esimden yeni bosandim hamileyim..

siz boyle.diyince banada bir guven oluyor

O ne saçma şey öyle. Zina bebeği ne demek? Ahlaksızlık namussuzluk mu yaptınız? Onu önce sizi hamile bırakıp sonra boşanma talep eden eski eşinize söylesinler. Arada çok zaman olduğunu düşünmüyorum. Yani gebe kaldığınız gün ile boşanma talep edilen gün arasında. Kusura bakmayın ama bu onun terbiyesizliği. Sizin alniniz ak.

Ailen ne diyo şuan işte faal calisiyomusun izindemisin akşamları kendi evindemi annenin evindemisin tepkiler nasıl yazki rahatla bizde ona göre laf diyelim calisiyosun ama kenarda para varmı calismaz çocuğa bakarsan yeticek kadar

Bak kendin soyluyorsun cok dua ettim, cok mucadele verdim, gece gunduz rabbime yalvardim diye.. Bu senin sinavin.. Lutfen bir karar vermeden once tum olanlari enine boyuna cok iyi dusun.

Annen ve babanin ici yumusayacak emin ol.. Torun evlattan tatlidir derler. Evine, hayatina nese, mutluluk getirecek bu bebek. Evet mutlaka zorluklari olacaktir. Ama ustesinden gelebilirsin..

Ayrica esin konusuna gelince ben onun pisman olacagini dusunuyorum. Cunku diger arkadaslarin soylediklerinin aksine hayatinda baska birisi oldugunu dusunmuyorum. Bence esinin psikolojisi bozuk ve suan depresyonda. Cunku davranislari ve soyledigi cumleler bunu gosteriyor.

Boşanmış da olsa bebegin bir babası var e.şek gibi karşılamak zorunda. Konu sahibi de yesin içsin keyfini çıkarsın bebişin

Bebeğine sahip çık, o senin hayattaki şansın, kalbinden doğacak Seni çok iyi anlıyorum, ilk ayrıldığımda bende yeni hamile idim. Hiç kafana takma ve gebeliğinin tadını çıkar. Onunla konuş, dertles. En büyük dost insana evlat...

büyük konuşmayayım ama boşandığım kişiden hamile kaldığımı öğrenseydim aldırırdım gibi geliyor.

Valla he
Bazen kadın mı değilim diye sorguluyorum
Ne bileyim herkes sahip çıkarım falan demiş
Ama ben tek başıma hamilelik geçirmek istemezdim, yalnız anne olmak falan

konunuzu baştan sona okudum
Yaşadığınız çok zor bir süreç bu bi gerçek
Fakat karnınızdaki canın nasıl bir mucize olduğunun farkındasınız değil mi :)
Şuan olayların akışında karman çorman olmuş vaziyettesiniz . Nicedir beklediğiniz hamilelik haberine bile sevinemeyecek durumdasınız ki bunlar gerçekten normal sizin durumunuzda.
Farkındaysanız hepimizin gönlü aldırmamanızdan yana . Çünkü işi gücü olan , kendi ayakları üzerinde duran bir kadınsınız herhangi bir aciziyetiniz yok . Çocuğunuza kendinizde gül gibi bakabilecek yetidesiniz.
Çocuğunuzu aldırırsanız ileride pişmanlıklarınız olabilir . Bir daha hamile kalmakta sorun yaşayabilirsiniz belki de hiç evlenmeyi tercih etmebilirsiniz . Sonuçta o sadece eski eşinizin değil sizinde canınız . Allah onu size layık görmüş ki size mucize gibi bir melek göndermiş. Velhasıl meleğinizi aldırmaya karar verirseniz yukarıda saydığım pişmanlıkları yaşama olasılığınız var . Ama size bahşedilen hediyeyi geri çevirmeyip kabul ederseniz asla pişman olmazsınız . Hiç bir anne evladı doğdu diye pişmanlık duymaz çünkü :)
İnşallah herşey gönlünüzce olur

Sizin çocuğunuz var mi? Pardon ama eğer çocuğunuz varsa onu öldürmeyi göze alamazdiniz!!! Kim ne derse desin kürtaj bi cinayettir hemde bana göre en büyük cinayet kürtajdir.Bi insan kendi cocugunu minicik bebeğini nasıl öldürebilir ya?

Valla he
Bazen kadın mı değilim diye sorguluyorum
Ne bileyim herkes sahip çıkarım falan demiş
Ama ben tek başıma hamilelik geçirmek istemezdim, yalnız anne olmak falan

Aynen yahu maddi manevi çok zor
Millet amma ahkam kesiyor sanki babasız çocuk büyütmek kolay
Biz mi garibiz??

Pgwgm mantığınıza göre benim kayınvalidem eşimi ve diğer 4 cocugunu öldürmesi gerekiyordu.

Ağzı burnu oluşan bir canlıyla henüz fasulye kadar olan bir hücreyi bir mi tutuyorsunuz?
Ha siz öyle düşünüyorsunuz diye kimseye katil cani etiketi yapıştıramazsınız.
Bu dünyada nasılsa rızkı var diye düşünülüp dünyaya getirilmiş ama iyi şartlarda büyümeyip psikolojisi bozuk yetişmiş perişan olmuş sefillik çekmiş belki de hayatta kalmak için dilencilik yapmış yığınla insan var.
Biraz geniş düşünmek lazım.
Ha düşünce tarzınız kendinize özgü olabilir ama kimseyi tercihlerinden ötürü de yargılayamazsınız 10 tane ünlem ekleyerek.

Aynen yahu maddi manevi çok zor
Millet amma ahkam kesiyor sanki babasız çocuk büyütmek kolay
Biz mi garibiz??

Ya da mantık > duygu bakıyoruz sanırsam.
Duygusal bakarsak elbette ki üzücü, kim üzülmez yani.
Ama öbür tarafta da her şeye tek başına koşmak var, burukluğu var

Yeni yol arkadaşınla güzel Mutlu uzun bir yol diliyorum sana.İnşallah aldırmama yönünde karar alırsın.Çocuk büyütmek zor ve meşakkatli bir süreç ancak verdiği mutluluk tarif edilemez boyutta benim için.Hayırlı kararlar alman dileğiyle

ailem ilk basta tepki verdi babam dindar diyebilcegm bir adam yinede bana birakti iyi dusun dedi bosanirken dusunmedn smdi daha iyi dusnmen gerekiyor dedi..calisiyorum evimde var birikms param yok..ama her turlu bakarim cocuguma

Yok siz garip değilsiniz sadece anne değilsiniz...

Evet doğru, ama siz de tek başınıza çocuk büyütmediniz veya kendiniz babasız büyümediniz. Hamileyken duygusal anınızda yanınızda kimse olmicak, diğer hamile kadınların yanlarında nazlarını çeken bir baba olacak siz yapayalnız olacaksınız, doğum sancınız başladığında yalnız olacaksınız hastaneye götüreniniz bile olmayacak. Siz bunları yaşayacak kadar güçlü müsünüz, ben değilim. Evet anne değililm ama çocuğum olsa ve babası olan çocuklara özenerek baksa o an kalbim parçalanır açıkçası evladım üzüldüğü için.

Evet kimsenin düşünceleri beni ilgilendirmez yargılayamam haklısınız ama
Benim düşünceleri mi sorgulamak size düşmez size göre gayet normal olan şey bana çok anormal gelebilir. Evet ben ağzı burnu olan bir insanla fasulye tanesi kadar küçük hücreyi bir tutuyorum çünkü ikisinin de kalbi var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…