahip çıkarım falan demiş
Ama ben tek başıma hamilelik geçirmek istemezdim, yalnız anne olmak falan
Yok siz garip değilsiniz sadece anne değilsiniz...Aynen yahu maddi manevi çok zor
Millet amma ahkam kesiyor sanki babasız çocuk büyütmek kolay
Biz mi garibiz??
Ağzı burnu oluşan bir canlıyla henüz fasulye kadar olan bir hücreyi bir mi tutuyorsunuz?Sizin çocuğunuz var mi? Pardon ama eğer çocuğunuz varsa onu öldürmeyi göze alamazdiniz!!! Kim ne derse desin kürtaj bi cinayettir hemde bana göre en büyük cinayet kürtajdir.Bi insan kendi cocugunu minicik bebeğini nasıl öldürebilir ya?
Aynen yahu maddi manevi çok zor
Millet amma ahkam kesiyor sanki babasız çocuk büyütmek kolay
Biz mi garibiz??
ailem ilk basta tepki verdi babam dindar diyebilcegm bir adam yinede bana birakti iyi dusun dedi bosanirken dusunmedn smdi daha iyi dusnmen gerekiyor dedi..calisiyorum evimde var birikms param yok..ama her turlu bakarim cocugumaAilen ne diyo şuan işte faal calisiyomusun izindemisin akşamları kendi evindemi annenin evindemisin tepkiler nasıl yazki rahatla bizde ona göre laf diyelim calisiyosun ama kenarda para varmı calismaz çocuğa bakarsan yeticek kadar
Yok siz garip değilsiniz sadece anne değilsiniz...
Evet kimsenin düşünceleri beni ilgilendirmez yargılayamam haklısınız amaAğzı burnu oluşan bir canlıyla henüz fasulye kadar olan bir hücreyi bir mi tutuyorsunuz?
Ha siz öyle düşünüyorsunuz diye kimseye katil cani etiketi yapıştıramazsınız.
Bu dünyada nasılsa rızkı var diye düşünülüp dünyaya getirilmiş ama iyi şartlarda büyümeyip psikolojisi bozuk yetişmiş perişan olmuş sefillik çekmiş belki de hayatta kalmak için dilencilik yapmış yığınla insan var.
Biraz geniş düşünmek lazım.
Ha düşünce tarzınız kendinize özgü olabilir ama kimseyi tercihlerinden ötürü de yargılayamazsınız 10 tane ünlem ekleyerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?